«Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, τελικά δεν είναι καν γιατρός»

21
8934

Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, τελικά δεν είναι καν γιατρός.

Γράφει ο Ιωάννης Κουτσικίδης

Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μετά τις 20/04/2021, δυστυχώς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ της Δύσης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, ότι η Ινδία άρχισε να αντιμετωπίζει ξανά σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία. Από το Σεπτέμβριο 2020 έως τον Απρίλιο 2021, στη χώρα μας δεν υπήρξε καμία είδηση για την Ινδία προφανώς λόγω των ελάχιστων θανάτων Covid-19 που καταγράφηκαν εκεί. Έτσι σε άρθρα μετά της 20/04/2021, πολλών ελληνικών ΜΜΕ, αποτυπώνεται μία τραγική κατάσταση στην Ινδία που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Όλα τα άρθρα αναφέρουν καθημερινό ρεκόρ κρουσμάτων, υπερπλήρη νοσοκομεία με ασθενείς Covid, έλλειψη οξυγόνου σ’ αυτά, προβλέψεις για τεράστιους μελλοντικούς αριθμούς θανάτων κτλ. Παρουσίασαν μία απίστευτη καταστροφή. Οι συγκεκριμένες δραματικές ειδήσεις συνεχίστηκαν έως τις 09/05/2021 που άρχισε μία απότομη και ραγδαία πτώση των κρουσμάτων στην επικράτεια της Ινδίας. Ευχάριστη είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι ακολούθησε με μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών και μεγάλη πτώση των θανάτων. Κάτι ανάλογο με το «ανεξήγητο» φαινόμενο για τους Δυτικούς επιστήμονες που είχε συμβεί πάλι στην ίδια χώρα, το φθινόπωρο του 2020. Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά «προπαγάνδας». Όταν αναμεταδίδονται τοπικές ειδήσεις από την Ινδία ανταποκρίνονται εν μέρει στην αλήθεια, όμως, όταν αυτές γενικεύονται για όλη τη χώρα, παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα και αυτό προφανώς γίνεται εσκεμμένα.

 

Πράγματι υπήρξε μεγάλη αύξηση γενικά στα καταγεγραμμένα κρούσματα της Ινδίας, όμως, το οξύ πρόβλημα και οι άσχημες εικόνες που προβλήθηκαν διεθνώς, προέρχονταν κυρίως όπως αναφέρεται αναλυτικά σε άρθρο του Business Insider (05/05/2021), από την περιοχή του Delhi και της Maharashtra που έχει πρωτεύουσα τη Mumbai (Βομβάη). Όλα τα άρθρα, οι ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ που προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ, προήλθαν αποκλειστικά από τις συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό αποδεικνύεται και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Οι συγκεκριμένες δύο περιοχές έχουν συνολικά 155.000.000 κατοίκους. Δηλαδή αντιπροσωπεύουν μόνο το 11,1% του πληθυσμού της Ινδίας αλλά το 36,8% των συνολικών θανάτων Covid-19 της χώρας. Στις 24/05/2021 ο συνολικός απολογισμός των επίσημα καταγεγραμμένων θανάτων των δύο περιοχών είναι 111.822 ενώ όλης της Ινδίας είναι 303.835. Δεν είναι τυχαίο ότι στα συγκεκριμένα μέρη δεν εφαρμόστηκε επίσημα και οργανωμένα η στρατηγική πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας με τη χορήγηση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη έως τις 22/04/2021 που εισήλθε πλέον στο εθνικό πρωτόκολλο του υπουργείου υγείας της Ινδίας και αποτελεί επίσημη οδηγία για όλη την επικράτεια της χώρας.

 

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, από τον Αύγουστο του 2020, μετά από ταχύρρυθμες μελέτες Ινδών επιστημόνων, είχε εγκριθεί και εφαρμοστεί επιτυχημένα πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι με συγκεκριμένα γνωστά, ασφαλή και ιδιαίτερα οικονομικά φάρμακα. Τα πρωτόκολλα συμπεριέλαβαν προληπτική και έγκαιρη θεραπεία στους ασυμπτωματικούς και στους νοσούντες σε αρχικό στάδιο της Covid-19 με τη χορήγηση του συνδυασμού ιβερμεκτίνης και δοξυκυκλίνης. Στις ομάδες υψηλού κίνδυνου, όπως οι υγειονομικοί, χορηγήθηκε προληπτικά μόνο ιβερμεκτίνη. Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν σταδιακά έως το φθινόπωρο 2020, σε περισσότερα από 735.000.000 πληθυσμού. Επειδή προφανώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας έναντι της Covid-19 ήταν μεγάλη και βοήθησε στην απότομη μείωση των θανάτων, από τον Απρίλιο 2021, αποτελεί μέρος των επίσημων εθνικών πρωτοκόλλων όλης της Ινδίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι διάσημοι καθηγητές ιατρικής έχουν δηλώσει πως η θεραπεία της Covid-19 σε αρχικό στάδιο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό φαρμάκων είναι ευκολότερη από αυτήν της κοινής γρίπης. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι στις αρχές Μαΐου, στην προσπάθεια που έκαναν οι υγειονομικές αρχές ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικά και άμεσα η νέα έξαρση της πανδημίας, μοιράστηκε δωρεάν ιβερμεκτίνη σε περισσότερους από 85.000.000 κατοίκους της Ινδίας προληπτικά. Σε άρθρο του The Desert Review (25/05/2021) διαβάζουμε ότι η αποτελεσματικότητα της «επιθετικής» πρόληψης που εφαρμόστηκε με χορήγηση ιβερμεκτίνης, ήταν τόσο μεγάλη, που τα νέα κρούσματα μειώθηκαν απότομα μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

 

Έλληνες επιστήμονες όπως o καθηγητής επιδημιολογίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης και ο παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, τέως διευθυντής παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ειδικών παθήσεων (λοιμωδών) της Θεσσαλονίκης, ΔρΙωάννης Καβαλιώτης προσπάθησαν να ενημερώσουν τις υπεύθυνες αρχές Ελλάδας και Κύπρου, για την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποτελεσματικής θεραπείας κατά της Covid-19 αλλά σκανδαλωδώς, δεν εισακούστηκαν. Επίσης διάσημοι καθηγητές ιατρικής παγκοσμίως τονίζουν ότι η θεραπεία με ιβερμεκτίνη στα αρχικά στάδια της νόσου αποδεδειγμένα αποτελεί «μονόδρομο» και ότι αν επιτέλους εφαρμοστεί, θα σημάνει το τέλος της πανδημίας. Δυστυχώς εδώ στην πατρίδα μας οι υγειονομικές αρχές δεν «ακούν» τις εκκλήσεις των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, ούτε «υιοθετούν» τις επιτυχημένες θεραπείες έναντι της Covid-19, που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη με αποτέλεσμα ο αριθμός των «μάταιων» θανάτων συμπολιτών μας να αυξάνεται.   

 

Σύμμαχοι της «ανήθικης» κυβερνητικής πολιτικής αποτελούν και αρκετά ΜΜΕ που προσπαθούν να κατατρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες, κάνοντάς τους «πλύση εγκεφάλου». Η απίστευτη «προπαγάνδα» των συγκεκριμένων ΜΜΕ, έφθασε στο σημείο να προβάλλουν ψευδείς και «κατασκευασμένες» ειδήσεις. Σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε στο ΣΚΑΪ (30/04/2021) και στο Πρώτο Θέμα (01/05/2021), παρουσιάζεται ο καθηγητής «ιατρικής» του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Sharda που έχει επιταχθεί λόγω πανδημίας, Μιχάλης Μπάρμπας, να συγκλονίζει με την περιγραφή του για την τραγική κατάσταση στην Ινδία. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στα δύο ΜΜΕ και προβλήθηκε από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τονίζει τα εξής: «Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα. Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, ασταμάτητα. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Σε πολλές περιοχές υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Τις τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1000 νέα νοσοκομεία. Τις επόμενες ημέρες θα χρειαστούμε 500.000 νέες κλίνες ΜΕΘ. Θα χρειαστούμε επιπλέον 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατρούς. Έχουμε άμεση ανάγκη από βοήθεια. Το νοσοκομείο μας έχει επιταχθεί από την κυβέρνηση και όλοι μας βοηθούμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Εδώ στο Sharda Hospital έχουν προστεθεί αρκετά νέα κρεβάτια ΜΕΘ. Το ινδικό στέλεχος μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα. Ξέρουμε όμως όλοι, ότι η Ινδία τελικά θα νικήσει». Η ίδια είδηση προβλήθηκε από πολλά ΜΜΕ όπως το Έθνος, τη Βραδινή, το Ποντίκι, τα Νέα και αλλού.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Sharda University που βρίσκεται στην Ινδία, ο κύριος Μιχάλης Μπάρμπας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιατρική επιστήμη. Είναι καθηγητής Marketing και διευθυντής του School of Business Studies του πανεπιστημίου από το 2009. Τέλος να προσθέσουμε ότι ευτυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις του δεν επαληθεύτηκαν εφόσον από τις 09/05/2021 σημειώνεται ραγδαία πτώση των κρουσμάτων σε όλη την Ινδία. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sharda βρίσκεται στην ομοσπονδιακή πολιτεία Uttar Pradesh. H συγκεκριμένη πολιτεία που είναι η πολυπληθέστερη και πιο πυκνοκατοικημένη της Ινδίας, έχει 230.000.000 κατοίκους ενώ καταγράφηκαν από την αρχή της πανδημίας έως την ημέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη,  11943 θάνατοι Covid-19. Δηλαδή ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό.

 

Ο «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ που επιμελήθηκε το «αποκλειστικό ρεπορτάζ» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην Ινδία η κατάσταση είναι χαοτική, καθώς χιλιάδες Ινδοί περιμένουν σε αυτοκίνητα και πεζοδρόμια για λίγο οξυγόνο. Μάλιστα τόνισε ότι: «Οι ασθενείς πεθαίνουν στις πύλες των νοσοκομείων». Μετά τις δραματικές εκκλήσεις του «γιατρού» Μιχάλη Μπάρμπα και του «δημοσιογράφου», η «ευαισθητοποιημένη» ελληνική κυβέρνηση έστειλε υγειονομική βοήθεια στην Ινδία. Σαφώς και επικροτούμε τη βοήθεια που στάλθηκε στους δοκιμαζόμενους Ινδούς. Απλά «αναρωτιόμαστε», μήπως θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να «πάρει» κάποια μαθήματα από τον τρόπο που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Ινδία την πανδημία; Δηλαδή να προβληματιστεί, πώς η χώρα των 1.393.000.000 κατοίκων, κατάφερε να καταγράψει πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων Covid-19 έως τις 24/05/2021, από όλες τις Δυτικές χώρες;

 

Μετά την αναφορά στο παραπάνω «αληθινό» ρεπορτάζ, θα αναδείξουμε τις δηλώσεις του ιατρού-ερευνητή του πανεπιστημίου Πατρών και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Δρ. Κωνσταντίνου Φαρσαλινού. Σε άρθρο στο Zougla (8/05/2021), ο συγκεκριμένος επιστήμονας, «καυτηριάζοντας» την «πλύση εγκεφάλου» που κάνουν πολλά ελληνικά ΜΜΕ ως προς τη κατάσταση στην Ινδία, τονίζει χαρακτηριστικά τα εξής: «Όποιος έχει πάει στην Ινδία (έχω πάει αρκετές φορές) και έχει δει τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής, ή γνωρίζει τις υποδομές υγείας (8 φορές λιγότερα κρεβάτια ανά 1.000 κατοίκους σε σχέση με την Ελλάδα) και την πληθυσμιακή πυκνότητα (8 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα), καταλαβαίνει γιατί μια επιδημία ενός αναπνευστικού ιού μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις. Η κατάσταση εκεί μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη, λόγω των συνθηκών και των ελλείψεων». Συνεχίζει σχολιάζοντας ιδιαίτερα «επικριτικά» τα εξής: «Πάντως αυτό που δύσκολα θα καταλάβει κάποιος είναι πως, σύμφωνα με την Καθημερινή (3/05/2021), η Ινδία είναι τρίτη στον κόσμο σε θανάτους  Covid-19, ενώ σύμφωνα με το Worldometers η Ινδία είναι στην 114η θέση παγκοσμίως με 120 θανάτους ανά εκατομμύριο. H Ελλάδα είναι στην 43η θέση παγκοσμίως, με 1.020 θανάτους ανά εκατομμύριο. Δηλαδή σχεδόν 9 φορές περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με την Ινδία».

 

Μετά από τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα σημαντική ανάλυση του Δρ. Κωσταντίνου Φαρσαλινού που αποτυπώνει με απόλυτο τρόπο την απίστευτη και συνεχή «παραπληροφόρηση» των ελληνικών ΜΜΕ, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι καταπολεμήθηκε η έξαρση των κρουσμάτων στην Ινδία που συνέβη τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου όπου άρχισε η ραγδαία πτώση, με την μαζική χορήγηση ιβερμεκτίνης στο γενικό πληθυσμό. Δηλαδή ενός φαρμάκου που έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως «ζωντανό» εμβόλιο και έχει πολύ λιγότερες παρενέργειες από την παρακεταμόλη.

 

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι η ιβερμεκτίνη έχει εγκριθεί επίσημα ως θεραπεία κατά της Covid-19 στη Σλοβακία, στην Τσεχία και στη Βουλγαρία ενώ συνταγογραφείται εκτός ετικέτας μαζικά και στην Πορτογαλία. Πρόσφατα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στη Γαλλία και στη Γερμανία όπου πάρα πολλοί γιατροί επιμένουν στην άμεση έγκριση του φαρμάκου από τις κυβερνήσεις τους. Δυστυχώς εδώ στη χώρα μας έχει πέσει «νεκρική σιγή». Διαπιστώνουμε ότι στα ελληνικά ΜΜΕ η λέξη ιβερμεκτίνη έχει αποκλειστεί με «ανεξήγητο» τρόπο από τα χείλη των δημοσιογράφων. Οι μοναδικές πληροφορίες που λαμβάνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες είναι για τα «σωτήρια» πειραματικά εμβόλια. Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων έχουν επιδοθεί σε μία ατελείωτη «προπαγάνδα κατατρομοκράτησης» με σκοπό να μας οδηγήσουν προς τη δήθεν «ενέσιμη ελευθερία». Θεωρούμε ότι προσπαθούν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό την εντελώς αντιεπιστημονική και κατευθυνόμενη άποψη της κυβέρνησης που αντικατοπτρίζεται στις παρακάτω προτάσεις: όποιος πεθαίνει πριν από το εμβόλιο, πεθαίνει από κορωνοϊό. Όποιος πεθαίνει μετά το εμβόλιο, πεθαίνει από υποκείμενα νοσήματα. Οι λέξεις θεραπεία και φάρμακο κατά της Covid-19 «απαγορεύονται». Κλείνοντας, επισημαίνουμε ότι η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι κατάντια.

 

 

 

 

Ιωάννης Κουτσικίδης BSc, MA

 

 

 

 

 

 

 

Παραπομπές

 

Βραδινό Δελτίο ΣΚΑΪ  | Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Έλληνα καθηγητή ιατρικής στην Ινδία | 30/04/2021

https://www.youtube.com/watch?v=4g3p7KedEnk

 

Sharda University – Michail Barmpas Professor Marketing

https://www.sharda.ac.in/faculty/details/michail-barmpas

 

(ΣΚΑΪ) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος

https://www.skai.gr/news/ygeia/ellinas-giatros-stin-india-to-indiko-stelexos-diadidetai-para-poly-eykola-vid

 

(Πρώτο Θέμα) Κορωνοϊός, Ινδία – Έλληνας καθηγητής μιλά στο protothema.gr: Χρειαζόμαστε 500.000 κρεβάτια και 150.000 γιατρούς!

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1120144/india-ellinas-kathigitis-mila-sto-protothemagr-hreiazomaste-500000-krevatia-kai-150000-giatrous/

 

(Έθνος) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος

https://www.ethnos.gr/kosmos/155718_sygklonizei-ellinas-giatros-stin-india-diadidetai-poly-eykola-indiko-stelehos

 

(Βραδινή) Έλληνας γιατρός στην Ινδία: «Τις επόμενες μέρες θα χρειαστούν 500.000 κρεβατια, 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατροι»

https://www.vradini.gr/ellinas-giatros-stin-india-tis-epomenes-meres-tha-chreiastoun-500-000-krevatia-200-000-nosokomes-kai-150-000-giatroi/

 

(Το Ποντίκι) Κορωνοϊός – Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Η ινδική μετάλλαξη διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα (Video)

https://www.topontiki.gr/2021/04/30/koronoios-ellinas-giatros-stin-india-i-indiki-metallaxi-diadidete-para-poli-efkola-video/

 

(Τα Νέα) Ελληνας καθηγητής στην Ινδία: «Η μετάλλαξη μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα»

https://www.tanea.gr/2021/04/30/greece/ellinas-kathigitis-stin-india-i-metallaksi-metadidetai-para-poly-eykola/

 

(Business Insider) COVID-19: These are the most affected cities in India with the highest number of cases

https://www.businessinsider.in/india/news/these-are-the-most-affected-cities-in-india-with-the-highest-number-of-cases-after-covid-19-second-wave/slidelist/82082660.cms

 

(The Desert Review) Ivermectin crushes Delhi cases

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/ivermectin-crushes-delhi-cases/article_31f3afcc-b7fa-11eb-9585-0f6a290ee105.html

 

(Ζούγκλα) Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός – Αλήθειες και ψέματα για τον Covid-19

https://www.zougla.gr/greece/article/ali8ies-ke-psemata-gia-ton-covid-19

 

(Καθημερινή) Ινδία: Ανέβηκε στην τρίτη θέση παγκοσμίως ως προς τους θανάτους από Covid

https://www.kathimerini.gr/world/561350923/india-anevike-stin-triti-thesi-pagkosmios-os-pros-toys-thanatoys-apo-covid/

 

(India Express) Uttar Pradesh government says early use of Ivermectin helped to keep positivity, deaths low

https://indianexpress.com/article/cities/lucknow/uttar-pradesh-government-says-ivermectin-helped-to-keep-deaths-low-7311786/

 

(New India Express) COVID-19: Goa, Karnataka and Uttarakhand govt to distribute Ivermectin tablets to all residents

https://www.newindianexpress.com/nation/2021/may/12/covid-19-uttarakhand-govt-to-distributeivermectin-tablets-to-allresidents-2301677.html

 

(Cov Exit) Professor Thomas Borody – “We Know it’s Curable; It’s Easier than Treating the Flu”

https://covexit.com/we-know-its-curable-its-easier-than-treating-the-flu-professor-thomas-borody/  

 

(Cov Exit) Australian GPs Can Legally Prescribe Ivermectin Triple Therapy Protocol — Professor Thomas Borody

https://covexit.com/australian-gps-can-legally-prescribe-ivermectin-triple-therapy-protocol-professor-borody/

 

(Novinite) Bulgarian Professor Ivo Petrov: Ivermectin Plays The Role of A Live Vaccine

https://www.novinite.com/articles/207266/Bulgarian+Prof.+Ivo+Petrov%3A+Ivermectin+Plays+The+Role+of+A+Live+Vaccine

 

(France Soir) Dr. Gerard Maudrux – Ivermectine, nouveau Mediator ?

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes-tendances-eco-france/ivermectine-nouveau-mediator

 

(Knock Sence) Ivermectin medicine to be used for Covid-19 treatment in Uttar Pradesh

https://www.knocksense.com/lucknow/ivermectin-medicine-to-be-used-for-covid-19-treatment-in-uttar-pradesh

 

(Indian Express) Amit Mohan Prasad – From control rooms to testing, several strategies helped UP contain pandemic

https://indianexpress.com/article/opinion/columns/coronavirus-pandemic-covid-vaccine-tracker-uttar-pradesh-7107756/

 

(Ca Finance Yahoo) COVID-19: Goa CM Pramod Sawant launches ‘home isolation kit’

https://ca.finance.yahoo.com/news/covid-19-goa-cm-pramod-220027404.html 

 

(News Indian Express) Ivermectin prophylaxis leads to 73% reduction in Covid infection: AIIMS-Bhubaneswar study

https://www.newindianexpress.com/states/odisha/2020/nov/05/ivermectin-prophylaxis-leads-to-73-per-centreduction-in-covid-infectionaiims-bhubaneswar-study-2219438.html

 

(Financial Express) COVID-19: States ignore WHO recommendation on Ivermectin, here’s what doctor who wrote white paper on the drug has to say

https://www.financialexpress.com/lifestyle/health/covid-19-states-ignore-who-recommendation-on-ivermectin-heres-what-doctor-who-wrote-white-paper-on-the-drug-has-to-say/2231596/

 

(Deccan Herald) I’m glad to be living in India at this time

https://www.deccanherald.com/opinion/i-m-glad-to-be-living-in-india-at-this-time-926699.html 

 

(Decan Herald) Coronavirus India Tracker: State-wise Covid-19 cases, deaths on April 29

https://www.deccanherald.com/national/coronavirus-india-karnataka-maharashtra-delhi-tamil-nadu-kerala-update-state-wise-total-number-of-confirmed-cases-vaccine-deaths-on-April-29-980326.html

 

The worst could be over! 18 states, UTs showing continuous decrease in daily new COVID-19 cases

https://www.indiatvnews.com/news/india/covid-cases-declining-in-18-states-union-territories-latest-india-coronavirus-tally-updates-703987

 

(France Soir) Dr. Gerard Maudrux  – Le miracle de l’ivermectine

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-miracle-de-livermectine 

 

(Good News) Δοξυκυκλίνη, το δοκιμασμένο αντιβιοτικό που προτείνεται και για πρόληψη και για θεραπεία κατά της Covid-19

https://goodnews.gr/stories/86-doxykyklini-to-dokimasmeno-antiviotiko-pou/

 

(Trial Site News) Slovakia Becomes the First EU Nation to Formally Approve Ivermectin for Both Prophylaxis and Treatment for COVID-19 Patients

https://trialsitenews.com/slovakia-becomes-the-first-eu-nation-to-formally-approve-ivermectin-for-both-prophylaxis-and-treatment-for-covid-19-patients/ 

 

(Dunav Most) Хората масово купуват Ивермектин от аптеките

https://www.dunavmost.com/novini/horata-masovo-kupuvat-ivermektin-ot-aptekite 

 

(France Soir) Covid-19 : la République Tchèque autorise l’ivermectine, et la France ?

https://www.francesoir.fr/politique-monde/covid-19-la-republique-tcheque-autorise-livermectine-et-la-france

 

(Portugal Resident) Portuguese doctors support Ivermectin to treat early signs of Covid-19

https://www.portugalresident.com/portuguese-doctors-support-ivermectin-to-treat-early-signs-of-covid-19/ 

 

(Perfil) Coronavirus: Dr. Héctor Carvallo – «La ivermectina no se aprueba porque no le deja rédito a nadie»

https://www.perfil.com/noticias/actualidad/la-ivermectina-no-se-aprueba-porque-no-le-deja-redito-a-nadie.phtml 

 

(Blog Gerard Maudrux) Covid : lettre au Président

https://blog-gerard.maudrux.fr/2021/04/01/covid-lettre-au-president/

 

(Tobias Reiss) Wirkstoff Ivermectin: CSU-Fraktion will Therapieforschung für COVID-19 ausweiten

https://www.tobias-reiss.de/trans_1_4_1839_Wirkstoff-Ivermectin-CSU-Fraktion-will-Therapieforschung-fuer-COVID-19-ausweiten.html

 

Covid-19-Therapie Hoffnungsschimmer aus München

https://www.br.de/mediathek/video/covid-19-therapie-hoffnungsschimmer-aus-muenchen-av:607c0f0afec1740008c2b5b1

 

(The Desert Review) Ivermectin Can Save Pandemic Lives Today

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/ivermectin-can-save-pandemic-lives-today/article_21c542c0-8b3e-11eb-ba0d-cb61ea68c94c.html

 

(Medlab GR Blogspot) ) Γιατί δεν χορηγείται στους ασθενείς κοροναϊού η Ιβερμεκτίνη, που μειώνει τους θανάτους; Μήπως γιατί κάνει 1,5 δολάριο;

https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/skandalo-apotelei-i-mi-egkrisi-enos-pamfthinou-farmakou-yparchei-kai-stin-ellada-pou-meionei-ton-kindyno-thanatou-apo-koronaio-kata-80.html?m=1

 

Επίσημο πρωτοκόλλο θεραπείας (Formal Protocol Covid-19 SGPGIMS Lucknow – Uttar Pradesh)

https://fc3f4a71-2ea1-491c-bdc0-cf254a782475.filesusr.com/ugd/dcdd21_ec786985c4414dce9853b7d5028d3ed6.pdf

 

AIIMS/ ICMR-COVID-19 National Task Force/Joint Monitoring Group (Dte.GHS) Ministry of Health & Family Welfare, Government of India

https://www.icmr.gov.in/pdf/covid/techdoc/COVID19_Management_Algorithm_22042021_v1.pdf

21 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Γιατρέ»μια χαρά τα έλεγες… Ήσουν πειστικός. Το πρόβλημα είναι ότι εφάρμοσες marketing και όχι ιατρική, όταν ζήτησες 500.000 κρεβάτια ΜΕΘ… Τα υπόλοιπα που είπες «τρωγόντουσαν». Αλλά και ‘συ ρε μεγάλε… 500.000 ΜΕΘ… Πας καλά; Αν δεν φούσκωνες τα νούμερα, κανείς δεν θα σ’ έπαιρνε χαμπάρι. Αλλά οι εξυπνάδες του marketing πληρώνονται!!!

 2. Εδώ ο άλλος άνευ πτυχίου χειρουργούσε στην Αθήνα. Αυτός τουλάχιστον έχει και ένα πτυχίο. Ας είναι και marketing.

  • Μάλλον πήρανε χαμπάρι οι Ινδοί τον ΠΟΥ και δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του. Αν τον ακολουθούσαν θα είχαν 10 φορές παραπάνω νεκρούς. Όσους δηλαδή είναι τα ποσοστά θανάτων που καταγράφηκαν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Διάβασε λίγο την ανάλυση που κάνει ο γιατρός Φαρσαλινός. Όπως φαίνεται πάρα πολλές χώρες δεν υπολογίζουν τον ΠΟΥ. Και για την ακρίβεια ρίξε μία ματιά στο παρακάτω link. Τα κράτη που είναι χρωματισμένα με πράσινο χορηγούν ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19.
   https://ivmstatus.com/
   Ο ΠΟΥ έβγαλε πόρισμα εξετάζοντας 16 κλινικές μελέτες. Ζήτησε να γίνουν κι άλλες. Σήμερα οι δημοσιευμένες είναι τουλάχιστον 56. Απλά τα παιδιά εκεί έχουν πάρα πολύ «δουλεία» με τις παρενέργειες των εμβολίων και δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν τις υπόλοιπες μελέτες. Παρακάτω δες τις μελέτες:
   https://ivmmeta.com/

  • Καλοπροαίρετα ρωτάω… Μας ανάρτησες άρθρο από τους αποδεδειγμένους ψεύτες του ΣΚΑΙ και της Γερμανικής Mersk, για να μας πείσεις ότι οι Ινδοί έκαναν λάθος που σώζουν τους πολίτες τους και εμείς εδώ που έχουμε δεκαπλάσιους νεκρούς είμαστε οι σωστοί; Μάλλον πρέπει να αλλάξεις ψευδώνυμο… Η Νέμεσις απέδιδε δικαιοσύνη. Δεν κάλυπτε τα λαμόγια. Καλύτερα να ανεβάζεις τα σχόλια σου με το ψευδώνυμο Μέρκελ.

 3. Αξιοθρήνητε «καθηγητά» της δεκάρας σίγουρα πληρώθηκες καλά για να μας φλομώσεις στο ψέμα… Ακόμη σ’ ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ να έβγαινες και θα τους πέθαινες όλους εκεί στην Ινδία… Απλά επειδή δεν έβγαιναν τα νούμερα και λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξή σου, άρχισαν απότομα να μειώνονται οι φορείς του ιού, οι «δημοσιογράφοι» του ΣΚΑΙ δεν σε ξαναέβγαλαν στον αέρα. Όχι 500.000 ΜΕΘ… Αλλά 500.000 ……..χρειάζεστε εσύ και τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. Είμαι περίεργος να δω που θα βρείτε να κρυφτείτε σε λίγο καιρό… Σύντομα, θα έρθει και η ώρα σας… Μην ανησυχείτε…

 4. Ναι όλα Καλα στην Ινδία.Δεν υπάρχει ινδική μετάλλαξη και οι χώρες έχουν κλειστά τα αεροδρομεια τους από Ινδία έτσι για χαβαλέ.Χάσατε την επιταγή του Σωρρος με τα δις και πιάσατε τους ιούς.Καταντια

 5. Όσο για τη φαρμακοβιομηχανία Merck ρίξε μία ματιά στα παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί δεν τη συμφέρει να εγκριθεί η ιβερμεκτίνη επίσημα ως θεραπεία κατά της Covid-19:

  Merck says it has agreed to supply potential COVID-19 drug Rebif to EU countries.
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-eu-merck/merck-says-it-has-agreed-to-supply-potential-covid-19-drug-rebif-to-eu-countries-idINKBN2492GM?edition-redirect=in

  Merck ends COVID vaccine program, cites inferior immune responses.
  https://www.reuters.com/article/idUSL1N2K00RD

  Merck in talks with governments, other drugmakers to produce COVID-19 shots.
  https://www.reuters.com/article/idUSKBN2AA30Q

 6. Στα τρία παραπάνω άρθρα από το πρακτορείο Reuters διαβάζουμε τα εξής:

  1) Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Merck δήλωσε ότι συμφώνησε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προμηθεύσει το πιθανό φάρμακο έναντι της COVID-19 που ονομάζεται Rebif (Ιντερφερόνη Βήτα-1Α) σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν γίνει παραγγελία… Αυτό θα γίνει όταν εγκριθεί το συγκεκριμένο φάρμακο ως θεραπεία για την Covid-19. Το Rebif χρησιμοποιείται μέχρι τώρα για τη θεραπεία της Υποτροπιάζουσας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και δοκιμάζεται ως πιθανή θεραπεία για ασθενείς με COVID-19…!!!

  2) H Merck μας ενημέρωσε ότι διέκοψε το πρόγραμμα των δύο εμβολίων (V590 και V591) έναντι της Covid-19 που ήταν σ’ εξέλιξη διότι στις πρώιμες δοκιμές και τα δύο εμβόλια δημιούργησαν ανοσοαποκρίσεις που ήταν κατώτερες από αυτές που παρατηρήθηκαν σε άτομα που είχαν αναρρώσει από COVID-19, καθώς και κατώτερες από αυτές που αναφέρθηκαν για εμβόλια (COVID-19) άλλων φαρμακευτικών εταιρειών…!!!

 7. 3) Η Merck δήλωσε ότι αφού απέτυχαν τα δύο εμβόλια θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην έρευνα και κατασκευή δύο πειραματικών φαρμάκων έναντι της COVID-19. Το πρώτο είναι το MK-7110. Τα αποτελέσματα από τη μελέτη Φάσης 3 του συγκεκριμένου φαρμάκου, ενός ανοσοδιαμορφωτή που μελετήθηκε ως θεραπεία για ασθενείς που νοσηλεύτηκαν με σοβαρή COVID-19, αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2021…!!! Το δεύτερο φάρμακο είναι το MK-4482 το οποίο το ονομάζει Μolnupiravir. Η δοκιμή Φάσης 2 και 3 του φαρμάκου αναμένονται να ολοκληρωθούν τον Μάιο του 2021 και τότε θα δημοσιοποιηθεί η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου…!!!

  4) Η Merck δήλωσε ότι θα προμηθεύσει 60.000-100.000 δόσεις του πειραματικού φαρμάκου Μolnupiravir (MK-4482) έναντι της COVID-19 στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για περίπου 356 εκατομμύρια δολάρια…!!!

  5) Η Merck δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με κυβερνήσεις και άλλες φαρμακευτικές εταιρείες για πιθανή κατασκευή εμβολίων COVID-19 (άλλων εταιρειών) που έχουν ήδη εγκριθεί…!!!

 8. Με λίγα λόγια εάν εγκριθεί η ιβερμεκτίνη που είναι γενόσημο και δεν υπάρχει πλέον πατέντα, η Merck και όλες οι υπόλοιπες που παράγουν εμβόλια και καινούρια φάρμακα, θα χάσουν πολλά δισεκατομμύρια. Πληροφοριακά θα σου αναφέρω στη γειτονική μας Βουλγαρία που έχει εγκριθεί επίσημα ως θεραπεία κατά της Covid-19 η συσκευασία των 10 δισκίων, των 3mg κοστίζει γύρω στα 5-7 ευρώ. Εννοείται ότι επειδή έχει γίνει έγκριση από το υπουργείο υγείας τους, στους ασθενείς συνταγογραφείται και τη λαμβάνουν δωρεάν. Οι υπόλοιποι που τη παίρνουν για πρόληψη, την αγοράζουν κανονικά. Στα περισσότερα εργοστάσια της Βουλγαρίας χορηγείται σε όλους τους υπαλλήλους ώστε να μην κολλήσουν τον ιό και βγουν σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία τους.

 9. Το συγκεκριμένο άρθρο εκτός του ότι αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία πλέον ότι μας κοροϊδεύουν, εγείρει και ποινικές ευθύνες για εκ δόλου εξαπάτηση. Πληροφορίες σχετικά με το τι προβλέπει ο ΠΚ για «fake news» μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Παραβιάζεται κατάφωρα ο κώδικας δεοντολογίας των ΜΜΕ. Ελπίζω να το δουν στην ΕΣΗΕΑ και στο ραδιοτηλεοπτικό ώστε να επιβάλουν τις ποινές και τα πρόσθημα που προβλέπονται. Επειδή μάλλον κανένας εισαγγελέας δεν θα αντιδράσει όπως θα ήταν το σωστό, θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους όλοι οι έντιμοι δημοσιογράφοι καθώς και οι γιατροί που θίγονται από τον ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα και τον «καθηγητή» ιατρικής.

  (https://www.crimetimes.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE/)

  • Τραβάς και ένα copy paste να το δέσεις.Ρε ξυπνάτε.Αυτό που κε»»λες είναι fake τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;Βγες από την τυφλά σου.Δεν είναι Ελληνικό νέο.Παγκόσμιο είναι ηλιθιο ανθρωπάκι.Γράφετε λέτε ότι σας γυαλίσει στο Ίντερνετ σαν υπνοτισμενοι.Άσχετα αν ένα ένα διαψεύδεται εσείς και …στην απομένει βλακεία.

 10. Πρέπει να αναλάβει την κατάσταση άμεσα στον ΣΚΑΙ ο Πρωτοσάλτε που είναι και εισαγγελέας και δικαστής μαζί… Οι καινούριοι οι «δημοσιογράφοι» δεν ξέρουν τα κόλπα και αποκαλύπτονται τα ψέματα γρήγορα, όπως τώρα που τους έπιασαν στα «πράσα»… Πρέπει να βρουν καλύτερους «ψεύτες καθηγητές»… Αλλιώς θα το κλείσουν το μαγαζί και δεν θα πείσουν και τον κόσμο να εμβολιαστεί… Ήδη τα ποσοστά εμβολιασμού μέχρι τώρα πήγαν χάλια. Στο τέλος θα βάζουν στα «πειραματόζωα» που αποφάσισαν να εμβολιαστούν από 5 δόσεις για να μη τους μείνουν στο ράφι.

 11. Επιτέλους, άρχισε να φανερώνεται η αλήθεια. Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα που ανεβάζει τέτοια άρθρα και προβάλλονται τα πραγματικά γεγονότα. Γιατί έχουμε απογοητευθεί από τα ψέματα που μας προβάλουν τα μεγάλα ΜΜΕ… Ειλικρινά τους έχουμε «σιχαθεί».

 12. ΜΠΡΑΒΟ στο Aegean News… ΝΤΡΟΠΗ στο ΣΚΑΙ στο Πρώτο Θέμα, στο Εθνος, στη Βραδυνη, στην Καθημερινη και σε όλους τους ΨΕΥΤΕΣ δημοσιογράφους… Είναι απαράδεκτοι.

 13. «Μιχάλης Μπάρμπας – Καθηγητής ιατρικής στην Ινδία»… Εννοείται πως γνωρίζουμε όλοι ότι μας «δουλεύουν κανονικά»… Γι’ αυτό και κανένας δεν τους δίνει πλέον σημασία… Αλλά αυτοί οι απαράδεκτοι δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα… Το έχουν πάει σ’ άλλο επίπεδο. Ειλικρινά λυπάμαι τους ηλικιωμένους που δυστυχώς μην έχοντας άλλο τρόπο, «ενημερώνονται» από αυτούς τους απατεώνες. Κρίμα

 14. Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

  https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.