Καταπέλτης ο Κ. Βαθιώτης: «Είναι όλοι πουλημένοι!» – «Πως θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται»

7
2278
«Βόμβα» του καθηγητή Κ. Βαθιώτη στον Focus FM: “Το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιήθηκε συνέδριο στο Έρφουρτ της Γερμανίας με θέμα “πως θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται”

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Ο κύριος Βαθιώτης, υποστήριξε ότι “η πανδημία θα δώσει τη σκυτάλη στην κλιματική αλλαγή”, χαρακτήρισε “πολιτικούς απατεώνες” τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποκάλεσε τον υπουργό υγείας, “ντροπή της νομικής επιστήμης”.

“Το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιήθηκε συνέδριο στο Έρφουρτ της Γερμανίας με θέμα “πως θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται”, δήλωσε ο καθηγητής.

“Το συνέδριο έγινε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και υπήρξαν και εκπρόσωποι από το Υπουργείο Υγείας της χώρας μας. Πως είναι δυνατόν να έγινε ένα τέτοιο συνέδριο λίγους μήνες πριν εμφανιστεί ο κορονοϊός; Και γιατί φλέγονταν για μία εβδομάδα να συζητούν τις τεχνικές πειθούς για τον εμβολιασμό των λαών; Πόσο ακόμα θα πρέπει να κοιμάται ο ελληνικός λαός και οι υπόλοιποι λαοί, για να κάνουν ότι γουστάρουν αυτά τα δαιμονισμένα καθάρματα, τα οποία δυστυχώς, εδώ και τόσα χρόνια μας έχουν υπνωτισμενους;” αναρωτήθηκε.

“Μαθαίνω ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην έχει κολλήσει πλέον” συνέχισε ο κος Βαθιώτης. “Εάν ο αρχικός ιός δεν ήταν προιόν της φύσης, γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και τώρα; Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που κυβερνούν, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Και όταν ζητούν υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τέτοιο αισχρό κυβερνητικό σχηματισμό, δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν και δεν δικαιούται κανένας να ζητάει από τον κόσμο να εμβολιάζεται. Και θα έπρεπε να νιώθουν τυχεροί οι Έλληνες που έχουν διαχρονικά τέτοιες θλιβερές κυβερνήσεις, γιατί ξέρουν ότι μας κοροϊδεύουν. Δεν δικαιούμαστε να πέφτουμε στην παγίδα τους. Ξέρουμε πολύ καλά τι καραγκιόζηδες είναι.”

“Το μεγάλο μας πρόβλημα στην Ελλάδα, είναι η τηλεόραση. Και τα ΜΜΕ, που είναι μέσα ευνουχισμού. Είχα την ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω τι συμβαίνει στα κανάλια. Αυτό που συμβαίνει, δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιος εκμαυλισμός, τέτοια παραποίηση, τέτοια προπαγάνδα, δεν έχει ξαναβιώσει κανένας άλλος λαός. Επομένως είναι απολύτως αναμενόμενο αυτή τη στιγμή οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι ευκολόπιστοι Έλληνες να πληροφορούνται τι συμβαίνει από την ελληνική τηλεόραση και να ζητάνε αίμα. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι καθηλωμένοι σε μία τηλεόραση, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει το μυαλό τους και να δουν με καθαρό τρόπο τι συμβαίνει. Θα πρέπει να σπάσουν οι Έλληνες τις τηλεοράσεις. Θα πρέπει να κόψουν το δίαυλο επικοινωνίας. Η τηλεόραση είναι τρομοκρατης και ο βραχίονας της ελληνικής και της παγκόσμιας δικτατορίας”, σημείωσε.

Αναφορικά με τη στάση της ηγεσίας της εκκλησίας ο κος Βαθιώτης σχολίασε: “Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ιστορική επανάληψη. Θυμηθείτε τη στάση που κράτησε η εκκλησία στη χούντα των συνταγματαρχών. Στο βιβλίο που έχω γράψει, έχω μία υποενότητα που την ονομάζω “εκκλησιαστική τρομοκρατία” . Εκεί εξηγώ ποιες είναι οι αξιόποινες πράξεις, τις οποιες έχουν εκτελέσει οι μητροπολίτες. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος πολλών μητροπολιτών. Διότι βλέπουμε ότι πολλοί ζητούν από ιερείς να εμβολιαστούν και αν δεν το πράξουν, τότε τους απειλούν με αργία .Δυστυχώς, όλοι οι θεσμοί αυτή τη στιγμή είναι πουλημένοι. Δε λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα.”

“Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Είναι πράγματι αληθές ότι αρχίζει να χαράζει μία καινούργια εποχή και πολλές χώρες αρχίζουν να υπαναχωρούν; Έχουμε ένα μπλοκ χωρών που φαίνεται να συντονίζονται σε μία ηπιότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά έχουμε και από την άλλη μεριά ένα γκρουπ κρατών που φαίνεται να ακολουθεί το 4ο ράιχ της Γερμανίας. Δυστυχώς ο θλιβερός κος Μητσοτάκης ανήκει στο 4ο ράιχ της Γερμανίας. Έχουμε μία από τις σκληρότερες δικτατορίες αυτή τη στιγμή και δε βάζω αυτή τη λέξη σε εισαγωγικά. Το ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και εξακολουθεί και κάνει κάθε μέρα, ότι έκανε πριν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα”, είπε.

“Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο χρόνος τόσο λιγοστεύουν τα “σκληρά καρύδια”, οι ανένδοτοι. Και αυτό είναι σε ένα βαθμό λογικό γιατί κουράζεται ο κόσμος, μειώνονται οι αντιστάσεις του. Μια άλλη παράμετρος που με ανησυχεί είναι το ότι, ακόμα κι αν βαδιζουμε σε μία χαλάρωση , θα δώσει τη σκυτάλη η πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Άρα ίσως δε χρειάζονται οι νεοταξίτες ,αλήτες αυτή τη στιγμή το αφήγημα της πανδημίας πλέον. Ότι καταστροφή ήθελαν να κάνουν την έκαναν σε ένα μεγάλο βαθμο. ‘Ένας καθηγητής Ποινικού Δικαίου από το Μόναχο με ενημέρωσε ότι σε ένα συνέδριο που έγινε στη Λειψία, συζητήθηκε απο ομιλητή το ενδεχόμενο να εμπλακεί το ποινικό δίκαιο στο χειρισμό της κλιματικής αλλαγής και να θεσπιστούν ποινικές υποστάσεις βάση των οποίων θα τιμωρούνται οι αρνητές της κλιματικής αλλαγής. Κλιματικό ποινικό δίκαιο”, ανέφερε.

Ο κος Βαθιώτης χαρακτήρισε “πολιτικούς απατεώνες” τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι προσποιούνται όταν μιλούν για διαφορετικές απόψεις.

“Όλα μιλημένα είναι. Είναι προφανές πλέον ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι απλώς δύο διαφορετικά επώνυμα του ιδίου ονόματος. Υπάρχει ένας αόρατος μαριονετίστας, ο οποίος ρυθμίζει τα πάντα και στο ελληνικό κοινοβούλιο”.

Ο καθηγητής ποινικού δικαίου ολοκλήρωσε την συνέντευξη με ένα σχόλιο για τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

“Είναι όνειδος για τη νομική επιστήμη πλέον. Ένας άνθρωπος ο οποίος πρόδωσε τις νομικές του αξίες και αναποδογύρισε τα πιστεύω του για να προσφέρει πλάτη στην υγειονομική δικτατορία, για μένα δεν έχει πλέον καμία νομική αξία. Είναι επίσης ντροπή του το ότι βγαίνει με υφος 100 καρδιναλίων και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι αυτά που λέει έχουν νομική υπόσταση”.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατάντια σε όλα τα επίπεδα.Η μεγαλύτερη φράση όλων των εποχών ήταν αυτή του Παγγαλου μαζί τα φάγαμε.Τον είχα παρεξηγήσει τότε αλλά αυτό ακριβώς εννοούσε ο άνθρωπος. Όλοι βολεμένοι στο μέτρο που τους αναλογεί και ησυχία.Αλλά αυτοί είμαστε!

    • Να μην τιμωρηται κάποιος που συμβάλει σε αυτήν? Και ποιος συμβάλει? Αυτός που έχει συμφέρον η κάποιος ΑΡΝΗΤΗΣ. Εξάλλου είναι της μόδας τού νά αρνησαι κάτι όσο και αυτό να είναι έξω από τις ακαδημαϊκές γνώσεις σου. Κοινώς…ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

  2. Είναι ολοι η οι περισσοτεροι.. Μασωνοι (αρχιμανδριτες, αρχιεπίσκοποι, πολιτικοί,..

  3. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Δεν πάει άλλο! Ας σταματήσουμε να τους ψηφίζουμε και να τους ξαναψηφίζουμε! Τουλάχιστον ας μην τους επιβραβεύουμε ως υποταγμένοι πάροικοι της χώρας…!!

    • Να γνωρίζεις μόνο ένα πράγμα. Το ποιόν του κάθε ανθρώπου το γνωρίζεις μόνο όταν του δώσεις χρήματα και εξουσία. ΕΣΥ τι προβλέπεις για τον εαυτό σου? Που θα σε κατατάξουμε?

  4. Έτσι ακριβώς και οι μητροπολίτες για το χρήμα κάνουν τα μεγάλα λάθη. Επιβαλλουν στους πιστούς ότι τους συμφέρει εμβόλια μάσκες και πάνε με το μέρος της εξουσίας. Καταστρέφουν το περιβάλλον για να παίρνουν τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις. Μην ανααρωτιέστε λοιπόν που ο κόσμος απομακρύνεται από την εκκλησία. Μέχρι και την προ αιώνια ώρα της Αναστάσεως άλλαξαν. Χωρίς να αντισταθούν.

  5. Ως συνήθως όλοι είναι πληρωμένοι εκτός από εμάς.Ψηφήστε λοιπόν τον τύπο να μας σώσει.Έλεος μας πήραν χαμπάρι τι ηλίθιος λαός είμαστε και τρέχουν όλοι να το εκμεταλευτουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ