Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για απεργούς πείνας υγειονομικούς σε αναστολή: Καθάρματα των ΜΜΕ σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών, δώστε τους πίσω τη ζωή τους!

10
1839

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είπε αυτός που έκανε καριέρα ανεβάζοντας βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του Κορκολή, και συνεργάστηκε με τον Θέμο που όλοι ξέρουμε τι έκανε… Δίνετε βήμα σε σάπιους

  2. Ενώ εσεις που διασυρατε τους πάντες δημόσια και διαπομπεύετε τηλεοπτικά όσους δε σας χώνουν διαφημίσεις τολματε και μιλάτε . Εσείς και η ψευτοεισαγγελέας η τηλεοπτική ντετέκτιβ στο τούνελ έχετε καταστρέψει ανθρώπους και φυλακίζετε άτομα που δεν έχουν ακόμη δικαστεί. Εσείς είστε οι απάνθρωποι εγκληματίες. Υπάρχουν η αστυνομία και ο εισαγγελικός λειτουργός να τους αναλάβουν. Εσείς ασχολείστε μόνο για την τηλεθέαση. Είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας.

  3. Ευτυχώς που υπάρχει η ΕΡΤ, το ΜΕGΑ, ο ΑΝΤ 1, το STAR , ο ALPHA και τα άλλα.. παιδιά, είναι παγκόσμια πρότυπα δημοσιογραφίας. Ειδικά ο SKAI είναι χιλιοβραβευμένος διεθνώς…
    🤬😱🤬😱🤬

  4. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που φωνάζουν για χούντα Μητσοτάκη γιατί δεν πηγαίνουν Σανγκαη να συνεχίσουν την απεργία τους?
    Πιστεύω ότι θα γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματα τους!

  5. ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ