Αναγνώστης: Μετά την οικονομική καταστροφή τής «Πανδημίας», ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος παραδίδει τον κόσμο στους «δανειστές» του. Ο «Blitzkrieg» …

0
1462

Ο «Blitzkrieg» τής «Πανδημίας» ολοκληρώνεται! Νέα καταστροφική «Γιάλτα» προετοιμάζουν για την Ευρώπη !

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Ακόμα και το καλύτερο «θρίλερ» σε μια επανάληψή του μπορεί να γίνει μια θλιβερή «κωμωδία» …Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν τώρα οι αυτόκλητοι «αρχιτέκτονες» της παγκόσμιας κοινωνίας. Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα, είναι μια φαρσοκωμωδία …Ο Σλίπι-Τζο υπερασπιστής τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και ο ταξιτζής τής Πετρούπολης στον ρόλο τού στρατηλάτη «απελευθερωτή» των Ρώσων. Όμως, δυστυχώς για τους «σκηνοθέτες» τής «υπερπαραγωγής», το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί. Μοντέρνος μπορεί να είναι ο νέος πυρηνικός εξοπλισμός και μοντέρνες οι στολές των στρατιωτών, αλλά —δυστυχώς γι’ αυτούς— το «σενάριο» παραμένει το ίδιο …Ακριβώς το ίδιο, και αυτό είναι το χειρότερο για μια τέτοια ακριβή «υπερπαραγωγή». Ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει τα συμβαίνοντα και τότε εύκολα το «δράμα» μετατρέπεται σε μια θλιβερή «φαρσοκωμωδία».

Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο βλέπουμε είναι μια επανάληψη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, στο ίδιο σενάριο, με το ίδιο ζητούμενο. Όλα είναι «στημένα» με τον ίδιο τρόπο, για να «παράξουν» το ίδιο αποτέλεσμα …Να «παράξουν» την υποταγή τής Ευρώπης και των λαών της στη νέα πραγματικότητα …Στη Νέα Τάξη, η οποία θα επιβληθεί ως τελικό αποτέλεσμα του δικού τους Τρίτου Παγκοσμίου Πόλεμου …Του πολέμου αυτού, που, μετά την οικονομική καταστροφή τής «Πανδημίας», παραδίδει τον κόσμο στους «δανειστές» του. Η μόνη διαφορά που εντοπίζεται είναι στην εκτέλεση του σεναρίου, λόγω αντικειμενικών διαφορών, οι οποίες προέρχονται από δευτερεύοντες λόγους κι όχι επειδή τα θύματά τους έχουν γνώσεις κι αντιδρούν διαφορετικά εξαιτίας τής προηγούμενης εμπειρίας τους …Οι άνθρωποι παραμένουν οι ίδιοι και είναι έτοιμοι να γίνουν εκ νέου θύματα …Η αλλαγή οφείλεται στην ισχύ των πυρηνικών όπλων, τα οποία καθιστούν πλέον τον πόλεμο μια πρακτική, η οποία δεν μπορεί να έχει πλήρη εφαρμογή, λόγω τής μεγάλης καταστροφικής ισχύος τους. Οι άνθρωποι, δηλαδή, θα γλιτώσουν έναν νέο πολεμικό όλεθρο όχι επειδή είναι ικανοί, αλλά επειδή είναι τυχεροί.

Αυτό λοιπόν, το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει, είναι το εξής: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε με πραγματικές σφαίρες και «τακτοποιήθηκε» με μια εικονική απειλή τής ρωσικής Σοβιετικής Ένωσης. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο …Είναι ένας πόλεμος εικονικός και προσπαθούν να τον «τακτοποιήσουν» με πραγματικές σφαίρες …Είναι ένας πόλεμος, ο οποίος έγινε στο επίπεδο της οικονομίας ή της ιατρικής επιστήμης, αλλά τα ολέθρια αποτελέσματά του είναι τα ίδια. Στο τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου προβλεπόταν —υπό την απειλή τού σοβιετικού «περιστρόφου»— να βάλουν τους Ευρωπαίους ν’ «ανοικοδομήσουν» τα κράτη τους με υποχρεωτικό δανεισμό σιωνιστικών δολαρίων …Στο τέλος τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου προβλέπεται να παραδώσουν τα ίδια τα κράτη στους πρώην δανειστές τους.

Απλά είναι τα πράγματα, ειδικά για εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι έχουμε βιώσει στο «πετσί» μας καταστροφές όλων των τύπων. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ευρωπαίοι θα έμπαιναν στον αναγκαστικό «δανεισμό», ο οποίος θ’ ακολουθούσε τη δήθεν αμερικανική «βοήθεια». Με δανεικά οι Ευρωπαίοι θ’ «απολάμβαναν» μια ταχεία ανάπτυξη, η οποία θα στηριζόταν στο πετρέλαιο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο αποκλειστικά με το δολάριο. Οι Ευρωπαίοι, δηλαδή, θα «χρωστούσαν» τα πάντα στους Σιωνιστές χρηματοδότες τους και θα πλήρωναν επ’ άπειρον «μερίδιο» σ’ αυτούς μέσω του πετρελαίου. Σήμερα —και μετά το πέρας τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου— το ζητούμενο είναι και πάλι το ίδιο, βέβαια σε πολύ χειρότερο βαθμό. Ζητούμενο για τους Σιωνιστές είναι να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο την «ηττημένη» Ευρώπη.

Τώρα πλέον δεν τους φτάνουν μόνον οι τόκοι και οι πετρελαϊκές «ρήτρες» ανάπτυξης. Τώρα, με το «περίστροφο» του Πούτιν, θέλουν να βάλουν τους λαούς της ν’ ανεχθούν την ολοκληρωτική λεηλασία τους από τους Σιωνιστές και τον μόνιμο πλέον εκβιασμό τής επιβίωσης, ο οποίος θα στηρίζεται στο φυσικό αέριο —και το οποίο πάλι ελέγχουν οι ίδιοι—. Θέλουν να μετατρέψουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση των ελεύθερων ευρωπαϊκών κρατών σε μια απολύτως υποταγμένη «Ρωσία» τύπου Γιέλτσιν …Θα παρακάμψουν το «ξεπερασμένο» πετρέλαιο και θα τη «στήσουν» διαφορετικά στους λαούς …Μέσω του φυσικού αερίου θα ελέγχουν τα πάντα …Θα ελέγχουν τα νοικοκυριά σε βαθμό επιβίωσης, εφόσον θα έχουν στα χέρια τους τούς «διακόπτες» εκείνους, οι οποίοι θα τους δίνουν εξουσία ζωής και θανάτου απέναντι σ’ αυτούς που εξαρτώνται απ’ αυτό …Θα ελέγχουν την ηλεκτρική παραγωγή και άρα και τη μελλοντική αυτοκίνηση …Θα ελέγχουν και τα δίκτυα των υποδομών και θα βάλουν τον άνθρωπο σ’ ένα «σφραγισμένο» περιβάλλον, το οποίο θα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους ίδιους.

Αυτό, το οποίο κατάφεραν να κάνουν στην πάμπλουτη Ρωσία των θεόφτωχων Ρώσων, επιθυμούν να το κάνουν και στην Ευρώπη. Στη Ρωσία το σύνολο της αγοράς και της οικονομίας ελέγχεται από γερμανικές εταιρείες …Εταιρείες, οι οποίες «ρουφάνε» το σύνολο του ρωσικού πλούτου τής αγοράς και δεν επιτρέπουν καμία απολύτως ρωσική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, το σύνολο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδομών ανήκει σε Σιωνιστές «φεουδάρχες» …Αυτό είναι το «μοντέλο» κατάκτησης που ονειρεύονται τώρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και φιλοδοξούν να το κάνουν, χρησιμοποιώντας ως «δούρειο ίππο» τη Γερμανία τού «κλητήρα» Σολτς και το σύνολο των αχυρανθρώπων που έχουν οι ίδιοι «διορίσει» στις ηγεσίες των κρατών.

Οι Σιωνιστές, με την τεράστια ρευστότητα που διαθέτουν από την πρόσφατη λεηλασία τής αμερικανικής οικονομίας, «σαρώνουν» τα πάντα. Έχοντας ήδη προεισπράξει τα κέρδη τής «φούσκας» τού αμερικανικού χρηματιστηρίου, που, όταν αυτό «σκάσει», θα είναι κάτι το οποίο δεν θα τους αφορά, έχουν βγει στη «γύρα» κι αγοράζουν τα πάντα. Με πάνω από δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια ρευστότητα «σαρώνουν» ό,τι πωλείται στην Ευρώπη. Ήδη λειτουργούν σαν οι μελλοντικοί «ιδιοκτήτες» τής πιο πλούσιας περιοχής τού Πλανήτη. …Όλοι, εμφανιζόμενοι σαν «επενδυτές» …Ανώνυμοι «επενδυτές», οι οποίοι «κρύβονται» πίσω από διάσημα κι «επώνυμα» Funds. Όμως, για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά και κυρίως για να γίνουν ανεκτά από τους λαούς, ώστε να επιβιώσουν στον χρόνο, θα πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος να περιορίζει τις αντιδράσεις τους …Να αντιλαμβάνονται οι λαοί τη λεηλασία τους από τους Σιωνιστές, αλλά να μην αντιδρούν. Γι’ αυτό τον λόγο απαιτείται σχεδιασμός. Πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος να τους τρομοκρατεί και να έχουν πάντα να διαλέξουν το κακό από κάτι άλλο, το οποίο θα φαντάζει πολύ χειρότερο …Περί αυτού πρόκειται !!!

Στήνεται δηλαδή ένα σκηνικό νέου «ψυχρού πολέμου», το οποίο θα δίνει σ’ αυτούς τη δυνατότητα να ελέγχουν —και άρα να εκβιάζουν— την Ευρώπη με τις «κάνουλες» του φυσικού αερίου. Επειδή ο εκβιασμός απαιτεί όπλα —και άρα βία—, έβαλαν τη Ρωσία τού «αιμοσταγούς» Πούτιν να παριστάνει τον «κακό» κι αυτοί θ’ αναλάβουν τον ρόλο τού «καλού» προστάτη …«Καλός» βέβαια μόνον για όσο διάστημα όλοι θα υποτάσσονται στις εντολές του. Έβαλαν όλα τα κράτη —για τους γνωστούς «περιβαλλοντικούς» λόγους— ν’ απεμπολήσουν τα εθνικά τους πλεονεκτήματα στον τομέα τής ενέργειας, για να τα κάνουν εξαρτώμενα από τους ίδιους, οι οποίοι ελέγχουν τους «σωλήνες» τής ζωής. Θα «διασωληνώσουν» την Ευρώπη και —ως γνωστόν— αυτός, ο οποίος ελέγχει τους «διακόπτες» τής «διασωλήνωσης», έχει εξουσίες ζωής και θανάτου επάνω στον «διασωληνωμένο».

Η «μάστιγα» του Σιωνισμού.

Το χειρότερο, που μπορεί να συμβεί σ’ έναν άνθρωπο, είναι να τον χτυπάει ένας εχθρός που δεν τον βλέπει …Ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος κάνει τρομερή ζημιά και δεν γίνεται αντιληπτός. Αυτό έχει πάθει η ανθρωπότητα με τον Σιωνισμό. Στην περίπτωσή του μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί ο εχθρός αυτός όχι μόνον δεν είναι αντιληπτός ως τέτοιος, αλλά αντίθετα είναι εμφανής και παριστάνει το θύμα, παραμένοντας μόνιμα προσκολλημένος επάνω στο θύμα του. Όχι μόνον δεν κρύβει τις εγκληματικές φιλοδοξίες του, αλλά αντίθετα ο ίδιος τις δημοσιοποιεί, αποδίδοντάς τες σε κακόβουλους «συνωμοσιολόγους».

Αυτό, το οποίο έχει πάθει η ανθρωπότητα με τους Σιωνιστές, είναι πρωτοφανές. Ποτέ στην ιστορία τής ανθρωπότητας ο δυνάστης της δεν ήταν τόσο ασήμαντος κι ελεεινός όσο είναι σήμερα οι Σιωνιστές. Όλο αυτό το κατάφεραν, γιατί ξέρουν να κρύβονται …όπως ένας ασήμαντος «ιός», ο οποίος «μολύνει» κι απειλεί το πιο ισχυρό «κορμί». Ακόμα κι όταν με αποδείξεις πηγαίνει κάποιος να τους αποκαλύψει, κανένας δεν τον πιστεύει. Ελέγχοντας οι Σιωνιστές τα παγκόσμια ΜΜΕ, θα τον χαρακτηρίσουν «ρατσιστή», «αντισημίτη» και «συνωμοσιολόγο». Έχουν «στήσει» τόσο καλά το παιχνίδι, που πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, για να βγουν από τις «κρυψώνες» τους και ν’ αρχίσει το «ανοσοποιητικό» σύστημα των λαών να τους εντοπίζει ως «νοσογόνους» παράγοντες …Γνώση χρειάζεται, για να «γκρεμιστούν» από τους θρόνους τους.

Και μόνον να σκεφτεί κάποιος τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται ο σημερινός ύπουλος αμερικανικός ιμπεριαλισμός, μπορεί εμμέσως να καταλάβει και ποιοι τον έχουν «εμπνευστεί» και βέβαια ποιοι τον έχουν δρομολογήσει. Από τη στιγμή που μιλάμε για απάτη και δολιότητα στην κορυφή τής παγκόσμιας εξουσίας, δεν μπορούμε ν’ αγνοήσουμε τους απόλυτα ειδικούς σ’ αυτό …Τους απόλυτα ειδικούς, οι οποίοι μας έχουν αφήσει και το «εγχειρίδιο» της «τεχνογνωσίας» τους, που δεν είναι άλλο από τα γνωστά «Πρωτόκολλα της Σιών» …Τα «ορφανά» «Πρωτόκολλα», των οποίων την πατρότητα δεν αναγνωρίζει κανείς, αλλά —ως δια μαγείας— η εφαρμογή τους είναι απόλυτη απ’ αυτούς, οι οποίοι τα εμφανίζουν σαν προβοκατόρικα «κατασκευάσματα» των μυστικών υπηρεσιών.

Αυτοί οι «ειδικοί» τής συνωμοσίας έχουν πάρει τον τελευταίο αιώνα από το «χέρι» τούς Αμερικανούς και με «τυφλοσούρτη» τα «Πρωτόκολλα» τους έχουν κάνει «κοσμοκράτορες». Με τις «πλάτες» των Αμερικανών έχουν ανεβεί και οι ίδιοι στην κορυφή τού Κόσμου και στο διάστημα αυτό δεν έχουν σταματήσει να τον λεηλατούν και να τον «ματώνουν» …Στην κυριολεξία μια αιμοβόρα «ψείρα» έχει ανέβει στο κεφάλι τού πιο ισχυρού χριστιανικού «αετού» και του έχει προσδώσει τα χαρακτηριστικά της. Αυτοί οι άπληστοι και παρασιτικοί Σιωνιστές βρήκαν σε κάποια στιγμή την κατάλληλη ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό. Μπόρεσαν να παρασύρουν τους φιλόδοξους —αλλά παντελώς άσχετους— Αμερικανούς σε ένα τέτοιο ιδιόμορφο και ύπουλο «παιχνίδι» παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, υποσχόμενοί τους την απόλυτη επιτυχία.

Οι απόλυτα ειδικοί σ’ αυτό το είδος των «παιχνιδιών» Σιωνιστές τούς υποσχέθηκαν τεράστια κέρδη χωρίς το σύνηθες ρίσκο τού ιμπεριαλισμού …Τους υποσχέθηκαν ιμπεριαλισμό εκ του ασφαλούς …Τον ιμπεριαλισμού τού τοκογλύφου απέναντι στον «πελάτη» του …Τον ιμπεριαλισμό τού έμπορου απέναντι στον παραγωγό …Τον ιμπεριαλισμό τού τραπεζίτη απέναντι στον βιομήχανο …Τον ιμπεριαλισμό τού «αέρα» —και βέβαια των απειλών— …Θα «πουλούσαν» «σωτηρία» στα θύματά τους …Θα «πουλούσαν» «Δημοκρατία» κι «ελευθερία» σ’ έναν κόσμο, τον οποίο θα βασάνιζαν οι ίδιοι …Θα «πουλούσαν» «απελευθέρωση» σ’ έναν κόσμο, τον οποίο θα υποδούλωναν οι ίδιοι …Θα εκμεταλλεύονταν και την πυρηνική τεχνολογία των πυραυλικών συστημάτων και θα μπορούσαν εξ’ αποστάσεως —και άρα εκ του ασφαλούς— ν’ απειλούν όποιον θέλουν, χωρίς απαραίτητα να τον «πυροβολούν» …Θα είχαν κέρδη πολέμου χωρίς νεκρούς στρατιώτες. Είχαν για πρώτη φορά στην ιστορία ένα «πιστόλι», το οποίο μπορούσε να σημαδέψει τον οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε σημείο τού Πλανήτη κι αν αυτός βρισκόταν.

Αυτός ήταν ο τελικός τους στόχος. Πώς όμως θα έφταναν στον στόχο αυτόν; …Μέσω των πολέμων …Των πολέμων αυτών, οι οποίοι θα έκαμπταν τις αντιστάσεις των λαών και θα τους επέτρεπαν να μπουν μέσα σ’ αυτά σαν «δανειστές», ώστε στη συνέχεια να φιλοδοξούν να παραμείνουν εκεί σαν τελικοί «ιδιοκτήτες». Αυτό το νόημα είχε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ήταν το πρώτο στάδιο …μέχρι να οδηγηθούμε στο δεύτερο, το οποίο είναι και το τελικό, και το οποίο είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ποιο ήταν το κέρδος των Εβραίων τοκογλύφων σ’ αυτό το οποίο ονομάσαμε «πρώτο στάδιο»; …Θα πουλούσαν δάνεια ανοικοδόμησης των κρατών, εξαιτίας των καταστροφικών πολέμων που θα προκαλούσαν οι ίδιοι …Εύκολο γι’ αυτούς …Αυτοί είναι οι ειδικοί στη συγκεκριμένη «τεχνογνωσία» …Αυτοί είναι οι ειδικοί στις προδοσίες και στους εκβιασμούς. Εάν δηλαδή εκείνη την εποχή οι Σιωνιστές μέσα στην αμερικανική κοινωνία ήταν σε θέση —και είχαν την ισχύ— να την επηρεάσουν στο επίπεδο της εξουσίας, τότε αυτοί είναι που αναζητούμε πίσω από το «παιχνίδι» αυτό.

Στόχος τους έγινε η πιο ισχυρή —οικονομικά, πολιτικά και πολιτισμικά— περιοχή τού Πλανήτη …Η Ευρώπη …Η «έδρα» όλων των μεγάλων αυτοκρατοριών, που επί αιώνες διαμόρφωναν την «πορεία» τής ανθρωπότητας. Με πρώτο στόχο την κραταιά εκείνη την εποχή βρετανική αυτοκρατορία, η Ευρώπη αποτελούσε το «άγιο Δισκοπότηρο» για τους εποίκους τού Νέου Κόσμου …Τους φτωχούς και κατατρεγμένους τής Ευρώπης, οι οποίοι είχαν πλουτίσει εις βάρος των γηγενών τής Αμερικής και ήθελαν να δείξουν στις παλιές τους πατρίδες ότι «πέτυχαν». Όταν πια οι Αμερικανοί βαρέθηκαν ν’ «αγοράζουν» βρετανικούς τίτλους ευγενείας, για να μπορούν να μπαίνουν στα μεγάλα «σαλόνια» τού κόσμου, αποφάσισαν να «μπουκάρουν» με άλλον τρόπο μέσα σ’ αυτά. Εκεί κάπου τους βρήκαν οι Σιωνιστές και τους υποσχέθηκαν τον απόλυτο «θρίαμβο» …Τους υποσχέθηκαν την «κατάκτηση» της πανίσχυρης Ευρώπης …Τους υποσχέθηκαν να τους προσφέρουν το κεφάλαιό της ως «λεία».

Τα δεδομένα είναι αυτά, δηλαδή, που αποκαλύπτουν τα μυστικά τού προβλήματος …Οι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να επιχειρήσουν αυτό το οποίο περιγράφουμε, ήταν οι Σιωνιστές …Οι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να «ρίξουν» την πιο ισχυρή κεφαλαιοκρατία τού κόσμου, ήταν οι πιο ισχυροί τραπεζίτες τού κόσμου. Οι Σιωνιστές θα είχαν την ευκαιρία ν’ ανέβουν στην κορυφή τού κόσμου. Αυτοί, οι οποίοι με το τεχνητό «κραχ» τού 1929 ισοπέδωσαν την αμερικανική κεφαλαιοκρατία, θέτοντας την αμερικανική οικονομία υπό τον απόλυτο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος —και άρα των ιδίων—, θα επαναλάμβαναν το ίδιο κόλπο και στο επίπεδο του ιμπεριαλισμού …Θα «ισοπέδωναν» την πιο μεγάλη κεφαλαιοκρατική αυτοκρατορία τού κόσμου, για να ελέγξουν τον κόσμο αυτόν με την τραπεζική αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η οποία βρισκόταν υπό τον έλεγχό τους …Υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Αυτοί, οι οποίοι για πρώτη φορά στην ιστορία μπορούσαν —μέσω της FED— να «κόβουν» χρήμα ανεξέλεγκτα, ήταν έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο, «πνίγοντάς» τον στα «δάνεια» …Αυτοί θα έπαιζαν «Μονόπολη» με ψεύτικα χρήματα και οι λαοί θα έβαζαν «υποθήκη» τις πατρίδες τους …Ποιος μπορεί να κερδίσει τον «τραπεζίτη» στη «Μονόπολη»;

Ο Ρούσβελτ τούς έδωσε αυτόν τον ρόλο, εφόσον τους έδωσε τον έλεγχο της FED …Τους έδωσε το «κοφτήριο» του χρήματος, που, όπως είπε κάποτε ο Ρότσιλντ, αυτό είναι αρκετό για να ελέγχεις τα κράτη, ανεξάρτητα από την ηγεσία τους. …Τους παρέδωσε τον έλεγχο του δολαρίου κι αυτοί τον «αποζημίωσαν» με τη «μονιμότητα» στο προεδρικό αξίωμα … Ήταν ήδη 12 χρόνια Πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν πέθανε ως Πρόεδρος. Αυτό το χαρακτηριστικό του τούς έδινε τη δυνατότητα να κάνουν μακρόπνοα σχέδια. Έχοντας «διορίσει» στις ΗΠΑ έναν «υπάλληλό» τους ως μόνιμο Πρόεδρο, μπορούσαν να εφαρμόσουν μακροχρόνιες και σύνθετες πολιτικές, οι οποίες δεν θα απειλούνταν από τις «αδυναμίες» και τις «παλινωδίες» τής Δημοκρατίας. Η θεωρητικά πιο μεγάλη και ισχυρή Δημοκρατία τού Πλανήτη είχε έναν Πρόεδρο «καθαρά «υποχείριο» των Σιωνιστών τής Wall Street. Αυτό ήταν που τους έδινε τη δυνατότητα μετά το «κραχ» τού 1929 να ελέγχουν απόλυτα την αμερικανική πολιτική τού μεσοπολέμου. Μέσω της διαφθοράς και του χαφιεδισμού αυτήν την κυριαρχία φιλοδοξούσαν να την κάνουν παγκόσμια.

Αυτή ήταν η φιλοδοξία των Σιωνιστών κι αυτό ήταν και το μυστικό τού σχεδιασμού τους. Μπήκαν επικεφαλής τής αμερικανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής, «στοχεύοντας» κατ’ ευθείαν στην «καρδιά» τής Ευρώπης, που ήταν η βρετανική αυτοκρατορία. Ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να δρομολογήσουν μια τέτοια ύπουλη αποστολή υπέρ των ΗΠΑ και ταυτόχρονα θα μπορούσαν να επωφεληθούν και οι ίδιοι από το «ξεκοκάλισμα» του γίγαντα αυτού. Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης «έβλεπαν» το Λονδίνο κι «έτριβαν» τα χέρια τους, «βλέποντας» νέα απίστευτα κέρδη. Ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πολιτική κάλυψη από το αμερικανικό κράτος, για να φέρουν εις πέρας τον δικό του εθνικό στόχο …Το τερπνόν μετά τού ωφέλιμου …Το απόλυτο όνειρο για τους Σιωνιστές τοκογλύφους των ΗΠΑ και των Αμερικανών, οι οποίοι από την εποχή τής αντιβρετανικής επανάστασης ονειρεύονταν να πάρουν τη θέση και βέβαια τα πλούτη τής βρετανικής αυτοκρατορίας και να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση τού χαλίφη».

Γιατί θα μπορούσαν οι Σιωνιστές να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή; …Γιατί —όπως είπαμε— είχαν την απόλυτη τεχνογνωσία. Με την κομμουνιστική κατάλυση της ρωσικής αυτοκρατορίας είχαν αποδείξει την αξία τους στους «πελάτες» τους …Αυτοί ήταν οι ειδικοί τού «μυστικού» πολέμου …Οι απόλυτα ειδικοί στην «αρπαγή» των αυτοκρατοριών μέσω «πειρατείας» …Οι απόλυτα ειδικοί των εκβιασμών, των απειλών, των εκπορνεύσεων, των προδοσιών κλπ. …Μια πραγματική «βιομηχανία» παραγωγής κερδών μέσω εγκληματικών πρακτικών πεζοδρομίου …Μια «βιομηχανία», η οποία υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να γίνει και μεθοδολογία «ιμπεριαλισμού». Εάν μπορείς τον εκβιασμό των προσώπων να τον εφαρμόσεις στους ηγέτες των κρατών, μπορείς να επιβάλεις κρατικές πολιτικές εις βάρος των λαών και μάλιστα χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός.

Οι Σιωνιστές ήταν αυτοί, οι οποίοι υποσχέθηκαν στους Αμερικανούς να τους οδηγήσουν στην «κορυφή» τού Κόσμου. Από τη στιγμή που οι Σιωνιστές —ως τραπεζίτες— μπορούσαν εκείνη την εποχή να ελέγχουν τη συμπεριφορά τής πανικόβλητης και χρεοκοπημένης Γερμανίας, ήταν εύκολο να υποσχεθούν στους Αμερικανούς έναν μεγάλο και καταστροφικό Πόλεμο στην Ευρώπη, του οποίου οι καταστροφικές συνέπειες δεν θα αφορούσαν τους ίδιους …Ήταν εύκολο να τους περιγράψουν τα κέρδη τους από τα «δάνεια» εκείνα, τα οποία θα απαιτούσε η ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης αυτής ηπείρου. Αυτοί θα πήγαιναν εκεί ως οι «ωραίοι» και οι «άνετοι», οι οποίοι έσπευσαν να «βοηθήσουν». Τα στρατεύματά τους ούτε καν θα πολεμούσαν …«Ατσαλάκωτα» θα περιφέρονταν στην Ευρώπη στο τέλος τού Πολέμου, έχοντας απλά «αστυνομικά» καθήκοντα …Marlboro και Coca-Cola θα μοίραζαν σ’ έναν κατεστραμμένο κόσμο, ο οποίος θα τους «λάτρευε» για τη «γενναιοδωρία» τους. Το ακόμα καλύτερο βέβαια ήταν ότι τους υποσχέθηκαν μόνιμη παραμονή εκεί, χωρίς να προκαλούν.

Αυτό ήταν το μεγάλο τους «όπλο» …Θα παρέμεναν στην Ευρώπη σαν «προστάτες» της, παρ’ όλο που η συμπεριφορά τους θα ήταν εκείνη τού κατακτητή. Πώς θα γινόταν αυτό; …Πολύ εύκολα. Μετά την καταστροφή τής Ευρώπης από τους Ναζί, το «παιχνίδι» θα πήγαινε στους κομμουνιστές …Στους δικούς τους κομμουνιστές …Στους κομμουνιστές, στους οποίους —από τη θεωρία τους μέχρι την επανάστασή τους— τα πάντα ήταν χρηματοδοτημένα από τους Σιωνιστές …Σιωνιστές «τάιζαν» τον Εβραίο κοπρίτη Μαρξ, για να γράψει το «Κεφάλαιο» …Σιωνιστές χρηματοδότησαν τους Εβραίους «επαναστάτες» τής Σοβιετικής Ένωσης, για να κάνουν τη ρωσική επανάσταση —ερήμην των Ρώσων—. Αυτός ο τρομερός κι απάνθρωπος κομμουνιστικός γίγαντας ήταν δικό τους «κατασκεύασμα». Αυτό το «θηρίο» θα το έβαζαν δήθεν ν’ απειλεί την Ευρώπη και η απειλή αυτή θα διατηρούσε τα αμερικανικά στρατεύματα —και άρα τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό— στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα θύματα του ιμπεριαλιστή θα παρακαλούσαν τον ιμπεριαλιστή να παραμείνει στις πατρίδες τους …Αυτά ήταν που υπόσχονταν οι Σιωνιστές στους Αμερικανούς, οι οποίοι ήδη είχαν αρχίσει να «τρίβουν» τα χέρια τους, αναλογιζόμενοι τα τρομερά τους κέρδη…

…Σε αυτό το σημείο τα «βρήκαν» μεταξύ τους οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης και η άρχουσα τάξη των ΗΠΑ …Εκεί τα «βρήκαν» οι εξειδικευμένοι «εργολάβοι» με τους άσχετους «επενδυτές» …Οι εξειδικευμένοι παθογόνοι «ιοί» των αυτοκρατοριών με τους άσχετους, οι οποίοι ήθελαν να φτιάξουν τη δική τους «αυτοκρατορία». Αρκεί να τους προσδιόριζες τον στόχο και είχαν τον τρόπο τους να φέρουν αποτελέσματα …Τον «μόλυναν» με την παρουσία και τη δράση τους και τον οδηγούσαν στον «θάνατο». Είχαν το κατάλληλο «βιογραφικό» …Μεγάλες «επιδόσεις» με τη διάλυση της Ρωσικής και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η επόμενη στην «ατζέντα» τους ήταν η άλωση της βρετανικής αυτοκρατορίας και μέσω αυτής η κατάκτηση της Ευρώπης. Θα βύθιζαν οι ίδιοι την Ευρώπη σ’ έναν τρομερό «Εμφύλιο» πόλεμο και θα έρχονταν μετά σαν «σωτήρες» της και βέβαια χρηματοδότες της …με τόκο βέβαια …Τα χρήματα υπήρχαν …Τις κοινωνικές συνθήκες περίμεναν να γίνουν ιδανικές και θα χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, για να ξεκινήσει το τρομακτικό «παιχνίδι» των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών …Τα κέρδη πάνω απ’ όλα!!!

Το θλιβερό «copy-paste» ενός τραγικού σχεδιασμού.

Αν γνωρίζει κάποιος τα πραγματικά δεδομένα τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, θα καταλάβει αμέσως κι αυτά τα οποία αφορούν τον σημερινό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χρηματοδότησαν τη Γερμανία να ισοπεδώσει την Ευρώπη και —αφού αυτή τα κατάφερε— πήγαν μετά οι πονηροί στη Γιάλτα, για να ορίσουν τον νέο εχθρό τής ισοπεδωμένης Ευρώπης. Η Γερμανία είναι το όλο μυστικό αυτού του σχεδιασμού …Το μυστικό τους «όπλο», το οποίο το χρησιμοποιούν κατά βούληση εναντίον τής Ευρώπης και των λαών της …Ένα «όπλο», το οποίο έχει τρομερές καταστροφικές δυνατότητες και το οποίο το ελέγχουν απόλυτα οι Σιωνιστές. Η Γερμανία είναι —στην κυριολεξία— μια «κακοποιός» εταιρεία σιωνιστικής ιδιοκτησίας !!!

Αυτός ο έλεγχος επιτεύχθηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο κι εξαιτίας εκείνων των τρομερών οικονομικών συνεπειών που είχε ο πόλεμος εκείνος για την ηττημένη Γερμανία. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές τής Wall Street διατηρούσαν υπό την «ομηρία» τους τη Γερμανία, εφόσον την προστάτευαν απ’ όλους όσους χρωστούσε πολεμικές αποζημιώσεις από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ίδιοι στη συνέχεια χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να κάνει αυτό που τους βόλευε και μετά τον «απέσυραν» ως παράγοντα. Πληρώνοντας το «χτίσιμο» μιας τρομερής και πανάκριβης πολεμικής μηχανής, έδωσαν στον Χίτλερ τη δυνατότητα να επιτεθεί ταυτόχρονα σε όλα τα ευρωπαϊκή κράτη και να τα ισοπεδώσει …Υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού απέκτησε ο γερμανικός στρατός τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά του …Με χρήματα των σιωνιστικών τραπεζών τής Νέας Υόρκης τα γερμανικά τανκ ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους και κατέστρεψαν όλες τις εθνικές οικονομίες και υποδομές. Αυτή η ισοπέδωση ήταν το μοναδικό ζητούμενο από τη γερμανική θηριωδία …Κανέναν άλλο στόχο δεν είχε το «ψευδο-όραμα» του Χίτλερ, το οποίο δεν είχε κανένα απολύτως περιεχόμενο.

 

Κατόπιν εμφάνισαν έναν νέο τεχνητό εχθρό. Οι Αγγλοαμερικανοί δήθεν νικητές —και στην πραγματικότητα ιδιοκτήτες— τής Γερμανίας αποφάσισαν μόνοι τους ποιοι θα ήταν οι «πραγματικοί» εχθροί τής μεταπολεμικής Ευρώπης …Αυτοί θα όριζαν τους εχθρούς και τους φίλους τής νέας μεταπολεμικής τάξης πραγμάτων …Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Ξαφνικά οι Ευρωπαίοι «ξέχασαν» τον πραγματικό τους εχθρό …«Ξέχασαν» ποιοι είχαν μπει με τα τανκς μέσα στις πατρίδες τους και δεν άφησαν τίποτε όρθιο …«Ξέχασαν» ποιοι είχαν στήσει στον τοίχο κι εκτέλεσαν τα αδέρφια τους και τους γονείς τους …«Ξέχασαν» ποιοι τους βασάνισαν, τους βίασαν, τους έκλεψαν …«Ξέχασαν» ότι εχθρός τους ήταν η Γερμανία, επειδή έτσι αποφάσισαν οι Αμερικανοί. Αυτοί οι Αμερικανοί «απέσυραν» τον Χίτλερ, γιατί δεν τους βόλευε να υπάρχει ως παράγοντας στη μοιρασιά τού «νέου» κόσμου. Θα ήταν προκλητικός και θα έστρεφε τους πάντες εναντίον τής Γερμανίας …Μια Γερμανία, την οποία έπρεπε να «προστατεύσουν με όλα τα μέσα.

Στον μεταπολεμικό τους σχεδιασμό βολικός εχθρός ήταν η Σοβιετική Ένωση και στην πραγματικότητα η ρωσική «καρδιά» της. Ο νέος εχθρός ήταν ο πρώην σύμμαχός τους απέναντι στον Χίτλερ κι ο νέος σύμμαχός τους —απέναντι στον νέο εχθρό— ήταν η Γερμανία. Ποιος ήταν ο στόχος αυτής της επιλογής; …Δημιούργησαν κι εμφάνισαν έναν νέο τρομερό εχθρό, για να τρομοκρατήσουν την Ευρώπη …Να την κάνουν να υποταχθεί στον σχεδιασμό τους …Να την κάνουν να πάρει τη «βοήθειά» τους και βέβαια τα «δάνειά» τους …Να την αναγκάσουν ν’ αναπτυχθεί με βάση το δικό τους πετρέλαιο …Να την κάνουν να «προοδεύει» με τον τρόπο και τον ρυθμό που θα βόλευε τον δικό τους σχεδιασμό και τις δικές τους επιδιώξεις.

Όλα αυτά δεν γίνονταν χωρίς ένα φόβητρο …Ένα φόβητρο, το οποίο θ’ «ανάγκαζε» τους «καλούς» Αμερικανούς να παραμείνουν στην Ευρώπη σαν «προστάτες» και όχι βέβαια ως κατακτητές. Χωρίς το φόβητρο αυτό οι Αμερικανοί θα έπρεπε να φύγουν όπως έφυγαν οι Καναδοί, οι Νεοζηλανδοί, οι Αυστραλοί κλπ.. Οι Αμερικανοί, όμως, ήρθαν στην Ευρώπη για να μείνουν …Ήρθαν σαν «φίλοι» και «προστάτες» και δεν θα έφευγαν εύκολα. Σε αυτόν τους τον στόχο τούς εξυπηρετούσε το «φόβητρο» της Σοβιετικής Ένωσης …Ένα «φόβητρο», το οποίο οι ίδιοι φρόντισαν να το «οπλίσουν», ώστε να φαίνεται ακόμα πιο φοβερό. Οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές έκαναν πυρηνική δύναμη τη Σοβιετική Ένωση, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε να κατασκευάζει ούτε καν καζανάκια για τουαλέτες. Οι Αμερικανοί στήριξαν το απάνθρωπο και φοβερό καθεστώς της, προκειμένου αυτή να μην ανατραπεί μετά τον φοβερό Πόλεμο.

Το «τρομερό» αυτό «θηρίο», το οποίο απειλούσε την «ελευθερία» και τη «δημοκρατία» τής Ευρώπης, ήταν απολύτως τεχνητό. Ήταν τόσο «τρομερό», που είχε ως «αρχηγό» τον Στάλιν, ο οποίος ήταν ένας υπάλληλος των Σιωνιστών …Ένας πράκτορας των Γερμανών και των Σιωνιστών, οι οποίοι μόνοι τους δρομολόγησαν την κομμουνιστική επανάσταση των Ρώσων …χωρίς τους Ρώσους …Πράκτορες των Γερμανών και Εβραίοι ήταν οι κυρίαρχοι του κομμουνιστικού συστήματος, το οποίο δήθεν θα «τρομοκρατούσε» την Ευρώπη …Την Ευρώπη αυτή, η οποία έπρεπε να δανειστεί από τη Wall Street, για ν’ ανοικοδομηθεί εκ των θεμελίων και βέβαια να υποταχθεί στους Αμερικανούς «προστάτες» της, ώστε να «γλιτώσει» από την αρπακτικότητα των «κομμουνιστών».

Όμως, για να μπορεί αυτός ο εχθρός να τρομοκρατεί την Ευρώπη, θα έπρεπε να την «αγκαλιάζει» …Θα έπρεπε να μπει στην «καρδιά» της …«Νταβατζήδες» κι «εχθροί» να έχουν ένα κοινό τόπο, για να συντηρούν τη μεταξύ τους «παράσταση» …«Νταβατζήδες» κι «εχθροί» θα έπρεπε ν’ «ακουμπάνε» τα «θύματά» τους σε μια κοινή «γειτονιά» …Οι πρώτοι για να τα «προστατεύουν» και οι δεύτεροι για να τα «απειλούν» …Να υπάρχει πάντα ένας κοινός «τόπος» για χρήσιμες αψιμαχίες και τρομοκρατικές προβοκάτσιες …Να έχουν κοινά σύνορα, τα οποία τα ελέγχουν μόνοι τους και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Όμως, η Σοβιετική Ένωση ήταν πολύ μακριά, για να τρομοκρατεί συνολικά την Ευρώπη. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε να τη φέρουν πιο «κοντά» σ’ αυτήν. Γι’ αυτόν τον λόγο διέσπασαν τη Γερμανία και τα κομμάτια της τα μοιράστηκαν οι δήθεν «μεγάλοι» αντίπαλοι …Το «μπλοκ» των νικητών τής «Δημοκρατίας» και το «μπλοκ» των κομμουνιστών …Το «φως», το οποίο πρέπει να το πληρώνουν οι Ευρωπαίοι και το «σκότος», το οποίο πρέπει να τους τρομάζει …Το «μπλοκ» τού ΝΑΤΟ και εκείνο των Ρώσων.

Σε αυτόν τον σχεδιασμό έλαβαν ειδική μέριμνα και για τη μικρή μας Ελλάδα. Σε μια εποχή που είχαν ήδη μοιράσει μεταξύ τους Κόσμο, άφησαν τους ψωριάρηδες του ΚΚΕ να «επαναστατήσουν», για ν’ αλλάξουν δήθεν τη μοιρασιά των «αφεντικών» …Δρομολόγησαν τον Εμφύλιο, για να τοποθετήσουν εξ’ αρχής την επίσημη Ελλάδα στο εχθρικό με τη Σοβιετική Ένωση στρατόπεδο …Η πρώτη χώρα στο Δυτικό Μπλοκ, η οποία δήθεν στάθηκε «απέναντι» στο σοβιετικό «θηρίο» και τους ανθρώπους του με όπλα και με σφαίρες. Το ζητούμενο του «στημένου» Εμφυλίου ήταν να γίνει η Ελλάδα το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις ανάγκες τού νέου σχεδιασμού …Να καταστραφεί και να γίνει «όμηρος» των «σωτήρων» της και των «δανειστών» της …Να συνεχίσουν οι δωσίλογοι να κυβερνάνε αυτήν τη μικρή κι ενοχλητική χώρα και ταυτόχρονα να τη «γονατίσουν» σε έναν τέτοιο βαθμό, που θα την καθιστούσε απολύτως αδύναμη ν’ αντισταθεί στους σχεδιασμούς τους …Θα τη «σακάτευαν» σε βαθμό τέτοιο, που να έχει ανάγκη όλα τους τα σκουπίδια σαν «βοήθεια». Θα τη «σακάτευαν» σε βαθμό τέτοιο, που θα «τρόμαζε» όλους όσους σκόπευαν ν’ αντιδράσουν στη «μοιρασιά» τής Γιάλτας. Την ώρα δηλαδή που ΟΛΗ η Ευρώπη κέρδιζε ξανά την ελευθερία της, ΜΟΝΟΝ η ηττημένη Γερμανία και η «νικήτρια» Ελλάδα είχαν ακόμα ενόπλους να πυροβολούν στις γειτονιές τους.

Μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό το οποίο μόλις περιγράψαμε; Μήπως το έχουμε ξαναδεί σαν ένα περίεργο Déjà vu; Εάν αλλάξει κάποιος τα ονόματα του Χίτλερ, του Τσώρτσιλ, του Στάλιν ή του Ρούσβελτ με αυτά της Μέρκελ, του Τζόνσον, του Πούτιν και του Μπάιντεν αντίστοιχα, θα δει να εξελίσσεται το ίδιο σενάριο. Οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές —οι οποίοι προστάτευαν την προπολεμική Γερμανία τού Χίτλερ από τους πιστωτές της— δεν είναι αυτοί, οι οποίοι εξασφάλισαν την ασυλία τής Γερμανίας από τις απαιτήσεις των θυμάτων της καί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Στην κυριολεξία η Γερμανία δεν πλήρωσε ΠΟΤΕ ούτε ένα μάρκο στα θύματά της. Αυτό, όμως, την καθήλωσε στην ομηρία των «αφεντικών» της …Όμηρος των Σιωνιστών ήταν ο Χίτλερ και το ίδιο έγινε και με τη Μέρκελ, η οποία δεν πλήρωνε πολεμικές αποζημιώσεις σε κανέναν.

Οι ίδιοι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι —σαν «επενδυτές» τής Wall Street— χρηματοδότησαν τη Μέρκελ να «ισοπεδώσει» στην κυριολεξία την Ευρώπη; Με φτηνότερα δάνεια από τον οποιονδήποτε ανταγωνιστή της —και σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— μπόρεσε η Γερμανία στην κυριολεξία να την «ισοπεδώσει». Ξεχύθηκαν οι εταιρείες της σαν «τανκς» και «ισοπέδωσαν» τα πάντα στο πέρασμά τους. Στο όνομα της ευρωπαϊκής ενοποίησης και ενός «οράματος», το οποίο κανένας δεν κατάλαβε ποιο ήταν, άνοιξαν όλα τα σύνορα. Μπήκαν οι Γερμανοί στις πατρίδες ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων και τις διέλυσαν. Με δωσίλογους «Χριστοφοράκους», οι οποίοι διέφθειραν τους πάντες και με εταιρείες τύπου Siemens, που κανείς δεν ήξερε πού φτάνουν και πού τελειώνουν οι ταυτίσεις τους με τις μυστικές υπηρεσίες, λεηλάτησαν όλα τα κράτη …Τα «βίασαν» —στην κυριολεξία— και μαζί μ’ αυτά και τους λαούς τους …Τα αποβιομηχάνισαν …Άρπαξαν τις υποδομές τους …Λεηλάτησαν τις αγορές τους …Χρεωκόπησαν τις τράπεζές τους, για ν’ αρπάξουν τα πάντα από τους «δανειολήπτες» τους.

Για να τα κάνουν όλα αυτά οι λαοί, έπρεπε να παγιδευτούν. Ποτέ δεν θα έμπαιναν σε μια Ένωση με τη Γερμανία, η οποία στην πραγματικότητα είναι η ενιαία Γερμανία τού Χίτλερ. Μπήκαν, επειδή είδαν ότι υπήρχε το «αντίβαρο» της Γαλλίας, αλλά και της Βρετανίας. Ειδικά η συμμετοχή τής Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν εκείνη που καθησύχαζε τους ευρωπαϊκούς λαούς, οι οποίοι φοβούνταν τη Γερμανία. Όταν με τη συμμετοχή της έγιναν όλα όπως βόλευαν τον σχεδιασμό, η Βρετανία «αποτραβήχθηκε». Όταν οι λαοί, λόγω κοινού νομίσματος, είχαν μπει στο γερμανικό «σφαγείο» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Βρετανοί έκαναν την περίφημη «έξοδο» του Brexit …Δεν μπήκαν καν στην περιπέτεια του Ευρώ.

Τυχαία έγιναν όλα αυτά; Σε ποιο άλλο κράτος θα επέτρεπαν να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση; Σε ποιο άλλο κράτος θα επέτρεπαν οι «δανειστές» τής Wall Street να «σωθεί» από το δικό τους ιδιόκτητο γερμανικό «σφαγείο»; Άφησαν τους «φουκαράδες» να αισθανθούν δήθεν «ισχυροί» ευρωπαίοι εταίροι και, μόλις «σφραγίστηκαν» ΟΛΑ με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ —τα οποία προβλέπονταν για τους «επικίνδυνους» εταίρους—, οι Βρετανοί την «κοπάνησαν», αφήνοντας τη Γερμανία να «μακελέψει» για άλλη μία φορά την Ευρώπη. ΟΛΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ήταν μεθοδευμένα από τη Γερμανία, εναντίον εκείνων που θεωρούσε στόχους της …και —κατά «σύμπτωση» βέβαια— κανένα προτεσταντικό κράτος τού Βορά δεν μπήκε σ’ αυτές τις «λίστες».

Ο αιφνιδιαστικός «Blitzkrieg» τού «κορωνοϊού»

Από τη στιγμή που ξαναστήθηκε το «σκάκι» των γνωστών πιονιών των Σιωνιστών, έπρεπε να ξεκινήσει η «παράσταση» του εικονικού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Στη δική τους κομμουνιστική Κίνα «παράχθηκε» ο ιός —κι ο τρόμος του ιού— και από τις ΗΠΑ έφυγε η «εντολή» στη Γερμανία. Η Γερμανία τής Μέρκελ θα έκανε «επίθεση» σε ολόκληρη την Ευρώπη …Από τη Γερμανία έφευγε η σκληρή «γραμμή» για την αντιμετώπιση της «Πανδημίας» …Η Γερμανία —από «ευαισθησία»— θα επέβαλε όλα τα σκληρά και περιοριστικά μέτρα στα ευρωπαϊκά κράτη. Η γνωστή για την «ευαισθησία» της απέναντι σε λαούς κι ανθρώπους Γερμανία «ανησυχούσε» για την υγεία των Ευρωπαίων …Όλων των Ευρωπαίων.

Στόχος τους ήταν να περάσουν στο νομικό τους οπλοστάσιο όλους εκείνους τους νόμους, οι οποίοι θα τους βοηθούσαν να ρυθμίσουν τις καταστάσεις εις βάρος των λαών, χωρίς να κινδυνεύουν από τις αντιδράσεις τους …Να ισχύουν σε όλη την Ευρώπη νόμοι σκληροί, οι οποίοι, όταν θα ρύθμιζαν τον νέο σχεδιασμό τους, θα έκαναν τα πάντα να μοιάζουν με κατάσταση πολέμου …Να έχει εξοικειωθεί ο κόσμος με την περιστολή των ατομικών τους δικαιωμάτων …Να δέχεται τη βία και τον έλεγχο του συστήματος ακόμα και σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές του ελευθερίες …Να δέχεται τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του δεδομένων …Να ανέχεται τιμωρίες για πράγματα, τα οποία λίγες ημέρες πριν ήταν αυτονόητα …Να δέχεται, για παράδειγμα, να ενημερώνει την εξουσία για κινήσεις τής καθημερινότητάς του …Να δέχεται πρόστιμα για θέματα που αφορούν την υγεία του …Όλα αυτά τα εξασφάλισαν με τον μυστηριώδη «made in China» ιό.

Το σχέδιό τους μπορούσε πλέον να μπει στην τελική του ευθεία. Η απόλυτη οικονομική «ισοπέδωση» της Ευρώπης θα γινόταν για το «καλό» της …Για την «υγεία» της …Για να μην πεθάνουν οι «παππούδες» και οι «γιαγιάδες» των Ευρωπαίων. Με την «Πανδημία» και την πρωτοφανή αντιμετώπισή της έδωσαν τη χαριστική βολή σε χρεοκοπημένες οικονομίες. Γιατί ήταν αυτό σημαντικό; …Για να δημιουργήσουν συνενόχους …Για να δημιουργήσουν συνθήκες συνενοχής με τους λαούς …Για να κρύψουν τα δικά τους εγκλήματα πίσω από τις ανάγκες των λαών. Ενώ οι χρεοκοπίες των λαών ήταν αποτέλεσμα της διαφθοράς των ηγετών τους και της λεηλασίας των Σιωνιστών, η «χαριστική βολή» δόθηκε εξαιτίας των αναγκών των λαών …Η «χαριστική βολή» δόθηκε λόγω «Πανδημίας». Τα δισεκατομμύρια σε επιδόματα, για να κάθονται οι πολίτες στα σπίτια τους, ήταν «δάνεια», τα οποία «αποτελείωναν» τις οικονομίες. Τώρα όμως η «χρεοκοπία» γινόταν για το «καλό» τής κοινωνίας …Για να «μην» αρρωστήσει και πεθάνει. Άρα; …Άρα, «μαζί τα φάγαμε» !!!… Η «συνταγή», δηλαδή, η οποία δοκιμάστηκε στην Ελλάδα, για να τη βάλει στα Μνημόνια, είναι η ίδια που θα βάλει τα υπόλοιπα κράτη στην μετά-«Πανδημία» εποχή.

Αυτά τα Μνημόνια θα είναι η ήττα των ευρωπαϊκών λαών …ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …Στην εφαρμογή αυτών των Μνημονίων τούς είναι απαραίτητο το «φόβητρο» της Ρωσίας τού Πούτιν. Ό,τι ήταν η επιθετική Τουρκία τού διεφθαρμένου Ερντογάν για την Ελλάδα, η οποία εκβιαζόταν από τους «δανειστές», για να υπογράψει τα Μνημόνια, θα γίνει η Ρωσία για ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά κράτη. Δεν μπορεί αυτή η πολιτική τής απολύτου παράδοσης να γίνει χωρίς ένα «πιστόλι» ν’ απειλεί τα κράτη. Δεν μπορεί να ληστέψεις κάποιον, εάν δεν έχεις ένα «πιστόλι» να τον απειλείς. Δεν μπορείς να του ζητήσεις να σηκώσει τα χέρια ψηλά, εάν δεν είσαι οπλισμένος. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι σύντομα θα ζητήσουν από τους Ευρωπαίους να σηκώσουν τα «χέρια» τους και να τους παραδώσουν τα κράτη τους, έπρεπε να είναι «οπλισμένοι» …κι αυτό το «όπλο» είναι η Ρωσία τού Πούτιν.

Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ένας απλός «τυφλοσούρτης». Επάνω στο «πατρόν» τής Ελλάδας θα μπουν ΟΛΑ τα κράτη σε Μνημόνια …Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο …Από τις ΗΠΑ μέχρι την Αλβανία …Μνημόνια, τα οποία θα παραδίδουν τα κράτη στους δανειστές τους …Στους Σιωνιστές, οι οποίοι και πάλι θα «κόβουν» ψεύτικο χρήμα, για να «δανείζουν» στους λαούς, ώστε να ξεπληρώνονται οι ίδιοι με πραγματικό χρήμα από το γενικό ξεπούλημα. Οι «φωτοτυπίες», δηλαδή, οι οποίες φεύγουν από τη FED, θα περνάνε από τις Κεντρικές Τράπεζες των κρατών και, αφού θα «αποτυπώνονται» επάνω τους οι αξίες των εθνικών κεφαλαίων των λαών, θα «επιστρέφουν» στους δανειστές. Θα δανείζουν δηλαδή «φωτοτυπίες» —όπως κάνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο— και θα «ρευστοποιούν» τα κρατικά κεφάλαια, για να ξεπληρωθούν οι «φωτοτυπίες» αυτές σε πραγματικό χρήμα …Θα εξευτελιστούν τα εθνικά κεφάλαια και θα ξεπουληθούν για «ψίχουλα».

Ποιοι θα τα πάρουν; …Αυτοί, οι οποίοι έχουν χρήματα, και άρα πάλι οι «δανειστές» …Αυτοί είναι που θα «σαρώσουν» τα πάντα. Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι οδηγούν τις τράπεζες στη χρεοκοπία, θα είναι αυτοί που θα τις «σώζουν», αγοράζοντας για ψίχουλα τα «κόκκινα» δάνειά τους …Δεν θα αφήσουν ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου και είναι ένα τραγικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ η ανθρωπότητα. Ο Πλανήτης θα γίνει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΣ και θα ανήκει στους Σιωνιστές τραπεζίτες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, όμως, έπρεπε να υπάρχει ειδικός σχεδιασμός, ώστε να μην αντιδράσουν οι λαοί …Έπρεπε να τρομοκρατηθούν, για να μην αντιδράσουν. Είναι δεδομένο ότι τα κράτη —βλέποντας μάλιστα το τραγικό παράδειγμα της Ελλάδας— θα αντιδρούσαν. Πριν προλάβουν ν’ αντιδράσουν θα πρέπει να παγιδευτούν. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης για παγίδευση έχουν ανάγκη τον τρόμο και άρα το «φόβητρο». Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητος ο «σατανικός» ο Πούτιν και η πυρηνική Ρωσία σαν νέα «αυτοκρατορία τού κακού» …Πρέπει κάποιος ν’ απειλείται με ένα «πιστόλι», για ν’ αφήσει έναν τοκογλύφο να του πάρει το «σπίτι» …Αυτό είναι που προσπαθούν να κάνουν.

Το τελικό μοντέλο το έχουν …Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει σαν τη Ρωσική Ομοσπονδία, η οποία ανήκει στην κυριολεξία στους Σιωνιστές και της οποίας την οικονομία τη λυμαίνεται στο σύνολό της η Γερμανία. Απλά το κάθε ευρωπαϊκό κράτος θα μπει ξεχωριστά σ’ αυτήν την κατάσταση με το «πατρόν» τής Ελλάδας …Δοκιμασμένο καί το ένα καί το άλλο …Σιωνιστές πρωταγωνιστές καί στο ένα καί στο άλλο. Τι θα γίνει; …Θα καταλήξουν τα πάντα στα χέρια των νέων «ολιγαρχών» τής Ευρώπης …Όπως συνέβη στη Ρωσία, στην οποία ο ιδιοκτήτης λαός τής πάμπλουτης Ρωσίας είναι πάμπτωχος …Όπως συνέβη στη Ρωσία, στην οποία έβαλαν τον Εβραίο Τσουμπάις να ιδιωτικοποιήσει τον τρομερό ρωσικό δημόσιο πλούτο κι αυτός τον μοίρασε σε ομοεθνείς του Σιωνιστές, κρατώντας βέβαια για τον εαυτό του το «φιλέτο» τού μονοπωλίου τής ρωσικής «ΔΕΗ» …Τον Εβραίο αυτόν, ο οποίος έγινε ο δήμιος της ρωσικής κοινωνίας …Αυτός, ο οποίος τη βύθισε στην απίστευτη φτώχεια …Μέσα σε μία νύχτα μοιράστηκε η Ρωσία στους Σιωνιστές ιδιοκτήτες της.

Αυτό είναι που θα επαναληφθεί σε κάθε ευρωπαϊκό κράτος ξεχωριστά και γι’ αυτό ακολουθείται το ελληνικό «πατρόν». Εξαιτίας των Μνημονίων, θ’ αναγκάσουν τα κράτη να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα …Από αεροδρόμια μέχρι λιμάνια και σιδηροδρομικά δίκτυα …Δίκτυα ύδρευσης, επικοινωνιών, οδικά, ενέργειας κλπ. …Συστήματα υγείας, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες …Θα αρχίσουν να καταφτάνουν παντού τα σκουπίδια τύπου «Τόμσεν» τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και θα κάνουν καταμέτρηση των δημοσίων κεφαλαίων, τα οποία θα παραδοθούν ως «λεία» στους πονηρούς …Θα πιέζουν για «ξεπουλήματα» …Θα υπογράφουν ιδρυτικά καταστατικά εταιρειών τύπου ΤΑΙΠΕΔ για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη …Εταιρειών, οι οποίες δεν ελέγχονται από τα κράτη που λεηλατούνται παρά μόνον από τους δανειστές …Θα τα πάρουν όλα οι Σιωνιστές με απλές «εγγυητικές» από τις δικές τους τράπεζες και θα ξεπληρώνουν τα δάνειά τους με τα κέρδη των ιδίων των εταιρειών …ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ !!!

Μετά θα έρθουν οι «ακρίδες» να «ροκανίσουν» ό,τι περισσέψει από τα ιδιωτικά κεφάλαια των λαών …Τα δήθεν Fund των «επενδυτών», τα οποία δεν θα επενδύουν, αλλά θα αγοράζουν τα πάντα για ψίχουλα. Σε κατεστραμμένες οικονομίες με τεράστια ανεργία ποιος θα μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του; …Κανένας …Οι πάντες «όμηροι» των τραπεζών …Εκεί θα γίνει η «σφαγή» …Θα εμφανιστούν τα γνωστά Funds των Σιωνιστών και θα «σαρώσουν» τα πάντα …Εκατομμύρια κατοικιών θα αλλάξουν χέρια για «ψίχουλα» …Θα «ξεφυτρώσουν» παντού εταιρείες διαχείρισης κατοικιών, οι οποίες θα ελέγχουν τα ενοίκια και θα αισχροκερδούν εις βάρος των πάντων …Θα ξεπουληθούν τουριστικά ακίνητα …Θα ξεπουληθούν φιλέτα γης για τουριστική ανάπτυξη …Θα χτυπήσουν τη γεωργική γη …Όπως πρόσφατα έγινε μεγαλοκτηματίας-φεουδάρχης ο Μπιλ Γκέιτς …Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τού «Blitzkrieg» τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό θα είναι το μέλλον τής Ευρώπης …Της πιο πλούσιας αγοράς τού κόσμου …Του ακριβότερου «οικοπέδου» τού Πλανήτη. Οι Ευρωπαίοι θα γίνουν σαν τους Ρώσους τού «γίγαντα» Πούτιν. Αυτούς θα τους κυβερνά ο πράκτορας των Γερμανών Πούτιν και τους Ευρωπαίους η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μιλάμε για κανονικό copy-paste. Όπως και στην περίπτωση της Γιάλτας έτσι και τώρα θέλουν να «τελειώσουν» τον μεταπολεμικό σχεδιασμό πριν τελειώσει ο πόλεμος …Να εκμεταλλευτούν τις σημερινές έκτακτες συνθήκες, οι οποίες είναι στην πραγματικότητα συνθήκες πολεμικές, για να επιβάλουν τις μεταπολεμικές. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Η συμφωνία τής Γιάλτας, η οποία καθόριζε τη μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων, έγινε πριν τελειώσει ο πόλεμος των Ναζί …Έγινε όταν ακόμα στην Ευρώπη περιφέρονταν στρατοί και υπήρχαν μάχες μεταξύ των κύριων αντιπάλων και δήθεν αψιμαχίες μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων. Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο τα κράτη τής Ευρώπης αντιδρούσαν και δεν δέχονταν τη μεταπολεμική «μοιρασιά», θα συνεχιζόταν ο πόλεμος μέχρι να αιμορραγήσουν σε βαθμό που να μην αντιδρούν …Υπήρχε αυτή η περίπτωση για ανεπτυγμένα κράτη τής εποχής, όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία ή η Ρουμανία, τα οποία δεν θα ήθελαν να καταλήξουν στα χέρια των άχρηστων αλκοολικών κομμουνιστών τής Μόσχας.

Γι’ αυτόν τον λόγο εκείνοι, οι οποίοι σχεδίαζαν τη μεταπολεμική κατάσταση μετά τον Πόλεμο, έπρεπε να βρίσκονται σε συνθήκες πολέμου, για να μπορούν να εκβιάζουν τους πάντες με την υπάρχουσα βία τού πολέμου …Να απειλούνται ΟΛΟΙ μέσα στις πατρίδες τους με «Εμφύλιους», όπως αυτόν που βίωσε η Ελλάδα. Το ίδιο επαναλαμβάνεται και σήμερα …Τακτοποιούν τη μετά-Κόβιντ εποχή την ώρα που τα κράτη βρίσκονται ακόμα υπό καθεστώς «πολέμου» εναντίον τού Κόβιντ …Τακτοποιούν τη μετά-Κόβιντ εποχή με τους λαούς «μασκοφορεμένους» και με νόμους, οι οποίοι ποινικοποιούν ακόμα και τη διαφορετική άποψη …Με νόμους, οι οποίοι ποινικοποιούν ακόμα και το δικαίωμα του πολίτη να διαδηλώνει τη διαφωνία του …Τακτοποιούν το μέλλον των λαών, χωρίς να ερωτηθούν οι λαοί …Με ενεργοποιημένους όλους τους κατασταλτικούς νόμους και χωρίς οι λαοί να έχουν την παραμικρή ιδέα για την πραγματική ζημιά που έχει ήδη προκαλέσει στις οικονομίες τους η «Πανδημία».

Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέπειες θα έχει για την εθνική του οικονομία και την εθνική του αγορά η «Πανδημία». Κανένας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η «εικόνα» τού κράτους του την επόμενη ημέρα μετά την «Πανδημία» για την παραγωγή του …Για την ανεργία του …Για το σύστημα υγείας του. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί με τις «γενναιόδωρες» πολιτικές των κυβερνήσεων. Πού έχουν οδηγηθεί τα δημόσια χρέη των κρατών με τα εκατομμύρια των επιδομάτων που μοιράστηκαν ανεξέλεγκτα; Εξαιτίας τής «Πανδημίας» πλησιάζει για όλους το «τέλος» …Το τέλος, το οποίο «σηματοδοτείται» από τον αριθμητικό λόγο μεταξύ ΑΕΠ κι εξωτερικού χρέους. Οι πάντες έχουν πλέον ξεπεράσει το δήθεν «όριο» τής Ελλάδας, όταν αυτή μπήκε στα Μνημόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη το «πατρόν» τής Ελλάδας. Ποιος και με ποιον τρόπο θα απειλήσει τώρα τα κράτη, όπως απείλησαν την Ελλάδα με πόλεμο οι Τούρκοι; Ποιος και με ποιους νόμους θα σταματήσει τις διαδηλώσεις των «αγανακτισμένων» πολιτών, οι οποίοι θα κληθούν με τις περιουσίες τους να πληρώσουν τον πόλεμο των Σιωνιστών;

Ο αναγνώστης αρχίζει και καταλαβαίνει τον λόγο που απαιτείται ειδικός σχεδιασμός για την Ευρώπη και τους λαούς της …Αντιλαμβάνεται τον λόγο για τον οποίο πρέπει να παίξουν την τρομοκρατική τους «παράσταση». Γι’ αυτόν τον λόγο επαναλαμβάνουν την προηγούμενη «επιτυχία» τους στη Γιάλτα. Οι Βρετανοί, υπό την επίβλεψη των Αμερικανών «κηδεμόνων» τους, θα πρωταγωνιστήσουν στον «πόλεμο-θέατρο» με τη Ρωσία …Έναν πόλεμο, ο οποίος θα κάνει διακριτή την παρουσία και τον ρόλο τής Βρετανίας στη μεταπολεμική ευρωπαϊκή κατάσταση …Έναν πόλεμο, ο οποίος διαφοροποιεί τη Βρετανία από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη-θύματα, τα οποία θα μπουν στα Μνημόνια και θα παραδοθούν στον άτυπο αλλά απόλυτο έλεγχο της Γερμανίας. Μόνον αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της δήθεν «σύγκρουσης» της Ουκρανίας …Η Βρετανία και οι ΗΠΑ θα είναι αυτές, οι οποίες θα ορίσουν εκ νέου τούς «εχθρούς» εκείνους, οι οποίοι θα «τρομοκρατούν» την Ευρώπη και θα την υποτάσσουν στις απαιτήσεις των δανειστών της…

…Θα γίνει δηλαδή το ίδιο, το οποίο έγινε και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πρέπει πάλι να «ξεχάσουν» τη Γερμανία …Θα πρέπει να «ξεχάσουν» ότι οι Γερμανοί ήταν οι εχθροί, οι οποίοι για άλλη μία φορά μπήκαν στις πατρίδες τους και τους ρήμαξαν …Οι Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι άρπαξαν για παράδειγμα από τους Έλληνες τον ΟΤΕ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια κλπ. …Οι Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι διέλυσαν τη ΔΕΗ και γέμισαν τον τόπο με τα σκουπίδια των ανεμογεννητριών …Οι Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι με εκβιασμό απολιγνιτοποίησαν τη χώρα, παραδίδοντάς την ως λεία στο «κύκλωμα» του φυσικού αερίου …Οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι δρουν στο Αιγαίο και γεμίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Αυτούς τώρα οι Έλληνες πρέπει πάλι να τους «ξεχάσουν» …Οι Ρώσοι «είναι» εχθροί τώρα …Αυτό είναι που αποφάσισε ο γερο-Μπάιντεν κι ο μισότρελος Τζόνσον…

…Οι Γερμανοί είναι «φίλοι» μας …Μας τα πήραν όλα, για να μην έχουμε άγχος με τη διαχείρισή τους …Μας τα πήραν όλα για το «καλό» μας, πριν μας τα πάρουν οι Ρώσοι …Τα πήραν για το «καλό» τής Δημοκρατίας και πριν τα διεκδικήσουν οι «κομμουνιστές». Ο Μητσοτάκης γι’ αυτόν τον λόγο εμπιστεύεται τα τηλεφωνικά κέντρα τής Siemens. Όπως συνέβη και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία και η Ελλάδα είναι οι τελευταίες που θ’ απαλλαγούν από τα δεινά τού πολέμου. Η Γερμανία γιατί πρέπει να παίξει το «θέατρο» της «Πανδημίας» μέχρι τέλους και η Ελλάδα γιατί πρέπει να είναι το τραγικό «παράδειγμα» για τους υπολοίπους και άρα να διατηρείται σε καθεστώς «εμφυλίου» μέχρι τέλους…

…Ξανά η ίδια ιστορία με την Ελλάδα στην πρωταγωνιστική θέση τής «Ιφιγένειας» του σχεδιασμού …Πάντα το τραγικό θύμα, που η μοίρα του θα τρομοκρατήσει τους υπολοίπους …ΠΡΩΤΗ η Ελλάδα μπήκε στα Μνημόνια και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θα βγει από την Πανδημία. Όπου υπάρχει «κόστος» για τα κράτη, το μεγαλύτερο δοκιμάζεται στην Ελλάδα …Στην Ελλάδα των προδοτών που την κυβερνούν …Των Σημίτηδων, των Καραμανλήδων και των Τσιπραίων …Πάλι ο γιος τού δωσίλογου Μητσοτάκη θα κάνει ό,τι κι ο πατέρας του, για να εφαρμοστεί αυτή η τρομερά ανθελληνική πολιτική …Θα καλλιεργήσει τον εθνικό διχασμό, για να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος και να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Όλοι οι λαοί σύντομα θ’ «απελευθερωθούν», αλλά όχι οι Έλληνες …Οι Έλληνες —ακόμα και στην εποχή τού Κορονοϊού— θα πάνε από τους πρώτους να «δηλώσουν» εχθροί τής Ρωσίας …Ήδη άρχισε ο Μητσοτάκης τις αντιρωσικές δηλώσεις για την κρίση.

Στήθηκε ξανά λοιπόν η ίδια «παρτίδα» σκάκι, η οποία παίχτηκε και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Βρετανία θ’ αναλάβει τον προβοκατόρικο ρόλο τής ευρωπαϊκής δύναμης, η οποία προκαλεί τη Ρωσία, αλλά ταυτόχρονα «προσκαλεί» στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σαν πολύτιμους «συμμάχους». Οι Βρετανοί θα μιλάνε σαν «Ευρωπαίοι» για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα και οι Αμερικανοί απλά θα «συμμετέχουν» σαν «φίλοι» και «σύμμαχοι» των πάντων. Το πρόβλημα, δηλαδή, θα φαίνεται σαν ενδοευρωπαϊκό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τέτοιο. Γι’ αυτόν τον λόγο τώρα θα ενισχυθεί κάθετα η Βρετανία και θ’ αποσυρθεί η Γερμανία από το προσκήνιο.

Τώρα βγήκαν ξανά στην «πιάτσα» οι «θριαμβευτές» τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, για να στήσουν εκ νέου το ψυχροπολεμικό «περιβάλλον», το οποίο θα εγκλωβίσει τους ευρωπαϊκούς λαούς στην «αγκαλιά» των τοκογλύφων τής Wall Street. Εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού απέσυραν τη φασίστρια κομμουνίστρια πράκτορα της ΣΤΑΖΙ —για να μην προκαλεί— και «θυμήθηκαν» και πάλι τη Ρωσία …Τη Ρωσία τού πράκτορα Πούτιν …Του πράκτορα της γερμανικής ΣΤΑΖΙ και των Σιωνιστών, οι οποίοι μόνοι τους δρομολόγησαν την «καπιταλιστική» επανάκαμψη της Ρωσίας —χωρίς Ρώσους—…

…«Ανακάλυψαν» και το κατάλληλο «πεδίο» όπου θα έχουν μεταξύ τους συνοριακή «γραμμή» για απειλές και προβοκάτσιες …«Ανακάλυψαν» τη Δυτική Ουκρανία, η οποία θα ελέγχεται από τους «Δυτικούς» και την Ανατολική Ουκρανία, η οποία θα πάει στο ρωσικό «σκότος». Είναι βέβαιο ότι θ’ αφήσουν τον Πούτιν να συνεχίσει έναν «ψευτοτσαμπουκά» τού «τόσο-όσο», για να εμπεδώσουν οι Ευρωπαίοι ότι είναι επικίνδυνος και βέβαια να του παραδώσουν την ανατολική Ουκρανία …Έναν «ψευτοτσαμπουκά», τον οποίο τον δοκίμασαν με την Κριμαία και θα τον επαναλάβουν με το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ …Κανένα πρόβλημα …Θα φαίνεται δήθεν ότι ο Πούτιν «καλπάζει» και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού θα «φτάσει».

Μετά όλη η «ζωή» και η «αγωνία» τής Ευρώπης θα περιστρέφεται γύρω από τη «ζώνη» αυτή, η οποία θα χωρίζει τους μεγάλους «αντιπάλους» …Τη «ζώνη» επαφής, η οποία θα μιμείται την «πράσινη ζώνη» στην Κύπρο, η οποία χωρίζει τους Ελληνοκύπριους από τους Τουρκοκύπριους και τους Τούρκους εισβολείς …Την «εύφλεκτη» αυτή «ζώνη» μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας και η οποία θα είναι για όλους η απόδειξη ότι ο πόλεμος μπορεί συμβεί ανά πάσα στιγμή στην «αυλή» τού καθενός κι ο καθένας μπορεί να βρεθεί στη θέση των Ουκρανών …Ο καθένας μπορεί να βρεθεί στο «βεληνεκές» των πυραύλων τού «τρομοκράτη» Πούτιν. Για να τον κάνουν ακόμα πιο τρομακτικό και παγκόσμιο, θα του «απέδιδαν» κι όλα τα «ρετάλια» τού πρώην κομμουνιστικού «μπλοκ» …Κάτι Κούβες, κάτι Κορέες, κάτι Βενεζουέλες και κάτι Κίνες …Θα «περικύκλωνε» τον κόσμο η «αυτοκρατορία» τού «σκότους».

Ήταν δεδομένη, δηλαδή, η εισβολή τού Πούτιν στην Ουκρανία, γιατί απλούστατα την έχουν προσυμφωνήσει όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κυρίως οι Σιωνιστές τοκογλύφοι. Ήταν μια εισβολή προσυμφωνημένη, όπως ήταν αυτήν του «Αττίλα» στην Κύπρο …Οι μόνοι που τολμάνε να εγκληματούν στην ίδια την Ευρώπη …Οι ίδιοι ακριβώς τη σχεδίασαν άλλωστε …Κίσινγκερ (Κύπρος), Ολντμπράιτ (Σερβία), Μπλίνκεν (Ουκρανία) και το κακό σιωνιστικό συναπάντημα …Ήθελαν λίγο «αίμα» και μερικά «ερείπια», για να «καταλάβει» ο κόσμος τον ρωσικό «κίνδυνο» …Έχει πολλές δεκαετίες να «δει» πόλεμο στην ευρωπαϊκή γειτονιά και πιθανόν να έχει «ξεχάσει» την ένταση, τον πόνο και την αγωνία που αυτός προκαλεί …Άρα, πρέπει όλα αυτά τα «ξαναθυμηθεί» …Είναι αυτό το οποίο είπαμε στην αρχή τού κειμένου και το οποίο αποτελεί τη βασική διαφορά με την προηγούμενη «παράσταση», η οποία ήταν πανομοιότυπη.

Στη μεταπολεμική εποχή, που ακολούθησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αρκούσε μια υπονοούμενη απειλή από τη Σοβιετική Ένωση, για να τρομάξει ο κόσμος μ’ αυτήν. Δεν υπήρχε ανάγκη για σφαίρες, βόμβες και νέα πτώματα. Αυτά υπήρχαν ήδη διάσπαρτα στην Ευρώπη τής εποχής εκείνης και ο άνθρωπος κατανοούσε απόλυτα την απειλή. Έβλεπε τα σοβιετικά στρατεύματα να προελαύνουν στην Ευρώπη και τους έμοιαζαν πολύ με τα ναζιστικά. Έβαζε στο μυαλό του τον Στάλιν στη θέση τού Χίτλερ κι αυτό τον «έπειθε» πως είναι «φίλοι» του οι Αμερικανοί …και καλώς παραμένουν στην Ευρώπη …και «δικαίως» απαιτούν τα δανεικά τους με τόκο …Η «προστασία» κοστίζει κι ο τρομοκρατημένος Ευρωπαίος δεν τολμούσε να ζήσει χωρίς αυτήν.

Σήμερα αυτό το δεδομένο δεν ισχύει …Το «νταβατζηλίκι» των Αμερικανών εκτός από περιττό φαντάζει κι ακριβό. Δεν αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι κάποιον πραγματικό εχθρό, ο οποίος να δικαιολογεί αυτήν την πανάκριβη παρουσία. Ο σχεδιασμός τής ιμπεριαλιστικής «τρομοκρατίας» δεν μπορεί να λειτουργήσει με υπονοούμενα και υποθέσεις …Δεν αρκούν οι λεκτικές απειλές …Άρα, χρειάζεται και λίγο «θέαμα» πριν πάμε στις απειλές και τις τρομοκρατικές καταστάσεις …Χρειάζονται και μερικά ακρωτηριασμένα πτώματα και μερικά χαλάσματα, για να «δει» ο Ευρωπαίος και να «κατανοήσει» τον «μέγα κίνδυνο» και βέβαια το πόσο «απαραίτητο» είναι το «νταβατζηλίκι». Εδώ κι εβδομήντα χρόνια ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με την αμερικανική πολιτική των απειλών και των πυρηνικών και έχει πάθει ανοσία. Η τρομοκρατία, δηλαδή, η οποία του ασκήθηκε με την πυρηνική απειλή τής ψυχροπολεμικής εποχής, τον έχει κουράσει και τον έχει μπουχτίσει …Την έχει συνηθίσει …Τον έχει τρομάξει στην κρίση τής Κούβας …Την έχει δει σε έργα τού Χόλυγουντ …Την έχει ακούσει σε προεκλογικά μπαλκόνια …Δεν τον τρομάζει πλέον …Γνωρίζει ότι η αυτοκτονική για την ανθρωπότητα επιλογή τού πυρηνικού πολέμου είναι μάλλον απίθανο να συμβεί.

 

Αυτόν λοιπόν τον Ευρωπαίο, ο οποίος έχει πάθει πλέον «ανοσία», έπρεπε να τον «ταρακουνήσουν». Γι’ αυτόν τον λόγο έχει αποφασιστεί να παιχτεί το παλιό «έργο» λίγο ανάποδα. Ο αναίμακτος πόλεμος τής «Πανδημίας» θα βρίσκεται «μπροστά» από τη «νέα Γιάλτα» και ο αιματηρός επίλογός του μετά απ’ αυτήν. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι αναίμακτος και η συνθήκη ειρήνης, η οποία θα τακτοποιήσει τα αποτελέσματά του, θα απαιτήσει «αίμα». Ο κόσμος θα δει σφαίρες και αίμα από τον νέο «τρομοκράτη» τής νέας Ψυχροπολεμικής Εποχής. Αυτό είναι το ζητούμενο από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία …Να τρομάξουν στα γρήγορα τον κόσμο, ώστε να τελειώσουν με τη γελοία «Πανδημία», η οποία έχει αρχίσει να «εκφυλίζεται» σε πολιτικό και οικονομικό πρόβλημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι λαοί θα απαιτούν να πάει η ζημιά σ’ αυτούς που την προκάλεσαν …Στους Σιωνιστές τής Wall Street, στους Γκέιτς και στους Μπουρλάδες. Χωρίς την απειλή τής Ρωσίας η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες θ’ αρχίσουν να μιμούνται την Ισλανδία και θα στέλνουν τους «λογαριασμούς» τής «Πανδημίας» πίσω στους τοκογλύφους !!!

…Τα κράτη που πρωταγωνιστούν στην «παράσταση» του τρόμου

…Όλα «νταντέλα» !!!

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια τραγική κατάσταση …Σε μια κατάσταση όμοια μ’ αυτήν του 1929 …Λεηλατημένες —απολύτως— από τους Εβραίους τοκογλύφους τής Wall Street και με μια οικονομία, η οποία, εάν δεν βρει τρίτους να «ξεφορτωθεί» τις υποχρεώσεις της, θα καταρρεύσει μαζί με το νόμισμά της …Ένα «ερείπιο» —στην κυριολεξία—, το οποίο ψάχνει κάποιον να πιαστεί επάνω του για να σταθεί στα «πόδια» του. Ο Μπάιντεν μέσα σε λίγες ημέρες κατέστρεψε ό,τι προσπάθησε να κάνει ο Τραμπ για να στηρίξει την αμερικανική οικονομία —έστω και σε ένα βασικό επίπεδο— στα πόδια της. Οι ΗΠΑ δεν έχουν καθόλου παραγωγή. Τα χρέη τους —δημόσια και ιδιωτικά— είναι αστρονομικά και πλέον μη-διαχειρίσημα. Δεν έχουν ενεργειακή αυτονομία. Ο λαός τους άνεργος και στη χειρότερη δυνατή κατάσταση από πλευράς δυναμικής.

Όσον αφορά τα δεδομένα που τις αφορούν στο επίπεδο της κοινωνικής λειτουργίας, τα πράγματα είναι τραγικά. Εάν αφαιρεθεί το όνομα των «ΗΠΑ» από τη «μελέτη» των δεδομένων αυτών, θα νομίζει κάποιος ότι αυτά αναφέρονται σε κάποια χώρα τής υποσαχάριας Αφρικής …Πάνω από 70 εκατομμύρια πολίτες συντηρούνται με συσσίτια …Υπάρχουν περιοχές τής χώρας, όπου το προσδόκιμο όριο ζωής βρίσκεται γύρω στα 59 χρόνια …Υπάρχουν περιοχές τής χώρας «εγκαταλειμμένες» από τους πολίτες, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να υπάρξει καμία εφαρμογή τού νόμου. Η χώρα έχει κατακλυστεί από ένα ανεξέλεγκτο «κύμα» λαθρομεταναστών …Μεγάλο ποσοστό τού πληθυσμού τους δεν γνωρίζουν την επίσημη γλώσσα τού κράτους τους, για να μπορούν να συνεννοηθούν μ’ αυτό …Τα καύσιμα έχουν φτάσει πάνω από 5 δολάρια το γαλόνι σε μια κοινωνία που, για να επιβιώσει, θα πρέπει να κινηθεί με αυτοκίνητο …Το νόμισμά τους βρίσκεται σε απόλυτη απαξίωση και θα γκρεμιστεί ακόμα πιο πολύ μετά τη συμφωνία Ρωσίας και Κίνας για αγορές πετρελαίου σε ευρώ …Ο πληθωρισμός «καλπάζει», βυθίζοντας όλο και μεγαλύτερο μέρος τού πληθυσμού στη φτώχεια …Το χρηματιστήριό τους βρίσκεται σε μια ισορροπία τρόμου, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορεί να «σκάσει» και να τους πάρει όλους μαζί του στον «πάτο».

Αυτήν την τραγική κατάσταση προσπαθούν οι ΗΠΑ να τη «διαχύσουν» στον περίγυρό τους, για να μπορέσουν να σωθούν οι ίδιοι. «Περίγυρος» αυτήν τη στιγμή, ο οποίος μπορεί να «φορτωθεί» αυτά τα τεράστια βάρη, είναι μόνον η πλούσια Ευρώπη …Σ’ αυτήν προσπαθούν να «φορτωθούν» οι ΗΠΑ …Να ξεπληρώσουν τα χρέη τους με την περιουσία τής Ευρώπης. Με πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικό χρέος, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ …Ανά πάσα στιγμή μπορούν να καταρρεύσουν και να μην προλάβουν να κάνουν τίποτε …Να γίνει ένα «κραχ», το οποίο σε σχέση μ’ αυτό τού 1920 να μοιάζει με πυρηνική έκρηξη μπροστά σε καρναβαλίστικο πυροτέχνημα. Εάν «σκάσει» η οικονομία των ΗΠΑ, πριν προλάβουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση και να μεταφέρουν τη «ζημιά» τους στην Ευρώπη, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο …Θα χαθούν τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε δευτερόλεπτα και κανένας δεν θα ξέρει από πού να πιαστεί.

Εάν δεν «ρευστοποιηθεί» η συνολική ευρωπαϊκή «περιουσία», προκειμένου αυτή να μπει «υποθήκη» για τον «αέρα» τής «φούσκας» των ΗΠΑ, δεν υπάρχει πιθανότητα να επιβιώσει η «υπερδύναμη» …ΜΟΝΟΝ η ΟΥΚΡΑΝΙΑ και η επιβολή τού «τρομοκρατικού» σχεδιασμού ενδιαφέρει σήμερα τον Λευκό Οίκο και βέβαια τους Σιωνιστές τής Wall Street …Να σωθούν οι τράπεζες από την εκποίηση των περιουσιών των ευρωπαϊκών λαών πριν αυτές «σκάσουν» και παρασύρουν τους πάντες στον «πάτο» …Να σωθούν εις βάρος των Ευρωπαίων, όπως σώθηκε η Ντόιτσε Μπανκ από την ελληνική καταστροφή εις βάρος των Ελλήνων. Απλά πράγματα. Το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ είναι ένα χρέος προς τις τράπεζες των τοκογλύφων. Εάν αυτές δεν σωθούν από την ευρωπαϊκή καταστροφή, θα «γυρίσουν» τη ζημιά στις ΗΠΑ και θα βυθιστούν ΟΛΟΙ μαζί στον «πάτο». Εάν οι «φωτοτυπίες» τής FED δεν γίνουν εγκαίρως «επενδύσεις» στην Ευρώπη, τα πάντα έχουν «τελειώσει» …Αυτό είναι που τρέμουν οι Σιωνιστές κι αυτό είναι που τους κάνει να «επενδύουν» μόνον στη λεηλασία τής Ευρώπης.

Δίπλα στις ΗΠΑ —και σε ρόλο συμπρωταγωνιστή— άλλος ένας «αποτυχημένος» του αιώνα μας …Η «πεθαμένη» Βρετανία θα μπει τώρα στο προσκήνιο, για να «κρυφτούν» από πίσω της οι ΗΠΑ, οι οποίες βιάζονται να ολοκληρώσουν έναν αντιευρωπαϊκό σχεδιασμό, τον οποίο δεν μπορούν να τον επιβάλουν μόνες τους χωρίς κάποια βοήθεια. Η παρουσία τής Βρετανίας είναι απαραίτητη, γιατί δεν μπορούν οι ΗΠΑ να εμφανίζονται έτοιμοι να «μπουκάρουν» σε ξένο σπίτι και να ξεκινήσουν μέσα σ’ αυτό μια καταστροφική «φασαρία». Δεν μπορεί το «βουβάλι» τής αμερικανικής ηπείρου να θέλει να λύσει τις διαφορές του με το «βουβάλι» τής ασιατικής στέπας μέσα στον ευρωπαϊκό «βάλτο» και να πατήσει τα ευρωπαϊκά «βατράχια» …Απλά πράγματα. Εάν θέλουν οι ΗΠΑ να δημιουργήσουν πολεμικό «μέτωπο» με τη Ρωσία, μπορούν να πάνε από τη μεριά τής Αλάσκας και να το κάνουν όπως θέλουν, λύνοντας εκεί τις διαφορές τους …Δεν μπορούν, όμως, να κάνουν το ίδιο στην Ευρώπη. Άρα, υπάρχει ανάγκη η ίδια η Ευρώπη να φαίνεται ότι δήθεν έχει «τριβές» με τη Ρωσία, ώστε να μπορούν να εμφανιστούν οι ΗΠΑ σαν το «ιππικό» που θα «βοηθήσει».

Η Βρετανία γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύτιμη. Με την πολιτική ηγεσία που της έχουν επιβάλει, ελέγχεται απόλυτα από τους Αμερικανούς και μπορεί να κάνει ό,τι τους βολεύει, άσχετα με τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, τα οποία θεωρητικά μόνον την αφορούν. Γεωγραφικά «είναι» Ευρώπη, και ταυτόχρονα «δεν είναι». Οικονομικά «είναι» ανεξάρτητη, αλλά στην πραγματικότητα «είναι κολαούζος» των ΗΠΑ. Γι’ αυτόν τον λόγο —και για τις ανάγκες του ρόλου αυτού άλλωστε— της επέτρεψαν να κρατήσει το δικό της νόμισμα και βέβαια να πραγματοποιήσει το Brexit. Μόλις σταμάτησε να τους είναι χρήσιμη ως μέλος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, την απέσυραν άρον-άρον.

Η Βρετανία είχε μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να παίξει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο …Την είχαν βάλει ως «αντίβαρο» στη Γερμανία, για να μην φοβούνται οι λαοί να εισέλθουν στην παγίδα τής Ένωσης. Η «Βρετανία εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης» ήταν από μόνη της μια τρομερά ισχυρή «φυγόκεντρος» δύναμη, η οποία δεν επέτρεπε στον σχεδιασμό να εντάξει εντός αυτής τα υπόλοιπα κράτη …Κανένας δεν ήθελε να μπει σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς καθόλου «εγγυήσεις». Η βασικότερη αυτών των «εγγυήσεων» ήταν η παρουσία τής Βρετανίας μέσα σ’ αυτήν. Μόλις έγινε κατορθωτή η παγίδευση των ευρωπαϊκών κρατών, η Βρετανία ξαναβγήκε, γιατί δεν υπήρχε λόγος να καθίσει κι αυτή στο «σφαγείο». Ήταν πολύ χρήσιμη για κάποιους, ώστε να αφεθεί ν’ αποτελεί ένα ακόμα κράτος τής Ένωσης.

Οι ΗΠΑ δεν θα άφηναν ΠΟΤΕ τη Βρετανία για πάντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί η Βρετανία είναι δικό τους «εργαλείο» παραγωγής πολιτικής …Πάντα είχαν ανάγκη στην Ευρώπη έναν «παίκτη» ανεξάρτητο, ο οποίος θα έπαιζε τη δική τους πολιτική, χωρίς να δίνει λογαριασμό στα ευρωπαϊκά όργανα …Έναν «παίκτη», ο οποίος πάντα θα έκανε το «λάθος» ως Ευρωπαίος και το «σωστό» ως ο βασικός σύμμαχος των ΗΠΑ …Έναν «παίκτη», ο οποίος θα «έσπρωχνε» την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιλογές που ευνοούν τις ΗΠΑ, χωρίς να φαίνονται ότι το επιχειρούν οι ίδιες. Ακόμα και τώρα, που στην εποχή τού «πολέμου» κατά τής «Πανδημίας» αφήνεται ο Τζόνσον ν’ αποσύρει όλους τους περιορισμούς που την αφορούν, αυτό γίνεται για έναν συγκεκριμένο λόγο …Γίνεται, για να δώσουν στη Βρετανία έναν «διακριτό» ρόλο σε σχέση με τους υπόλοιπους «εμπόλεμους» …Να εμφανίζεται «απελευθερωμένη» από τον «πόλεμο», για τον οποίο θ’ αναλάβει η ίδια πρωτοβουλίες να τελειώσει και βέβαια να ρυθμίσει τις «μεταπολεμικές» συνθήκες …Να «υπόσχεται» στους άλλους «απελευθέρωση» και άρα μια καλύτερη επόμενη ημέρα, την οποία βέβαια η ίδια θα σχεδιάσει για όλους.

Αυτός είναι κι ο λόγος που η σημερινή Βρετανία —η οποία στην κυριολεξία δεν έχει «μαντήλι για να «κλάψει»— πρωταγωνιστεί. Ο «στρατηγός» Μπόρις απειλεί τη Ρωσία με βρετανικές κυρώσεις και πρέπει να «τρόμαξαν» όλα τα περιστέρια στην Τραφάλγκαρ μ’ αυτήν την «τρομερή» απειλή. Η πάμπτωχη Βρετανία, η οποία ψάχνει «κέρματα» στις τσέπες της, για ν’ αποζημιώσει ο Πρίγκηπας Άντριου την ανήλικη Τζουφρέ, απειλεί την πάμπλουτη Ρωσία, η οποία έχει υπό την ιδιοκτησία της το μεγαλύτερο μέρος τού ορυκτού κι ενεργειακού πλούτου τού Πλανήτη …Με «εντολή»-Τζόνσον η Βρετανία δεν θα εξάγει στη Ρωσία τα νέα πιατάκια με τη φωτογραφία τής βασίλισσας …Δεν θα εισάγει ΤΙΠΟΤΕ από τη Ρωσία, η οποία —έτσι κι αλλιώς— δεν παράγει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως …Ο «παραπληγικός» τής οικονομίας απειλεί με «κυρώσεις» τον «τετραπληγικό» …Θα «δηλητηριαστούν» από τις «πορδές» τους οι δύο «μονομάχοι» …Ο «στρατηγός» Μπόρις, ο οποίος επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους Ευρωπαίους με τη Ρωσία, δηλώνοντας με την αυτοπεποίθηση μιας έμπειρης «καφετζούς» ότι: «Η Ρωσία σχεδιάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη από το 1945». Αυτό βέβαια δεν το κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι βρίσκονται πλησίον τής Ρωσίας και το κατάλαβε ο μεθύστακας, ο οποίος κάνει «Κόβιντ-πάρτι» στο απώτατο δυτικό σημείο τής Ευρώπης.

Τρίτος σημαντικός «παίκτης» στο παιχνίδι αυτό είναι η Γερμανία …Η ύπουλη Γερμανία, η οποία ισοπέδωσε και καταλήστευσε γι’ ακόμα μία φορά την Ευρώπη, θα μπει ανάμεσα στα «θύματα» του πολέμου. Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτε γι’ αυτήν …Σιωνιστική αποικία ήταν και τέτοια θα παραμείνει. Η —επί δεκαετίες— κατακτημένη από τους Αμερικανούς Γερμανία θα «μοιραστεί» —μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους— τούς κατακτητές της …Θα «μοιραστεί» την «τύχη» της …Θα μπει ανάμεσα στους «κλαίοντες», με τη διαφορά όμως ότι θα έχει στα χέρια της μια «λεία» τεράστια …Θα μπει ανάμεσα στα κράτη με το πλεονέκτημα του ισχυρού και θα ελέγχει το σύνολο των συμπεριφορών τους.

Έκανε τη βρόμικη δουλειά τής οικονομικής καταστροφής των οικονομιών των ευρωπαϊκών κρατών και τώρα —για να την προστατεύσουν από το μίσος των Ευρωπαίων— την απέσυραν. Γι’ αυτόν τον λόγο επέβαλαν με όλα τα μέσα την άθλια Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην κορυφή τής Ευρώπης …Την άχρηστη «αντιγραφέα», που, εάν οποιαδήποτε άλλη βρισκόταν στη θέση της, θα είχε φύγει με τις κλωτσιές απ’ το πόστο της …Αυτήν έβαλαν «επικεφαλής» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ήθελαν την προκλητική Μέρκελ στην ηγεσία τής Γερμανίας, η οποία καθόριζε εμμέσως με πιέσεις κι εκβιασμούς τη συνολική ευρωπαϊκή συμπεριφορά, αλλά αυτό επιδιώκουν να το πετύχουν με την άχρωμη, άγευστη κι απρόσωπη Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία —όπως αποδείχθηκε— είναι εξειδικευμένη στην «καμαρίλα», τη μυστική πολιτική και το λόμπινγκ με τις μυστικές «συμφωνίες» με τις φαρμακευτικές εταιρείες στον καιρό τής «Πανδημίας».

Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη η Γερμανία —και για τον μεταπολεμικό σχεδιασμό τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου— …Απαραίτητη για τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν την Ευρώπη, μπορούν να το κάνουν, ελέγχοντας τη Γερμανία …Το «πρότυπο» ελέγχου τής Ομοσπονδιακής Γερμανίας θέλουν να επιβάλουν στην Ευρώπη. Όπως ελέγχουν τη Γερμανία των πολλών γερμανικών «δημοκρατιών» μέσω του χαφιεδαριού τού Βερολίνου, έτσι θα ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του γερμανικού χαφιεδαριού των Βρυξελών. Όπως δεν τους επηρεάζουν τα γελοία κοινοβούλια των γερμανικών «δημοκρατιών», έτσι δεν θα τους επηρεάζουν και τα κοινοβούλια των ευρωπαϊκών κρατών. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να «τρομοκρατήσουν» την Ευρώπη, θα ξεκινούν την «τρομοκρατία» από τη δήθεν «τρομοκρατημένη» Γερμανία και θα ελέγχουν τους υπόλοιπους. Θα κρατάνε τη Γερμανία —λόγω των οφειλών της απέναντι στους πάντες— υπό την ομηρία τους και η ομηρία αυτή θα «μεταφέρεται» κατ’ ευθείαν στους υπόλοιπους. Θα απειλούν τη Γερμανία με τις οφειλές της και η Γερμανία θα απειλεί τους υπόλοιπους με τις δικές τους.

Είναι τόσο απαραίτητη η προστασία τής Γερμανίας, που φροντίζουν ακόμα και για την «εικόνα» της. Στην κυριολεξία η Γερμανία δεν αντέχει την παραμικρή «αμφισβήτηση», γιατί θα οδηγηθεί στην κατάρρευση. Γι’ αυτόν τον λόγο τής έδωσαν τον Καγκελάριο-κλητήρα που της αξίζει …Έναν ακόμα κομμουνιστή με τη «λάμψη» και το κύρος ενός αγράμματου κλητήρα, ο οποίος είναι «μύστης» τού συγκεκριμένου σχεδιασμού. Κατά τα άλλα η Γερμανία —όπου μπορεί— συμμετέχει στην αντιρωσική «παράσταση» για την τιμή των όπλων, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια …Συμμετέχει σ’ έναν light ρόλο τού «τόσο-όσο» …Θα στείλει στην Ουκρανία για «βοήθεια» κράνη και σώβρακα, και όχι όπλα …Μπορεί και νυχοκόπτες …αλλά χωρίς τη λεπίδα …Τόσο έντονη είναι η παρουσία της …Μιλάμε για «θέατρο» …Η Γερμανία, η οποία μιλάει για κυρώσεις κατά τής Ρωσίας …Η Γερμανία, η οποία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι έχει πρόθεση δήθεν ν’ αρπάξει ολόκληρη την Ουκρανία …Η Γερμανία, η οποία «χτυπά» δήθεν τη Ρωσία τού πράκτορα Πούτιν και δέχεται «χτυπήματα» απ’ αυτήν …«Τρομερό» !!! …Τη Γερμανία, η οποία με τις βιομηχανίες της ελέγχει ολόκληρη τη ρωσική οικονομία, ο Πούτιν την «τιμώρησε», βάζοντας «λουκέτο» στο «μπακάλικο» της Ντόιτσε Βέλε στη Μόσχα …Της έκανε τα μούτρα-«κρέας» μιλάμε …Πάλι καλά που δεν την απείλησε ότι θα της «χακάρει» τον λογαριασμό της στο Netflix…

…Μιλάμε για κωμωδία, η οποία πλέον όμως δεν έχει θεατές. Όλοι καταλαβαίνουν τις ιδιαίτερες σχέσεις τού πράκτορα της ΣΤΑΖΙ Πούτιν με τη Γερμανία τής συναδέρφου του Μέρκελ. Όλοι αναρωτιούνται: …Γιατί δεν έβαλε «λουκέτο» στις αντιπροσωπίες γερμανικών αυτοκινήτων στη Ρωσία; …Γιατί δεν «πάγωσε» όλες τις προμήθειες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από τη Γερμανία; …Γιατί δεν «πάγωσε» όλες τις παραγγελίες γερμανικών προϊόντων για τις ρωσικές υποδομές; …Γιατί δεν έβαλε «λουκέτο» στις γερμανικές εταιρείες λιανικής και τα γερμανικά σούπερ μάρκετ, τα οποία λυμαίνονται τη ρωσική οικονομία; …Γιατί δεν έδωσε τα συμβόλαιά της με τη Γερμανία στην Κίνα, στην οποία θα πουλάει πετρέλαιο και άρα θα της βγουν οι προμήθειές της πολύ πιο φτηνά; Γιατί; …Γιατί —απλούστατα— αυτά είναι πραγματικές κυρώσεις …Δεν είναι κυρώσεις τής πλάκας με μερικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι μπορούν να εργάζονται κι απ’ τα σπίτια τους …Εκεί χάνονται δισεκατομμύρια, και πάντα η ναζιστική Γερμανία τής Siemens δεν θέλει να χάνει δισεκατομμύρια. Γι’ αυτόν τον λόγο τώρα —και εκ του ασφαλούς— η Γερμανία μάς «δουλεύει» …Έχει ανάγκη να μας «δουλέψει», γιατί απλούστατα κινδυνεύει.

Θεωρητικά βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική κατάσταση απ’ όλα τα μεγάλα κράτη που συμμετέχουν στη συνωμοσία, αλλά πρακτικά τα πράγματα είναι και γι’ αυτήν δύσκολα …Έχει λόγο να τρομάζει η Γερμανία με την καθυστέρηση του σχεδιασμού …Και γι’ αυτήν η αναμονή είναι βασανιστική …Εάν δεν τα καταφέρει ο Μπάιντεν με τους λοιπούς συνωμότες, η Γερμανία κινδυνεύει. Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή προστατεύουν τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της, που, όσο πιο φτωχά γίνονται, τόσο πιο πολύ βλέπουν τα πλούτη τής Γερμανίας ως λύση των προβλημάτων τους. Εάν οι ΗΠΑ υποχωρήσουν από την κυρίαρχη θέση στην οποία βρίσκονται —μετά από μια οικονομική καταστροφή στο χρηματιστήριό τους—, η Γερμανία θα συρθεί στα δικαστήρια …Θα χάσει την ασυλία που της προσφέρουν με το «στανιό» οι Αμερικανοί …Ελλάδα, Ρωσία, Σερβία, Πολωνία —και ποιος ξέρει ποιος άλλος— θα τη σύρουν στα δικαστήρια χωρίς έλεος …Θα τη σύρουν με την ίδια «μεγαλοψυχία» που έδειχνε η Μέρκελ στα θύματά της …Θα αρχίσουν και γι’ αυτήν τα ωραία «δάκτυλα» τύπου Focus. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα της αφήσουν στην κυριολεξία ούτε ευρώ …Για άλλες πέντε γενιές θα χρωστάει μια Γερμανία, η οποία είναι «χτισμένη» επάνω σε δάνεια.

Τώρα απλά παίζει τον ρόλο που προβλέπεται να παίξει, σε περίπτωση που τα «αφεντικά» της μπορέσουν να επιβάλουν τη μετά-Κόβιντ Τάξη Πραγμάτων …Παίζει τον ρόλο τού πλούσιου Ευρωπαίου, ο οποίος συμπαραστέκεται στους φτωχούς, αλλά ταυτόχρονα στηρίζει —με μη-στρατιωτικά μέσα— το ΝΑΤΟ στη «σύγκρουση» με τη Ρωσία …Αποφεύγει —γιατί ακόμα μπορεί— κάθε συζήτηση για την καταβολή των χρεωστούμενων πολεμικών αποζημιώσεων …Ελπίζει κι αυτή ότι ο «φοβερός» Πούτιν θα τρομάξει όλους τους Ευρωπαίους …Ποιος θα ζητήσει από τον ισχυρό του «φίλο» αποζημιώσεις μπροστά σ’ έναν τόσο «επικίνδυνο» εχθρό; Τις «πλάτες» τiς βάζει η Γερμανία για την ανάσχεση ενός τόσο «ισχυρού» εχθρού. Ταυτόχρονα διατηρεί το μερίδιό της στην ευρωπαϊκή αγορά, ελέγχοντας σχεδόν απόλυτα τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Με το κολοσσιαίο αυτό μερίδιο θα επανεξοπλιστεί και δεν θα έχει πλέον ανάγκη να ασκεί «ιμπεριαλισμό» με πονηριές και «συγνώμες».

Μόλις ανακοινώθηκε —με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων της— ότι η Γερμανία θα αρχίσει να «χτίζει» πάλι τον στρατό της με νέες επενδύσεις τής τάξης των 100 δις. Ό,τι «υπέγραψε», δηλαδή, μετά την ήττα της στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πηγαίνει στα «σκουπίδια», χωρίς ν’ αντιδρά κανείς —τόσο μέσα όσο κι έξω από τη Γερμανία— …Θεωρητικά, «στοχεύοντας» τον Πούτιν, πρακτικά, για ν’ απειλεί την Ευρώπη και βέβαια να διαμορφώνει την πολιτική της. Όλοι «βλέπουν» τον Πούτιν, αλλά δεν «βλέπουν» ότι, εξαιτίας τής εισβολής στην Ουκρανία η Γερμανία εξοπλίζεται για άλλη μία φορά. Οι γερμανικές «πλάτες» τώρα θα πάρουν σάρκα και οστά. Ο δήθεν «τρόμος», που προκαλεί ο Πούτιν, αφήνει τη Γερμανία να εξοπλίζεται, χωρίς ευρωπαϊκές αντιδράσεις. Ο ατιμώρητος εγκληματίας παίρνει ξανά το «όπλο» του …Θεωρητικά, για να στοχεύσει τον Πούτιν, πρακτικά, για να στοχεύσει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι μπορεί ν’ αντιδράσουν στη μετά-Κόβιντ εποχή. Το «παιχνίδι» αρχίζει και παίρνει την τελική του μορφή. Προφανώς σε λίγο καιρό δεν θα φτάνουν οι δωσίλογοι και οι «Siemens» και θα πρέπει να υπάρχουν κι όπλα, για να προστατεύσουν τα γερμανικά συμφέροντα και βέβαια εκείνα των Σιωνιστών.

Ο κομμουνιστής «κλητήρας», ο οποίος παριστάνει τον Καγκελάριο, θα συνεχίσει την πολιτική τής Μέρκελ, χωρίς να φαίνεται προκλητικός. Θα ζητάει απ’ όλους να σεβαστούν απλά τις υποχρεώσεις τους και βέβαια τις υπογραφές τους, χωρίς ν’ ανοίγει η συζήτηση για το πώς κι από ποιους «Χριστοφοράκους» προέκυψαν οι υποχρεώσεις αυτές. Ταυτόχρονα θα εμφανίζεται κατά καιρούς να «απειλεί» τη Ρωσία —άνευ κόστους για τη Γερμανία— και να πουλάει «νταβατζηλίκι» στους αφελείς Ευρωπαίους …Ειδικά εάν εξοπλιστεί —όπως είναι πλέον φανερό— ό,τι έχει προγραμματιστεί κι έχει δρομολογηθεί. Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος τής Γερμανίας …Εξαιτίας τού Πούτιν, θα παραμείνει επικεφαλής τής Ευρώπης, αλλά αυτήν τη φορά «οπλισμένη». Θεωρητικά θα απειλεί τη Ρωσία —η οποία στην πραγματικότητα είναι ο βασικός οικονομικός της εταίρος—, ενώ πρακτικά θα απειλεί τους Ευρωπαίους, τους οποίους εκμεταλλεύεται και στους οποίους βέβαια χρωστά και τις αποζημιώσεις …Ξανά τα ίδια κράτη θα απειληθούν από τη γερμανική θηριωδία. Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος της, εφόσον θα γλιτώσει από τις συνέπειες ενός ακόμα πολέμου, τον οποίο η ίδια εξαπέλυσε στους Ευρωπαίους, καταστρέφοντάς τους γι’ ακόμα μία φορά. Τα κτήνη τύπου Μέρκελ και Σόιμπλε θα μπουν στο «απυρόβλητο» και οι ευρωπαϊκοί λαοί θα ζήσουν την «κόλαση» που τους ετοίμασαν οι διεστραμμένοι κι ανάπηροι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ.

Τέλος, φτάνουμε στον ρόλο τού «τρομοκράτη» τής Ευρώπης. Η «ξεδοντιασμένη» Ρωσία θα γίνει γι’ ακόμα μία φορά ο χρήσιμος ηλίθιος για τους Σιωνιστές …Απλά θα «εισπράξει» την «εικόνα» τού παγκόσμιου παράγοντα, χωρίς στην πραγματικότητα ο ρωσικός λαός να έχει το παραμικρό κέρδος …Παγκόσμια υπερδύναμη η Ρωσία και όλη της η οικονομία στα χέρια των Σιωνιστών «ολιγαρχών» και των Γερμανών βιομηχάνων …Τόσο «υπερδύναμη» και τόσο «πλούσιος» ο ρωσικός λαός …Ξανά φωτογραφίες ο Πούτιν να «δαμάζει» τίγρεις και λιοντάρια …κι όταν «ευκαιρεί» να κάνει μακροβούτια, για να «βρίσκει» αρχαία !!! …Τέτοιο «δούλεμα» δεν θα πίστευε κανείς ότι θα τολμούσαν να κάνουν λίγες δεκαετίες μετά από έναν Πόλεμο, ο οποίος κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών στην ανθρωπότητα.

Αυτός είναι ο «κομπάρσος», τον οποίο κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν σαν «τρομοκράτη» τής Ευρώπης …Η λεηλατημένη Ρωσία από τους Σιωνιστές ολιγάρχες —τύπου Αμπράμοβιτς, Φρίντμαν, Αμπράμοφ, Ντεριπάσκα, Χοντορκόβσκι κλπ.— που τη βάζουν να παριστάνει τον «εχθρό» τής υπερχρεωμένης Ευρώπης …Η πάμπλουτη Ρωσία των θεόφτωχων Ρώσων, η οποία δεν παράγει ούτε σώβρακο …Η Ρωσία, της οποίας σχεδόν το σύνολο της οικονομίας έχει παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου στις γερμανικές εταιρείες …Η Ρωσία, της οποίας ΟΛΟΙ οι φυσικοί πόροι και ΟΛΑ τα κρατικά δίκτυα υποδομών ανήκουν σε Σιωνιστές τοκογλύφους και Γερμανούς βιομήχανους …Η Ρωσία των πάμπλουτων «Ρώσων» ολιγαρχών, που κανείς τους δεν είναι Ρώσος και κανένας απ’ αυτούς δεν κατοικεί μόνιμα στη Ρωσία …Η Ρωσία στην οποία πραγματικός Πρόεδρός της είναι ο Εβραίος Τσουμπάις …κι ο Πούτιν είναι εκεί απλά για τις φωτογραφίες. Για τις ανάγκες αυτού του εκφοβιστικού ρόλου τής Ρωσίας τής έχουν επιτρέψει ν’ αναπτύξει μια τρομερή στρατιωτική βιομηχανία …Η Ρωσία, την οποία οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί δεν της επιτρέπουν να παράγει ούτε κάλτσες, σήμερα είναι στον στρατιωτικό τομέα με διαφορά η πιο τεχνολογικά προηγμένη υπερδύναμη στον κόσμο…

 

…Αυτή είναι η μονίμως «εχθρική» Ρωσία, η οποία απειλεί την Ευρώπη με το πετρέλαιο και το φυσικό της αέριο …και την «επιθετική» της πολιτική τη χαράσσει ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ. Ο Σρέντερ είναι ο πρόεδρος της γιγαντιαίας κρατικής Rosneft …Τόσο «αυθεντικός κίνδυνος» είναι ο ρωσικός «κίνδυνος», ο οποίος «απειλεί» την Ευρώπη και τη Γερμανία ως «προστάτιδά» της. Στην κυριολεξία η Ρωσία σήμερα δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με το Βερολίνο, για να εξυπηρετήσει και τα γερμανικά συμφέροντα …Μια εταιρεία, της οποίας τις «μετοχές» κατέχουν αποκλειστικά Σιωνιστές τοκογλύφοι και Γερμανοί βιομήχανοι …Άλλη μία Siemens, της οποίας τον CEO τον διορίζει απευθείας το Βερολίνο, για να παριστάνει τον Πρόεδρό της …Μία τεράστια «αγελάδα», η οποία βόσκει στις στέπες τού Βορά και την «αρμέγουν» —μέχρι αίματος— οι Σιωνιστές τοκογλύφοι.

 

Ποιος πιστεύει λοιπόν ότι η Ρωσία τού Σιωνιστή Τσουμπάις —υπό την ηγεσία τού υπάλληλου Βλαδίμηρου— «απειλεί» τη Δύση των Σιωνιστών αφεντικών τού Μπάιντεν, του Τζόνσον, της Μέρκελ, του Μακρόν, του Ντράγκι ή του Μητσοτάκη; Πόσο «ειλικρινής» είναι ο Μητσοτάκης, ο οποίος —πριν από λίγες εβδομάδες, που πήγε στη Ρωσία, για να πάρει το χαρτζιλίκι του για την προδοτική απολιγνιτοποίηση της χώρας— έσπευσε ΠΡΩΤΟΣ να δηλώσει «εχθρός» τού Πούτιν;

Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν…

…Ο «καλός», ο «κακός» …και η ευαίσθητη «τσατσά» !!!

Στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς θα πει «copy-paste» ενός σχεδιασμού. Οι ιδιότητες των πρωταγωνιστών των δύο απολύτως ομοίων καταστάσεων είναι τέτοιες, που δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιον από τα δύο «αντίτυπα» αναφέρεται κάποιος. Όταν λέμε, για παράδειγμα, ότι στην «παράσταση» ο Αμερικανός πρόεδρος που πρωταγωνιστεί είναι ο «αρχηγός» τού εβραϊκής ιδιοκτησίας «Δημοκρατικού» κόμματος, ο οποίος διορίστηκε αυθαίρετα στον Λευκό Οίκο από τους Σιωνιστές τής Wall Street, σε ποια «παράσταση» αναφερόμαστε; …Στην πρώτη ή στη δεύτερη; …Στον Ρούσβελτ ή στον Μπάιντεν; Όταν λέμε, για παράδειγμα, ότι στην «παράσταση» ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας —που πρωταγωνιστεί— είναι ο «αρχηγός» τού Συντηρητικού Κόμματος, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός, «πουλώντας» στους Βρετανούς πόλεμο με τη Γερμανία και δίνοντας στα αφεντικά του «αντιπαροχή» τη ρύθμιση του μεταπολεμικού «ψυχροπολεμικού» σκηνικού, σε ποιον αναφερόμαστε; …Στον Τσόρτσιλ ή στον Τζόνσον; Όταν τέλος πούμε ότι όλοι αυτοί είχαν απέναντί τους έναν «στημένο» ηγέτη κομμουνιστή πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών τής Γερμανίας και διορισμένο από τους Σιωνιστές μόνιμο «πατερούλη» τής Ρωσίας, την οποία έχει παραδώσει στους Σιωνιστές, σε ποιον αναφερόμαστε; …Στον Στάλιν ή στον Πούτιν;

Εάν τους εξετάσει κάποιος —έναν προς έναν—, θα διαπιστώσει εύκολα αυτά τα οποία λέμε. Ο Μπάιντεν είναι άνθρωπος των τοκογλύφων …Ο Πρόεδρος της νοθείας και της απάτης. Είναι ακριβώς όμοιος με τον Ρούσβελτ …Ένα απλό «πιόνι» των Σιωνιστών τής Wall Street …Ένας διεφθαρμένος άνθρωπος, τον οποίο με απόλυτη νοθεία τοποθέτησαν στον Λευκό Οίκο. Ο Ρούσβελτ —μετά το «κραχ»— τούς έδωσε τη FED, για να τυπώνουν χρήμα και να κατακτήσουν τον κόσμο …κι ο Μπάιντεν —πριν το «κραχ»— τούς έδωσε —μέσω της FED— το τυπωμένο χρήμα, για ν’ αγοράσουν τον κόσμο. Απλά πράγματα. Γι’ αυτόν τον λόγο τον επέβαλαν στον Λευκό Οίκο, παρά τη «διαφωνία» τού αμερικανικού λαού. Τους χρειάζονταν αυτός ο άνθρωπος και δεν είχαν την πολυτέλεια να μην τον έχουν. Τους χρειάζονταν αυτός, για να στηθεί το σκηνικό τής παγκόσμιας «Πανδημίας», η οποία ήταν η τελευταία μορφή πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία και τους χρειάζονταν αυτός και στο «θέατρο» με τη Ρωσία. Τους χρειάζονταν ένας μεγάλος αναίμακτος πόλεμος με αιματηρό «φινάλε» και αυτό μόνον ένας δικός τους άνθρωπος μπορούσε να το δρομολογήσει.

Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είχαν άλλη επιλογή πέρα από τη νοθεία, ώστε να σώσουν τη «δημοκρατική» τους «βιτρίνα» και να μην προχωρήσουν σε πραξικόπημα στις ΗΠΑ. Αναγκαστικά έπρεπε να έχουν τον δικό τους άνθρωπο, για να πάρουν το μοναδικό κομμάτι τού «παζλ» τής πολιτικής, το οποίο ταίριαζε στον σχεδιασμό τους. Ο Τραμπ δεν τους «έδινε» αυτά που ήθελαν κι έπρεπε πάση θυσία να τον αντικαταστήσουν. Ο Τραμπ δεν υιοθετούσε τα μέτρα που επέβαλε ο παγκόσμιος σχεδιασμός των Σιωνιστών, ο οποίος ισοπέδωνε τις εθνικές οικονομίες …Δεν τους «έδινε» το αιματηρό «φινάλε» με τη Ρωσία, γιατί φοβόταν τις νομικές συνέπειες ως Πρόεδρος και ταυτόχρονα είχε δείξει στη θητεία του ότι δεν ήταν μεγάλος «υποστηρικτής» των πολεμικών στρατηγικών …και ειδικά με τους Ρώσους, τους οποίους δεν τους αντιλαμβανόταν ως εχθρούς.

Όλα αυτά, όμως, ήταν απόλυτα εχθρικά προς τον σχεδιασμό τους, ο οποίος έπρεπε να επιβληθεί επειγόντως. Γι’ αυτόν τον λόγο τα σιωνιστικά κέντρα τόλμησαν τη μεγαλύτερη εκλογική νοθεία στην ιστορία των ΗΠΑ …Ένας Μπάιντεν τού αλτσχάιμερ και των ελαχίστων οπαδών νίκησε στις εκλογές τον Πρόεδρο αυτόν, ο οποίος αποδεδειγμένα πήρε τις περισσότερες ψήφους στην ιστορία των ΗΠΑ. Όλες οι δυνάμεις των Σιωνιστών συνεργάστηκαν σ’ αυτήν την εκλογική συνωμοσία …Από τους τοκογλύφους τής Wall Street και τους εκδότες των παραδοσιακών ΜΜΕ μέχρι τους ιδιοκτήτες των πιο εξελιγμένων «μηχανών» τού ίντερνετ και των social media. Οι πάντες συνεργάστηκαν μεταξύ τους, γιατί ο χρόνος «έτρεχε» και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είχε αρχίσει να «γκρεμίζεται» λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Εκεί ήταν που τρόμαξαν οι Σιωνιστές με το ενδεχόμενο της επανεκλογής Τραμπ …Ενός Τραμπ, ο οποίος δεν θα τους παρέδιδε —μέσω FED— τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων για να σωθούν …και πολύ περισσότερο δεν θα εξαπέλυε τον «πόλεμο» της «Πανδημίας», ο οποίος θα «ισοπέδωνε» τις οικονομίες των κρατών και βέβαια κι αυτήν των ΗΠΑ…

…Δεν θα τους «έδινε», δηλαδή, τον αναίμακτο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο του ιού …Τον Πόλεμο αυτόν, μέσω του οποίου οι Σιωνιστές «θόλωσαν» το παγκόσμιο τοπίο με την «Πανδημία» και διέλυσαν όλες τις οικονομίες. Αντίθετα ο Μπάιντεν έκανε ό,τι ακριβώς τούς βόλευε …Μέσα σε μία νύκτα τούς επέτρεψε να κλέψουν 5 τρισεκατομμύρια δολάρια από τον αμερικανικό λαό. Με την επίθεση «ευαισθησίας» για τον Κορονοϊό τούς επέτρεψε να διαλύσουν όλες τις εθνικές οικονομίες, βάζοντάς τες σε χρηματοδοτούμενες με «δάνεια» ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ «καραντίνες». Μέσω της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής «πειθούς» επέτρεψε στους Σιωνιστές ακόμα και τα «εμβόλια», τα οποία θα «νικούσαν» την «Πανδημία» να είναι αποκλειστικά και μόνον τα δικά τους …Εκατοντάδες δισεκατομμύρια άρπαξαν από τους λαούς μόνον από τα «εμβόλια» και τα τεστ, τα οποία υποχρέωναν τα κράτη να τα αγοράζουν από τις δικές τους «αξιόπιστες» εταιρείες. Μόνον οι σιωνιστικές εταιρείες παραγωγής «εμβολίων» αναγνωρίζονταν σαν «αξιόπιστες», ώστε να μπορεί κάποιος «εμβολιασμένος» να «περιφέρεται» στον Δυτικό Κόσμο και όχι μόνον.

Τώρα —κι αφού έχουν βυθίσει τους πάντες σε απίστευτα χρέη— προετοιμάζονται για το μεγάλο «κόλπο» τής αρπαγής τής Ευρώπης από τους λαούς της. Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ οι παράγοντες γύρω από τον «κοιμισμένο»-Τζο είναι Εβραίοι Σιωνιστές …Ο Εβραίος Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ …Η Εβραία Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ. Ακόμα κι ο Εβραίος σύζυγος της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ έχει τον ρόλο του …Έτοιμοι όλοι για τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πολεμική λεία στην ιστορία τού ιμπεριαλισμού, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα …Τα γνωστά κόλπα των τοκογλύφων «δανειστών», οι οποίοι με τις πλάτες τού «ισχυρού» λεηλατούν τους πάντες. Με την «ακάλυπτη» επιταγή τού Γκρίνσπαν «αγόρασαν» τη Ρωσία τού Γιέλτσιν και του Τσουμπάις και με την «ακάλυπτη» επιταγή τής Γέλεν φιλοδοξούν ν’ «αγοράσουν» την Ευρώπη τής Μέρκελ και του Σόιμπλε. Τα κτήνη τής κερδοσκοπίας παίζουν με ψεύτικα χρήματα «Μονόπολη» και οι λαοί χάνουν τις πατρίδες τους και οι πολίτες τούς κόπους της ζωής τους.

 

Τα ανάλογα συνέβησαν και στην άλλη πλευρά τού Ατλαντικού …Ο αληταράς ο Μπόρις στα «χνάρια» τού μεθύστακα Τσώρτσιλ …Άλλο ένα σκουπίδι απ’ αυτά που παράγουν τα «χαμαιτυπεία» τύπου Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …«Καρμπόν» σε όλα με τον Τσώρτσιλ …Ένας χοντροκέφαλος Αμερικανοβρετανός με εβραϊκές ρίζες και άμεση διασύνδεση με το τραπεζικό σύστημα της Wall Street …Γιος υπαλλήλου τής World Bank, γεννημένος στην Νέα Υόρκη …Γιος υπαλλήλου των τραπεζιτών, ο οποίος είχε ως αντικείμενό του τον «ανθρώπινο πληθυσμό» και το «περιβάλλον» και ο οποίος κατά «σύμπτωση» είχε γράψει πριν από χρόνια βιβλίο για έναν «επικίνδυνο ιό» και την «πανδημία» που αυτός προκάλεσε … Άνθρωπος των παθών —όπως κι ο Τσώρτσιλ—, αδίστακτος και συμπλεγματικός …Κι αυτός —όπως κι ο Τσώρτσιλ— με τις πλάτες των «προστατών» του παρίστανε τον συγγραφέα και τον δημοσιογράφο εκτός Βρετανίας. Απολύθηκε από το μέσο στο οποίο εργαζόταν, όταν αποδείχθηκε πως ήταν παθολογικά ψεύτης …Κι όμως, «σώθηκε» χάρη στα «αφεντικά» του και προφανώς χάρη στη «δουλειά» που θα του ανέθεταν. Αυτός, ο οποίος ήταν ακατάλληλος να εργαστεί ως ανταποκριτής εφημερίδας, αφέθηκε να ξεγελάσει τον βρετανικό λαό και να γίνει Πρωθυπουργός.

Από εκεί και πέρα όλα ήταν «αντιπαροχή». Οι Σιωνιστές βοήθησαν τον Τσώρτσιλ, για να «πουλήσει» στους Βρετανούς τον «λυτρωτικό» πόλεμο εναντίον τής Γερμανίας και οι ίδιοι είναι που βοήθησαν και τον Τζόνσον στον ίδιο «πόλεμο» με τον «θρίαμβο» του Brexit. Αυτοί είναι που τον επέβαλαν στην εξουσία σαν «Αντιγερμανό», για να τους εξυπηρετήσει σαν «Αντιρώσος». Τον επέβαλαν στην εξουσία, για να διαχειριστεί τη μετά-Brexit εποχή και άρα την εποχή εκείνη που ήθελαν η «πεθαμένη» Βρετανία να παραστήσει την «υπερδύναμη», η οποία επιχειρεί στην άλλη άκρη τής ευρωπαϊκής ηπείρου. Γι’ αυτόν τον λόγο την «έβγαλαν» από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτήν τη Βρετανία, η οποία θα παριστάνει τον πρωταγωνιστή, την παρέδωσαν στον Τζόνσον…

…Έτσι κι αλλιώς τον ελέγχουν απόλυτα. Από τη στιγμή μάλιστα που τον «στρίμωξαν» και με τα «πάρτι» τής εποχής τής «Πανδημίας», μπορούν και τον εκβιάζουν με την πρωθυπουργική θέση και άρα με το σύνολο της μέχρι τώρα καριέρας του …Αυτοί είναι εκείνοι που διαθέτουν τον έλεγχο των ΜΜΕ και άρα αυτοί θ’ αποφασίσουν για το εάν ο Τζόνσον θα συνεχίσει τη «λαμπρή» του καριέρα, «σώζοντας η Βρετανία για άλλη μία φορά τον Κόσμο ολόκληρο», όπως είχε πει σε μια ανάλογη κατάσταση και ο γελοίος προκάτοχός του Γκόρντον Μπράουν …Ο Βρετανός πρωθυπουργός των Σιωνιστών τοκογλύφων, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο αμερικανικό μακελειό τής Γιουγκοσλαβίας.

Πάντα, όταν «σώζεται» ο Κόσμος από τους Αμερικανούς, υπάρχει και η Βρετανία από «δίπλα». Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν πάντα τη Βρετανία, για να «μοιράσουν» το «βάρος» τής δικής τους εγκληματικής πολιτικής. Τώρα γίνεται εμφανής κι ο λόγος που επέτρεψαν στον βρετανικό λαό ν’ «αποφασίσει» για το Brexit. Χωρίς το Brexit —και βέβαια την αγγλική λίρα— δεν θα μπορούσε να στηθεί η «παράσταση» αυτή, η οποία στριμώχνει την Ευρώπη στον εκβιασμό των ΗΠΑ υπό την απειλή τής Ρωσίας …Δεν μπορούν οι ΗΠΑ να εμφανίζονται ως οι ίδιοι που πουλάνε ασφάλεια και ταυτόχρονα επωφελούνται…

…Αυτά είναι λάθη, τα οποία δεν τα κάνουν ούτε οι κοινοί «νταβατζήδες» των πεζοδρομίων. Το «νταβατζηλίκι» θέλει διακριτούς ρόλους, για ν’ αποδώσει τα μέγιστα …Θέλει έναν «κακό», ο οποίος θα απειλεί το θύμα κι έναν «καλό», ο οποίος θα υπόσχεται «προστασία» στο θύμα αυτό. Όμως, αυτά από μόνα τους και πάλι δεν φτάνουν …Θέλει κι έναν «ενδιάμεσο» στον ρόλο τής «τσατσάς» ή της «φίλης», η οποία θα «εξηγεί» στο θύμα πόσο «κινδυνεύει» από τον έναν και πόσο «επωφελείται» από τον άλλον …Αυτός είναι ο ρόλος τής Βρετανίας τού Τζόνσον …Ο ρόλος τής «τσατσάς» τής Ευρώπης, η οποία «διαβάζει» το «φλιτζάνι» και «”βλέπει” τους Ρώσους να επιχειρούν τον μεγαλύτερο πόλεμο από το 1945». Γι’ αυτόν τον λόγο εμφανίζουν τη Βρετανία να παριστάνει τον πρώτο «κατατρομαγμένο» Ευρωπαίο απέναντι στους Ρώσους και οι ΗΠΑ απλά —σαν «καλοί» κι «αγαθοί»— υπόσχονται βοήθεια σε ΟΛΗ την Ευρώπη.

 

Αφού είδαμε τους «καλούς» και τις «τσατσάδες», ήρθε η ώρα να δούμε και τον «κακό» τής υπόθεσης …Τον Πούτιν …Τον Πούτιν, ο οποίος δαμάζει λιοντάρια και καθαρίζει τα νύχια του με ξιφολόγχη …Ένας πραγματικός «Τζακ Νόρις» τής παγκόσμιας πολιτικής …Αυτός κι αν είναι «νούμερο» θεατρικής «επιθεώρησης». Απόλυτα ελεγχόμενος από τους Σιωνιστές είναι ο Πούτιν που μιμείται τον Στάλιν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη «παράσταση».

Όπως ο Στάλιν ήταν πράκτορας των Γερμανών, ο οποίος παρίστανε τον «πατερούλη» των Ρώσων χάρη στην κομμουνιστική «επανάσταση» των Γερμανών πρακτόρων και Σιωνιστών Εβραίων που έλεγχαν τη Σοβιετική Ένωση, έτσι συμβαίνει και με τον Πούτιν …Και αυτός παριστάνει τον «πατερούλη» των Ρώσων χάρη στην καπιταλιστική «επανάσταση» των Γερμανών βιομηχάνων και Σιωνιστών «ολιγαρχών», οι οποίοι ελέγχουν τη Ρωσική Ομοσπονδία. Με τις «ευλογίες» αυτών μετέτρεψε το ρωσικό Σύνταγμα σε «κουρελού» κι αυτοδιορίστηκε δια βίου «Πατερούλης» των Ρώσων …και τώρα παριστάνει τον Μέγα Πέτρο. Ο κομμουνιστής πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και της KGB είναι —στην κυριολεξία— υπάλληλός τους. Ο συμμαθητής και συνάδερφος της Μέρκελ είναι ο «δικός» τους άνθρωπος …Ακόμα και για να χασμουρηθεί, από τον Τσουμπάις παίρνει άδεια…

…Αυτοί οι Σιωνιστές τον «έφτιαξαν», αφήνοντάς τον να καταπατήσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και να «αυτοδιοριστεί» δια βίου Πρόεδρος της Δημοκρατίας τής Ρωσίας …Αυτός, ο οποίος σε κάθε νέα εκλογική διαδικασία «εκτελεί» κι έναν από τους βασικούς διεκδικητές τής θέσης του …Ο ταξιτζής τής Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος σήμερα, χωρίς να έχει κάνει τίποτε απολύτως —εκτός από πολιτική— εμφανίζεται ως δισεκατομμυριούχος …Ο «φανατικός» «ορθόδοξος», που ΟΛΟ του το επιτελείο αποτελείται από Σιωνιστές συμβούλους …Ο «πατριώτης» Ρώσος, ο οποίος έχει παραδώσει τα «ασημικά» τού ρωσικού λαού στους Εβραίους «ολιγάρχες» και στους Γερμανούς βιομήχανους …Ο βαθύπλουτος πράκτορας, ο οποίος έχει «κρύψει» τα χρήματά του στα «μπαούλα» των Σιωνιστών τοκογλύφων.

Αυτός ο «στρατηλάτης» των στεπών επιτέθηκε στην Ευρώπη και όλοι οι λαοί πρέπει να υποταχθούν στους «Δανειστές» τους, για να «σωθούν» από τη «λαίλαπα» που έρχεται με μεγάλη δύναμη από τις στέπες τής Ασίας …Να ’ναι καλά ο άνθρωπος …Ανατριχιάσαμε!

Το «πείραμα» του Καναδά…

…Ο «δρόμος» τού Τριντό

Από τη στιγμή που πρέπει να ρυθμίσουν τη μεταπολεμική κατάσταση υπό συνθήκες πολέμου, έπρεπε να στείλουν τα «μηνύματά» τους σ’ αυτούς που αφορά άμεσα η κατάσταση …Έπρεπε να στείλουν τα «μηνύματά» τους σ’ αυτούς, οι οποίοι πιθανόν να είχαν σκοπό ν’ αντιδράσουν στις μεθοδεύσεις τους …Αυτό το νόημα έχει και ο σχεδιασμός τής μεταπολεμικής κατάστασης εν μέσω «πολεμικών» συνθηκών …Δοκιμάζεις να επιβάλεις αυτά τα οποία επιθυμείς σε χρόνο προγενέστερο από την εφαρμογή τους, προκειμένου να δεις εάν μπορείς να ελέγξεις τις πιθανές αντιδράσεις.

Το σύστημα εξουσίας, πολύ πριν αντιδράσει ο κόσμος στα καταστροφικά για τους λαούς Μνημόνια των «πολεμικών» απωλειών, τα οποία θ’ ακολουθήσουν της «Πανδημίας» —και άρα εκεί όπου υπάρχει κίνδυνος σοβαρής λαϊκής αντίδρασης—, έπρεπε να του «δείξει» το πώς θα τον αντιμετωπίσει σε μια τέτοια περίπτωση …Πώς θα τον αντιμετωπίσει, όμως, με βάση την τρέχουσα «πολεμική» κατάσταση …και άρα με τους υπάρχοντες κατασταλτικούς νόμους στα «ευκολότερα» γι’ αυτό θέματα της «Πανδημίας» …Έπρεπε, δηλαδή, να «διδάξει» στους δυνάμει «αγανακτισμένους» το πόσο απόλυτη και σκληρή θα είναι η αντίδρασή του.

 

Στις πρόσφατες αντιδράσεις των Καναδών απέναντι στον φασισμό τής Νέας Τάξης είδαμε το πώς έχει το σύστημα σκοπό να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του …Είδαμε με τα μάτια μας το πώς έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει όλα αυτά, τα οποία μέχρι τώρα υποτίθεται τα έκανε για το «καλό» μας …Πώς έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει, για παράδειγμα, την ψηφιακή τεχνολογία, την οποία ανέπτυξε για το «καλό» μας. Για παράδειγμα, το ηλεκτρονικό χρήμα, το οποίο μέχρι τώρα το επέβαλε σε όλες τις δραστηριότητές μας για το «καλό» μας …Για να έχουμε πάντα τη δυνατότητα να εξυπηρετούμαστε απ’ αυτό, χωρίς να κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να μας το κλέψουν ή να γίνει αίτιο απειλής τής ζωής μας …Το ηλεκτρονικό χρήμα, το οποίο είχε και την κοινωνική του προσφορά, εφόσον περιόριζε τη φοροδιαφυγή και τη διακίνηση του «μαύρου» χρήματος στο μέγιστο προς χάρη τής κοινωνικής δικαιοσύνης …Είδαμε με τα μάτια μας το πώς θα χρησιμοποιήσει την ψηφιοποίηση του κτηματολογίου και του περιουσιολογίου των πολιτών, το οποίο μας υποσχόταν ότι θα διασφάλιζε για «πάντα» την ατομική περιουσία από τους κακόβουλους σφετεριστές της.

Στον Καναδά έπεσαν οι «μάσκες» …και δεν ήταν αυτές της Πανδημίας. Στον Καναδά διαπίστωσε όλος ο κόσμος, πως όλες εκείνες οι δήθεν «θεωρίες» για την τεχνολογική εξέλιξη, που θα βοηθούσε τον άνθρωπο στην καθημερινότητά του, ήταν όλα ψέματα. Όλα αυτά ήταν η «βιτρίνα» μιας παγκόσμιας και ύπουλης πολιτικής, η οποία εκμεταλλευόταν την τεχνολογική εξέλιξη, για να δημιουργήσει μια νέα και πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα κατάσταση σ’ ό,τι αφορά την οικονομία και τα δεδομένα της …Μια κατάσταση ασφυκτικού ελέγχου, όπου η εξουσία θα γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ για τους ΠΑΝΤΕΣ ανά πάσα στιγμή μέσα σε δευτερόλεπτα …Στον Καναδά «έσπασε» αυτή η «βιτρίνα» τού «καλού», η οποία πολλές φορές ανάγκαζε το σύστημα να «καταριέται» τους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι «έβλεπαν» παντού «κακό» …«Έβλεπαν» τα πάντα εκ του πονηρού κι «έβλεπαν» «δήθεν» κινδύνους στην ελευθερία τού ανθρώπου.

Όλα αυτά, όμως, ήρθαν στον Καναδά κι «αποκαλύφθηκαν» με τον πιο απόλυτο τρόπο. Αποδείχθηκε ότι το σύστημα εξουσίας πράγματι έχει σκοπό να κάνει εναντίον των πολιτών όλα αυτά για τα οποία καταγγέλλεται από τους «συνωμοσιολόγους». Το σύστημα εξουσίας πράγματι θέλει να εκμεταλλευτεί για τα δικά του συμφέροντα την τεχνολογία όσον αφορά τον έλεγχο των πληθυσμών …Να μπορεί να «βλέπει» ανά πάσα στιγμή όχι μόνον ποιοι το απειλούν ή το αμφισβητούν, αλλά και τι έχουν ως περιουσία τους …Όλα μπροστά στα «μάτια» τού συστήματος μέσα σε δευτερόλεπτα. Όμως, το χειρότερο είναι ότι με το πάτημα ενός «κουμπιού» μπορεί να «διαγράψει» και τις τραπεζικές καταθέσεις όποιου πολίτη το ενοχλεί …Μπορεί να «διαγράψει» τα περιουσιακά στοιχεία τού ίδιου αυτού πολίτη …Σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα κλπ. μπορούν με ένα «delete» να μείνουν «ορφανά» στο επίπεδο της ιδιοκτησίας και οι ιδιοκτήτες τους θεόφτωχοι.

 

Όποιος είναι εχθρός τού συστήματος εξουσίας και των δούλων του, εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή και με ένα «delete» χάνει κάθε δυνατότητα να επιβιώσει ως ανθρώπινο όν …Αυτό είναι που δοκιμάστηκε στον Καναδά με μια σχετική επιτυχία, εφόσον δεν έγινε καμία παγκόσμια κινητοποίηση γι’ αυτές τις απειλές, οι οποίες είναι ένα έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Αυτό έκανε ο Τριντό σε μια πρόβα-τζενεράλε στο ασφαλές περιβάλλον τού Καναδά και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, προκειμένου να δει ο ίδιος —και βέβαια τα αφεντικά του— το αποτέλεσμα των απειλών αυτών. Η επιλογή τού Καναδά δεν ήταν τυχαία. Σ’ αυτόν τον «ασφαλή» για το σύστημα Καναδά δοκιμάστηκαν όλες αυτές οι μέθοδοι, τις οποίες στο μέλλον θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το σύστημα εις βάρος των ανθρώπων και προκειμένου να ελέγξει τις αντιδράσεις του …Να ελέγξει την αντίδρασή τους σε περίπτωση εξέγερσης, αλλά να ελέγξει και την «παραγωγή» των πιθανών εχθρών του εξαιτίας των αντιδράσεων αυτών —κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό—.

Στον Καναδά ήταν εύκολο να γίνει το «πείραμα», γιατί απλά τα δεδομένα τούς επέτρεπαν να ρυθμίσουν τις εντάσεις τού «πειράματος» χωρίς τον φόβο μιας μεγάλης εκτροπής. Επειδή υπήρχε ένα συγκεκριμένο αίτημα των διαμαρτυρόμενων πολιτών σε θέματα της «Πανδημίας» και δεν ήταν μια γενικού ενδιαφέροντος αντίδραση επάνω στην οικονομική κρίση, γνώριζαν το πότε θα έπρεπε να σηκώσουν το «πόδι» από το «γκάζι». Εάν δηλαδή σε κάποια στιγμή έβλεπαν ότι χάνεται ο έλεγχος, θα ακύρωναν την «υποχρεωτικότητα», η οποία έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους και τα πράγματα θα επανέρχονταν στην προηγούμενη κατάσταση.

Ο πλούτος τής καναδικής κοινωνίας και η ασημαντότητα —για τα ζωτικά συμφέροντα του συστήματος— της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, έκανε ελεγχόμενο το κοινωνικό «πείραμα». Εάν έβλεπαν τεράστια και παγκόσμια κοινωνική αντίδραση στο «πείραμα» του Τριντό, θα τα «μάζευαν» όλα και θα έψαχναν για άλλη λύση. Αυτό όμως ήταν κάτι, το οποίο τους το επέτρεπε ο συνδυασμός τού εύρωστου Καναδά και της ασημαντότητας του θέματος της «Πανδημίας». Στην Ευρώπη, για παράδειγμα, όπου τα αιτήματα του κόσμου είναι πολύ περισσότερο πολιτικά και πολύ πιο σύνθετα, δεν θα μπορούσε να δοκιμαστεί αυτό, γιατί δεν θα υπήρχε «γυρισμός» για κανέναν. Ακόμα κι ένα «θρασίμι» σαν τον Μακρόν δεν θα μπορούσε να «τσαντίσει» τόσο πολύ τους «κιτρινογιλεκάδες» Γάλλους, οι οποίοι με μια τέτοια φασιστική απόφαση μπορεί και να «έκαιγαν» τη Γαλλία ολόκληρη …κι από εκεί να έπαιρνε «φωτιά» η Ευρώπη.

Ο Καναδάς γι’ αυτόν τον λόγο έγινε ένα ασφαλές «εργαστήριο» για ένα πολύτιμο για την εξουσία κοινωνικό «πείραμα» με «διδακτικό» κι «εκφοβιστικό» στόχο. Ο Τριντό για πρώτη φορά στην ιστορία τής ανθρωπότητας απείλησε τους διαδηλωτές με πλήρη «αφανισμό» τους. Απείλησε τους αντιδραστικούς «φορτηγατζήδες» με «κατάσχεση» ηλεκτρονικού τύπου ΟΛΩΝ των περιουσιακών τους στοιχείων και όχι μόνον …Απείλησε να «διαγράψει» από την ιδιοκτησία τους τα φορτηγά και τις τραπεζικές τους καταθέσεις …Μέχρι και τις οικογένειές τους απείλησε να «διαγράψει», αποσπώντας τους τα παιδιά από τη γονική επιμέλειά τους …Απείλησε με τον ίδιο τρόπο ακόμα και τους πολίτες εκείνους, οι οποίοι θα είχαν τη φαεινή ιδέα να βοηθήσουν στο απλό ανθρώπινο επίπεδο τους διαδηλωτές. Όλα αυτά με το πάτημα ενός «κουμπιού» …Ηλεκτρονικά …Χωρίς ν’ ανοίξει «μύτη» …Χωρίς να χρειαστεί κάποιος να σπρώξει κάποιον άλλον, προκειμένου να τον απομακρύνει από την εστία του …Όπως περίπου γίνονται σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, τους οποίους κανένας δεν μπορεί να σταματήσει.

 

Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ο ίδιος ο Τριντό —δηλαδή τ’ αφεντικά του— αποφάσισε μόνος του και ποιος θα «καρπωθεί» πολιτικά την κοινωνική αντίδραση σε περίπτωση που αυτή εκδηλωθεί. Ξεσηκώθηκε ένα μεγάλο μέρος τής κοινωνίας, για να διαμαρτυρηθεί και η αγωνιστική «πίστωση» πήγε εκεί όπου αποφάσισε ο Τριντό να πάει …Όχι εκεί όπου αποφασίζει ο κόσμος που αντιδρά, αλλά εκεί όπου αποφασίζει εκείνος, ο οποίος προκάλεσε την αντίδρασή τους. Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους παγωμένους δρόμους τής Οτάβα κι αυτή, η οποία «καρπώθηκε» το κέρδος τής αντίδρασης, ήταν μια Εβραία πολιτικός με το όνομα Melissa Lantzman …Ένα ΤΙΠΟΤΕ, που δεν είπε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, αλλά πήγε «ταμείο», για να τα εισπράξει ΟΛΑ. Γιατί; …Γιατί έτσι αποφάσισε ο Τριντό. Χωρίς να υπάρχει λόγος, τής έκανε μια «πάσα» για ΝΑΖΙ και σβάστικες και η εκπαιδευμένη Εβραία —η οποία δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ— μας είπε το γνωστό «ποίημα» των Εβραίων …Άλλη μία «πονεμένη» απόγονος των «επιβιώσαντων» του Ολοκαυτώματος. Αυτό και μόνο αρκούσε, ώστε η σημερινή κρίση στον Καναδά να βγάλει μία και μόνον «επώνυμη» της αντίδρασης …Παγκόσμια φίρμα έγινε το εβραϊκό ΤΙΠΟΤΕ, γιατί απλά πήρε την «πάσα» από τον Τριντό, για να μας πει ποια είναι. Δανείστηκε μια φράση τού Τριντό και με την «πάσα» του έγινε παγκόσμια πολιτική φίρμα …Τόσο απλά.

Αυτό είναι το γνωστό κόλπο των Σιωνιστών …Μονά-ζυγά δικά τους. Οι δικοί τους άνθρωποι κυβερνάνε, προκαλώντας τις κοινωνικές αντιδράσεις και οι ίδιοι βάζουν τους επίσης δικούς τους ανθρώπους να πάρουν την «πίστωση», για να ηγηθούν αυτών των αντιδράσεων. Οι Αμερικανοσιωνιστές ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, και οι Εβραίοι πήραν την «πίστωση» της ναζιστικής θηριωδίας. Οι Αμερικανοσιωνιστές —τύπου Κίσινγκερ— προκάλεσαν την ελληνική Χούντα, και ο Εβραίος Παπανδρέου πήρε την «πίστωση» του αντιδικτατορικού αγώνα, χωρίς εκείνη την εποχή να βρίσκεται καν στην Ελλάδα. Ολόκληρη γενιά Γάλλων ξεσηκώθηκε στον «γαλλικό Μάη» και ο μόνος που έφαγε «γλυκό ψωμί» για όλη του τη ζωή απ’ αυτό ήταν ο Εβραίος Κον Μπετίτ. Το ίδιο έκαναν τώρα και στον Καναδά …Πάγωναν οι Καναδοί στους δρόμους για το δίκιο τους και σε κάποιο ζεστό γραφείο κάποιοι αποφάσισαν ότι ένα εβραϊκό «βλήμα» θα καρπωθεί πολιτικά την πίστωση» αυτού του ξεσηκωμού. Αυτά όλα είναι πάγιες τακτικές των Σιωνιστών από την εποχή που μόνοι τους δημοσιοποιούσαν τα δικά τους «Πρωτόκολλα της Σιών», για να τα «αποδώσουν» στις μυστικές υπηρεσίες τού Τσάρου και με τον τρόπο αυτόν όχι μόνον να τα προστατεύουν, αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν κάποιους άλλους. Η μεθοδολογία, η οποία ακολουθήθηκε στον Καναδά, δικαίωσε με τον τρόπο αυτόν όλους εκείνους, τους οποίους μέχρι σήμερα η Νέα Τάξη ονόμαζε «συνωμοσιολόγους» …Όλους εκείνους, οι οποίοι έβλεπαν τον κίνδυνο από τη «λαχτάρα» τής εξουσίας να εξυπηρετήσει τους πολίτες με την ψηφιοποίηση των πάντων …Για το «καλό» τους …Για να ξέρουν «οι πολίτες» τι «έχουν» υπό την κατοχή τους ανά πάσα στιγμή …με το πάτημα ενός κουμπιού …Για να «μην» τρέχουν στα γκισέ των τραπεζών …Για να «μην» τρέχουν στις ουρές των υποθηκοφυλακείων. Δυστυχώς, όμως, μ’ αυτήν την ψηφιοποίηση γνώριζε και το σύστημα εξουσίας τι «έχουν» στην κατοχή τους οι πολίτες …και αυτό ήταν το πρόβλημα, όπως αντιληφθήκαμε με το πραγματικό παράδειγμα του Καναδά.

Αυτό είναι που αποκαλύφθηκε στον Καναδά …Αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι, οι οποίοι —για το «καλό» μας— «φακέλωσαν» τα περιουσιακά μας στοιχεία, μας «φακέλωσαν» και τους ίδιους …Μας ψηφιοποίησαν κι εμάς τους ίδιους …Τις ζωές μας …Τους ανθρώπους που γνωρίζουμε …Για να γνωρίζουν ποιος «ταξιδεύει» και πού …Ποιος επιτρέπεται να ταξιδεύει …Ποιος μπορεί να κατοικήσει και πού …Ποιος σχετίζεται με ποιον …Τα πάντα στη διάθεσή τους. Από παντού συγκεντρώνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Από τα GPS των κινητών τηλεφώνων μέχρι τα POS των ηλεκτρονικών πληρωμών, τις οποίες έχουν επιβάλει σε όλα τα καταστήματα. Εκατομμύρια κάμερες έχουν εγκατασταθεί σε αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και τερματικούς σταθμούς λεωφορείων και τους πληροφορούν OnLine για ό,τι μας αφορά …Μία πληροφορία ψάχνει ένας πολίτης στο κινητό του τηλέφωνο κι ενημερώνονται οι πάντες για το τι ακριβώς ψάχνει …Από υπηρεσίες κι εργοδότες μέχρι πλασιέ εμπορικών καταστημάτων. Στέκεται κάποιος στην άκρη τού δρόμου και οι υπολογιστές ενημερώνουν τις «αρχές» για την ακριβή θέση τού πολίτη. Μιλάμε για οργουελικές καταστάσεις …Καταστάσεις, οι οποίες έγιναν για το «καλό» μας, αλλά τώρα στον Καναδά αυτό το «καλό» κάπως «μάζεψε» και μάλλον αποδείχθηκε καλό μόνον για την εξουσία.

Όλα αυτά είναι επιτεύγματα των Σιωνιστών τοκογλύφων. Ξεκίνησαν από την ανάγκη τους να ελέγχουν τους πελάτες τους και σιγά-σιγά αυτό επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς τής ζωής μας. Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ αυτοί οι παράγοντες, οι οποίοι συνδέονται μ’ αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες, είναι Σιωνιστές κι απόλυτα συνδεδεμένοι με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μοσάντ …Από το Facebook και τη Google —που τις ξέρουν όλοι— μέχρι τα πιο εξεζητημένα κι απόρρητα λογισμικά, τα οποία «παγιδεύουν» τηλέφωνα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και μπορούν να κάνουν τον κάθε πολίτη έναν «Καρντάσιαν», ο οποίος έχει πράκτορες ως αυτόπτες «μάρτυρες» της προσωπικής του ζωής. Όλα αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφόσον χρησιμοποιούνται εν αγνοία της και εις βάρος της.

Στον Καναδά όλα αυτά αποκαλύφθηκαν σε κοινή θέα. Θέλοντας το σύστημα εξουσίας να κάνει προκαταβολικά μια επίδειξη δύναμης σε όλους όσους θα ήθελαν μελλοντικά ν’ αντιδράσουν, άνοιξε τα «χαρτιά» του …Άνοιξε τα «χαρτιά» του κι αποκάλυψε τη διαστροφή του …Την πραγματική διαστροφή του …Μιλάμε για διεστραμμένους, οι οποίοι θα πρέπει να τιμωρηθούν με τον ίδιο τρόπο που σκέφτηκαν να τιμωρήσουν τους αθώους κι ανύποπτους πολίτες …Τους πολίτες, τους οποίους τους «ξεγέλασαν» και μπήκαν στις πατρίδες τους, στις επιχειρήσεις τους, στις περιουσίες τους και στις κρεβατοκάμαρές τους. Θέμα χρόνου είναι ν’ αποδειχθεί με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Αυτοί είναι οι χειρότεροι κι απεχθέστεροι εχθροί, που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα το ανθρώπινο είδος …Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι ίδιοι σκέφτηκαν και μελέτησαν να τιμωρούν τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να τιμωρείς κάποιον με τα ίδια του τα μέσα, τα οποία έχει εφεύρει ο ίδιος, για να τιμωρεί τα θύματά του …Κάποιον Εβραίο Σιωνιστή, ο οποίος πιστεύει στο «μωσαϊκό» «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» …Να «αρρωσταίνεις» τον εγκληματία αυτόν, ο οποίος πήρε μια σύριγγα, για ν’ «αρρωσταίνει» μαζικά αθώους ανθρώπους …Να δηλητηριάζεις τον εγκληματία αυτόν, ο οποίος πήρε ένα αποτελεσματικό δηλητήριο, για να δηλητηριάζει μαζικά αθώους ανθρώπους. Μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί δεν υπάρχουν καθόλου τύψεις να σε βασανίσουν απέναντι σ’ αυτούς τούς κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα εγκληματίες. Δεν μπορεί ούτε και το ίδιο το θύμα να διαμαρτυρηθεί και να επικαλεστεί τους ανθρώπινους νόμους και την ηθική …Τι να πει και τι να ισχυριστεί το κτήνος, όταν αναγκάζεται να υποστεί αυτά, τα οποία ο ίδιος με το διεστραμμένο μυαλό του έχει σκεφτεί να κάνει σε αθώους ανθρώπους;

Κάτι τέτοιο κινδυνεύουν να πάθουν οι Σιωνιστές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Κόσμου. Η ίδια η θρησκεία τους «περιγράφει» τη δίκαιη τιμωρία γι’ αυτού του είδους τις περιπτώσεις. Αποκαλύπτονται τα εγκλήματά τους και οι προθέσεις τους και είναι αδύνατον ν’ αποφύγουν τις συνέπειες των επιλογών και των πράξεών τους …Των εγκληματικών τους επιλογών και πράξεων. Με το «πάτημα» ενός «κουμπιού» θα κατέστρεφαν τους πολίτες που θ’ αντιδρούσαν και με τον ίδιο τρόπο μπορούν πλέον να καταστραφούν και οι ίδιοι, εάν αντιδράσουν στη δική τους καταστροφή …Με το πάτημα ΕΝΟΣ «κουμπιού» μπορούν —και μάλιστα σύντομα— να διαγραφούν οι περιουσίες και οι τραπεζικές καταθέσεις ΟΛΩΝ των Σιωνιστών Εβραίων, οι οποίοι βρίσκονται εκτός τού Ισραήλ. Με το πάτημα ΕΝΟΣ «κουμπιού» θα μπλοκαριστούν ΟΛΑ τους τα ακίνητα, τα οποία δεν θα μπορούν ούτε να τα πουλήσουν ούτε να τα μεταβιβάσουν σε κανέναν. Δεν θα αφεθεί στην κατοχή τους ούτε ένα σεντς …ούτε ένα οικόπεδο.

Οι λαοί όχι απλά δικαιούνται ν’ ανακτήσουν αυτά τα οποία τους αφαιρέθηκαν, αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, γιατί θα δώσουν «λόγο» στις επόμενες γενιές. Δεν είναι μόνον ότι τους έκλεψαν οι Σιωνιστές …Τους «μάτωσαν», όπως κανένας άλλος βάρβαρος Ταμερλάνος δεν μπόρεσε ποτέ να το κάνει …200,000,000 νεκρών «πλήρωσε» η ανθρωπότητα για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …100,000,000 νεκρών «κόστισε» το σιωνιστικό «φόβητρο» του κομμουνισμού …Άγνωστο αριθμό νεκρών από τότε που μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Πολύ αίμα έχει πληρώσει η ανθρωπότητα, για να παριστάνουν τους έξυπνους και τους «πετυχημένους» οι διάφοροι Σόρος, Μπάφετ και τα λοιπά «σκουπίδια» …Πολύ «αρρώστια» έχει εισπράξει ο χριστιανισμός από εκπορνευτές τύπου Επστάιν και Μάξγουελ …Δεν υπάρχει αθλιότητα, διαφθορά, εκβιασμός και δολοφονίες, που να οδήγησαν κράτη και λαούς στην καταστροφή και τα οποία να μην είναι μεθοδευμένα από το κύκλωμα αυτό …Ο παγκόσμιος κοινωνικός «βόθρος» είναι ψηφιοποιημένος σε σκληρούς δίσκους τής Μοσάντ και της ΣΤΑΖΙ.

Όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν εκούσια, για να «κονομήσουν» οι Σιωνιστές …Για να εκβιάσουν ηγεσίες κρατών …Για να «πουλήσουν» «δάνεια» …Για ν’ αρπάξουν «υποθήκες» …Για να διαλύσουν κράτη και λαούς …Για να καταστρέψουν ανθρώπους και οικογένειες. ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα κατέχουν δεν το κατάφεραν με νόμιμο τρόπο κι ως εκ τούτου ΤΙΠΟΤΕ δεν πρέπει ν’ αφεθεί στην κατοχή τους …Πρέπει από παντού να φύγουν όπως ήρθαν …Με μόνο κεφάλαιο τους μύκητες των ποδιών τους και τις ψείρες των κεφαλών τους …Όπως ακριβώς «ξεχύθηκαν» για πρώτη φορά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Εάν αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους και το «δούλεμά» τους, ακόμα και η επιβίωσή τους θα απαιτήσει από την ανθρωπότητα να επιδείξει μέγα ανθρωπισμό και πολιτισμό …Με τα βιομετρικά τους στοιχεία θα πρέπει να ελέγχονται για τους χώρους όπου κινούνται και κατοικούν …Πουθενά αλλού εκτός από το Ισραήλ …Όπου κι αν κινούνται εκτός Ισραήλ, θα πρέπει να συλλαμβάνονται —όπως γίνεται παντού με τους «λαθρομετανάστες»—. Όλα θα πρέπει γίνουν με τα τεχνολογικά μέσα, τα οποία οι ίδιοι επέβαλαν στην ανθρωπότητα …Με συνοπτικές διαδικασίες θα μάθουμε όλα όσα τους αφορούν…Καταγραφή των πάντων κι επεξεργασία των απόλυτων μεγεθών !!!

Πρέπει να ευχαριστούμε τους Σιωνιστές, οι οποίοι ανέπτυξαν την τεχνογνωσία αυτή, για να μπορεί η ανθρωπότητα να τους ελέγξει και να τους απομονώσει για πάντα …Να απαλλαγεί από τη βδελυρή συνύπαρξη με τους πιο «νοσογόνους» κοινωνικούς παράγοντες που γνώρισε η ιστορία από την εποχή τής Αιγύπτου και των Φαραώ μέχρι σήμερα …Να μην τους δώσει ευκαιρία να «ξεφεύγουν» σε άγνωστους προορισμούς με χρήματα σε μασούρια, «ραμμένα» στις φόδρες των ρούχων τους …Να μην αλλάζουν κουρέματα κι ονόματα με τον πάγιο τρόπο που τον κάνουν, για να «μεταμορφωθούν» …Να μην μπορούν με την εκπόρνευση των γυναικών τους να «επιταχύνουν» στον «δρόμο» τους προς την «επιτυχία». Η τεχνολογία θα δώσει λύσεις σε όλα αυτά …Η δική τους τεχνολογία …Η τεχνολογία που ανέπτυξαν, για να «ισοπεδώσουν» τον άνθρωπο μέσα στα συστήματά τους …Μέσα σε μια στιγμή …Με το πάτημα ενός κουμπιού. Ευκαιρία να δούμε και ποια είναι η μεγαλύτερη «μπάζα» που έχει καταγραφεί στην ιστορία τής ανθρωπότητας από την πιο οργανωμένη και πολυπληθή «συμμορία» από καταβολής Κόσμου …Να καταμετρηθεί η λεία τους μέσα σε κάθε κράτος και ν’ αποδοθεί στους λαούς, οι οποίοι υπήρξαν θύματα της κτηνωδίας τους.

Τα καλύτερα «έρχονται» για τον κόσμο …δυστυχώς γι’ αυτούς, οι οποίοι ήθελαν να του δώσουν τα «χειρότερα». Δεν πρέπει να φοβάται τίποτε ο κόσμος. Ό,τι «βλέπει» σήμερα και τον τρομάζει είναι μια τρομοκρατική «παράσταση», η οποία σύντομα θα τελειώσει, χωρίς να κάνει ζημιά σε κανέναν. Όταν μέσα σ’ ένα δωμάτιο μπαίνουν δύο «ηθοποιοί» για να «παλέψουν», ακόμα κι αν έχουν επάνω τους πραγματικά «όπλα», δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ, γιατί απλούστατα θα σκοτωθούν καί οι δύο. Από τη στιγμή που η ανθρωπότητα μπήκε στην εποχή των πυρηνικών όπλων, στην ουσία «σώθηκε», γιατί ο πόλεμος έπαψε πλέον να έχει χρηστική αξία γι’ αυτούς, οι οποίοι επί αιώνες τον χρησιμοποιούσαν σαν «εργαλείο» …Το τέλειο «εργαλείο», για να κάνουν «reset» στις ρυθμίσεις τού συστήματος …Να «ξεφορτωθούν πληθυσμούς και άρα «υποχρεώσεις» …Να γκρεμίσουν αυτά, τα οποία θα ξαναχτίσουν και άρα εισπράττοντας «ανάπτυξη» κλπ.. Σήμερα δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα και η δυνατότητα. Μόνον εάν θέλει ν’ «αυτοκτονήσει» η ανθρωπότητα μπορεί να μπει στην περιπέτεια ενός πυρηνικού πολέμου κι αυτό δεν θα γίνει ποτέ …Δεν θα αφεθεί κανένας να το κάνει…

Αυτό, το οποίο περιμένουμε τώρα, είναι η επόμενη ημέρα τής νέας «Διάσκεψης της Γιάλτας». Το «θέατρο», το οποίο ήταν να παίξουν, για να «τρομάξουν» τον κόσμο, το «έπαιξαν». Αυτό, το οποίο απομένει, είναι να δούμε εάν θα τρομάξουν τον κόσμο με ένα παλιό «θρίλερ» ή θα τον κάνουν να γελάσει με τη νέα «κωμωδία». Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, όταν θα πρέπει να εφαρμόσουν τους σχεδιασμούς τους …Όταν θα πρέπει να άρουν τα περιοριστικά μέτρα τής «Πανδημίας» κι αναγκαστικά θα φανούν οι οικονομικές της συνέπειες στις εθνικές οικονομίες …Όταν θα πάνε οι τοκογλύφοι και θα ζητάνε με τους «Τόμσεν» τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου «γη και ύδωρ» από τους ευρωπαϊκούς λαούς και θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τους νέους «Αγανακτισμένους» …Πόσο είπαμε ότι είναι τώρα το δημόσιο χρέος τής Ιταλίας; …Της Γαλλίας; …Των «νοικοκυραίων» του προτεσταντικού Βορά; Υπάρχει κανείς απ’ αυτούς, ο οποίος να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά δεδομένα τής επόμενης ημέρας τής «Πανδημίας»;

Αυτούς θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν οι Σιωνιστές και τώρα θα τους έχουν όλους μαζί «απέναντι». Δεν θα είναι σαν τους Έλληνες απομονωμένοι και να τους «δείχνουν» με το «δάκτυλο» σαν «τεμπέληδες» τα σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ. Τώρα θα πρέπει να λεηλατήσουν τους «νοικοκυραίους» …Τώρα τους λείπουν τρισεκατομμύρια, για να «μπαλώσουν» τις «τρύπες» τους. Μόνον η «διάσωση» της Ιταλίας απαιτεί γύρω στα 10 τρις και η Γαλλία είναι πολύ χειρότερα. Πάνω από 40 τρις δολάρια πρέπει να βρουν από τις μετά-Κόβιντ ιδιωτικοποιήσεις και δεν βλέπουμε πρόθεση των Ευρωπαίων να τους τα διαθέσουν. Τόσα τους χρειάζονται, για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση σε περίπτωση που αρχίσει η παγκόσμια «φούσκα» να ξεφουσκώνει. Τόσα τους χρειάζονται, για να διατηρήσουν την «επιτυχία» τους εκεί που την έχουν «φτάσει». Χωρίς αυτά τα χρήματα απλούστατα δεν έχουν τις περιουσίες που σήμερα εμφανίζουν. Τα δισεκατομμύρια των Ζούγκεμπεργκ και Μπάφετ υπάρχουν μόνον επάνω στην «επιφάνεια» της «φούσκας» κι αυτό μόνον για όσο διάστημα αυτή είναι «τεντωμένη».

Τώρα αρχίζει και «σοβαρεύει» το πράγμα …Τώρα, που θα πρέπει να πουν στους Ευρωπαίους ότι αυτοί πρέπει να εργάζονται μέχρι τα 100, για να πάρουν σύνταξη …Να εργάζονται 10 ώρες, γιατί οι 8 δεν θα φτάνουν …Να πληρώνουν συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση, γιατί η σύνταξη δεν θα φτάνει ούτε καν για το ηλεκτρικό ρεύμα τού «καθαρού» φυσικού αερίου …Να πληρώνουν τα νοσοκομεία, γιατί το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να ξεπουληθεί, ώστε να ξεπληρωθούν τα δημόσια «χρέη» …Να πληρώνουν «ενοίκιο» στα δικά τους σπίτια, γιατί οι «δανειστές» δεν συμπληρώνουν τους τόκους τους …Να πληρώνουν καύσιμα σε τιμές «καλλυντικών» …Να παγώνουν τον χειμώνα, γιατί οι «δανειστές» θα βάζουν «καπέλο» φόρων στο φυσικό αέριο …Να απολύονται από τις θέσεις εργασίας τους μόνον με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων και χωρίς καμία αποζημίωση …Να στερηθούν το σύνολο των κεκτημένων δικαιωμάτων τους ως εργαζόμενοι …Να οριστεί κατώτατος μισθός, ο οποίος θα «υποβιβάζει» τις σημερινές ανεπτυγμένες χώρες στα επίπεδα της Κίνας …Για το «καλό» τής Δημοκρατίας …Για την «ανταγωνιστικότητα» και την «ελευθερία» τού Δυτικού Κόσμου.

Τώρα θα δούμε εάν πιάσουν οι απειλές τύπου «Τριντό». Τώρα, που θα μπουν όλοι οι Ευρωπαίοι στην «κόλαση», στην οποία οι Σιωνιστές έβαλαν την Ελλάδα, θα δούμε πόσο «έξυπνοι» είναι οι σχεδιασμοί τους. Μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζουν, γιατί απλούστατα η «μπάλα» βρίσκεται στο δικό τους «γήπεδο» …Δικοί τους οι στρατοί και δικές τους οι προβοκάτσιες. Έχουν το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης, και την έκαναν. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ …ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ …ΟΤΑΝ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ !!!…

…Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ τού Σιωνισμού θα εξαφανιστεί,

γιατί πλέον υπάρχει το …ελληνικό «εμβόλιο» !!!…

…βγαλμένο από την «κάμινο» των Μνημονίων !!!

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/i-rosiki-eisvoli-stin-oykrania-fernei-tin-ypotagi-tis-eyropis-kai-ton-laon-tis-sti-nea-taxi-to-aimatiro-finale-tou-tritou-pagkosmiou-polemou.html?m=1

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ