«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» προς Πρ. Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Βουλής, αρχηγούς: ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ-ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ (300€ για το 1ο παιδί του 2017 στην Κω)

34
3074
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» προς Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Βουλής και αρχηγούς πολιτικών κομμάτων

ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ-ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

 • Μεγαλύτερο και από το οικονομικό το δημογραφικό πρόβλημα
 • Στηρίξτε τους Υπερπολύτεκνους, αυτούς τους σύγχρονους ήρωες και αιμοδότες του Έθνους μας
 • Συμβολικά 300 ευρώ για το πρώτο παιδί του 2017 στο νησί μας

 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι το μείζον ζήτημα της υπογεννητικότητας, το οποίο διαρκώς εντείνεται και οδεύει προς μη αναστρέψιμη πορεία. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο λόγω του ότι δεν έχει άμεσο πολιτικό αντίκρισμα ή κομματικό όφελος, δεν αναφέρεται από τα πολιτικά κόμματα. Έτσι, δυστυχώς, δεν εξαγγέλλεται κανένα επίδομα για τις μέλλουσες μητέρες και για τέκνα και δεν βρίσκεται ψηλά στην πολιτική ατζέντα, όπως θα του άξιζε.

                                                                     ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ

Οι αριθμοί προκαλούν σοκ και μπροστά σε αυτούς απαγορεύεται να κλείνουν τα μάτια, αυτοί που σήμερα έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία στην Ελλάδα:

Η χώρα μας κατέχει την τρίτη χαμηλότερη θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη γεννήσεων (8,5 γεννήσεις ανά 1000 κατοίκους) μετά την Ιταλία και Πορτογαλία, σε αντιδιαστολή με τον υψηλότερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού. Κάθε γυναίκα σήμερα γεννάει 1,3 παιδιά, όταν για να είναι σταθερός ο πληθυσμός της χώρας πρέπει να γεννιούνται 2,1! Το 1980 είχαμε 148.134 γεννήσεις και οι θάνατοι ήταν 87.282. Αντίθετα το 2015 είχαμε 89.881 γεννήσεις (86% από ελληνίδες και το 14% από αλλοδαπές μητέρες) και 117.829 θανάτους. Από το 2011 ξεκίνησαν οι γεννήσεις να είναι λιγότερες από τους θανάτους. Αποτέλεσμα την πενταετία 2011-15 μειώθηκε ο πληθυσμός της χώρας μας κατά 95.000 περίπου άτομα. Μόνο το 2015 είχαμε φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 29.365 άτομα. Δηλαδή, μέσα στο 2015 μια πόλη 30.000 κατοίκων εξαφανίστηκε από το χάρτη της Ελλάδας! Αν μάλιστα το 2016 τηρήθηκε ο ίδιος ρυθμός, τότε μια ακόμη πόλη 40.000 κατοίκων εξαφανίστηκε φέτος!

Ο μέσος όρος της ηλικίας των Ελλήνων σήμερα είναι τα 44 έτη, όταν το 1951 ήταν τα 26. Η Ελλάδα μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε χρόνο σε χώρα γερόντων. Το 2060, 4 στους 10 θα είναι άνω των 60 ετών! Η Εurostat υπολογίζει ότι μέχρι το 2080 θα έχει μειωθεί ο πληθυσμός της χώρας μας κατά 3,5 εκατομμύρια κατοίκους!

Σε πολλά νησιά του Αιγαίου το 2015 δεν υπήρξαν γεννήσεις. Αναφέρουμε ενδεικτικά την Αστυπάλαια, την Τήλο, Χάλκη, Πάρο, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο, Φολέγανδρο, Ψαρά, Κάρπαθο, Κάσο, Λειψοί, Νίσυρο, Πάτμο, Σύμη, Νάξο. Στην Λέσβο καταγράφηκαν 1196 θάνατοι έναντι 532 γεννήσεων, όπου και…. συνεχίζεται ο εποικισμός του νησιού με την ταυτόχρονη, αδιάπτωτη είσοδο λαθρομουσουλμάνων (Αλγερία, Ζιμπάμπουε, Σιέρα Λεόνε…)!

Μόνο στη Δυτική Θράκη έχουμε θετικό ισοζύγιο μεταξύ γεννήσεων και θανάτων. Συγκεκριμένα στην Ξάνθη γεννήθηκαν 904 μωρά και καταγράφηκαν 428 θάνατοι. Υπάρχει αλματώδης αύξηση σε γεννήσεις Μουσουλμάνων σε αντίθεση με τους Χριστιανικούς πληθυσμούς, όπου οι γεννήσεις ακολουθούν τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύθραυστη κατάσταση στην περιοχή και με ένα γείτονα που συνεχώς προκαλεί.

Και ενώ οι γεννήσεις μειώνονται, οι εκτρώσεις στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 350.000 κάθε χρόνο. Αυτό το θλιβερό νούμερο μας κατατάσσει ως πρώτη χώρα στις διακοπές κυήσεων πανευρωπαϊκά. Και είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο μεγάλος αριθμός εκτρώσεων, δεν θα αναφερόμασταν σήμερα για υπογεννητικότητα, γήρανση πληθυσμού, συρρίκνωση έθνους, μείωση εργατικού δυναμικού, μείωση παραγωγικότητας, επιδείνωση ασφαλιστικών ταμείων.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ

Όλα τα παραπάνω είναι άκρως επικίνδυνα για τον τόπο μας και τη χώρα μας. Αιτίες αναφέρονται αρκετές όπως η οικονομική κρίση, η ανεργία, η μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, οι σύγχρονες απαιτητικές συνθήκες ζωής, η απουσία του κοινωνικού κράτους, η  χαλάρωση του θεσμού της οικογένειας, οι εκτρώσεις όπως προαναφέραμε. Κυριότερη αιτία όμως, αποτελεί η απομάκρυνση μας από την Ορθόδοξη μας Πίστη και τις διαχρονικές χριστιανικές αξίες, η οποία επιταχύνθηκε από τα κελεύσματα και τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Παρασυρμένοι όλοι μας από τα οικονομικά δολώματα της νέας εποχής, την επίπλαστη και προσωρινή ευμάρεια, κατρακυλήσαμε στην εύκολη ζωή, αδυνάτισαν οι αντιστάσεις μας, γίναμε μαλθακοί στην ψυχή, έγινε αδύναμη η θέλησης μας και ξεκίνησε έτσι η σταδιακή απώλεια της ύπαρξης μας με την υποδούλωση σε εξωτερικές δυνάμεις.

Και πριν από 70 χρόνια υπήρχαν σοβαρότερα προβλήματα από ότι σήμερα. Η χώρα έβγαινε κατεστραμμένη μέσα από την κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο και όντως οι γονείς μας και οι παππούδες μας δεν εγκατέλειψαν την χώρα τους, αλλά προσπάθησαν να την οικοδομήσουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους αλλά κυρίως για τα παιδιά τους. Και το πέτυχαν. Γιατί είχαν θέληση και πίστη στην πατρίδα τους, την θρησκεία τους, την οικογένειά τους και παρόλο που οι περισσότεροι ήταν μεροκαματιάρηδες και αγρότες σε πολύ πιο δύσκολες εργασίες από τις σημερινές, με χειρότερο κράτος πρόνοιας από ότι τώρα και ζούσαν σε πολύ χειρότερα σπίτια με ελάχιστες ανέσεις σε σχέση με σήμερα. Όλα τα παραπάνω δεν τα θεώρησαν αιτίες για να σταματήσουν να κάνουν παιδιά. Και όπως προαναφέραμε πέτυχαν και ζούσαν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ-ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

Μήπως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από εκείνους; Και με τη βοήθεια του Θεού να αλλάξουμε και εμείς ρότα; Μήπως να σκεφτούμε ότι τα παιδιά όσο «μπελάς» και αν παρουσιάζονται, αποτελούν και πραγματικά είναι χαρά και ευλογία; Ότι συνιστούν συνέχεια της ζωής και της ύπαρξης μας και μόνο χαρά και αγάπη μπορούμε να τους προσφέρουμε, όπως μας προσφέρουν τα ίδια και όχι θάνατο, πριν έρθουν στο φως του κόσμου; Μήπως πρέπει, επιτέλους, η Κυβέρνηση να εγκύψει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα, να γίνει κάποια πανεθνική εκστρατεία; Αξιότιμοι, κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κ. Πρωθυπουργέ, κ. Πρόεδρε της Βουλής, κύριοι αρχηγοί των κομμάτων, η Ιστορία σας καλεί:  Κάντε κάτι. Χάνεται η χώρα!!

Η ομάδα πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ», πέρα των άλλων, συμβολικά απέστειλε, το ποσό των 300 ευρώ στην «Πανελλήνια Ένωση Φίλων Παιδιών των Πολυτέκνων» και ενίσχυσε επίσης, με το ποσό των 300 ευρώ, την οικογένεια του πρώτου παιδιού (κορίτσι), που γεννήθηκε με την είσοδο του νέου έτους στο  ακριτικό νοσοκομείο της Κω. Μήπως και η Πολιτεία πρέπει, ως οφείλει, να στηρίξει και να ενισχύσει τους Υπερπολύτεκνους, αυτούς τους σύγχρονους ήρωες και αιμοδότες του Έθνους μας; Τουλάχιστον, αρχικά, στις ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές. Δεν βλέπετε τη δημογραφική αλλοίωση που απειλεί τη συνέχεια του Γένους, που ήδη φθίνει λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και της συνεχούς και δυσανάλογης εισροής (πέρα των προσφύγων) λαθρομουσουλμάνων εποικιστών;

Θυμάστε αξιότιμοι κύριοι, τι λέγει ο Παλαμάς: «Χρωστάμε σ’όσους ήρθαν, πέρασαν, θα΄ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι , οι νεκροί». Δεν υπάρχει πλέον νερό ανευθυνότητας για να νίψει κανείς τας χείρας του παρά μόνο ύδωρ υπευθυνότητας και μετάνοιας έναντι του απλού πολίτη από τον οποίο πηγάζει κάθε εξουσία.

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

Για την ομάδα Πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Κρητικός Αντώνης,  Κίννας Νίκος

Κιοσέογλου Παρθένα,  Ζβέντα Μαρία

Δρόσου Διονυσία,  Χατζηγιωργαλή Ελένη

Φωλιά Διονυσία, Ρήγα Λορέτα

Θέμος Κουκούλας, Τρακόσσας Μιχάλης

 

34 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συμφωνώ απόλυτα εκτός από ένα σημείο. Ο λόγος που δεν έχουμε γεννήσεις στην Πάτμο πχ είναι ότι οι μητέρες πηγαίνουν να γεννήσουν αλλού. Ο δήμος Αμαρουσίου όπου βρίσκονται τα μεγάλα μαιευτήρια είναι ο πρώτος σε γεννήσεις στην Ελλάδα.
  Ένας ακόμα λόγος που αληθεύουν όλα αυτά είναι ότι οι γέροντες στην Ελλάδα επιδοτούνται από το κράτος. Τα χρήματα που λαμβάνουν δεν τα έχουν πληρώσει (έστω και αν πλήρωναν ή δεν πλήρωναν μια ζωή) ενώ για τα μικρά παιδιά η βοήθεια είναι ελάχιστη (σε σχέση με το ποσό μιας σύνταξης). Πριν από 70 χρόνια που λέτε υπήρχε η αντίληψη ότι θα κάνω παιδιά για να έχω ένα πιάτο φαΐ να φάω, τώρα υπάρχει η σύνταξη.

  • Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ[ΣΥΝΤΑΞΗ] ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ

   ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ[ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ] ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

   • Γεμίσαμε κατασκόπους, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΟΛΟΥΣ, γεμίσαμε γιαλατζί φασίστες που ονειρεύονται πολέμους ...

    Σήμερα παρατήρησα ένα ΟΥΦΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, κόκκινο με κεραίες μαύρες που φωτογράφιζε όλα τα χωράφια με κουνουπίδι στην Κω. Έψαχναν και για κούφιες κολοκύθες αλλά βρήκαν κλειστά τα γραφεία των Θερμοπυλών…

  • Πατριώτες των Θερμοπυλών, η εκβιαστική χορηγία «τροφών για αδέσποτα» τέλειωσε και τώρα ψάχνετε νέο παραδάκι τύπου ΜΚΟ…

   Δήμος και ξενοδόχοι σας πήραν είδηση και έκοψαν την «επιχορήγηση»… Χθες ανακαλύπτατε εκπαιδευμένους Χάνους και Κοκωβιούς που με τα μεγάλα τους μάτια έρχονται παραλιακά στα νησιά για κατασκοπία, τώρα ζητάτε να κόψουμε τα προφυλακτικά και να αραδιάζουμε παιδιά που θα τα ταΐζει η γιαγιά, ο παππούς και η αλληλεγγύη του ΣφΥΡΙΖΑ… Πάτε καλά;;;;

  • Μην ασχολείστε με μερικά ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ, τους δίνεται αξία, είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που πουλάνε φούμαρα και παρτιδοκαπηλία…

   Μπορείτε βλαμμένοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ των Θερμοπύλων να συνεχίσετε τις περιπολίες για ΛΑΘΡΟ, να ψήνεται σουβλάκια στον Λινοπότη, να καρφώνετε αυθαίρετες κατασκευές και να εκβιάζεται ξενοδόχους με αμμόλοφους και αμμοθύνες, να καταγγέλλεται δημάρχους που δεν σας τσοντάρουν με παραδάκι αλλά πάψετε να παίζετε παιχνίδια πολέμου και Εθνικής ύπαρξης όταν θα είστε οι πρώτοι που θα την κοπανήσετε με το πρώτο ΜΠΑΜ και θα κλάσετε πατάτες…

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ

  ΠΑΙΔΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 3. Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΚΕΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΣΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.

 4. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.

 5. Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
  – Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4XhSacOWy

 6. Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
  – Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4XhTZW1tN

 7. Διαχωρισμός κατά τμήματα Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών σε πρωτοβάθμια και μέση εκπαίδευση, ώστε να μη μειώνεται το επίπεδο διδασκαλίας των Ελλήνων λόγω των γλωσσικών αδυναμιών των αλλοδαπών.
  – Ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4XhU6GS19

 8. Επανεγγραφή των ιστορικών βιβλίων και έμφαση στο μάθημα της Ελληνικής Ιστορίας. Ειδικές εξετάσεις για τους διδάσκοντες ώστε να επιβεβαιωθεί το γνωστικό τους επίπεδο και η εθνική τους συνείδηση. Διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των έργων της κλασικής περιόδου σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.
  Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους.
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4XhUYCHmr

 9. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΝΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

  ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

 10. «Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα και που προοιωνίζεται και που σε αυτό συμφωνεί και ο άξονας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους. Πάμε σε κατάλυση της Ελληνικής πολιτείας. Θα τελειώσει εδώ η ιστορική πορεία του Ελληνικού Έθνους, αν στα 182 χρόνια τυπικής ανεξαρτησίας του δεν θέλει κανένας, δεν θεωρεί κανένας βιώσιμο το Ελληνικό κράτος. Ο μόνος που το θεωρεί βιώσιμο είναι ο Ελληνικός λαός και αυτό να το κρατήσουμε σοβαρά. Γι’ αυτό έχει να κάνει με τον ζήτημα του πολέμου. Θα μας διαλύσουν πριν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ανάφλεξης στην περιοχή. Θα μας τεμαχίσουν, θα μας ακρωτηριάσουν και θα πάψει να υφίσταται Ελληνικό κράτος όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε ιστορικά. Εξ ου και το ότι βάλανε τον ΤΣΙΠΡΑ να πει την φράση «ελεύθερο Αιγαίο», ελεύθερο Αιγαίο σημαίνει θάλασσα χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα, άρα χωρίς διεκδικήσιμο ζωτικό χώρο για ένα κράτος.

 11. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΟΙ 300 ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 12. Έφυγε μια μέρα σαν σήμερα στις 4 Φεβρουαρίου του 1843, αλλά συνεχίζει να ζει για πάντα μέσα στις ψυχές των Ελλήνων που διψούν για Πατρίδα και Ελευθερία.
  «Φωτιά στα σπίτια και τσεκούρι στην περιουσία και το λαιμό εκείνων που κάνουν τα χατίρια των Τούρκων. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»
  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/san-shmera-perna-sthn-aiwniothta-o-ethnarchhs-theodwros-kolokotrwnhs

 13. Με τόσα UFO στην κυβέρνηση κρίνουμε απαραίτητη την “Ελληνική NASA” 1

  Στην Ελλάδα του 2017, με τα ορφανά του Στάλιν, τα κρατικοδίαιτα πρώην λαμόγια του ΠΑΣΟΚ – νυν Συριζαίους – και τους ψεκασμένους του Καμμένου να κυβερνούν τη χώρα, οι Έλληνες επιτέλους άκουσαν και μία ευχάριστη είδηση. Ο συρφετός που έχει αναλάβει τις τύχες της χώρας, ενώ κατάφερε να δώσει λύση σε όλα τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες (λαθρομετανάστες, ανεργία, οικονομικός στραγγαλισμός, πείνα, εξαθλίωση της δημόσιας υγείας) αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα ζητήματα πέραν της Γραμμής Κάρμαν.
  Ο Νίκος Παππάς ανακοίνωσε την ίδρυση της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Πρόκειται για Ανώνυμη Εταιρεία, με την επωνυμία Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ), η οποία έρχεται να καλύψει το μεγάλο έλλειμμα της χώρας μας στον τομέα”. .http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2431:me-tosa-ufo-stin-kyvernisi-krinoume-aparaititi-tin-elliniki-nasa&Itemid=288

 14. Με τόσα UFO στην κυβέρνηση κρίνουμε απαραίτητη την “Ελληνική NASA” 2

  Ο υπουργός μάλιστα, σχολίασε πως “πράττουμε το αυτονόητο, γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μη διαθέτει, σήμερα, διαστημική υπηρεσία. Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι, στο κοντινό παρελθόν και με ευθύνη των τότε κυβερνήσεων, “απεμπολήσαμε“, ουσιαστικά, τα δικαιώματά μας στο διαστημικό φάσμα”.
  Μία κυβέρνηση που προδίδει την Κύπρο, ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, επιτρέπει στην Τουρκία να αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, επιτρέπει στους Αλβανούς να αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου, θεωρεί αδιανόητο να «απεμπολήσει» τα δικαιώματα της Ελλάδας στο διαστημικό φάσμα! Γιατί άραγε ιδρύεται η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία;
  Βραχυπρόθεσμα, γιατί κρίνεται απολύτως αναγκαίο τα UFO της αριστεράς να αποκτήσουν μία βάση, ενώ μακροπρόθεσμα οι λακέδες αυτοί της πολιτικής γνωρίζουν πολύ καλά πως θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό και τότε δεν θα αρκεί να αλλάξουν χώρα, αλλά πλανήτη… http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2431:me-tosa-ufo-stin-kyvernisi-krinoume-aparaititi-tin-elliniki-nasa&Itemid=288

 15. Ο «καλός» Ομπάμα ξεσηκώνει τα πλήθη εναντίον του «ρατσιστή» Τράμπ. Ο «καλός» Ομπάμα που αιματοκύλισε τρεις Ηπείρους, Αφρική (με την Λιβύη και την Αίγυπτο), Ασία (με την Συρία, την Υεμένη και το Ιράκ) και Ευρώπη (με την Ουκρανία). Οι καλές google, microsoft, apple που είναι κατά του Τράμπ, χρηματοδοτούν (σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις τους) την λεγόμενη εξέγερση, είναι οι ίδιες που μέχρι και σήμερα παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές, τις συνομιλίες, τις μετακινήσεις, τις ιδιαιτερότητες, τα βίτσια κλπ όλων των ανθρώπων που αναπνέουν πάνω στον πλανήτη (μερικές φορές ακόμα και αυτών που δεν αναπνέουν), το προϊόν δε της εργασίας τους το πουλάν στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προκειμένου να ενεργήσουν κατάλληλα. Ακόμα και ο «δημοκρατικός» Σόρος, που αιματοκύλισε την Γιουγκοσλαβία, κατέστρεψε την Ελλάδα, δημιούργησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, διέλυσε την Ρωσία ακόμα και αυτός σήμερα βαφτίζεται επαναστάτης.

 16. Ο Σόρος, αυτός ο αιμοσταγής οικονομικός τρομοκράτης που έχει πιει με το καλαμάκι το αίμα λαών και λαών. Ο δημιουργός των ανοιχτών συνόρων με κεφάλαια του οποίου συντελείται η αντικατάσταση και μίξη των ευρωπαϊκών εθνών, διαμέσου των ΜΚΟ τις οποίες χρηματοδοτεί αφειδώς. Όσα μη αρεστά διατάγματα και να υπογράψει ο Τράμπ, δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ πως αυτοί οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, που έχουν πνίξει στο αίμα τον πλανήτη θέλουν κάτι καλό, αυτοί που αμφισβητούν ακόμη και την ανθρώπινη φύση. Όλοι αυτοί φοβούνται τα Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη, τα οποία θα ματαιώσουν τα σκοτεινά σχέδια τους και θα αναδημιουργήσουν ξανά την Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων της νέας τάξης πραγμάτων.

 17. Αγαπητοί φίλοι είναι βέβαιο ότι το δημογραφικό είναι πρωτεύον πρόβλημα για την επιβίωση του έθνους μας. Σας συγχαίρω για την απόφαση να σταλεί η επιστολή αυτή, στην πολιτική ηγεσία. Πάντα υπάρχει η ελπίδα να εισακουσθεί η αλήθεια.

 18. ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!

  Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους γονείς των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου στο Θολοποτάμι της Χίου, μετά την πληροφορία που τους μετέφεραν τα παιδιά τους, ότι ξαναμμένα «προσφυγάκια» βρέθηκαν μαζί τους στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, απογευματινές ώρες, χαλβαδιάζοντας και φωτογραφίζοντάς τα.
  Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, οι γονείς καλούνται σε επαγρύπνηση ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία όπως αναφέρεται.Εδώ, πρόκειται βεβαίως περί αίσχους και ρατσισμού! Και οφείλουν να επέμβουν άμεσα η συγκυβέρνηση, το Σοβχόζ των διευθυντών εκπαίδευσης, το κουρδισμένο καθηγηταριό και κάθε προοδευτικός άνθρωπος, για να καθησυχάσουν τους γονείς! Καθώς, ασφαλώς και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αν τα παιδιά τους εντρυφήσουν στο… οθωμανικό δίκαιο, με «δασκάλους» τα… πολύπειρα ξαναμμένα «προσφυγάκια». Ίσα-ίσα, θα αποκτήσουν μια αξέχαστη… πολυπολιτισμική εμπειρία, που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για την εξέλιξή τους στην νέα κοινωνία, που ετοιμάζει το συριζοψεκασμένο αληταριό του Σόρος

 19. ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΔΙΔΑΞΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ… ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΣΕ HOT SPOT ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Ένα 17χρονο «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» (που δικαιούται να μετέχει της… ελληνικής παιδείας – αν δεν μετέχει ήδη…) συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι στα τέλη Ιανουαρίου… δίδαξε τα μυστικά του οθωμανικού δικαίου (Bir Allah!) σε 10χρονο επίσης «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο», στο hot spot των Λαγκαδίκιων της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με την καταγγελία, η… διδασκαλία έγινε στα τέλη Ιανουαρίου. Ποιο ήτανε το αποτέλεσμα; Ο βιαστής απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της «γενιάς του πολυτεχνείου»!
  Προφανώς, για να… διδάξει οθωμανικό δίκαιο και στα ελληνόπουλα, με τα οποία θα είναι –ή μήπως είναι ήδη;- συμμαθητής!
  (ΥΓ): Να το διδάξει! Στους κνίτες και τους λοιπούς «αλληλέγγυους»! Και να’ ναι και γιοί μαρξιστών ινστρουχτόρων (καθηγητάδων)!

 20. ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 27ΧΡΟΝΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

  Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ «προσφύγων» αναστάτωσε τον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο. Μάλιστα, πρωταγωνιστής του ήταν ένα 17χρονο «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» (μετέχει άραγε της… ελληνικής παιδείας;) από το Μαρόκο και θύμα ένας 27χρονος Αλγερινός.

  Αρχικά, το «εμβολιασμένο» και ο Αλγερινός ήρθαν στα χέρια, για άγνωστους λόγους, και λίγο αργότερα μίλησαν τα… μαχαίρια. Έτσι, ο 17χρονος άρχισε να χτυπάει τον αντίπαλό του με το αιχμηρό εργαλεία, καταφέροντάς του σοβαρά τραύματα στον θώρακα (ελάχιστα εκατοστά από την καρδιά του, όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο Νοσοκομείο…) και στο πόδι!
  Ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του συνελήφθη, με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών (αντί της απόπειρας ανθρωποκτονίας…) και παράβαση του νόμου περί όπλων.
  Να το χαίρονται το «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο», οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

 21. ΒΙΝΤΕΟ: Διδάσκουν τα παιδιά να γίνουν από τα 15 ομοφυλόφιλα.http://asimpiestos.blogspot.com/2017/01/15.html

  Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα δημοτικά, καθώς οι οδηγίες για την Παιδεία είναι παγκόσμιες, από τον Ο.Η.Ε., την UNICEF, την UNESCO και αφορούν όλες τις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.
  Μετά τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και γκέι στα ελληνικά σχολεία, το επόμενο στάδιο θα είναι η πρακτική εισαγωγή στην διαστροφή.Μαθήματα σεξουαλικότητας με προτροπές για αυνανισμό και στοματικό σεξ στα δημοτικά σχολεία, ενώ από 9 χρονών οι δάσκαλοι θα προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα 15 έτη σε σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!Προώθηση εκτρώσεων, ομοφυλοφιλία, σεξ με οργασμό και πολλά άλλα στην ατζέντα του ΟΗΕ και για τα σχολεία της χώρας μας, προκειμένου να γίνουμε μία Unisex Κοινωνία με μειωμένο πληθυσμό στα πρότυπα της σοβιετικού τύπου Ατζέντας 21!
  Τα λόγια καμιά φορά περισσεύουν. Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:https://www.youtube.com/watch?v=flLbgRMOa7g

 22. ΚΚ$ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ «ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ» ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! 1

  Στην παραδοχή ότι η αμερικανική πρεσβεία έχει αναλάβει την ουσιαστική εκπαίδευση των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στην Ελλάδα κι ότι ο γνωστός περιοδεύων θίασος των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» (στον οποία συμμετέχει και το… τιμημένο κουκουέ…), που… υποδέχεται «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των λαϊκών γειτονιών της Αθήνας είναι όργανό της, προχώρησαν οι κουκουέδες των Τρικάλων
  Ιδού η σχετική ανακοίνωση:
  «Αυτό κι αν είναι πρόκληση: Η πρεσβεία των ΗΠΑ «δασκαλεύει» εκπαιδευτικούς και προσφυγόπουλα στα Τρίκαλα.
  Από δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων έγινε γνωστή η συμμετοχή του σε πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα που διαβιούν στα Τρίκαλα. Πρόκειται για πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας σε μητέρες και παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου.

 23. ΚΚ$ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ «ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ» ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! 2

  Μεταξύ άλλων, στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχει και εποπτεύει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Μάλιστα, έγινε και συνάντηση του εκπροσώπου της πρεσβείας με τον δήμαρχο Τρικκαίων. Με βάση τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα από το δελτίο Τύπου του δήμου, προκύπτουν μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα:
  Με ποιο δικαίωμα κυβέρνηση, υπουργείο Παιδείας και Δήμος Τρικκαίων επιτρέπουν τη διεξαγωγή μαθημάτων με την εποπτεία της αμερικάνικης πρεσβείας;
  Με ποιο δικαίωμα αναλαμβάνει η πρεσβεία των ΗΠΑ, όπως και οποιαδήποτε άλλη και μαζί οι διάφορες ΜΚΟ, την εκπαίδευση προσφυγόπουλων, που σε ό,τι αφορά την οργάνωση, τις προϋποθέσεις και το περιεχόμενο, πρέπει να αποτελούν αποκλειστικά κρατική ευθύνη;

 24. ΚΚ$ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ «ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ» ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! 3

  Από πού κι ως πού, η πρεσβεία των ΗΠΑ, που μαζί με τους υπόλοιπους ιμπεριαλιστές έχουν μακελέψει τους λαούς της περιοχής, προκαλώντας και τις στρατιές των ξεριζωμένων από τις δικές τους ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, «δασκάλεψαν» εκπαιδευτικούς και τώρα τους ίδιους τους πρόσφυγες για το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα…».
  Εδώ, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή τα συντρόφια των Τρικάλων σήκωσαν μπαϊράκι στην επίσημη κομματική γραμμή, ή καθυστέρησε το… έμβασμα και η κουκουεδία απειλεί να πηδήξει –μέσω… Τρικάλων- από το νεοταξίτικο «τραίνο» της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης»!https://ethnikismos.net/2017/02/04/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85/

 25. Καραμανλής Α, Μητσοτάκης, Σημίτης. Καραμανλής Β, Παπανδρέου Β, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας, Τα παιδιά για όλες τις δουλειές και προδοσίες!!!Οι δανειακές συμβάσεις-μνημόνια της Ελλάδος, μπορούν να παρομοιαστούν με τον Έμπολα, Χολέρα και Λέπρα!!!Και οι τρις μαζί αυτές οι φρικιαστικές αρρώστιες δεν μπορουν να συναγωνιστουν τις δανειακές συμβασεις της Ελλάδος από το 1830 μέχρι σήμερα!!!!Στο σήμερα:
  Ο Τσίπρας, ένα καλοζωισμένο, αδούλευτο και τεμπέλαρος, γόνος πλούσιας οικογένειας, σκέφτηκε να παίζει με κάτι να περνά η ώρα του! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .http://arxaiaithomi.gr/2017/02/05/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1/ΔΙ

 26. «Η περήφανη στάση του Χαρίλαου Τρικούπη που έδειξε την έξοδο στους ιδιώτες δανειστές, οι οποίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, αξίωναν να πάρουν τον οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό έλεγχο της χώρας, να εισπράττουν τα έσοδα του ελληνικού κράτους και να γίνει ιδιοκτησία τους η Εθνική Τράπεζα, ζητούσαν νέους φόρους επί των Ελλήνων και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ απαιτούσαν οι τόκοι που θα πλήρωνε η Ελλάδα για δάνειο 459 εκατομμυρίων δραχμών να φτάσουν τα 750 εκατομμύρια χρυσά φράγκα.
  Το παλάτι και οι περισσότερες ελληνικές εφημερίδες στήριξαν στην ουσία τους προκλητικούς δανειστές, υποσκάπτοντας τα εθνικά συμφέροντα και τη θέση του ελληνικού λαού.
  Η γερμανική αυτοκρατορία «τιμώρησε» στη συνέχεια την Ελλάδα, προκαλώντας από το παρασκήνιο τον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 και επιβάλλοντας τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο στη χώρα, το 1898″
  του Αλέκου Α. Ανδρικάκη
  http://www.candianews.gr/2015/02/14/apo-1894-germania-zitouse-ton-elegcho-tis-elladas-logo-danion-ti-axiose-ke-pos-apilise-polemo-ton-trikoupi/

 27. ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ! (φωτογραφίες)!!!!!

  Λαμπρά εγκαίνια στη Συρία του Άσαντ
  Στην ιερή ελεύθερη Δαμασκό έγιναν τα εγκαίνια του ναού του Αγίου γέροντος Παϊσίου του Έλληνα. Ο μεγαλοπρεπής ναός που του αφιερώθηκε στη Δαμασκό στην πρωτεύουσα της αντίστασης κατά της νέας τάξης δεν έχει όμοιό του ούτε στην Ελλάδα για την οποία ακόμη αποτελεί σημείο αμφιλεγόμενο. Ανεγέρθηκε στην περιοχή της Jaramana.Παρόντες κατά τα εγκαίνια πλήθος κόσμου o πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης ο 10ος και σύσσωμη σχεδόν η ιεραρχία των ελληνορθόδοξων μητροπόλεων της ιστορικής Συρίας τοποτηρητές άλλων εκκλησιών πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.https://hellasforce.com/2017/02/04/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83/

 28. Είδαμε δηλώσεις στελεχών της ηγεσίας (ΕΛΙΤ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας των κ.κ. KISINGER & SOROS ότι εάν δεν δηλώσει υποταγή στη Ν.Τ.Π. ο νέος πρόεδρος TRUMP, θα τον ανατρέψουμε.
  Ο δε ΣΟΡΟΣ προβαίνει ήδη σε ανατρεπτικές ενέργειες.Η Σιωνιστική ΕΛΙΤ έχει αφηνιάσει εναντίον του προέδρου TRUMP διότι τους χαλάει τα σχέδια, στη Παγκόσμια Κυριαρχία, στις σχέσεις με τη ΡΩΣΙΑ, στο Μεταναστευτικό, και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.Στο μεταναστευτικό προσπαθούν να αναμείξουν τον πληθυσμό των Κρατών της Γης, σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI.Επάνω στο μεταναστευτικό χτίζουν την Επικυριαρχία τους, στη Γη.Δεν θέλουν τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ, την οποίαν βλέπουν ως αντίπαλο-εχθρό. https://hellasforce.com/2017/02/05/n-w-o-vs-donald-trump/

 29. Λεηλατημένος Έλληνας φορολογούμενος: προς σχόλιο 5 Φεβ 2017 at 9:02:23/9:07:55

  «Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι … (τα εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ)». Βλέπω πως ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ (ακόμη και ανώνυμα) να δηλώσεις την Ελληνική παιδεία σου που σε κατοχυρώνει για τέτοιου είδους εκφράσεις!
  Και έτσι κατοχυρώνεις και εσύ με την σειρα σου, τις απόψεις των Κωων Συνπατριωτών σου, όταν σε αποκαλούν: … μεμονωμένο θρασύδειλο ανθρωπάριο … προμάζεμα της Κοινωνίας … εξαγορασμένο γιουσουφάκι των ΜΚΟ … απομεινάρι του σταλινιστικού φασισμού … και … !
  ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ» της Κω!
  Έλα να μας αποδείξεις το αντίθετο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ