Σήψη μέχρι το κόκκαλο! 10 σκάνδαλα που τα… έφαγε το σκοτάδι

3
2054

Η συστημική συνεργασία κυβέρνησης και «πρόθυμων» ΜΜΕ για να μη φτάνει στα ρουθούνια των πολιτών η μπόχα! Οι απόπειρες να θαφτούν τα ψέματα Μητσοτάκη

Σκάνδαλα όπως του ΚΕΕΛΠΝΟ τα τρώει το σκοτάδι. Οι 100 νεκροί την ημέρα από την πανδημία είναι στα «ψιλά» των δελτίων ειδήσεων. Κυκλώματα από πλουσιόπαιδα νιώθουν τόσο ισχυρά κι ασύδοτα, που βιάζουν κοπέλες διαφημίζοντας τα όργιά τους στα social media.

  • Από τον Βασίλη Γαλούπη

Εκλεκτοί της κυβέρνησης, όπως ο Λιγνάδης, δικάζονται για βιασμούς. Αλλοι εκλεκτοί, όπως ο Φουρθιώτης, μπουκάρουν στα υπουργεία, κλοτσούν πόρτες και αποσπούν χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο χρήμα. Μη εκλεκτοί δημοσιογράφοι διώκονται για ρεπορτάζ τους, ενώ άλλοι πυροβολούνται. Αντιπρόεδρος του ΣτΕ που αναβαθμίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο διώκεται για σκάνδαλο με ναρκωτικά και σεξουαλικά όργια. Τηλεπερσόνα διακόπτει παράσταση επειδή θίξανε το πανίσχυρο μιντιακό και φιλοκυβερνητικό αφεντικό της.

Εύλογα η κοινή γνώμη παρακολουθεί αποσβολωμένη τη σήψη να έχει φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ενα σκηνικό αποσύνθεσης που γεννά οργή και που ο τόπος μας δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά σε τέτοιο βαθμό, ούτε στις πιο παρακμιακές εποχές. Μοναδικό όπλο της κυβέρνησης για να μη φτάσει στα… ρουθούνια των πολιτών όλη αυτή η μπόχα είναι ο έλεγχος της πληροφορίας και η συνεργασία των προθύμων. Καθημερινά γίνεται ένας μαραθώνιος για να θαφτεί ή να απαξιωθεί οτιδήποτε «σκάει» στην επικαιρότητα με οσμή σκανδάλου. Οσα αναδεικνύονται από μια μικρή μερίδα ΜΜΕ ή από τα social media πρέπει να «θαφτούν», να φτάσουν σε όσο το δυνατόν λιγότερα αυτιά πολιτών.

Οταν στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε εάν η κυβέρνησή του επεδίωξε να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης, είτε με τη λίστα Πέτσα είτε με διώξεις, διαστρέβλωσε την αλήθεια: «Έχουμε μεγάλο πλουραλισμό στη χώρα. Ξέρετε, κάθε πρωί το πρώτο πράγμα το οποίο κοιτάμε είναι οι εφημερίδες. Για δείτε λίγο στα πρωτοσέλιδα πόσες ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και πόσες τη στηρίζουν. Η πλειοψηφία ασκεί έντονη κριτική και αυτό σημαίνει πολυφωνία στα ΜΜΕ».

Ασφαλώς και πρόκειται για χονδροειδέστατο ψέμα, το οποίο απευθύνεται σε αφελείς. Δεν είμαστε στο 1990 αλλά στο 2022. Και ΜΜΕ δεν είναι πλέον μόνο οι εφημερίδες, είναι τα δελτία ειδήσεων των καναλιών και, κυρίως, τα sites υψηλής επισκεψιμότητας, που μαζεύουν όλο και περισσότερο διαφημιστικό χρήμα. Για όσους αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη χώρα, η απάντηση είναι πολύ απλή: Αν σε ό,τι σιωπά η κυβέρνηση σιωπούν και συγκεκριμένα ΜΜΕ, τότε αυτά είναι ελεγχόμενα, άρα αναξιόπιστα. Θα αρκούσε, βέβαια, και μια γρήγορη ματιά στη λίστα Πέτσα για το πού κατευθύνθηκαν τα περισσότερα χρήματα ώστε να αντιληφθεί ο καθένας ποιοι είναι, τελικά, οι πρόθυμοι.

Μέσα σ’ αυτό το όργιο φαυλότητας, η κυβέρνηση μπουκώνει με χρήμα τα «καλά παιδιά». Κάνει απευθείας αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων με πρόσχημα την πανδημία, μοιράζει διαφημίσεις όπου θέλει, δεν διώχνει υπουργούς που επιλέγουν… Λιγνάδηδες, φιλτράρει τις εξελίξεις με την πανδημία. Η Ελλάδα βιώνει την ταύτιση της πρώτης με την τέταρτη εξουσία, με στόχο τον έλεγχο της κοινής γνώμης. Ο,τι πιο επικίνδυνο για μια δημοκρατία. Τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση μπλέκονται σε έναν φαύλο κύκλο αμοιβαίας χειραγώγησης και ιδιοτελούς συμφέροντος.

Οι δημοσιογράφοι χρειάζονται κρίσεις για να δραματοποιήσουν τις ειδήσεις και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι πρέπει να φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στις κρίσεις. Οπως γίνεται δυο χρόνια τώρα με τον κορονοϊό, που άλλοτε αρκούν 100 κρούσματα για να επιβληθεί ένα lockdown, ενώ άλλοτε τα 60.000 είναι σημάδι ότι «σε έναν μήνα τελειώνει η πανδημία». Μια αποτύπωση όσων συμβαίνουν στη χώρα μας θα επιχειρήσουμε σήμερα. Καταδεικνύοντας ότι κυβέρνηση και μέσα ενημέρωσης έχουν χτίσει μια συστημική συνεργασία-παρωδία, η οποία εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα, αλλά παραπλανά το κοινό. Όσο, όμως, οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τους κοροϊδεύουν, τους χειραγωγούν και τους λένε ψέματα τόσο αγανακτούν.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Ελέγχεις το χρήμα, ελέγχεις τα media

Όποιος ελέγχει το χρήμα ελέγχει και τα media. Κάπως έτσι οι τελευταίες εξελίξεις για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ άφησε παγερά αδιάφορα τα περισσότερα ΜΜΕ. Στο πάρτι, άλλωστε, συμμετείχαν και δημοσιογράφοι… Κάπως έτσι τα δύο τελεσίδικα βουλεύματα που εκδόθηκαν από τη Δικαιοσύνη, στέλνοντας σε δίκες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος τους εμπλεκομένους σε προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μπορεί να προκάλεσαν ταραχή σε
πολλά κυβερνητικά στελέχη, αλλά άφησαν ατάραχα τα ΜΜΕ, που πολύ απλά ασχολήθηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor» και τη «Φάρμα»…

Μόνο ένα κανάλι στη μεγαλύτερη πυρκαγιά

Η πυρκαγιά της Εύβοιας τον περασμένο Αύγουστο ήταν η πιο καταστροφική στην Ιστορία της Ελλάδας. Κι όμως, μόνο ένα κανάλι τόλμησε να κάνει κανονική δημοσιογραφία, το Open. Ολα τα άλλα, κρατικά και ιδιωτικά, κινήθηκαν επιφανειακά, δίχως διάθεση κριτικής για την ανυπαρξία της κυβέρνησης και των κρατικών μηχανισμών, ενώ λίγο έλειψε να βγάλουν τρελούς τους Ευβοιώτες που φώναζαν ότι δεν έβλεπαν επί ημέρες πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ελικόπτερα.

Παλαιότερα θυμόμαστε απευθείας μεταδόσεις στα δελτία ειδήσεων ακόμα και για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Στη Β. Εύβοια δεν θεωρήθηκε ότι υπήρχε λόγος για εκτενή ρεπορτάζ, αναλύσεις κι αναζήτηση ευθυνών για τη μεγαλύτερη οικολογική τραγωδία.
Αντίθετα, όλα τα κανάλια έσπευσαν να καλύψουν ποικιλοτρόπως την πρώτη επίσκεψη Μητσοτάκη στην κατεστραμμένη Εύβοια… τέσσερις μήνες μετά τη συμφορά και, φυσικά, να μεταδώσουν τις αποθεωτικές ατάκες μιας περίεργης κομματικής μαντάμ που αποκαλούσε «θεούς» τον πρωθυπουργό και τον Τριαντόπουλο.

Την ίδια ώρα της εκδήλωσης-φιάσκο για τη δήθεν ανασυγκρότηση της Εύβοιας τα ΜΑΤ έδερναν τους Ευβοιώτες παραγωγούς που ήθελαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, πλάνα που έπαιξαν σε ελάχιστα sites…

Οι 20.000 νεκροί δεν είναι είδηση…

Στις 21 Δεκεμβρίου η Ελλάδα θρήνησε 20.000 νεκρούς από την έναρξη της πανδημίας. Από το σύνολο των εφημερίδων της χώρας, μόνο δυο ανέδειξαν -μία εξ αυτών η «δημοκρατία»- τη συνταρακτική είδηση ως πρώτο θέμα. Τα περισσότερα δελτία ειδήσεων την υποβάθμισαν λίγο πριν από τα…αθλητικά.

Οι ειδήσεις για τα ψώνια εν όψει Χριστουγέννων αξιολογήθηκαν ως πιο σημαντικές. Αυτό ήταν, άλλωστε, και το αφήγημα της κυβέρνησης, που τα έδινε όλα για τόνωση της αγοράς, αφού η οικονομία είναι πάνω απ’ όλα…

Υπόθεση Ζαραλίκου: «Η σιωπή των Μέσων τα δείχνει όλα»

Την ημέρα που «έσκασε» στα social media το περιστατικό εκφοβισμού του ηθοποιού Χριστόφορου Ζαραλίκου ερωτήθηκε πώς είδε την αντιμετώπιση του συμβάντος από τα κανάλια και τα μεγάλα sites. Η απάντησή του στην εφημερίδα «Live Sport» περιγράφει όλο το άρρωστο σκηνικό στη χώρα μας: «Αυτή η σιωπή των Μέσων δείχνει το αν το γεγονός αυτό ήταν κατευθυνόμενο ή τυχαίο. Δεν αναφέρεται πουθενά. Ενώ ασχολείται όλος ο κόσμος, δεν ασχολείται σχεδόν κανένας δημοσιογραφικός οργανισμός. Το πλαίσιο σε τι χώρα ζούμε το ορίζει η Πολιτεία και η υπεύθυνη Πολιτεία σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός είναι απούσα. Δεν έχει κάνει μισή δήλωση το υπουργείο Πολιτισμού, που είναι αρμόδιο».

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Πολιτισμού από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει θέση για την επίθεση, συνοδεία μπράβων, της τηλεπερσόνας Σάσας Σταμάτη, επειδή θεώρησε ότι από τα λεγόμενα του Ζαραλίκου στην παράσταση θίγεται ο ιδιοκτήτης του Mega Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε πολλά sites η είδηση ανέβηκε αρχικά, αλλά πολύ γρήγορα κατέβηκε. Η συντριπτική πλειοψηφία των δελτίων ειδήσεων δεν ανέφερε το παραμικρό. Ακόμα κι αν θεωρηθεί ότι εύλογα δεν έπαιξε η πρωτοφανής είδηση στο Mega, από τα άλλα κανάλια γιατί θάφτηκε;

φ4 2

Ο… θεατράνθρωπος και οι πλούσιοι γόνοι

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης, που στην αρχή του σκανδάλου τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αποκαλούσαν «θεατράνθρωπο» άνευ άλλων στοιχείων, κάθεται στο σκαμνί και θα λογοδοτήσει δημόσια για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανήλικων ή νεαρών ανδρών. Ενα σημαντικό ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί έως τώρα είναι με ποια ακριβώς κριτήρια επιλέχθηκε από την «εξαπατημένη» υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου; Να θυμίσουμε ότι από το πόστο έχουν περάσει μορφές όπως οι Ηλίας Βενέζης, Αλέξης Μινωτής και Γεώργιος Θεοτοκάς.

Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό Λιγνάδης, πέραν του ότι είχε φιλίες και φιλίες με τον «καλό κόσμο», τι προσόντα διέθετε για να επιλεγεί; Μέσα σ’ αυτό το παρακμιακό σκηνικό ασυδοσίας, που οι ισχυροί νιώθουν άτρωτοι, υπήρξε και το περιστατικό βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Και είναι αλήθεια ότι πολλά ΜΜΕ… δυσκολεύτηκαν αρχικά να αποκαλύψουν το όνομα του Βασίλη Λεβέντη, ενός εκ των δύο κληρονόμων της «δυναστείας των αναψυκτικών» στην Ελλάδα.

Στο εδώλιο ή με σφαίρα…

Οι πρόσφατες διώξεις σε Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννα Παπαδάκου για ρεπορτάζ τους στην υπόθεση Novartis επιβεβαιώνουν ότι η «ενοχλητική» δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι πλέον ανεπιθύμητη. Και μπορεί ο διεθνής δημοσιογραφικός κόσμος να ξεσηκώθηκε, όπως είχε κάνει και με τον νόμο φίμωσης περί fake news, όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή εξέλιξη από το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την ΕΛ.ΑΣ. για τον δολοφόνο του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των πυροβολισμών σε βάρος του Στέφανου Χίου τον Ιούλιο του 2020. Μάλιστα, ουδεμία αναφορά υπήρξε τότε από το σύνολο, σχεδόν,
των ΜΜΕ για την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου.

καραιβαζ

Τα non paper-«ευαγγέλια» για την πανδημία και η διαπόμπευση Τσιόδρα

Τα non paper της κυβέρνησης αντιμετωπίζονται με ευλάβεια… Βίβλου. Παραλαμβάνονται και δημοσιεύονται αυτούσια από τα περισσότερα ΜΜΕ, δίχως διάθεση διευκρινήσεων. Οπως όταν δόθηκαν από το Μαξίμου οι «ειδήσεις» ότι η επιτροπή ειδικών ήταν αυτή που πρότεινε το 50+1 για τα σχολεία, ότι ο Μητσοτάκης δεν διάβασε ποτέ τη μελέτη-κόλαφο του Τσιόδρα για τις ΜΕΘ και ότι οι επιστήμονες ήταν αυτοί που το περασμένο καλοκαίρι θεώρησαν τις μάσκες αχρείαστες.

Οταν, όμως, μέλη της επιτροπής αποκάλυψαν ότι ήταν πολιτική η απόφαση για τις μάσκες (Σύψας) και το 50+1 για τα σχολεία (Βατόπουλος, Παναγιωτόπουλος κ.ά.), τότε αποδείχθηκε πόσο αμάσητα καταπίνουν τα ΜΜΕ τα non paper του Μαξίμου. Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός επέμεινε ότι «το 50+1 μάς το υπέδειξε η επιτροπή». Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Αν λένε ψέματα οι ειδικοί κι όχι ο ίδιος, τότε γιατί δεν τους αποπέμπει άμεσα;

φ1 2 1

Στην περίπτωση Τσιόδρα υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση από τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ, που ακολούθησαν αμέσως τη «γραμμή» Μαξίμου για απαξίωση. Ο μέχρι τον Δεκέμβριο «γκουρού της πανδημίας» μετατράπηκε σε μία νύχτα σε έναν άνθρωπο που γράφει άρθρα με… αδυναμίες και σε έναν άνθρωπο του οποίου τα λεγόμενα θα πρέπει να διασταυρωθούν, όπως δήλωσε και η αναπληρώτρια υπ. Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Τα μάθατε; Αθώος ο Νίκος Γεωργιάδης…

Τον Δεκέμβριο του 2019 το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων απάλλαξε τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκο Γεωργιάδη για την υπόθεση ασέλγειας, για την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών.
«Δυστυχώς, θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με τον Νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται όλα τα πλημμελήματα, ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων» ανέφερε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας.

Πολλά από τα Μέσα που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ μέχρι τότε με την αρχική καταδίκη για την «κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής» έσπευσαν να πανηγυρίσουν με τίτλους, όπως «Αθώος ο Γεωργιάδης», κάνοντας κηρύγματα περί «άδικης μεταχείρισης». Η λέξη «παραγραφή», βέβαια, υπήρχε κάπου μέσα στο κείμενο…Και οι κεραυνοί του εισαγγελέα για το ποινικό μας σύστημα πουθενά.

Στην Ελλάδα τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες

Οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρίες αναφέρουν τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορονοϊό. Οι εθνικοί οργανισμοί των άλλων κρατών, επίσης. Έρευνες έχουν δημοσιευθεί για το θέμα από μεγάλα πανεπιστήμια. Μόνο για την ελληνική κυβέρνηση, τις «ακαταδίωκτες» επιστημονικές επιτροπές της και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ δεν υπάρχουν παρενέργειες ούτε και θάνατοι που να σχετίζονται με τα εμβόλια.

Εναν χρόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων ο Ελληνας πολίτης παραμένει παντελώς ανενημέρωτος για τις παρενέργειες των εμβολίων, με συνέπεια η άγνοια να εντείνει τους φόβους του και να μην εμβολιάζεται. Η ίδια κυβέρνηση, οι ίδιες επιτροπές και τα ίδια ΜΜΕ, που έπαιρναν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους διαλαλώντας ψευδώς ότι «δεν κολλάει όποιος εμβολιάζεται», «δεν μεταδίδει», «δεν νοσεί», «δεν πάει στις ΜΕΘ», «δεν πεθαίνει», εξακολουθούν να κρατάνε στο σκοτάδι τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας εχθρικά και διχαστικά όποιον διατηρεί κάποιες εύλογες αμφιβολίες.

Ποιο είναι το όνομα του αντιπροέδρου του ΣτΕ;

Με εξαίρεση μια μικρή μερίδα του Τύπου, ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν είχε επί ημέρες ονοματεπώνυμο. Η είδηση για το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά και το σεξ με νεαρούς δεν «έπαιζε» αρχικά στα συστημικά ΜΜΕ, ενώ από το Yπουργείο Δικαιοσύνης δήλωναν άγνοια. Στη συνέχεια ήταν απλά και σκέτα ο «αντιπρόεδρος του ΣτΕ». Μόνον όταν παραιτήθηκε έμαθε η κοινή γνώμη ότι επρόκειτο για τον Παναγιώτη Ευστρατίου, που προήχθη σε αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον Δεκέμβριο του 2019 με ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Την περασμένη Τρίτη ασκήθηκε τελικά δίωξη στον Παναγιώτη Ευστρατίου για τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ποσότητας ναρκωτικών προς ιδίαν αποκλειστικά χρήση και διανομή ποσότητας ναρκωτικών χωρίς κέρδος. Τα μεγάλα κανάλια, που με ευκολία αποκαλύπτουν τα ονόματα θυμάτων, π.χ., βιασμού, δεν ασχολήθηκαν με το θέμα, ούτε αναρωτήθηκαν για την ακεραιότητα των αποφάσεων ενός αντιπρόεδρου με τόσες αδυναμίες και τόσο ευάλωτου σε εκβιασμούς…

Σεισμός στο Μαξίμου: Ο Φουρθιώτης κοινοποίησε συνομιλίες του με κορυφαίο υπουργό

Μια ανάρτηση που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό!

Δικαιώνεται πλήρως όχι μόνο η αποκάλυψη μας που έγινε πριν από λίγες ώρες, αλλά και ο πρώην υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι καρατομήθηκε από το υπουργείο επειδή δεν έκανε τα χατίρια του υπόδικού παρουσιαστή!

Πριν από λίγο λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στην δημοσιότητα τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Ο δεύτερος συμμετείχε, μάλιστα, σε πολλές εκπομπές του παρουσιαστή, προκαλώντας μεγάλες απορίες.

Οι συνομιλίες φαίνεται να έχουν καταγραφεί 12 μήνες πριν, όταν ο παρουσιαστής ήταν πανίσχυρος και οι ποινικές του υποθέσεις δεν είχαν φτάσει σε επίπεδο διερεύνησης. Άρα, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο παρουσιαστής είχε προβλέψει και είχε πλαστογραφήσει ψεύτικα ονόματα στο κινητό του.

Εξαπάτησε το πανελλήνιο ο Γεραπετρίτης

Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παρουσιαστή, εξαπατώντας το πανελλήνιο, αλλά και προσωπικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, πρέπει να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του ή να βγει με πειστικά επιχειρήματα και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του υπόδικου Φουρθιώτη.

Όσο για τον Νίκο Ρωμανό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει πλέον να απολογηθεί κυρίως στους ψηφοφόρους του για τα πρόσωπα με τα οποία στελέχωσε την παράταξη. Τι τον συνδέει με αυτούς τους τύπους;

  • Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:
A2C5783B 955A 490A AEF6 09B37B946B36
Ρωμανός – Γεραπετρίτης σε… ανοιχτή γραμμή με τον παρουσιαστή

Πηγή: newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είναι πολλά τα σκάνδαλα, αλλα πολύ λιγότερα από του συριζα. η κυβέρνηση έχασε τη μπάλα στη διαχείριση της πανδημίας και στο λαθρομεταναστευτικο αλλά τελικά θα τη ρίξει η ακρίβεια, χωρίς να φταιει για αυτήν.

  2. Η ΝΔ κινδυνεύει να πάθει (σε αρκετά μικρότερο βαθμό) ΣΥΡΙΖΑ. Υποτιμούν την τάση φυγής μιας μερίδας ψηφοφόρων. Τους θεωρούν δεδομένους. Λάθος σκέψη. Οι ψηφοφόροι αυτοί είναι εγκλωβισμένοι περιμένοντας εναλλακτική στα «δεξιά». Οι υπάρχουσες δεν τους καλύπτουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ