ΒΙΝΤΕΟ Ο αντίλογος για την παραλία στα Κρητικά και τις χτεσινές καταγγελίες

18
4154

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο αντίλογος για τις παραλίες και τις χτεσινές καταγγελίες του κ. Ιμπραήμ Κουνελάκη από την πλευρά που καταγγέλλεται είναι ότι η δημοτική αστυνομία ήρθε και μέτρησε κανονικά αλλά βρέθηκε τελικά ο καταγγέλλων να έχει κάνει κατάληψη χώρου που δεν δικαιούται περίπου κατά 8 μέτρα.

Επίσης έχει κάνει διάφορες καταγγελίες και στην ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί η διπλανή επιχείρηση η οποία όπως δηλώνει η ιδιοκτήτριά της βρέθηκε απολύτως νόμιμη.

Τέλος η ευχή που δίνει η φίλη Μαρία Τριανταφύλλου είναι ο καταγγέλλων να έχει υγεία και να κάνει ακόμα περισσότερες καταγγελίες

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει εφευρεθεί ένα προϊόν ευπρεπές που λέγεται παντόφλα,!!!.. Επίσης χωρίς μάσκα.. Είναι έλλειψη και τα δύο σεβασμού στον πελάτη.. Ούτε //////να ήταν…. Δεν πείθομαι από την κυρία..

  2. Αλλά να μην λέει ο καθένας ………εκει καλύτερα να μιλάει η δημόσια αρχή… Ρεπορτάζ που δεν ξέρεις τι να πιστέψεις.. Όσο για τις απαντήσεις ………… Πιο καλά να μην το κάνετε,, μπέρδεψες τον κόσμο..ρεπορταζ σημαίνει επιβεβαιώνω μόνο ότι βλεπω…Η από επίσημη αρχή οχι ότι /////κια λέει ο καθένας…

  3. Γιατί δεν επιτρέπεται το πάρκινγκ εκεί που βάλατε ποδηλατοθηκες;

    Ρωτάω σαν γείτονας,εκεί τριγύρω πυκνο-κατοικείται η περιοχή,στην Αβέρωφ δεν μπορεί να παρκάρει αν κτύπα ξύλο πάρει μια φωτιά,ή άν χρειαστεί ασθενοφόρο μια γριά..ποιος έδωσε άδεια να απαγορεύεται η διέλευση;θα μας πείτε;απ τα 80ς που είχε πολύ πιο πολύ κίνηση επιτρεπόταν η διάβαση.

    • Πολύ σωστά, εδώ ούτε με το ποδήλατο περνάς από τον ποδηλατόδρομο γιατί έχω βάλει τα Σταντ για τα ποδήλατα και τα μισά ποδήλατα είναι στον ποδηλατόδρομο ….

  4. Καθημερινά μια δεκαετία ,κάθε σαιζόν περνούσε το περιπολικό κάποιες φορές

    μέχρι και 5 φορές καθημερινά.. αλήθεια τι γίνεται εκεί πέρα;οι καταγγελίες όπως και οι κλήσεις των περιπολικών πρέπει να είναι καταγεγραμμένες στα Βιβλία συμβάντων των αξιωματικών υπηρεσίας.ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

  5. η επομενη καταγγελια θα γινει απο μενα ,..οχι τον γειτονα..οσο γι ατη ευχη να του δινει υγεια για να της κανει περισσοτερες καταγγελιες…μαλλον θα πιασει τοπο η ευχη

  6. Μια συμβουλή.καλο είναι να μην ανακατεύετε τους ξένους πελάτες στο παιχνίδι

    Όλες οι τριγύρω επιχειρήσεις έχουν διαδρομή τεσσάρων δεκαετιών ,άρα πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες,που τους ντοπάρουν κερνώντας κανένα κομμάτι παστίτσιο..δεν ξέρετε όμως τι γράφουν για εμάς και τι εικόνα μεταφέρουν..ενώ στις συζητήσεις που έχουν με άλλους στα μπαρ των ξενοδοχείων που μένουν δεν φαντάζεστε τι λένε.. Φιλικά .

  7. Ολα θα πρέπει να ελέγχονται.Απο τα κρεβάτια που αραδειαζουν σωριδον από την άγρα πελατών από τον κόσμο που ο ένας είναι πάνω στον άλλον έως και την μουσική που υπερβαίνει κατά πολυ τα επιτρεπτά όρια μέσα στο μεσημέρι.Που είναι οι αρχές;Από την αβερωφ έως και τέρμα ακτή Ζουρούδη γίνετε πανικός.Που είναι ο έλεγχος;Αυτοί όλοι γιατί είναι στο απυρόβλητο;Λίγο σεβασμός και στους κατοίκους των περιοχών που είναι τόσο πυκνοκατοικημένοι ……Δήμαρχε ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;

  8. η δουλειά,δηλαδή άγρα με οποιοδήποτε μέσον..μετά δίνει και συμβουλές, ενώ για το πάρκινγκ σε μια περιοχή με ιδιαίτερο ανάγλυφο,ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους οι κάτοικοι ,τα σπίτια των οποίων προϋπήρχαν της επιχείρησης.
    Καμια αναφορά πόσες φορές κάλεσε η ίδια το εκατό για τον εξ αριστερών διπλανό της.Αν πάρει μια άδεια το κάθε σπίτι εκεί, πρέπει να φύγει η γειτονιά;το πεζοδρόμιο γιατί καταλύφτηκε από παράγκα;δεν είναι κοινόχρηστο;πάλι καλά που έχουμε και υπεύθυνη για τον Τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ