Μάνος για Αττική Οδό: “Οι οδηγοί πρέπει να δώσουν αποζημίωση αντί να πάρουν”

5
2285

O Στέφανος Μάνος παρενέβη για τα όσα έγιναν στην Αττική Οδό. Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε ως υστερίες τον εγκλωβισμό των πολιτών, ενώ επεσήμανε ότι η ιδιωτική επιχείρηση δεν ευθύνεται σε κάτι.

Αυτοί οι οδηγοί λέει ο κ. Μάνος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα, πρέπει να δώσουν αποζημίωση αντί να πάρουν. Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι ο πρωθυπουργός φάνηκε πολύ γαλαντόμος με τα χρήματα των άλλων, δηλαδή μιας ιδιωτικής εταιρίας, τάζοντας αποζημιώσεις.

Τι είχε αναφέρει στην Μήδεια

Ο ίδιος είχε αναρτήσει στο twitter τα εξής: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;».

Στη συνέχεια μάλιστα και ενώ το ρεύμα δεν ερχόταν ο κ. Μάνος κατεξοχήν θιασώτης των ιδιωτικοποιήσεων και της αγοράς εντόπισε πρόβλημα στην ΔΕΔΔΗΕ που παρά το γεγονός ότι είναι ιδιωτικοποιημένη δεν ελέγχεται από τους κρατικούς μηχανισμούς.

«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αρκεί η ιδιωτικοποίηση», ανέφερε τότε, εκτιμώντας ότι «εκείνο που χρειάζεται είναι να υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες λειτουργίας που θα τηρούνται ευλαβικά. Η τήρησή τους πρέπει να είναι δέκα φορές αυστηρότερη για μια εταιρία που συνιστά μονοπώλιο, όπως στην περίπτωση του ΔΕΔΔΗΕ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μάνος πούλησε την Αλατίνη της μαμάς του και έκτοτε ασχολείται με την πολιτική από την Εκάλη. Τώρα στα 82 του αγνοημένος από όλους προσπαθεί να κερδίσει τα 5 λεπτά δημοσιότητας όποτε βρεθεί ευκαιρία.

    • Εσύ που κράζεις τον Μάνο, έχεις πυροσβεστήρα στο αυτοκίνητό σου?

      Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει μαζί ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ , ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ, ΤΡΙΓΩΝΟ, & ΑΛΥΣΙΔΕΣ για πάσαν νόσον. Πόσα από αυτά που κυκλοφορούν έχουν ότι απαιτεί ο ΚΟΚ?

  2. Στις δύσκολες στιγμές,καλούμε πάντα τις ένοπλες δυνάμεις να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.Οι πολιτικοί μας είναι μόνο λόγια και θεωρία,χωρίς σχέδιο,χωρίς πρόβλεψη,χωρίς πειθαρχία και συντονισμό.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ένοπλες μας δυνάμεις.Κώος πολίτης…

  3. Δεν ξέρω αν πηρε το ματι σας σε πολλά αυτοκίνητα οι αλυσίδες ηταν σε λάθος τροχους τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν είχαν αλυσίδες και το χιονι ήταν μισο μετρο τα φορτηγά δε τα λαστιχα ηταν καραφλα.κατα τα αλλα μας φταίει το κράτος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ