Αναγνώστης: Μουσείο Κω χωρίς ταμπέλα!

14
1046

Καλημέρα χρόνια πολλά!

Σήμερα καθως έπινα τον καφέ μου στην πλατεία ελευθερίας 2 παρέες τουριστών με ρώτησαν που ειναι το μουσείο της Κω!
Οταν τους έδειξα το κτίριο έκπληκτη με ρωτησαν γιατί δεν εχει μια επιγραφή ή  έστω μια ταμπέλα!
Προς αρχαιολογική Υπηρεσία Κω βάλτε μια επιγραφή εξω απο το κτίριο να ανέβουν και οι εισπράξεις του Δημοσίου!
Ευχαριστώ
Ενας αναγνώστης.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μουστοκουλουρο χαλασμενο αναγνωστη.Μαθε πανηλιθιε οτι ταμπελα υπηρχε

    και την έβγαλαν το φακιστακια σου την δεύτερη πενταετία,που ξε…. το νησί.Βλακα χωρίς να γνωρίζεις ρεζιλεύεις αυτόν που θέλεις να υπερασπιστείς.Γιαυτο ο νικηταρας θα είναι δήμαρχος για πολα χρονια.Αναγνωστης χωρίς ονοματεπώνυμο είναι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    • Παλιάνθρωπος γιατί ρε μουλάρι?και εμένα με ρώτησαν ξένοι πέρσι,

      Με τι κριτήρια κρίνεις τον αναγνώστη, είσαι η Δικαιοσύνη?
      Γράψε με επιχειρήματα γιατί και καρφώνεσαι και κάνεις κακό σ αυτούς που γλύφεις.
      ///άκα δεν πάμε καλά…άκου σχόλιο,δεν μιλάει ο αγάθας που κατουράνε όλα τα ανήλικα εκεί και πετάνε σκουπίδια, το επεξεργάζεται όπως τον συμφέρει ο μπετόβλακας.

      • ΒΓΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΔΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΒΡΕ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΑ Ο ΑΚΑΤΟΝΚΜΑΣΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΝΤΔ ΧΡΟΝΞΑ;;;;;ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ ΜΑΣΑ.ΝΑ ΓΘΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΚΥΛΑ.ΝΟΥΜΕΡΑΤΖΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΩΝ ///// ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΑΛΟΥ,ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ…. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΩΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟ.ΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ,ΚΟΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.

        • Εριστικέ, βλάκα, εσείς υποτίθεται ότι έχετε εκλεγεί για να ενώσετε τους Κώους

          Κάνεις καθημερινά επίθεση σε όποιον πει κάτι άλλο απ την άρρωστη μονομερή και χουντική προπαγάνδα σου.
          Σιγά μην σου δώσει και το Ιατρικό του απόρρητο και καλά κάνει ότι γράφει ανώνυμα,ποτέ δεν ξέρεις με κάτι ελεεινά άνανδρα κουφάρια που εκτελούν συμβόλαια.
          Κάτι πρέπει να κάνει ο Νικηταράς και να σε μαζέψει, δίνεις ψήφους στους άλλους βλάκα.
          Φασίστα ,γλείφτη, χειροκροτητή της δεκάρας.
          Πιο νούμερο από εσένα δεν υπάρχει,δεν υπάρχει τέτοιος φασίστας σε κανένα φόρουμ,είσαι επικίνδυνος και έπρεπε να σε καταργήΣουν.ΒΛΑΚΑ!!!!

    • Ολοι ξερουμε οτι οταν φυγει του χρονου ο Νικηταρας δεν θα του μιλαει ανθρωπος μιας και για να γινει δημαρχος πεταξε λασπη σε πολλες οικογενειες.Ακομα και σημερα ελαχιστοι του μιλουν εκτος των συμβουλων του.Οσο για την πινακιδα τι εγινε δεν προλαβε ο δημαρχος σου να την βαλει 3 χρονια;Δεν ξερω ποιος την εβγαλε…βασικα ποτε δεν υπηρχε ανοητε,αλλα γιατι δεν την εβαλε ο καλος;

    • Παλιάνθρωπος,γλείφτης,τσ@γλάνια και επιζήμιος για όλους είσαι μάττακα.

  2. ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΤΑΕΙ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ. ΤΗ ΝΑ ΠΩ ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ….ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    • Με συγχωρείτε αλα οταν καποιος λεει την αλήθεια βγαίνουμε και τον καταδικαζουμε,οπως το σχολιο ενα;Δηλαδη λεει αληθεια,και επιδη τον αναγνώστη τον είπε μουστοκουλουρο τον βρίζουμε;Εντάξει ρε παιδιά εσείς που τον βρίζετε γιατί δεν λέτε τι έκανε ο κυριτσης την τελευτεα πεβταετια;δηλαδη τον βγάζετε και ψεύτη;και ποιος ο λόγος να βγάζετε ανακοινώσεις την στιγμή που γνωρίζετε και βλέπετε και εσείς ως δήθεν αναγνώστες,ότι το νησί έχει αναπνευσει και έχει πάρει πνοή.Κυριε αναγνώστη με αυτές τις μεθόδους ο κυριτσης ειναι χαμενος,και ο νικηταρας ποιο ισχυρός.Αυτο το λέω με τα γνώσεως,απο τους κωους πολιτες που καταλαβαίνουν επιτέλους τις προσχηματικες μεθοδους σας.

  3. και συ μουστοκουλουρο χωρις ονομα εισαι ,αντι να κοιτατε το καλο του τοπου σας καθεστε και λετε την μια …ακια μετα την αλλη …..οταν θα ερθει η ωρα να κλαψετε ομως θα ειστε μονοι σας ….και γιατι να σας συμπαρασταθει καποιος αλλωστε;

  4. Με συγχωρείτε αλα οταν καποιος λεει την αλήθεια βγαίνουμε και τον καταδικαζουμε,οπως το σχολιο ενα;Δηλαδη λεει αληθεια,και επιδη τον αναγνώστη τον είπε μουστοκουλουρο τον βρίζουμε;Εντάξει ρε παιδιά εσείς που τον βρίζετε γιατί δεν λέτε τι έκανε ο κυριτσης την τελευτεα πεβταετια;δηλαδη τον βγάζετε και ψεύτη;και ποιος ο λόγος να βγάζετε ανακοινώσεις την στιγμή που γνωρίζετε και βλέπετε και εσείς ως δήθεν αναγνώστες,ότι το νησί έχει αναπνευσει και έχει πάρει πνοή.Κυριε αναγνώστη με αυτές τις μεθόδους ο κυριτσης ειναι χαμενος,και ο νικηταρας ποιο ισχυρός.Αυτο το λέω με τα γνώσεως,απο τους κωους πολιτες που καταλαβαίνουν επιτέλους τις προσχηματικες μεθοδους σας.

  5. αρκεί που έχει ταμπέλα το Δημαρχείο για να βλέπουμε, ανεξαρτήτως Δημάρχου, ποιοι κατοικοεδρεύουν εκεί μέσα!!! ….στην Κεφαλο τα λένε Ζα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ