Αναγνώστρια: Ασυδοσία-ανευθυνότητα… Αφού τέτοιοι είμαστε λοιπόν, ο Δήμος να κόψει/ξηλώσει την παροχή

17
4638

Δυστυχώς για δεύτερη χρονιά γίνομαι μάρτυς της ανευθυνότητας των γονιών κυρίως.

Ο Δήμος έβαλε ντους για τους λουόμενους μεταξύ της μαρίνας κ του καφέ cfood, όμως τα παιδάκια ανοίγουν τη βρύση κ παίζουν χωρίς όριο. Το νερό να τρέχει κ κάνεις να μη μιλάει. Ενήλικες να φέρνουν αφρόλουτρο κ σαμπουάν με τα νερά να καταλήγουν στη θάλασσα.  Αφού τέτοιοι είμαστε λοιπόν, ο Δήμος να κόψει/ξηλώσει την παροχή γιατί δεν είμαστε για τίποτα τελικά.

Αναγνώστρια

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν είναι κακό να επισκευτεις καποιον ειδικό.Εγώ το έκανα και τώρα είμαι καλά.Τωρα είναι η σειρά σου.Αντε τροχαδην.Εχουμε καλους ειδικούς.

    • Κερματοδέκτης όπως στο εξωτερικό. Και αν όχι τουλάχιστον αυτόματο κλείσιμο μετά το λεπτό. Εχθές μια γριά τουρίστρια έπλενε επί πέντε λεπτά τις σαγιονάρες της από την άμμο και αφού τις ξαναφόρεσε άρχισε να περπατάει πάλι στην άμμο για να πάει στο ομπρελοκαθισμα της. Τώρα για τους τρολαροντες απλά είναι ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. Με το νερό ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ.

  2. Απολυτο δικιο εχετε κυρια μου, αλλα απαιτειται και ενα επιπεδο υπευθυνοτητας, ηθικης και νοημοσυνης για να καταλαβει κανεις αυτο που λετε. Η σπαταλη του νερου θα μας πονεσει καποια στιγμη συντομα. Οσο για τα σαμπουαν στη θαλασσα τι να πει κανεις…

  3. Κυρια μου συμφωνω. Και θα συμφωνουσα απολυτα να κοπει το νερο απο ολες τις ομπρελλες η να μπει μετρητης σε καθενα ομπρελλα. Γιατι θα πουμε το νερο νερακι με τις σπαταλες…

  4. Σε όλα τα ντους στις παραλιες ακριβώς αυτό γίνεται. Αν υπήρχε ένας κερματοδεκτης να δεις τι καλά που θα σκέφτονταν όλοι να απλώνουν το χέρι τους.

  5. Εγώ να προσθέσω ότι το νερό στο τρίγωνο Αντιμάχεια Καρδάμαινα Κέφαλο είναι σκέτος καρκίνος με τον οποίο κάνουμε μπάνιο πλένουμε τα δόντια μας και πολλά άλλα.. Προκαλώ τους υπεύθυνους να κάνουν ένα τεστ – ανάλυση του νερού και να μας που υπεύθυνα ποιος είναι ο Νο1 λόγος καρκίνου σε ένα μικρό νησί σαν την Κω. Επίσης αν ήμασταν σοβαρό κράτος θα έπρεπε η δημοτική παράταξη του Κ.Καισερλη να λογοδοτήσει στο δικαστήριο για παραπληροφόρηση παραπλάνηση και έκθεση ανθρώπων σε τεράστιο κίνδυνο κατά την διάρκεια της τελευταίας της θητείας τότε που σε συνεργασία με την Δημοτική τηλεόραση προσπαθούσαν να πείσουν τους καρδαμιωτες ότι μετά από μια δήθεν παρέμβαση στο δίκτυο το νερό της Καρδαμαινας ήταν πλέον πόσιμο με χαρακτηριστική τη φιγουρα της δημοσιογράφου και μιας γιαγιά να πίνουν μπροστά στην κάμερα από ενα ποτήρι νερό της βρύσης .. Ευτυχώς που οι υπάλληλοι της ύδρευσης είπαν την αλήθεια και δεν έγιναν τα πράγματα χειρότερα.

  6. Οι άλλοι στην Κέφαλο δεν έχουν νερό και εδώ ορισμένοι ανεγκέφαλοι το ξοδεύουν ανεξέλεγκτα για πλάκα. Σπίτια δεν έχουν οι βρωμιάρηδες να κάνουν μπάνιο και φέρνουν τα αφρόλουτρα στις παραλίες! Ου να μου χαθείτε νοικοκυρές του μώλου.

  7. Τι εγινε δεν ερχοντε διπλα στο δικοσου ντους που τους περνεις και μεροκαματο και πανε στο τζαπε αχαχαχα αντε τραβα σε κανα ψυχιατρο

  8. Τα ντους τρέχουν ασύστολα , οι αγρότες με το δωρεάν νερό αφήνουν τις βρύσες τους όλη νύχτα ανοθχτές και πλημμυρίζουν οι δρόμοι μέχρι το πρωί και εμείς σε πόλη και χωριά το καλοκαίρι λέμε το νερό νεράκι και πληρώνουμε χωρίς να έχουμε νερό. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε στσγόνα και οι υπεύθυνοι κοιμούνται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ