Συνεχίζονται οι καθαρισμοί από την Πολιτική Προστασία και την Υπ. Καθαριότητας μετά την πρόσφατη κακοκαιρία

5
1107

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από την Πολιτική Προστασία Κω και την Υπηρεσία καθαριότητας οι καθαρισμοί των κεντρικών δρόμων και των σημείων που είχαν πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Κω

Ο κ. Νίκος Καλυμνιοναρής από την Πολιτική Προστασία μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ (εκ παραδρομής δεν αναφέρεται στο βίντεο) και τους άλλους φορείς και υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των φαινομένων.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξίζουν τα μπράβο και όχι μόνο σε όσους εργάζονται ειδικά κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες και καιρικές καταστροφές ! Μια φορά που δείξατε τους εργαζόμενους που κάνουν την δουλειά και όχι πάλι τους γαμπρούς να συγχαίρουν τους εαυτούς τους και να κρατάνε τις σκούπες όταν πλησιάζει κάμερα!!

  2. Καλά καθαρίζεται αλλά θα έπρεπε πρώτα τα σχόλια,παιδικούς σταθμούς κ μετά πλατιές κ δρόμο στο κέντρο της πόλης κ όχι μόνο μετά από καλοκαίρι αλλά όλο των χρόνων η πόλη πρέπει να είναι πεντακάθαρη..

  3. Εδώ,πάντως,έχουν πλέον στεγνώσει οι λάσπες και ούτε καν πέρασαν να δουν(έχουν ειδοποιηθεί από την Δευτέρα).ΠΑΛΙ μόνοι μας θα τα καθαρίσουμε.

  4. Συγχαρητήρια στον κ.Καλυμνιοναρη ο μόνος που από την πρώτη στιγμή ήταν παρών όλο το βράδυ στο ψαλίδι και συντονιζε το έργο της πολιτικής προστασίας!!! Όλοι οι άλλοι ήρθαν για τις κάμερες!! Συνεχίστε το έργο σας κ. Καλυμνιοναρή με τους εθελοντές όπως κάνετε το νησί σας έχει ανάγκη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ