Το «κυβερνητικό πλυντήριο» Νίκος Χατζηνικολάου | Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

1
219

ΤΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Ο πάμπλουτος Συστημικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο εξουσιολάγνος δημοσιογράφος της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, αρεστός στο εκάστοτε καστ Εξουσίας, στεναχωρήθηκε πολύ εσχάτως, επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υβρίζεται σκαιότατα από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού!

Επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “κατάφερε” μέσα σε δυόμιση χρόνια, όσα δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης, διεκδικώντας (ο Πρωθυπουργός) το Όσκαρ του χρυσού βατόμουρου της πολιτικής (Χρυσό βατόμουρο είναι το αντιβραβείο   των Όσκαρ και τα οποία “βραβεύουν” τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς στις ΗΠΑ)!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό το χρονικό διάστημα (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2022) “κατάφερε” να αποκλείσει τον πιστό ελληνικό λαό από την συμμετοχή του στην τέλεση των Θείων Μυστηρίων στους Ιερούς Ναούς, την συμμετοχή του στο Θείο Δράμα της Μεγάλης Εβδομάδας, ακόμη και στην Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού!   

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταρράκωσε την οικονομική δραστηριότητα, με τα συνεχή αλλοπρόσαλλά κυβερνητικά μέτρα, οδηγώντας την επιχειρηματικότητα στα τάρταρα και χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτήν, στην ανεργία και την ανέχεια!  

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαγόρεψε στον ελληνικό λαό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, οδηγώντας τον σε συνεχή κατάθλιψη, μέσα και από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, που καθημερινώς σπέρνουν τον φόβο στον ελληνικό λαό, προπαγανδίζοντας το κυβερνητικό αφήγημα!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίχασε την Ελληνική Κοινωνία, διαχωρίζοντάς την σε εμβολιασμένους και μη, υποχρεώνοντάς την στην λήψη ενός εμβολίου, που δεν είναι εμβόλιο, που σύμφωνα με την κυβέρνηση “είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας”! 

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήργησε τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων και στοχοποίησε τα πανανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών αυτής της χώρας!  

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας του ισλαμοποιεί την Ελλάδα, θεωρώντας πως με τους παράνομους μετανάστες θα λύσει το δημογραφικό της πρόβλημα!

Ωστόσο ο Συστημικός Νίκος Χατζηνικολάου δεν είδαμε για όλα τα παραπάνω να χύνει δάκρυα και να προσπαθήσει να βελτιώσει κάτι από αυτά! Αντίθετα για όλα τα παραπάνω είναι εκ των δημοσιογράφων εκείνων που καθημερινώς προπαγανδίζουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι οποίες έχουν φέρει στα κάγκελα τον λαό μας! 

Αλήθεια ποιος ο αγώνας του κατά των Μνημονίων που δυστύχησαν την Πατρίδα; Ποιος ο αγώνας του κατά της ενδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών;

Όμως για το πανελλήνιο υβρεολόγιο κατά του Πρωθυπουργού, στεναχωρήθηκε, ενοχλήθηκε και βρήκε χρόνο από το φορτωμένο 24ωρό του για να τοποθετηθεί:

«Δηλαδή αυτό το γ#μιέτ#ι ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, όποιος και αν είναι. Δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντήσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την Μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γ#μιέτ#ι; Συγγνώμη αλλά έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα social, στους δρόμους, το φωνάζουνε πίσω από τηλεοπτικά συνεργεία. Πολύ ωραία. Πάρα πολύ ωραία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μας για αυτή τη διαδρομή. Από τα μπλε και τα πράσινα καφενεία, φτάσαμε στις ύβρεις που εκτοξεύονται με χυδαίο τρόπο από τη μια πλευρά προς την άλλη. Ειλικρινά νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας».

Και σαν να μην έφτανε αυτή η στεναχώρια του, αυτή η ενόχλησή του για το Πανελλήνιο υβρεολόγιο κατά του Πρωθυπουργού και επειδή δεν αρκούσε η δημόσια τοποθέτησή του, προφανώς ενημερωμένος για τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό στο Μαξίμου και ταράσσουν την νηφαλιότητα του Πρωθυπουργού, ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου ανέλαβε “να καθαρίσει την μπουγάδα”!

Έτσι μας αναγγέλλεται, πως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 23:45 στον ΑΝΤ1, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκτάκτως θα είναι στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, σε μια εφ’ όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη, με αφορμή την κορύφωση της πανδημίας!

Περίτρανη απόδειξη λοιπόν, πως Εξουσία και Συστημικά Μέσα στην Πατρίδα μας είναι ομφάλιος λώρος, που αναμένεται εκείνος ο πολιτικός χειρουργός που θα πραγματοποιήσει την αποκόλληση!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ