Αναγνώστης: Τραυματίζονται άνθρωποι στη Μπουμπουλίνας, λόγω κακοτεχνίας του δρόμου (ΦΩΤΟ)

7
4051

Πέφτουν παρκαρισμένα ποδήλατα και μηχανάκια στην Μπουμπουλίνας.

Τραυματίζονται άνθρωποι περπατώντας στο πεζοδρόμιο, πέφτουν πάνω τους τα ποδήλατα και τα μηχανάκια, λόγω κακοτεχνίας του δρόμου.

Αναγνώστης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο κακοτεχνίες υπάρχουν, σε όλο το νησί! Φτιάξτε επιτέλους αυτό το χάλι! Οι δρόμοι έχουν γεμίσει λακούβες, μπαλώματα που είναι πολλές φορές χειρότερα και από τις λακούβες, η σήμανση είναι τραγική! Για το Τιγκάκι δεν χρειάζεται να πω κάτι, υπάρχουν τόσα άρθρα για αυτό!
    Στον Επαρχιακό μπαίνουν κολόνες φωτισμού πάνω στο οδόστρωμα, μπαίνουν πινακίδες παραχώρησης προτεραιότητας στους κύκλους χωρίς καμία λογική – άλλες πριν τον κύκλο άλλες μέσα – υπάρχουν αμέτρητες προβληματικές διασταυρώσεις, είσοδοι έξοδοι καταστημάτων, βενζινάδικων κάθε 5 μέτρα και τόσα άλλα!!
    Γίνονται έργα ανάμεσα στους κύκλους στην Αντιμάχεια και είναι σαν να θέλουν κάποιοι να σκοτωθεί κάποιος από τους εργαζόμενους εκεί ή να γίνει μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων!!
    Βάλτε το μυαλό σας μερικοί, να δουλέψει 5 δευτερόλεπτα! Αυτά βλέπουν οι ξένοι και γελάνε με τα χάλια μας! Δεν αξίζει αυτή η κατάντια στο νησί! Κάντε επιτέλους κάτι να αλλάξει η κατάσταση! Η Κως θυμίζει περισσότερο βομβαρδισμένο τοπία πάρα τουριστικό προορισμό….

  2. ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΓΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ;ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΘΛΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΤΗΣ ΤΙ;;;;;ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΙΧΝΕΙΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΛΙΠΕΙ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΞΕΙΣ;ΕΧΩ ΔΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ.

    • Φιλε μου, εαν βλεπεις το νησι καινουργιο, τότε , χρειάζεσαι αμεσα οφθαλμίατρο αλλά και ψυχίατρο!!! Το πρόβλημα ειναι κυρίως η ψυχολογική σου συνδεση με την διοικούσα παράταξη, ενω θα έπρεπε να ενδιαφέρεσε για το καλό του νησιου!!!

  3. Όλο το νησί στο κακό το χαλί ……ντροπη σας!Μια ομαδική προσφυγή των κατοίκων χρειάζεται να γίνει …….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ