Μητέρα παιδιού στο ΕΕΕΕΚ ΚΩ: Τα παιδιά μας τον Σεπτέμβριο, αφού δεν υπάρχουν αίθουσες θα κάνουν μάθημα στην αυλή;

12
7060
Περνώντας από το σχολείο του παιδιού μου είδα μεγάλο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων στο προαύλιο του. Από τη γειτονιά έμαθα ότι ανήκουν στον Βακουφ και αναγκάστηκαν να τα μεταφέρουν στο σχολείο γιατί τους έγινε έξωση από την μισθωμένη αποθήκη λόγω μη πληρωμής των ενοικίων από τον Δήμο.
Να σημειωθεί ότι:
1. Η διοίκηση του Βακουφ δώρισε τα ενοίκια ενός χρόνου για το σχολείο μας
2. Εδώ και εβδομάδες οι γονείς ζητάμε ραντεβού με τον Δήμαρχο και απαντήσεις για το σοβαρό κτιριακό-στεγαστικό ζήτημα του σχολείου μας και το μόνο που μας λένε είναι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας!!!
3. Τα παιδιά μας τον Σεπτέμβριο, αφού δεν υπάρχουν αίθουσες θα κάνουν μάθημα στην αυλή; Κάτω από ένα σκισμένο πανί σκίασης;
Σεβαστείτε το δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση και μην αδιαφορείτε για την ασφάλεια τους!!!
Μητέρα παιδιού στο ΕΕΕΕΚ ΚΩ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή στον Δήμαρχο και τον Μήτρου!!! Δεν τον ξαναψηφίσω με τίποτα!!!! Άνθρωποι μοιραίοι στην ανικανότητα τους να λαμβάνουν αποφάσεις. Τα ίδια κάνουν και στο 1ο και το 3ο Γυμνάσιο. Δε διαβάζετε τι γίνεται και εκεί? Να πάτε στην εισαγγελία να το καταγγείλετε!!! Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τις σχολικές εγκαταστάσεις, μα δεν κάνει τίποτα απολύτως. Ντροπή σου Δήμαρχε!!!

    • μα φυσικά τι δουλειά εχει τα εκπαιδευτικα θέματα να τα χειρίζεται ένας ταξιτζής; Χάθηκαν οι εκπαιδευτικοί.

  2. Αγαπητή μητερα, για εσάς δεν έρχονται συνδικαληστάδες εκπαιδευτικοί υποψήφιοι βουλευτες του ΚΚΕ και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί να φωνάζουν και να αγωνίζονται για τα παιδια σας και τα δικαιώματα τους. Τους νοιαζει ο εαυτούλης τους και η αυτοπροβολή τους!!! Για τη Δημοτική Αρχή και τη σχολικη επιτροπή δεν το συζητώ, είναι απελπιστική η κατάσταση.

    • Τι θέλετε να πήτε; Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος που αναφέρεσται είναι ο καλύτερος διευθιντής που πέρασε από το 1ο Γυμνάσιο. Οι αντικαταστάτες του, οπός ο τορινός διευθυντής, δεν τον φτάνουν ούτε στο μικρό του δακτηλάκι. Αυτόν θέλουμε για δντη με κύρος και αγονιστικότητα. Αυτός αγονίστηκε ξανά, με ανειδιοτελια για να βγάλουμε το 3ο Γυμνάσιο στην αυλή και να κρατήσουμε τον Παλικαριδη. Να πάνε όπου θέλουν, μακριά από εμάς να είναι, να μη μας ενοχλούν.

  3. Μα καλά πόσος ρατσισμός απέναντι σε αυτά τα παιδάκια. Δεν αξίζουν ένα δικό τους κτήριο με σωστές υποδομές; Πριν λίγες ήμερες διάβαζα πάλι για γονείς που δεν θέλουν στο σχολείο τους τα παιδάκια του 3ου γυμνασίου. Αυτά τα παιδάκια που ανήκαν στο 1ο γυμνασιο και τα πέταξαν σε μια νυχτα στο 3ο γυμνασιο και αμεσως έγιναν μεταναστες στο ίδιο τους το σχολειο. Τι να πω??? Αίσχος σε αυτούς του γονείς, αίσχος και για για τους υπεύθυνους του Δήμου Κω.

    • Γιατί ποιος έχει δικό του κτίριο με σωστές υποδομές? Και τα νήπια σε kibo κάνουν μάθημα δεν τα είδες? Το 3ο γυμνάσιο που θα το στριμώξουν στο 1ο δεν το είδες? Στο Ζηπάρι που κάνουν μάθημα είδες? Αυτούς ψηφίζετε αυτά σας κάνουν! Για I love Kos και φωτάκια έχει ο Δήμος να ξοδεύει και η κυβέρνηση έχει για αποζημιώσεις σε aegean και fraport. Για σχολεία της προκοπής για τα παιδιά μας δεν έχουν! Για να μη σχολιάσω ότι θα έπρεπε ήδη να υπάρχει Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο εκτός από ΕΕΕΕΚ για το οποίο ούτε λόγος!!

  4. Μην είστε αχάριστοι.Ο δήμαρχος έχει φροντίσει.Θα κάνουν μάθημα κάτω από της ελιές που έχει φυτέψει.

  5. Δημος που δεν φροντίζει για την παιδεία των δημοτών του είναι καμένος απο χέρι

    Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σχεδιασμός για την εκπαιδευτική στέγη στο νησί! Ενα νησί με ταμειακά πλεονάσματα και υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, δεν μπορεί να μεριμνήσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει υποδομές που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Δημοτών.
    Το 1ο Γυμνάσιο έχει διπλασιαστεί σε όγκο εδώ και 10 χρόνια και δεν υπήρξε καμία πρόνοια για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Φτάσαμε με προκατ να υποβαθμίζουμε συνεχώς την λειτουργία του υπάρχοντος σχολείου που κατέστη ανεξέλεγκτη και δυσλειτουργική παραγκούπολη!! Χωρίς ικανό αριθμό τουαλετών και με τάξεις γεμάτες μαθητές, το σχολείο από Σεπτέμβριο θα κλείσει πριν την ώρα του!
    Το θέμα του Ειδικού Σχολείου θα έπρεπε να είχε λυθεί χρόνια τώρα.
    Εφόσον υπάρχουν μαθητές στο Σβουρένειο, θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα και για την ενηλικίωσή τους! Αλλά και σε αυτό θα βάλουμε κάπου μια παράγκα να λύσουμε το πρόβλημα!
    Η παράγκα του Καραγκιόζη καταλήξαμε! Κρίμα !
    Έπρεπε να το περιμένουμε όμως. Κανένα όραμα καμιά προγραμματική δήλωση για την Παιδεία! Τι ψάχνουμε λοιπον τώρα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ