ΒΙΝΤΕΟ Κραυγή του νονού του αδικοχαμένου Μανώλη & φίλων των παιδιών «Το γεφύρι πρέπει να φτιαχτεί»

10
10836

ΒΙΝΤΕΟ Κραυγή του νονού του αδικοχαμένου Μανώλη κ. Παναγιώτη Χαδούλη (ο οποίος δεν σταματάει να παίρνει τηλέφωνα από Περιφέρεια μέχρι Υπουργεία, να μην ξεχαστεί το θέμα αλλά να γίνει άμεσα παρέμβαση) & φίλων των παιδιών «Το γεφύρι πρέπει να φτιαχτεί»

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπραβο Παναγιώτη μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί , αυτος ο επαρχος που ειναι?επρεπε να ειχε παραιτηθεί , ντροπη στους τοπικους αχρηστους

 2. Τώρα το γιοφύρι θα φτιαχτεί αλλά είναι αργά. Ας ελπίσουμε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα

 3. Βεβαιωθείτε ποιανού ευθύνη είναι το γεφυρη και αυτός ο δρόμος! Τότε να πυροβολούμε στον σωστό στόχο όσο θελουμε!

  • Φίλε μηχανικέ (αυτοκινήτων;), αυτός ο δρόμος όπως έγραψε ο μυλωνάς είναι της περιφέρειας. Το ίδιο εγραψε και ο τζόγιας. Αλλα δεν χρειαζόταν να το γράψουν και αυτοί. 40 χρόνια ξέρουμε ότι του επαρχείου είναι ο δρόμος. Σημασία ομως εχει οτι το κακο έγινε. Ας προσέχουμε ολοι μας

 4. Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες των 2 νεαρών κυρίων που έχασαν εκεί ζωές σε τόσο νεαρή ηλικία συλλυπητήρια σε εκεί οικογένειες. Καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο βγήκε από τη γέφυρα και τώρα οι άνθρωποι θέλουν εμπόδια και προστασία στη γέφυρα και κατηγορούν τον δήμο που δεν είναι σωστός im sorry αυτή η γέφυρα στέκεται εδώ για πολλά χρόνια με εκατοντάδες μοτοσικλέτες αυτοκινήτων που το χρησιμοποιούν καθημερινά και όχι 1 ατύχημα. Δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα.

 5. Στεναχωριέμαι όσο τίποτα για τα παιδιά, εύχομαι να μην ξαναγίνει ,

  να μην κλάψει ποτέ άλλος γονιός, αλλά όλος ο δρόμος που πάει Ασκληπιείο είναι λαιμητόμος, επίσης έχω αναφέρει ότι μετά το σαφάρι οι ξένοι οδηγοί γουρούνων και buggies, πάνε στον προαύλιο χώρο του Ασκληπιείου και κάποιοι τύφλα οδηγούν κάνοντας κύκλους,άλλοι δίνουν το τιμόνι στις γυναίκες και παιδιά τους και βιντεοσκοπούν τις επικίνδυνες μανούβρες,έχουν γίνει διάφορα,όπως το άνοιγμα του κεφαλιού ενός νεαρού Γάλλου το 2020 ,όπως πέρσι ανατροπή με ξένη οδηγό από Ρωσία,κάθε μέρα ένας χαμός,έχει καταγγελθεί,αλλά κανείς δεν παίρνει θέση για ενημέρωση των reception ,ότι δεν γίνεται να πίνει κάποιος όλη μέρα 70 ποτά μπόμπες και να οδηγεί στις 8 ομαδικά..θυμιθειτε ότι θα γίνει κάτι χειρότερο εκεί, αδυναμία ενός τόπου να διαχειριστεί το πρόβλημα με τους μεθυσους τουρίστες οδηγούς μετά απ’ τα χιλιάδες ατυχήματα..οι εικόνες στο νοσοκομείο στα 80ς κ 90ς με καθημερινά περιστατικά σακατεμενους με γύψο,δεν είναι αρκετή

 6. Αχ, παιδιά αυτού του κόσμου, παιδιά της κάθε μάνας, κάθε πατέρα, προσέχετε!! Αχ αυτή η ανεμελιά της νιότης,αχ αυτή η ώρα η κακια. Προσέχετε! Ξεριζώνει η καρδιά κάθε γονιού όταν χάνεστε έτσι άδικα. Τί κι αν»χτίσουμε» γεφύρια, τί κι αν»βιδωσουμε»μπάρες σαράντα μέτρα ύψος… την κακια την ώρα μόνο ή προσοχή σας την σταματά. Προσέχετε παιδιά. Ο Θεός του κόσμου να σας προστατεύει,να αναπαύσει τις ψυχές των δύο αγγέλων που έφτασαν κοντά Του και να γαληνέψει τις καρδιές των γονιών τους. Όμως εσείς, προσέχετε!

 7. Το ότι ο κος Μυλωνάς και ο κος Τζόγιας αναφέρουν στα κείμενα τους περί ευθύνης συντήρησης του δρόμου δεν αποτελεί κάτι το οποίο αυτομάτως είναι και αληθές. Όπως και το τι γνωρίζουμε ως κοινωνία εδώ και σαράντα χρόνια. Οι νομοθεσίες αλλάζουν. Καλό θα ήταν όποιος θέλει να ανεβάζει κείμενα ενυπόγραφα, ειδικά για τόσο τραγικά και οδυνηρά θέματα, να ενημερώνεται και να μην ανεβάζει κάτι που δεν ισχύει. Λίγη υπομονή…

  • Θα μας πείτε τι εννοείται?τι σημαίνει 'αυτομάτως είναι αληθές'?

   Τι γνωρίζουμε ως Κοινωνία εδώ και 40 χρόνια?
   Όταν δηλαδή πριν 40 χρόνια περνούσαν το ίδιο δρόμο 50 οχήματα και 40 χρόνια μετά 1000 με ρυθμό οδού γρήγορης κυκλοφορίας, δεν σημαίνει επιβάρυνση?
   Έχετε κάτσει μια μέρα του Αυγούστου 24 ώρες να δίτε τι γίνεται?
   Εδώ οι περισσότεροι αγνούν τις κόντρες που γίνονται,τα ράλι ,αν δεν υπήρχαν κάποιοι να φωτογραφίσουν τα ξεκοιλιασμένα γατιά,ακόμα λιγότεροι θα το αγνοούσαν.
   Το ότι ο Μυλωνάς είναι πολιτικός μηχανικός Μετσοβίου και συ..χασοδίκης ,αυτομάτως παράγει δεδικασμένο αν με εννοείς.’εκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στη Βραζιλία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ