Μ. Ιγνατίου: Τι πανηγυρίζετε; Για της χαλιμάς τα παραμύθια… Ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέφερε την απαράδεκτη θέση του για αποστρατικοποίηση των νησιών μας!

5
1689

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα καλέ! Τα Πετσο-ταισμενα ΜΜΕ υπήρχε περίπτωση να μην πανηγυρίζουν;;

    Εδώ είμαστε. Στην επόμενη επίθεση των Τούρκων Πολιτικών (το πολύ σε ένα 48ωρο!!!), μόνον οι πλήρως λωβοτομημένοι Γαλάζιοι ψηφοφόροι, θα το φανε κι αυτο αμασητο. Αυτοι άλλωστε επέλεξαν την ΚΑΤΑΡΑ ονόματι Μητσοτάκης/ΝΔ, που 3 χρόνια τώρα, διαλύει ξανά την Ελλάδα και τον Ελληνισμό..

  2. Ας γίνουμε μαχητές της ειρήνης. Δεν έχει θέση ο πόλεμος στον σημερινό πολιτισμένο κόσμο παρά μόνον η σωστή συνενόηση.

  3. Αυτός δεν είναι στο κανάλι που μας είπε να βλέπουμε η Ρωσική πρεσβεία;Καλα κρασια.Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό που δεν είχε ποτέ.Ξύδι αν σας έχει κάνει να μην έχετε λόγο ύπαρξης ανθρωπάκια.

  4. Με την απόφαση που πήρε να ταχθεί υπέρ της Ουκρανίας στον πόλεμο αυτό, αναγκαστικά πλέον ή θα πρέπει να αγοράσει αμερικανικά όπλα σε λίγα χρόνια ή να αποστρατικοποιησει τα νησιά. Αφού όλα μας τα όπλα είναι ρώσικα, μετά από αυτή τη θέση που πήραμε πιστεύετε ότι η Ρωσία σε κάνα δυο χρόνια θα μας δώσει ανταλλακτικά ή θα κάνει updates ή θα μας γυρίσει την πλάτη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ