Απόφαση – ντροπή για τη Δημοκρατία μας! Κύμα οργής για τη «φασιστική» απόφαση Μητσοτάκη – Χαμός στο Twitter

46
2334

Δείχνει ανήμπορη η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, εμβολιασμένων και μη και διαπράττει το ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο, φτάνοντας πια στο σημείο να «τιμωρεί» σε βαθμό και οικονομικής εξόντωσης, εκείνους που επιλέγουν και είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, να μην εμβολιάζονται. 

Η κατάσταση δείχνει πια να έχει ξεφύγει σε βαθμό… πανικού, καθώς η έξαρση της πανδημίας δείχνει ανεξέλεγκτη και η κυβέρνηση επιχειρεί να βρει ή να ανακαλύψει «αναχώματα», ενισχύοντας την πίεση προς εκείνη την πλευρά των πολιτών που έχουν αποφασίσει για διάφορους λόγους να μην εμβολιαστούν.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και η ποινή της επιβολής προστίμου 100 ευρώ για κάθε μήνα που θα παραμένουν μη εμβολιασμένοι, δυστυχώς για το δημοκρατικό μας πολίτευμα, αγγίζει τα όρια της φασιστικής νοοτροπίας.

Η κυβέρνηση υπό το κράτος του πανικού εξακολουθεί να στοχοποιεί κατά τρόπο απάνθρωπο συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών και τους καταδικάζει όχι μόνο σε περιορισμό ατομικών ελευθεριών, όπως της συμμετοχής σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους και της ελεύθερης μετακίνησης, αλλά προχωρά ακόμα παραπέρα επιδιώκοντας (σ.σ. διαφορετικά δεν θα επέβαλλε οικονομικές κυρώσεις) να δημιουργήσει στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών φόβο ακόμα και για την επιβίωσή τους.

Μετά τα δεκάδες επικοινωνιακά και ουσιαστικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση φέρνει το λογαριασμό της αποτυχίας για το τελευταίο… μίλι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, τουλάχιστον ακόμα, σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας κατά τρόπο απάνθρωπο και αδίστακτο. Κατά τρόπο τιμωρητικό. Ξεκάθαρα τιμωρητικό κι ας έσπευσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να διευκρινίσει αμέσως το αντίθετο. Προφανώς, διότι γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι μόνο ως ποινή και τιμωρία μπορεί να εκλάβει ο χαμηλοσυνταξιούχος των 300 και 400 ευρώ την καταβολή 100 ευρώ μηνιαίως υπέρ του ΕΣΥ, επειδή έχει αποφασίσει για δικούς του και μόνο λόγους να μην εμβολιαστεί.

Ο παππούς και η γιαγιά της διπλανής πόρτας, δεν μπορεί να αποδεχτεί με τίποτα πως έφτασε να δουλεύει και να πληρώνει φόρους μια ζωή και να απολαμβάνει την ελευθερία των δικαιωμάτων του ως Έλληνας πολίτης, για να «πληρώνει» το ατομικό του δικαίωμά του να επιλέξει το αν και το πότε θα εμβολιαστεί.

Η τελευταία κυβερνητική απόφαση είναι εξόχως θλιβερή καθώς γίνεται σαφές ότι πρόκειται για μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί.

Όμως, το ζητούμενο στην περίπτωσή μας δεν είναι το αν η Ελλάδα ακολουθεί την πατέντα άλλων ευρωπαϊκών χωρών στο θέμα της υποχρεωτικότητας. Ζητούμενό μας είναι πως η Ελλάδα, η χώρα που «γέννησε» τη Δημοκρατία, έφτασε σε σημείο να επιλέγει να «τιμωρεί» Ελληνες και συνειδητά να συνεχίζει την εφαρμογή μιας εξόχως διχαστικής πολιτικής που αποδεδειγμένα έως και σήμερα δεν οδηγεί πουθενά.

Ήδη, το συγκεκριμένο μέτρο προκαλεί αντιδράσεις και στους εμβολιασμένους που αντιλαμβάνονται πλέον την σκληρή αδικία, ως προσπάθεια οικονομικής τιμωρίας εκείνων που δεν επιθυμούν να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Το Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού και έκαναν την εμφάνισή τους τα εμβόλια, τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας πήραμε ξεκάθαρη θέση υπέρ της επιστήμης και της ιατρικής.

Τάχθηκε, ωστόσο, ρητά και κατηγορηματικά κατά της όποιας προσπάθειας, απ’ όπου κι αν αυτή πηγάζει και προέρχεται, διαχωρισμού των Ελλήνων πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Και θα συνεχίσει να είναι «απέναντι» σε κάθε έννοια περιορισμού των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των Ελλήνων. Σε κάθε νέο… μέτρο ενίσχυσης αυτής της διχαστικής νοοτροπίας που καμία θέση δεν έχει στη δημοκρατική Ελλάδα. Και σε αυτό το μέτρο της ξεκάθαρης τιμωρίας εκείνων που σήμερα είναι μη εμβολιασμένοι και άνω των 60 ετών και αύριο όλων των υπολοίπων που θα βρεθούν στη θέση τους και θα είναι εμβολιασμένοι, αλλά δεν θα έχει ισχύ το πιστοποιητικό τους χωρίς την τρίτη και μελλοντικά την τέταρτη δόση, το Newsbomb τάσσεται 100-0 απέναντι…

Κάθε κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα που σέβεται τον ρόλο της, επιβάλλεται να σέβεται τα δικαιώματα ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των πολιτών της. Διότι, κράτος που κάνει διακρίσεις τέτοιου τύπου δεν μπορεί παρά να… θερίσει θύελλες.

Για όλα υπάρχει ένα όριο… Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η «λογική» του αποφασίζουμε και διατάζουμε για το ποιοι θα «πληρώσουν» τα σπασμένα μιας αποδεδειγμένα λανθασμένης πολιτικής στον τομέα του εμβολιασμού, η οποία ξεκίνησε την πρώτη μέρα και -δυστυχώς- συνεχίζεται και κορυφώνεται έως και σήμερα.

Δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να επιλέξει να «στραγγαλίσει» οικονομικά τους ασθενέστερους, ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι είναι σε τέτοια αδυναμία που θα τους υποχρεώσει να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα.

Πολύ πιθανό είναι αυτή η πολιτική να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, ακόμα και να αποτρέψει τους ήδη εμβολιασμένους να δρομολογήσουν την τρίτη δόση.

«Πανδημία αυταρχισμού» δεν μπορεί να και δεν θα γίνει αποδεκτή στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία!

Οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και δεν προβλέπεται διαφορετική μεταχείριση για κανέναν. Και αυτό επιβάλλεται να το αντιληφθούν οι κυβερνώντες σημερινοί και μελλοντικοί…

Η επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ το μήνα, δηλαδή των 1.200 ευρώ το χρόνο δεν είναι αντίτιμο υγείας.

Αποτελεί όνειδος ακόμα και να λέγεται αυτό το πράγμα.

Το ΕΣΥ το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός από την τσέπη του με αίμα εδώ και δεκαετίες. Και όχι μόνο το πλήρωσε με άπειρα χρήματα, αλλά χάρη στους δοσίλογους πολιτικούς του παρελθόντος δεν θα πάρει και ποτέ πίσω τις συντάξεις που δικαιωματικά όφειλε να πληρώσει το ελληνικό κράτος, αφού φρόντισαν να τα ξεπουλήσουν όλα στα «προγράμματα σωτηρίας» του ΔΝΤ.

Είναι πολιτική αυτοκτονία, τουλάχιστον, να ζητάς από τους μη εμβολιασμένους να «πληρώσουν» το ΕΣΥ, ώστε να ανταποκριθεί σε περίπτωση που χρειαστούν νοσηλεία. Λογική και μέτρο εδώ πηγαίνουν περίπατο και συναντούν την αυταρχικότητα σε όλο της το μεγαλείο…

Με ποιο ηθικό και νομικό δικαίωμα γίνεται κάτι τέτοιο;

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι «το μόνο σταθερό κράτος είναι αυτό όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».

Αυτή είναι η αρχή της ισότητας, το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος.

Αυτό είναι το βασικό θεμέλιο για την ύπαρξη και λειτουργία ενός Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Πολιτική που διαχωρίζει και τιμωρεί πολίτες που έχουν διαφορετική, αλλά πάντα εντός νομικού πλαισίου, άποψη και επιλογή, δεν μπορεί να σταθεί και να τύχει καμίας αποδοχής στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Όσο πιο σύντομα το καταλάβει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο πιο ανώδυνο θα είναι το φινάλε αυτής της οδυνηρής περιπέτειας για την Ελλάδα και τους πολίτες της, που «πληρώνουν» τα σπασμένα μιας καταστροφικής πολιτικής υγείας, πολλών δεκαετιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

 

Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Δεν ταιριάζουν σε δημοκρατία αυτά τα μέτρα»

Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ
Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ
Intimenews

Οργισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κυρίως για το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ σε όποιον άνω των 60 ετών δεν εμβολιαστεί

Κύμα οργής καταγράφεται ανάμεσα στους πολίτες λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυρίως για το πρόστιμο των 100 ευρώ που θα επιβάλλεται από τις 16 Ιανουαρίου σε όποιον άνω των 60 ετών δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα σωστά στην πανδημία και γι’ αυτό δεν της έχουμε καμία εμπιστοσύνη», «ο μόνος λόγος που υπάρχουν τα εμβόλια είναι για να τα παίρνουν οι κυβερνήσεις», «δεν ήθελα να εμβολιαστώ αλλά φοβήθηκα. Είναι ένα ξένο σώμα που μπήκε σε έναν ήδη επιβαρυμένο οργανισμό» είναι μερικές από τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτών όπως τις κατέγραψε το Newsbomb.gr

Ακόμα μεγαλύτερη η οργή στα social media με τους χρήστες του twitter να θέτουν ακόμα και θέμα συνταγματικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας της κυβέρνησης ενώ αρκετοί θυμίζουν ότι στους συνταξιούχους τους οποίους στοχεύει το πρόστιμο των 100 ευρώ που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλονται ακόμα αναδρομικά.

Η οργή των πολιτών στα social media για το πρόστιμο των 100 ευρώ

 • Επόμενο ουσιαστικό μέτρο να τους ανοιγοκλείνουμε τη βρύση όταν θα κάνουν μπάνιο #μετρα
 • Ότι ας πούμε οι 60+ μεταδίδουν τον ιό ,και όχι όλα τα και καλά covid-free μαγαζιά ή τα ΜΜΜ; ΦΥΓΕΤΕ ΧΘΕΣ #μετρα
 • Αναδρομικά ακόμα περιμένουν οι συνταξιούχοι αλλά πάρτε ένα πρόστιμο να στανιαρετε επειδή δεν κάνετε ένα εμβόλιο. Διοτι πάνω απ’ολα η υγεία μας με αυτήν την κυβέρνηση. Ακόμα κι ένα 5χρονο θα καταλάβαινε γρηγορότερα ότι έχουν μιζωθει όλοι δίχως αύριο
 • Θα αποποιηθει το *ακαταδιωκτο* για τον εαυτο και το επιτελειο του ο κυριος #Μητσοτακης, ωστε να πεισει την ελληνική κοινωνία οτι οσα προτεινει, τα εννοει καλή τη πστη κι αναλαμβανει τις ευθυνες των εργων και των λογων του; #μετρα
  δεν εκφράζω την άποψη μου για τον πθ μας, μιας και μπορεί να μου βεβαιωθεί κανά πρόστιμο…. σίγουρα πάντως τέτοια μέτρα δεν ταιριάζουν σε μια δημοκρατία, αλλά σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Καλή λευτεριά!!! #μετρα
 • Με σύνταξη ΟΓΑ τα νέα μέτρα στοχεύουν στην εξαφάνιση των συνταξιούχων. Μάλλον πρόκειται για Ασκήσεις ολοκληρωτικού καθεστώτος με ψεύτο μανδύα δημοκρατίας, καθώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση. #μετρα
 • Δεν θα κάνουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό. Τον έκανε. Δεν θα πάρουμε μέτρα μόνο για τους ανεμβολιαστους. Πήρε. Δεν έχει καταρρεύσει το ΕΣΎ. Έχει γίνει κομμάτια και θρύψαλα #μετρα
 • Αν ένα παπουδι ζει με 450€ εθνική σύνταξη και φοβάται να εμβολιαστεί για οποιοδήποτε λόγω . Το μετρο θα τον πεθάνει από φτώχεια πριν τον προλάβει ο κορονοϊος. #μετρα
 • Στο μεταξύ θα χρεώνουν πρόστιμο 100 όταν θα κυριαρχεί η #ομικρον που δεν την πιάνουν τα εμβόλια. #μετρα
 • Εγώ προτείνω να βάλει και ενα πρόστιμο 100€/μήνα σε όσους τις έχουν αστεφανωτες και τα λεφτά να πηγαίνουν στην εκκλησία.
 • Πρόστιμο 100 ευρώ και σε όσους τρώνε μπάμιες #μετρα
 • Ρε πάμε καλά τι διάβασα όποιος δεν κάνει εμβόλιο και είναι άνω των 60 θα του επιβάλλεται πρόστιμο 100 € κάθε μήνα!!!!! Που οδηγεί την χώρα? σε εμφύλιο 100% Αλητεία και ΟΧΙ αριστεία
 • Υπάρχει κάποια μελέτη που λέει ότι ο άνω των 60 ετών πολίτης που δεν εμβολιάζεται ως τώρα για ιδεολογικούς λόγους κάθε είδους, θα το κάνει επειδή θα φοβηθεί πρόστιμο 100 ευρώ;
 • Πρόστιμο 100 ευρώ σε όποιον νομίζει ότι ακόμα έχουμε Δημοκρατία

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπενθυμίζεται ότι όπως πρώτο είχε γράψει το Newsbomb.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 16/1, αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Το πρόστιμο θα επιβάλλεται αυτόματα από την ΑΑΔΕ μετά από σχετική διασταύρωση των στοιχείων. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη «από τους 580.000 μη εμβολιασμένους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, δυστυχώς μόνο 60.000 έσπευσαν να εμβολιαστούν εντός του μήνα Νοεμβρίου».

Επίσης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το διάστημα από 6 έως 12 Δεκεμβρίου θα παρέχεται δωρεάν σε όλους ένα self test προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του ιού την περίοδο των εορτών ενώ η ίδια άσκηση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-7 Ιανουαρίου καθώς έχουν εξασφαλιστεί 20 εκατομμύρια self test από την Πολιτική Προστασία.

Αναλυτικές ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα θα κάνει αύριο, Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ
Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ
Intimenews

Δεν είδαν με καλό μάτι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό οι χρήστες των social media.

Στα… κάγκελα είναι -και οι εμβολιασμένοι- χρήστες των social media για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης και αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών.

«Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι», αναφέρουν μεταξύ άλλων πολλοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με το πρόστιμο των 100 ευρώ στους μη εμβολιασμένους πολίτες. Παράλληλα γίνεται λόγος για φασιστικά μέτρα που ως μόνο σκοπό έχουν τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τόνισε ότι το πρόστιμο «δεν ειναι ποινή, είναι αντίτιμο υγείας», ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη μια μεγάλη μερίδα των πολιτών που αντιδρά έντονα σε αυτή την πολιτική του διαχωρισμού.

Μερικά χαρακτηριστικά tweets για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

 • Στο μεταξύ θα χρεώνουν πρόστιμο 100 όταν θα κυριαρχεί η #ομικρον που δεν την πιάνουν τα εμβόλια. #μετρα
 • Εγώ προτείνω να βάλει και ενα πρόστιμο 100€/μήνα σε όσους τις έχουν αστεφανωτες και τα λεφτά να πηγαίνουν στην εκκλησία.
 • Πρόστιμο 100 ευρώ και σε όσους τρώνε μπάμιες #μετρα
 • Ρε πάμε καλά τι διάβασα όποιος δεν κάνει εμβόλιο και είναι άνω των 60 θα του επιβάλλεται πρόστιμο 100 € κάθε μήνα!!!!! Που οδηγεί την χώρα? σε εμφύλιο 100% Αλητεία και ΟΧΙ αριστεία
 • Υπάρχει κάποια μελέτη που λέει ότι ο άνω των 60 ετών πολίτης που δεν εμβολιάζεται ως τώρα για ιδεολογικούς λόγους κάθε είδους, θα το κάνει επειδή θα φοβηθεί πρόστιμο 100 ευρώ;
 • Πρόστιμο 100 ευρώ σε όποιον νομίζει ότι ακόμα έχουμε Δημοκρατία

46 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΤΕ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

    • Το ποιος είναι βλάκας το γράψει η ιστορία ,θα δείξει ο χρόνος ,αυτό όμως που δεν μπορώ να ακούω είναι ότι το εμβόλιο το κάνουν για τον συνάνθρωπο ,την στιγμή που οι εμβολιασμενοι κ νοσούν κ μεταδίδουν .Οπότε μας μεταδίδουν τον ιό γιατί κάποιοι είναι ασυμπτωματικοι ,με τις ευλογίες του Κούλη ,κ με την σιγουριά του εμβολίου δήθεν .Οπότε για ποιον συνάνθρωπο κάνατε τον εμβόλιο??????????? Είσαστε ψεφτες κ υποκριτές .Είμαστε η μισή Ελλάδα που αντιδρά ,γιατί δεν έγινε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε άλλο εμβόλιο ???? Γιατί όλα τα εμβόλια τα έχουμε κάνει κ δεν είμαστε κατά του εμβολίου ,παρά μόνο αυτού του εμβολίου ,ας μας φέρουν το κινέζικο να το κάνουμε αμέσως .Είναι παλαιού τύπου με εξασθενημένο τον ιό ,καθαρά πράγματα κ όχι κρυφά κ σκοτεινά όπως τα δύο γνωστά που δεν γνωρίζουν ούτε οι γιατροί τι περιέχουν παρά μόνο οι ερευνητές κ οι φαρμακολογίας.

   • Ρε βλήμα άμα θες να κάνεις ότι γουστάρεις, τότε να πας σε ένα βουνό ή σε ένα ξερονήσι και εκεί να χτυπάς μύγες και ό,τι άλλο εσύ ξέρεις. Φύγε από τα πόδια μας πανηλίθιο τούβλο και μη σαμποτάρεις την προσπάθεια να απαλλαγούμε από την επιδημία.

  • Δεν υπάρχει τίποτα ποιο ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ από το να μην μπορείς να αναπνεύσεις.

   Σας μιλάω εκ πείρας. Ποτέ μην σας τύχη. ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

  • Τελικά είστε 5-6 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ που γράφετε τα ίδια και τα ίδια.

   Ψεκασμενοι παπαδοπληκτοι και βελοπληκτοι και χιωτοπληκτοι. Και άλλα πολλά ….πληκτοι. Και πάνω απ’ όλα ΣΤΡΑΒΟΠΛΗΚΤΟΙ. Δεν βλέπετε τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ θύματα καθημερινά. Είσαστε από τώρα για κλάματα (πριν μας αφήσετε χρόνους).

 1. Να πας εσυ. Σου χαριζουμε ολες τις δοσεις. Θυμαστε τους υγειονομικους που χειροκροτουσαν και τους υπουργους που εκλαιγαν για τα γεροντακια?????? Κ@θικι@ με περικεφαλαια…..

  • Εσύ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ. Η Αγγελική Ηλιάδη σήμερα έθαψε τον πατέρα της.

   Ανεμβολιαστος μας άφησε και έφυγε.

 2. Πήγαινε εσύ να πάρεις την δόση σου…ρε…
  Όταν ξύπνησεις θα είναι αργά…πρόβατο..σε κοροειδεψαν..

  • Εσυ Ψιτακε ... ολη μερα 24/7 να ασχολεισαι με το ιντερνετ για βλακειες

   Μονο για αυτο εισαι αξιος και φανταζομαι πληρωνεσαι αδρα απο τον ΑΦΕΝΤΗ σου.

  • Φανταστειτε να κυβερνουσε ο Συριζα……
   Ο υπουργος υγειας θα διαλεγε το καλυτερο μετρο για τους ψεκασμενους ανεμβολιαστους….
   ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Κ@Λ@ΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΘΗ……
   Και δεν ψηφιζω Κουλη….
   ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΜΕ….

   • Πιο Μητσοτακικός πεθαίνεις. Και με κλεμμένες ατάκες από το Ράδιο Αρβύλα, απλά…ξεφτιλιζεσαι ακόμη περισσότερο. Ναι λοιπόν. Ακόμη και μια μαϊμού από τσίρκο, θα κυβερνούσε καλύτερα την χώρα. Με την συνδρομή των εκπορνευμένων ΜΜΕ σας, γυρίσατε την Ελλάδα στην εποχή του Εμφυλίου. Αυτό δε θα σας το συγχωρήσει ο λαός, όποιο κόμμα κι ψηφίζει.

    • Ποιος είναι ο δικός σου εκλεκτός θα μας πεις;Γιατί ντρέπεστε να πητε τι είστε;Πάντα έτσι ήταν οι φασιστες θράσιδειλοι.Μόνο με κουκούλα μπορούν να λειτουργούν οι αν είναι πολλοί μαζί.

 3. Στην ευρωπαϊκή ένωση ψηφίστηκε όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Το σύνταγμα μας το απαγορεύει. Φαίνεται βάλθηκαν να ξεκανουν τους συνταξιούχους οικονομικά και σωματικά.

 4. Το αστείο είναι ότι μιλάνε για δημοκρατία οπαδοί κομμάτων από Βελόπουλο και πέρα.Όσο για τους Συριζαίους είναι οι ίδιοι που το καλοκαίρι ειρωνεύονταν που έδινε δώρα σε όσους εμβολιάζονταν.Τώρα ειρωνευοντε το αντίθετο.Καλα κρασια.

 5. Από ποτέ είναι Δικαιομα να μην εμβολιαστείς.Από τι στιγμή που ζεις σε μια κοινονια και όχι στα βουνά έχεις κάποιες υποχρεώσεις .

 6. Θα διαφωνήσω με την απόφαση του πρωθυπουργού για εμένα πρέπει όσοι δεν εμβολιάζονται πρέπει να μην μπαίνουν σε εστιατόρια καφέ και όσοι μπαίνουν παράνομα πρόστιμο στον ίδιο 1000 ευρώ και το ξανά κάνει διπλάσιο και rabbit test 50 ευρώ την φορά έτσι είναι το σωστό

 7. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ.

 8. Υποχρεωτικό ..μπιπ.. γιά όλους τούς έλληνες,πρωί – βράδυ,μέχρι νά σβήσει ο ήλιος…θά «ξυπνήσουν» νομίζεις??? μπάαααα,δέν βαριέσαι θά τό απολαμβάνουν μέ ένα φραπέ στό χέρι.!

 9. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ….
  ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΗ, Η ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ..
  ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ //ΣΤΗΔΕΣ…..
  ΠΙΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΥΜΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ , ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ…..

 10. για το μονο που διαφωνω ειναι που δεν μαντρωνουν ολα τα ζωα που βγαινουν και λενε μπουρδες με αποτελεσμα να πεθαινει κοσμος..
  δαβρι που θελετε κοτες…
  σας επιασε η αγαπη παραμυθαδες για τους συνταξιουχους δηθεν…
  ουστ ρε υποκριτες……

 11. Με ξέρεις κι από χθες γαλάζιο καρκίνωμα;; Σε βολεύει ο Βελόπουλος, ο Σωρρος, το Facebook ως επιχείρημα;; Γραμμένους τους έχω όλους αυτούς, αλλά πιο πολύ ΕΣΕΝΑ. Γιατί σιχαμενε υπανθρωπε, εγώ δεν σε πίεσα να τρυπηθείς, σεβάστηκα την επιλογή σου, που μπορεί να είναι και σωστή. Όμως παλιοφασιστα εσύ δεν σέβεσαι την δική μου άποψη κι έχεις όλο το Σύστημα, τα Πετσο-χρυσοπληρωμενα ΜΜΕ και τον Δικτατορα που ελεγχει τα πάντα, Δικαιοσύνη, ΕΥΠ, ΜΜΕ κλπ.
  Στην φανερή Χούντα επι επταετίας, τι ακριβώς έκανες ως….Δημοκράτης;;
  Ούτε να ξεράσει κάνεις πάνω σου δεν αξίζεις.

  • Σε πρόσβαλε;Με Τη ΧΑ είσαι;Την πραγματική χούντα την κατεβάσαμε Ευτυχως πρην χάσουμε όλη την Ελλάδα.Μόνο την Κύπρο πρόλαβε να χάσει.

  • Γιατί όλοι εσείς οι φασιστες βρίζετε;Απλά είστε μιάσματα και δεν σας θέλει η κοινονια.Χωνέψτε το.Μπορεί που και που να μεταμφιέζεστε η να εκμεταλευτητε καταστάσεις να βγήκε στην Επιφάνια για λίγο αλλά δεν κρατιέστε και ξεσκεπάζεστε γρήγορα.Όποτε καταλήγετε πάλι μάσα.

 12. Αν δεν νοσήσεις δεν το καταλαβαίνεις … εύχομαι να μην περάσετε ποτέ αυτό το βασανιστήριο που περνάω εγώ αυτές τις μέρες . Εμβόλιο χθες …

 13. Έχετε χάση Μάνα πατέρα αδελφό αδελφή συγγενή να το καταλάβεις . Το εγγονή να μην σας πλησιάζει για τη θα φοβάται θα έρθουν μέρες που δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω γιατί δεν θέλετε να κάνετε εμβόλιο δεν θα μπορείτε να δουλέψεις και θα προτιμούν εμβολιασμένους και τα 100 λίγα είναι κάντε των Σταύρος σας για το καλώ του κόσμου

 14. Γίγαντα Μητσοτακη.Τους έχεις τρελάνει τους Χουντικούς.Τους βλέπω να συμμαχούν ακόμα και με το ΚΚΕ ,τρέλα.

 15. Απαραδεχτο μετρο θυμίζει χουντα. Αν περαση αυτο σε 2 ,3 χρονια πιος ξέρει τι θα μας συμβεί.

 16. φασιστακο, χρυσαυγιτη πειραχτηκες με τον βελοπουλο και τον σωρρο τα φιλαρακια σου βλεπω .
  εχουν βγει κι αλλα νουμερα καντους like να πειτε τις μπουρδες σας για τα τσιπακια και τις ουρες που βγαζουν οσοι κανουν εμβολιο..
  μιλα με τον πετρακο και τον τραγκα μπας και μπεις κι εσυ στην βουλη να λες τις βλακειες σου ελευθερα.
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ…
  ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ…

 17. Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΊΝΟΙ ….ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ@
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΥΠΟΧΕΊΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

 18. … αυτοί που πραγματικά πιστεύουν το παραμύθι που μας λένε οι εβραιομασώνοι 2 χρόνια τώρα!!! Αλλά πολλά απο τα σχόλια τα γράφουν πληρωμένα καθή..ια του συστήματος…

 19. Η Χρυσή Αυγή σε στηρίζει μέχρι θανάτου!! 49% στις επόμενες εκλογές!!!
  Αίμα, τιμή και Κούλη μια ζωή!!!

  • Ναι νομίζεις ότι έτσι κέρδισες ψήφους.Η ΧΑ είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ.Μαζί ήταν και ψήφιζαν τόσα χρόνια.Δεν έβρισκε αίθουσα να γίνει η δίκη τόσα χρόνια.Ήρθε ο Μητσοτάκης και την άλλη μέρα τους έβαλε φυλακή τους εγκληματίες.60%θα πάρει ο Μητσοτάκης.Δεν έχει αντίπαλο.

 20. Δεν είμαστε 5-6 αλλά 3.5000000 εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί ,γνωρίζεις την θρησκεία που έχεις ?? Γνωρίζεις τι λέει η αποκάλυψη του Ιωάννη ??? Τα συγκεκριμένα εμβόλια περιέχουν κυτταρικές σειρές από εκτρωμενα έμβρυα ,δηλαδή ένας άλλος άνθρωπος θα συνυπάρχει μαζί σας . Άλλο κύτταρα άλλο μετάγγιση αίματος ,έχει διαφορά ,γιατί θα το πείτε κ αυτό ,η καθαρή ορθοδοξη εκκλησία δεν το αποδέχεται αυτό .Εκκλησία δεν είναι ούτε ο Ιερώνυμος ούτε ο Βαρθολομαίος ,αλλά ότι γράφει το ευαγγέλιο κ η αποκάλυψη ,το θεωρεί ανηθικο ,κ πάλι όμως είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει η να μην κάνει το εμβόλιο .

 21. Rabbit test or rapid test; Κουνέλο τεστ ; Η γρήγορο τεστ; Προσοχή έχουμε και Αμερικανούς τουρίστες.

 22. Ανεμβολιαστοι είναι ωραία να τρως τα ραδίκια και να το ευχαριστης η να τα βλέπεις ανάποδα ; εμβολιαστειτε για το καλό σας. η Η υγεία είναι δικη σας αλά σκέφτεστε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

 23. Το εμβόλιο είναι καθαρά για ατομική προστασία από τη βαριά νοσηση. Δεν ισχύει ούτε το τείχος ανοσίας ούτε οποία άλλη χαζομάρα. Είναι καθαρά ατομική απόφαση του καθενός που επηρεάζει μόνο τον εαυτό του. Οποία υποχρεωτικότητα είναι παράνομη και επικίνδυνη. Σταματήστε την ανθρωποφαγία, γιατί αυτό θέλουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.