Βασίλης Γεωργούλης: Τα μέτρα για την προστασία της φύσης και του ανθρώπου και τα αντίθετα αποτελέσματα!

2
861
ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΦΎΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
Παρατηρώντας τα τελευταία χρόνια τις εξελίξεις σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τις φυσικές καταστροφές και την κατάσταση της ανθρώπινης ζωής βλέπουμε ακραίες καταστάσεις. Επειδή όμως όλα αυτά είναι μια αλυσίδα που αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου και την προσπάθεια του για ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης, την απλούστευση πολλών χρονοβόρων αλλά και την αποφυγή επίπονων καταστάσεων προσπαθήσαμε άλλοτε άθελά μας και άλλοτε εσκεμμένα να το κάνουμε παραβιάζοντας απλούς νόμους της φύσης και ξεχνώντας την πραγματική φύση του ανθρώπινου είδους. Όλο αυτό φυσικά ο άνθρωπος δεν το έκανε μόνος του αλλά με τη βοήθεια εκλεγμένων αντιπροσώπων- κυβερνήσεων, περιφερειών, δήμων.
Ο άνθρωπος ξέχασε ότι σαν ζωντανός οργανισμός είναι μέλος αυτής της φυσικής αλυσίδας που λέγεται γη και θεωρώντας ότι είναι ανώτερος από όλα έκλεισε ρέματα και ποτάμια, παραλίες και δέλτα. Βροχές υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα στη Γη. Έφτιαξε δρόμους και σπίτια ανάλογα την ανάγκη του, αγόρασε οχήματα για να μετακινείται και κουρασμένος και σκοτισμενος από την καθημερινότητα αψήφισε το κρύο και τα χιόνια του χειμώνα. Χιόνια παγετός και κρύο υπήρχε και θα υπάρχουν στη Γη. Προσπάθησε και προσπαθεί να αποφύγει της ασθένειες με κάθε κόστος ακόμα και την καταπάτηση της ίδιας του της φύσης αλλά πάλι οι ασθένειες φαίνονται πιο δυνατές. Ασθένειες υπήρχαν και θα υπάρχουν στη Γη.
Για να γίνουν όλα τα παραπάνω όμως δεν φταίει μόνο ο άνθρωπος σαν μονάδα. Οι αντιπρόσωποι αυτού που θα πρέπει να τον βοηθούν ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΈΓΧΟΥΝ δείχνουν σχεδόν πάντοτε ότι οι ίδιοι δεν ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΟΎΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ με ολέθρια αποτελέσματα γιατί όλοι και όλες είναι ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ.
Έχουμε φτάσει στο σημείο προσπαθώντας να είμαστε » αποστειρωμενοι» να δεχόμαστε χωρίς αντίρρηση κάθε τι που μας σερβίρουν, από ένα λίτρο γάλα μέχρι και ΛΟΚ ντάουν με τον φόβο του θανάτου και της απώλειας που οι ίδιοι στην ουσία τα προκαλούμε.
Συμπέρασμα και δική μου συμβουλή λοιπών είναι Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΈΣ ΕΘΝΙΚΈΣ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ ΣΕ ΚΆΘΕ ΤΟΜΈΑ ΤΉΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ » ΠΡΟΈΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ».
Είναι στο χέρι μας να ζήσουμε απλά ανθρώπινα και πάντα σαν μέλη αυτής της Γης στο πέρασα μας, σύντομα η αργά, από αυτήν.
Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν. Γεωργούλης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασίλη χαίρομαι πολύ που σε διάβασα !!γραψε που βρίσκεσαι και με τι ασχολείσαι τώρα .. σε έχω χάσει , φαντάζομαι πως δεν βρίσκεσαι στο νησί ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ