Αναγνώστης: πλ. Ελευθερίας και παιδιά – Άραγε τι θα μπορούσε να γίνει για να μην υπάρξουν χειρότερα σκηνικά με χειροδικίες

41
9483

Καλησπέρα σας.
Είμαι αναγνώστης σας και πατέρας παιδιών.
Πήγαμε λοιπόν σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας και τα παιδιά είχαν μαζί τους μια μπάλα για να παίξουν.
Η μπάλα αρκετές φορές πήγε στα πρώτα τραπέζια των επιχειρήσεων εστίασης της πλατείας αλλά με λύπη διαπίστωσα ότι ο ένας εκ των ιδιοκτητών (από την πλευρά της ………..) των παραπάνω επιχειρήσεων (μέσω των υπαλλήλων του …….) απείλησε τα παιδιά ότι αν ξαναπάει η μπάλα στο μαγαζί του θα τη σκίσει ή ακόμη ότι θα φωνάξει την αστυνομία!!!!
Όταν λοιπόν η μπάλα ξαναπήγε στο μαγαζί του, ο υπάλληλος – συγγενής του, οικειοποιηθηκε τη μπάλα και την τοποθέτησε σε περίοπτη θέση εντός του καταστήματος.Σηκωθηκα λοιπόν και πήγα να ζητήσω τη μπάλα με ευγενικό τρόπο, ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν τα παιδιά μου, προτείνοντας παράλληλα να αιτηθούν από το δήμο να βάλει μια ταμπέλα ότι απαγορεύεται η χρήση μπαλας λόγω της ενόχλησης προς τους πελάτες, διότι διαφορετικά δε μπορεί να πει κανείς τα παιδιά να μην παίζουν με μπάλα στην πλατεία.
Εκεί διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι ήρθαν να μου ζητήσουν τον λόγο με ήρεμο ύφος (μέχρι και ο barista από το μπαρ βγήκε έξω) αλλά ο ιδιοκτήτης μόλις άκουσε την πρόταση μου άρχισε να φωνάζει και να λέει «να πάω τα παιδιά σε χώρο για ποδόσφαιρο και να πλερώσω κιόλας και όχι στο τζάμπα στην πλατεια αλλά ταυτόχρονα να ενοχλούν τους πελάτες του και στο τέλος να τους διώχνουν από το μαγαζί του»!!!!Μου αντιπρότεινε να στείλω τα παιδιά στην από κάτω πλατεία (δίπλα από το Μουσείο) αλλά του είπα ότι εκεί δεν μπορώ να προσέχω τα παιδιά και ότι είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί η μπάλα να φύγει στην κατηφόρα προς το δημαρχείο και να βγει στο δρομο. Επίσης μου κουνάγε το δάχτυλο μέσα στη μούρη μου και μου έκανε παρατήρηση για τον λάθος τρόπο που σκέφτομαι!!!! σαν πατέρας!!!!!Και πάλι ζήτησα συγνώμη κ έφυγα!!!
Το σκηνικό με τις μπάλες στα πρώτα τραπέζια των επιχειρήσεων της πλατείας είναι καθημερινό φαινομενο εδώ και πολλά χρόνια.Αλλος επιχειρηματίας δεν απείλησε τα παιδιά μου.Τουλαχιστον μόνο για τα δικά μου μπορώ να εκφέρω άποψη.
Άραγε τι θα μπορούσε να γίνει για να μην υπάρξουν χειρότερα σκηνικά ακόμη και με χειροδικίες???Μπορεί να πάρει θέση ο δήμος!!!Αν κάποια πλευρά καλέσει την αστυνομία, ποιανού θέση θα πάρει αυτη??Αυτού που του χτυπάει η μπάλα τα τραπεζοκαθίσματα και τους πελάτες ή αυτού που του κράτησαν τη μπάλα με τον τσαμπουκα??Αν σήμερα ήταν κάποιος πιο θερμόαιμος στη θέση μου και λιγότερο ευγενικός θα είχαμε σκηνές απείρου κάλους με τα μαγαζιά γεμάτα από θαμώνες και τουρίστες????Τα βιντεάκια θα παίζανε σε όλη την Ευρώπη???
Σας ευχαριστώ

Υγ Αν πρέπει να κόψετε το κείμενο ή να δημοσιεύσετε μια περίληψη αυτού δεν έχω πρόβλημα.Απλα θα ήθελα να ακουστεί και να βρεθεί μια λύση.Ακομη και να το διαβάσει ο ιδιοκτήτης για να μαλακώσει λίγο.

Αναγνώστης – πατέρας παιδιών

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να φέρνεις τα παιδιά σούμα παίξουν μπάλα μέσα στα μαγαζιά και μα το κανείς θέμα που δεν σε άφησαν, απλά να το δεις.Κουβαλάς πολλά κόμπλεξ.Κρίμα για τα παιδιά.

    • Η πλατεια δεν ειναι γηπεδο. Και λιγα σου ειπε. Εγω θα καλουσα την αστυνομια. Αλλος μπορει να σε πλακωνε στις μπουνιες. Μαζεψε τα παιδια σου.

      • Είμαι και εγώ γονέας και θαμώνας σε καφέ της πλατείας. Έχετε αντιληφθεί όσοι ενοχλείσθε από τα παιδιά, πόσο έχουν περιοριστεί οι χώροι που έχουν για να παίξουν. Όταν εσείς ήσασταν παιδιά είχατε και περισσότερους χώρους και περισσότερο χρόνο! Αν δεν κλωτσούν με δύναμη σα να είναι σε κανονικό γήπεδο , δεν πειράζει. Το να έρθει συρτά μια μπάλα στο τραπέζι μου δεν με πειράζει. Και ναι, χαίρομαι να ακούω τα παιδιά να φωνάζουν από την χαρά του παιχνιδιού και να τα βλέπω στην πλατεία! Έκτος αν προτιμάτε την άρρωστη υποτονικότητα μιας μονομερούς κοινωνίας μεσηλίκων και γερόντων!

    • Η αστυνομια κατι πρεπει να κανει. Η μπαλα απαγορευεται σε πλατειες και σε παιδικες χαρες. Να κανει και καμια περιπολια. Η μικρη μου 2 χρονων εφαγε το σουτ των μεγαλυτερων παιδιων στο προσωπο μεσα στην παιδικη χαρα. Υπαρχουν γηπεδα για να παιζετε ποδοσφαιρο! Αλλα τι περιμενεις με τετοιους γονεις!

  2. Σιγουρα η πλατεια δεν ειναι γηπεδο και πως θα μπορουσε να ηταν?
    Βλεπετε πλατεια? Ολος ο χωρος εχει καταληφθει απο τραπεζοκαθισματα,στοες,προσοψεις που υπερ καλυπτουν το χωρο που προβλέπεται. Και??? Τα παιδια φταίνε!

  3. Θα συμφωνήσω ότι η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη ήταν ανεπίτρεπτη,αλλά πρέπει να ξεφύγουμε και εμείς από την κουλτούρα ότι η πλατεία που τουλάχιστον έχει επιχειρήσεις δεν είναι παιδικη χαρά.Πολυ κακό συνηθειο όλοι οι γονείς να θέλουν και τον καφέ και την ησυχία τούς,τα παιδιά πρέπει να παίζουν σε παιδική χαρά και χώρους αθλητισμού κ όχι σε μέρη που υπάρχουν γενικά επιχειρήσεις διότι υπάρχει κίνδυνος και τραυματισμού του παιδιού αλλά και κάποιου άλλου επίσης..

      • υπαρχει χωρος ελευθερος να παιζουν τα παιδια. δεν ειναι ανγκαη να παιζουν μεσα στον κοσμο που καθεται και να παιζουν μπαλα.

  4. Δεν φταίνε τα ελάχιστα παιδιά που παίζουν μπάλα στην πλατεία, αλλά οι ελάχιστοι γονείς που νομίζουν ότι η κεντρική πλατεία της Κω είναι η αλάνα του κατσικοχωριου τους.

  5. Μια χαρα που έπαιξαν τα παιδιά στην πλατεία παιδια ειναι…τωρα για τους νταηδες εδώ και 20 χρόνια δεν έχουν βάψει καν ……στην νοοτροπία του 90 ///////////////////////

  6. Φίλε αναγνώστη ,έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη και απ αυτούς που πήγαν και πλήρωσαν

    για να πιούν ένα καφέ μακριά από μέρη που έχουν γειτνίαση με δρόμους, λιμάνι και παραλία…εσύ καταφέρεσαι κατά του ιδιοκτήτη, που όμως σίγουρα οι πελάτες θα του έκαναν παράπονα. .κακά τα ψέματα υπάρχουν όρια σε όλα και κάτι ακόμα….ξέρεις πόσο ακούγεται το κτύπημα της μπάλας στο Μουσείο??Μετρημένο με ντεσιμπελόμετρο ακριβό.. όχι app του κινητού Εγώ έχω δουλέψει και κάποιες μέρες πελάτες μας έκαναν παράπονα.
    έχεις άδικο εντελώς…αν πάω να παίξω ρακέτες με τον φίλο μου ,θα πρέπει να με ανεχτούν οι πάντες?
    Μήπως αυτά που κάνουν τα ανήλικα στην πρόσοψη του Μουσείου δεν είναι εντασσόμενα στην λεγόμενη αντικοινωνική συμπεριφορά?
    Μήπως υπάρχει κάποιο βίντεο με οπτικοακουστκό υλικό (με τα τσιρίδια δηλαδή),να κρίνουν όλοι καλύτερα?

  7. ΟΤΑΝ τα παιδιά αυτά μεγαλώσουν και κάνουν οικογένεια και πάνε στην πλατεία
    να απολαύσουν τον καφέ τους, είμαι σίγουρος οτι θα ενοχληθούν απο κάποια άλλα παιδιά
    που τότε θα παίζουν μπάλα στην πλατεία…
    Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω. Αμα το κάνουν σε μάς, πειράζει.

  8. Την περασμένη Παρασκευή καθόμασταν στην Πλατεία αργά το απόγευμα για ένα καφέ. Πολλά παιδάκια έπαιζαν και με την χαρακτηριστική φασαρία στο φόρτε. Έχω και εγώ εγγόνια. Κάτι ξέρω. Μαζί τους και ένας ματραχαλάς χαζομπαμπάς το έπαιζε Μαραντόνα. Μιλάμε για σουτ βολίδες!! Το κακό δεν άργησε. Η μπάλα προσγειώνεται στο τραπέζι παρέας και τα έκανε όλα γιαλάκια, ποτήρια, μπουκάλια και μούσκεμα τους θαμώνες!!! Η παραλίγο σύγκρουση του δράστη και της παρέας δεν έγινε λόγω επέμβασης των ψυχραιμότερων. Ο μάγκας πήρε το παιδί και έγινε καπνός……

  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. βΑΛΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ.

    • Πες μου που μενεις να τα φερω απο κατω απο το σπιτι σου να κοπανανε τη μπαλα στο αμαξι σου να δω μετα αν θα σου αρεσει…το παιζετε και εξυπνοι…βλεπεις να εχει τερματα η πλατεια???οχι…αρα δεν ειναι γηπεδο τελος…

  10. Θα βάλει ο Δημος ταμπέλα ότι :απαγορεύεται το παιχνίδι με την μπάλα, επειδή ο γονιός δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει; Δεν πάμε καλά, λέω εγώ. Την παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» την ξέρετε; Η πλατεία δεν είναι αλάνα. Είναι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης οπου ο κόσμος κάθεται να απολαύσει τον καφέ του και όχι να σπάσει τα νεύρα του επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διδάξουν κανόνες στα παιδιά τους.

  11. Σοβαρά τώρα; Θα βάλει ο Δημος ταμπέλα ότι» η μπάλα απαγορεύεται» επειδή κάποιοι δεν μπορείτε να απαγορεύετε πράγματα και να διδάξετε συμπεριφορά στα παιδιά σας; «Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»λέει ο λαός. Η πλατεία, το πιο κεντρικό σημείο της Κω δεν είναι αλάνα για να παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο.

  12. Και η τροχαία βάζει ταμπέλες «απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση» και πάει ο άλλος και παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο. Κανόνες συμπεριφοράς, λέγονται. Ενσυναισθηση, λέγεται. Βγαίνουμε λίγο από το εγώ μας και σκεφτόμαστε και τους άλλους, λέγεται. Οχι «πάμε να βγούμε κι από πάνω» επειδή δεν μπορούμε να διδάξουμε το σωστό στα παιδιά μας και δεν μας νοιάζει ούτε το τι νιώθουν οι γύρω μας. Ο νοών, νοειτω.

  13. Καφετέριες και παραλίες τις έχουν τσιφλίκια τους! Στο Τιγκάκι ένας ‘πολιτισμένος’ ιδιοκτήτης παραλίας βάζει πλαστικές καρέκλες μη τυχόν και παρκάρει κάποιος.. Γελάνε και οι πέτρες με κάτι τέτοιους.

  14. Πρέπει οι γονείς να καταλάβουμε ότι εκτός από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις απέναντι στους συνανθρώπους μας. Η πλατεία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με την αυξημένη κίνηση δεν είναι για να παίζουν μπάλα τα παιδιά. Θα ενοχλήσουν σίγουρα τους διαβάτες ,ξένους και Έλληνες και μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Στην πλατεία μπορουν να κάνουν ποδήλατο η να παίξουν με άλλα παιχνίδια που δεν ενοχλούν.

  15. Εντάξει, ο ιδιοκτήτης του καφέ θα έπρεπε να προσέξει τους τρόπους του δεν το συζητώ! Αλλά.. Το να πας σε μια πλατεία με καφέ και να σου σκάει μια μπάλα στο τραπέζι δεν είναι και το καλύτερο! Άλλωστε έχει χώρους να παίξουν τα παιδιά μπάλα, όχι εκεί που πάει ο κόσμος να πιει έναν καφέ να ηρεμήσει.. Παιδιά μεγάλωσα και εγώ και το καταλαβαίνω αλλά μπάλα δεν πήραμε ποτέ μαζί στην πλατεία. Δεν είμαστε μόνοι μας, σκεφτόμαστε και τους άλλους. Οι καταστηματάρχες καλό θα ήταν να κατεβάσουν τους τόνους και να μην γίνονται αγενείς για το τίποτα, καλό θα ήταν όμως και εμείς να σεβαστούμε τους γύρω μας..

  16. Εδώ περνάνε μηχανάκια, η μπάλα τους πείραξε??? Για να πούμε την αλήθεια όμως, μια πλατεία μπορεί να φιλοξενήσει και τους πελάτες και τα παιδιά, για αυτό άλλωστε υπάρχουν. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να τρέχουν , εννοείται, μέχρι ενός σημείου όμως, που γίνονται ενοχλητικά για τους άλλους. Το ποδοσφαιρο σε ένα τοσο περιορισμένο χώρο και με πολυκοσμία δεν μπορεί να ειναι επιλογή για παιχνιίδι και δεν χρειάζεται ειδική σήμανση για αυτό , είναι κοινή λογική. Η πλατεία είναι κυρίως για τα παιδιά μας, αλλά πρεπει να υπάρχουν και κάποια όρια.

  17. Αγαπητέ, χάνετε το δίκιο σας. Φυσικά και στις πλατείες τα παιδιά μπορούν και πρέπει να παίζουν. Όμως πρέπει και οι γονείς να βάζουν όρια στα παιδιά τους. Είναι δυνατόν να παίζουν ποδοσφαιρο στην κεντρική πλατεία τα παιδιά σας, ανάμεσα σε μωρά και καρότσια ??? Δηλαδή έχει χαθεί καθε μέτρο? Χρειάζεται ταμπέλα για να σεβαστείτε τους γύρω σας, δεν αρκεί ο κοινός νους ? Μάλλον όχι. Την επόμενη φορά , να πατε με τα παιδιά σας , να παίξουν όμορφα και ωραία και δε θα σας ενοχλήσει κανεις.

  18. ´Κύριε ´ αναγνωστη καλο θα ήταν να ακούγαμε και την πλευρά του ιδιοκτήτη του μαγαζιού , διότι ευγενικά δεν το λες … το πως. Συμπεριφερθήκατε .. όπως έγινε στην πραγματικότητα
    το να πηγαινει η μπαλα πάνω στα τραπέζια πάνω στα φαγητά των ανθρώπων πολλαπλές φορές ,τι θέλετε να σας πει ; Ευχαριστώ ; Δεν έχετε καφετέρια δεν μπορείτε να το καταλάβετε , να μάθετε τα παιδιά σας να έχουν αντίληψη και να μην φορτώνεται το λάθος σας στους άλλους . Για να παραβρεθούν και οι άλλοι σερβιτόροι σημαίνει ότι ο τρόπος που μιλήσατε δεν ήταν όπως λέτε και ο πιο ευγενικός «όπως λέτε »

  19. Ντροπή σου φιλε , και για τον τρόπο συμπεριφοράς σου εκείνης της της ώρας
    Να τα λες όπως έγιναν και όχι όπως σε συμφέρουν

    • Μπορείτε να μου πείτε τι το μεμπτό έκανα και είπα εκείνη την ώρα προς τον καταστηματάρχη, τους σερβιτορους ή τους συγγενείς του???κι εσείς ήσασταν εκεί????από την στιγμή που ζήτησα συγνώμη και έκανα μια κουβέντα για τον δήμο δε νομίζω να ήμουν προσβλητικός και αγενής!!! τουναντίον η άλλη πλευρά απείλησε με αστυνομία και με παρακράτηση.

  20. Ήμουν πελάτισσα εκείνη την ημέρα και παρόλη την ενόχληση που είχε προκαλέσει το παιδί σας ζητούσατε αγενέστατα τα «ρέστα » κάτι που δεν συμπίπτει με αυτά που λέτε με ευγενικούς τρόπος , όταν δεν είσαι ευγενικός κι επιμένεις στην βλακεία πως να είναι ο άλλος μαζί σου ευγενικός ..

    • Καταρχήν μάλλον μιλάτε για άλλη περίπτωση γιατί το παιδί δε δημιούργησε καμία αναστάτωση.η μπάλα πήγε προς το κατάστημα, δεν ακούμπησε ούτε τραπέζι ούτε καρέκλα, ο σερβιτόρος είδε τη μπάλα που πλησίαζε, την πήρε και τα υπόλοιπα έγιναν στην πίσω πλευρά των πελατών.χωρις φωνές,

  21. Perisi eixe ginei ena paromio skiniko stin plateia eleutherias pou eixe erthei se trapezi mpala pelati ilikiomenou anthropou eno etroge epese h mpala panw espase ta potiria kai ekane 3 ramata katw apo to mati tou …Oi goneis ta paratane anemela den endiaferete kaneis se ligo oi katastimatarxes tha ksesikothoun

  22. Εχθές έκανα μία βόλτα στην πλατεία πίσω από τη μεγάλη κεντρική πλατεία από το μουσείο έπαιζαν παιδιά μπάλα και όπως ήταν βαρούσε επάνω στο μουσείο ένα φρεσκοβαμμένο μουσείο το οποίο γέμισε γεμάτο αποτυπώματα από μπάλα οι γονείς που ήτανε; Δεν φταίνε τα παιδιά αλλά οι πλατείες είναι για να παίζουν τα παιδιά και να απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι φιλοξενούμενοι αυτού του νησιού τον καφέ τους και τον περίπατό τους ούτε να κάνουν ποδήλατα ούτε να παίζουνε μπάλες στις πλατείες υπάρχουν παιδικές χαρές και γειτονιές για αυτό το πράγμα και είμαι σίγουρος αυτοί οι γονείς ή αν όχι αυτοί οι περισσότεροι πίνουν τον καφέ τους και τα παιδιά τους παίζουνε μπάλα κάνουν πατίνια στην παιδική χαρά που αν δεν είχαν τα παιδιά τους να παίζουν θα είχαν ενοχληθεί και αυτοί από άλλον παιδιά.

  23. Η πλατεία δεν είναι γήπεδό. Ο καθε ένας που κάθεται να πιει ένα καφεδάκι κ να χαλαρώσει δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται την μπάλα των παιδιών κάθε τρεις κ λίγο στο τραπέζι του.παιδια πάντα υπήρχαν κ έπαιζαν κ θα συνεχίσουν αλλά καλό είναι να υπάρχει κ μέτρο σε όλο αυτο…ναι να παίζουν εννοείται χωρίς όμως να ενοχλούν.

  24. Καλησπέρα σας και εγώ σαν γονιός και σαν σύζυγος προχθές στην πλατεία Ελευθερίας με μία μπάλα που κατέληξε στο πρόσωπο της γυναίκας μου και αιμόφυρτη κατέληξε στο δάπεδο θέλω να κατακρίνω την μπάλα και το παίξιμο της μπάλας στην πλατεία Ελευθερίας μπορεί οποιοδήποτε παιδί να πάει να παίξει την μπάλα του σε χώρους που επιτρέπεται η μπάλα είναι κακή εικόνα και για τους καταστηματάρχες και για το όλο σύνολο της πλατείας μας ευχαριστώ πολύ

  25. Μα όλες οι πλατείες παγκοσμίως επιχειρήσεις έχουν καφετέριες εστιατόρια κλπ…Δεν είναι παιδική χαρά και επουδενί για παιδιά δλδ εσείς που απαντήσατε με του στυλ παιδιά είναι κ πλατεια είναι έχετε σκεφτεί ότι μόνο που υπάρχει ο δρόμος δίπλα είναι επικίνδυνο;για αυτό δεν θεωρείται κατάλληλος χώρος και παιχνίδια;αν ένα παιδί πέσει αν μια μπάλα περάσει στο δρόμο κ προκαλέσει ατύχημα δλδ μην τα θέλουμε όλα δικά μας..

  26. Άκου κει να βγάζεις τα παιδια έξω να παίξουν!!!καναπε και οθόνη δεν έχουν?Μέσα τα παλιοπαιδα!!! Τα παλιόπαιδο ε νοχλουν!!παίζουν φωνάζουν γελάνε!!!όλα δυνατά!! Δεν ξέρετε ότι η ΧΑΡΑ είναι ξεπερασμένη?Τη θέση της πήρε η ΚΑΚΙΑ και η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ!!!!

  27. Είμαι και εγώ γονέας και θαμώνας σε καφέ της πλατείας. Έχετε αντιληφθεί όσοι ενοχλείσθε από τα παιδιά, πόσο έχουν περιοριστεί οι χώροι που έχουν για να παίξουν. Όταν εσείς ήσασταν παιδιά είχατε και περισσότερους χώρους και περισσότερο χρόνο! Αν δεν κλωτσούν με δύναμη σα να είναι σε κανονικό γήπεδο , δεν πειράζει. Το να έρθει συρτά μια μπάλα στο τραπέζι μου δεν με πειράζει. Και ναι, χαίρομαι να ακούω τα παιδιά να φωνάζουν από την χαρά του παιχνιδιού και να τα βλέπω στην πλατεία! Έκτος αν προτιμάτε την άρρωστη υποτονικότητα μιας μονομερούς κοινωνίας μεσηλίκων και γερόντων!

    • γράφω δημόσια ξανά. Οι περισσότεροι γονείς αγνοούν ότι τα καμάρια τους πίνουν τα energy drings με την οκά

      και λωλαίνονται, έπρεπε να απαγορεύεται η κατανάλωση σκευασμάτων με ταυρίνη κ.λ.π. ουσίες σε ανήλικα. Αυτό που γίνεται να ανακατεύουν αλκοόλ με υποκατάστατα ‘ταυρινούχων’ σκευασμάτων σε παιδικές χαρές, σχολεία,πλατείες και παραλίες τα κάνει με τον μη έλεγχο των ορμονών της εφηβείας να γίνονται πολύ επιθετικά.
      Αγνοείς καλέ μου κύριε τι γίνεται ..πήγαινε σ ένα κάδο σκουπιδιών δίπλα σε χώρους που ανέφερα μπας και καταλάβεις.
      Όλοι μιλάνε για όρια ..δεν είναι τυχαίο ότι πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων είναι το μπούλιγκ,η συμμοριοποίηση ανηλίκων και η ανεξέλεγκτη βία..Ολόρθιος κοιμάσαι.

  28. Ας πηγαινουν τα παιδια τους σε γηπεδα η σε παιδικες χαρες. Τι κακο ειναι αυτο? Ζητανε και τα ρεστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ