Απίστευτο περιστατικό σε Ελληνικό Νοσοκομείο: Νοσηλεύτρια είπε: «Άστον να ψοφήσει είναι ανεμβολίαστος…»

9
3712

Απίστευτο περιστατικό σε Ελληνικό Νοσοκομείο: Νοσηλεύτρια είπε: «Άστον να ψοφήσει είναι ανεμβολίαστος…» Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του διαχωρισμού και του ρατσισμού μεταξύ των πολιτών.

Πηγή: AlertTV.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι;; Δεν το ξέρατε πως υπάρχει κεντρική οδηγία, «μη σώσουν και το κάνουν» «ας ψοφήσουν»;;;; Τα -πανπλανητικού ενδιαφέροντος- ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων, δε σας λένε τίποτε;;; Οι προσχεδιασμένες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, σε κλίνες και ΜΕΘ Covid-19 κλπ., δεν έχουν τιμωρητικο χαρακτήρα;; Δεν εμβολιαστήκατε και θα σας πληρώνει το Κράτος την νοσηλεία;; Τι πάει να πει, πληρώνετε το ένα τρίτο + του μισθού σας, για κρατήσεις στον ΕΦΚΑ;; Ψοφήστε ανυπάκουα κολωπαιδα, που θα χαλάσετε το αφήγημα του Δικτάτορα και των ΜΜΕ του, πως όλα πάνε τέλεια χάρη στον Σωτήρα μας, Κούλη – Μωυσή…! 🤮

    Υ.Γ.
    Πέρα από τα γαλάζια ΝΔζόμπι, οι άνθρωποι έχουν παραχωρήσει την Ελευθερία τους για λίγη ασφάλεια… Το είχαν προβλέψει δεκαετίες πριν ότι θα συμβεί. Έτσι, η Δημοκρατία απέθανε επί εποχής Κορωναιού – ήταν ανεμβολίαστη στον φασισμό…

    • Κανεναν πολεμο δεν εχουμε. Αυτο ειναι το γνωστο αφηγημα της κυβερνησης προς αποφυγη ευθυνων. Το ακουμε σε κορονοιο, προσφυγικο, πυρκαγιες. Φτανει πια.

    • Ο πόλεμος είναι στο φτωχό σου μυαλό.Οι φασιστες θα μείνουν φυλακή γιατί είναι εγκληματίες.Μπράβο στο Μητσοτακη που τα έχει μεγάλα και το πήγε μέχρι τέλους.

  2. Αυτά ακριβώς βγαίνουν για να μας οδηγήσουν σε διαχωρισμό. Sorry αλλά δεν πιστεύω ό,τι ακούω.

  3. Ερώτηση : τα ποσοστά εμβολιασμένων (15%) και ανεμβολίαστων (85%) στη ΜΕΘ είναι πλαστά ????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ