Γιάννης Χατζηδαυίδ: 40 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση

1
439

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ανεβασμένοι στον πύργο ελέγχου του καπιταλιστικού οδοστρωτήρα ισοπεδώνουν τον Ελληνικό λαό ,μας κουνούν το δάχτυλο και με περισσό θράσος βάζουν την περιουσία του  Ελληνικού λαού κερασάκι στην τούρτα της ασυδοσίας τους .

Εκ του αποτελέσματος, τί  έχουμε μετά από 40 χρόνια Ευρωπαϊκής  Ένωσης ; Καταρχάς έχουμε μια  χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Αργά αλλά σταθερά ξεπούλησαν τις βασικότερες δομές της Ελλάδας και συνεχίζουν με όσες έχουν απομείνει.

Με εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου μετέτρεψαν τους εργαζόμενους σε σκλάβους , θεωρώντας τους κινητά εργαλεία.

Τώρα  μας λένε κάθε τόσο με στόμφο για καλές και ποιοτικές δουλειές.

Και πως το εννοούν ; Καταργούν το οχτάωρο ,καταργούν την κυριακάτικη αργία ,βάζουν τον εργοδότη μέσα στο σπίτι του εργαζόμενου και εν ονόματι  της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων καταργούν κάθε προσωπικό ,οικογενειακό και κοινωνικό  δικαίωμα στη ζωή του εργαζόμενου.

Η ειρωνεία είναι ότι μας λένε ότι όλα  αυτά θα γίνονται στο εξής με τη σύμφωνη γνώμη του εργαζόμενου.

Δηλαδή θα συμφωνεί ο εργαζόμενος  να δουλεύει παραπάνω, χωρίς αμοιβή .

Θα βάζει τα λεφτά , τις ασφαλιστικές του εισφορές σε ένα κουμπαρά που θα τον κρατάει μαζί με τα κλειδιά κάποιος «τζογαδόρος» και πάντα με τη « σύμφωνη’ γνώμη του εργαζόμενου θα μπορεί να τα χάσει ανά πάσα στιγμή .

Και επειδή λέει θέλουν να «νοικοκυρέψουν» την κατάσταση καταργούν την επιθεώρηση εργασίας.

Τελευταία παίζει πολύ και η ευαισθησία της Ευρωπαϊκής ένωσης για την φύση και την  πράσινη ενέργεια.

Είναι πολύ το χρήμα βλέπεις.

Και για να πετύχουν το σκοπό τους ,ψηφίζουν νομοσχέδια, που στην κυριολεξία στο όνομα της πράσινης ενέργειας και όχι μόνο, καταστρέφουν τη φυσική  ομορφιά της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε πλούσια παραγωγή ενέργειας αλλά ενεργειακή φτώχεια για τους Έλληνες.

Παίζει ακόμα πολύ η δημιουργία του ψηφιακού κράτους .

Ξεφυτρώνουν καθημερινά διάφορες πλατφόρμες.

Όμως οι άνεργοι  είναι άνεργοι , τα κοντέινερ στα σχολεία είναι μια πραγματικότητα ,η έλλειψη ιατρικού προσωπικού είναι μια πραγματικότητα, η έλλειψη διδακτικού προσωπικού είναι μια πραγματικότητα και αυτά δεν αντιμετωπίζονται με ένα κλικ , αλλά με γενναία διάθεση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών του λαού – κάτι που δεν είναι στις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των τελευταίων Ελληνικών κυβερνήσεων

Και τώρα στο δια ταύτα .

Τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση σας τη χαρίζουμε.

Ενωμένοι, οργανωμένοι στα σωματεία μας μαζί με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ στη Βουλή να σταματήσουμε την ισοπέδωση της ζωής μας .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ

ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ Κ ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ -ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ -ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΑΝ ΣΤΥΓΝΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ-. ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ -ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΛΩΝΙ ΜΑΣ- ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΑΣ-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ