Αναγνώστης: Κάστρο, δρόμος λιμανιού… Τί πιθανότητες υπάρχουν να έρθουν στο κεφάλι κάποιου ανυποψίαστου πολίτη ή επισκέπτη;

9
1485

Κάστρο, δρόμος λιμανιού… Τί πιθανότητες υπάρχουν να έρθουν στο κεφάλι κάποιου ανυποψίαστου πολίτη ή επισκέπτη;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλες οι πιθανότητες, αλλά είπαμε οτι ο κανόνας λέει: Εαν δεν υπάρξει νεκρός, ουδεμία επεμβαση δύναται να γίνει απο Δημοτικές ή Δημόσιες υπηρεσίες. Πολλά τα παραδείγματα, ακόμα και πρόσφατα!

  2. Υπομονη, θα ερθει η αρχαιολογια να τα φτιαξει, πρωτα πρεπει μεν να σκοτωθει καποιος και την επομενη μερα θα ειναι σαν καινουργιο….

  3. Ίσως η χειρότερη υπηρεσία υπηρεσία που υπάρχει στη χώρα. Να μας πουν ΕΝΑΝ αρχαιολογικό χώρο που έχει ζημιές απ τον σεισμό και το έχουν αποκαταστήσει. Να μας πουν ΕΝΑΝ αρχαιολογικό χώρο-ζούγκλα που έχουν καθαρίσει. Η Μπουμπουλίνας 5 μήνες κλειστή εξαιτίας τους. Μόνο να το παίζουν κουλτούρα και εξουσία. Δεν αξίζει στον μεγαλύτερο πολιτισμό του πλανήτη αυτή η κατάντια……

    • όλοι αυτοί στην Αρχαιολογία φροντίζουν για τα στερνά τούς… σου λέει, όταν πεθάνουμε και
      μας ανακαλύψουν μετά από αιώνες , να έχουμε βάλει σωστές βάσεις ώστε να ασχοληθούν με τους σκελετούς μας, μην μας ξαναχωσουν και φτιάξουν από πάνω πάρκο να μας κατουρουν οι σκύλοι!!!

    • που όμως χρησιμοποιείται σαν κομματικός στρατός.. άσχετοι υπάλληλοι,οι πρεσβευτές του όρου ΔΗΜΟΣΙΟ.
      Βάζουν τους εποχικούς να δουλεύουν, αλλιώς δεν θα λειτουργούσαν καθόλου.

  4. Και στη Ροδο ρέουν τα εκατομμύρια του ΥΠΠΟ αλλά ο Περιφερειάρχης όταν του το λέω με λέει Συριζαίο!
    Τι να πω, και τι απαντούν οι σύμβουλοι του Χατζημαρκου από την Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ