Αναγνώστης: Πρόβλημα με την τηλεοπτική λήψη των κρατικών καναλιών

6
1972

Καλησπέρα σας

παρακαλώ πολύ τους υπευθύνους να δουν το πρόβλημα που υπάρχει με το σήμα των κρατικών καναλιών. Μένω στην Αντιμάχεια κι έχω ακούσει κι από άλλους ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ίσως υπάρχει πρόβλημα και σε άλλες περιοχές.

Αυτό που έχω παρατηρήσει ως πρόβλημα και δεν ξέρω ακριβώς πώς να το διορθώσω είναι το ότι ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ψηφιακά κανάλια πιάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, τα κρατικά (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤHD) έχουν ζήτημα στη λήψη τους και χάνεται το σήμα τους.

Έχω κοιτάξει κεραία, συνδέσεις και καλώδιο (τα έχουμε αλλάξει όλα) και το πρόβλημα παραμένει.

Παρακαλώ ας το δουν οι υπεύθυνοι.

Ευχαριστώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα,

    Η κεραία σας έχει κατεύθυνση προς την Κάλυμνο, προς την Κέφαλο ή εν τέλει προς Νίσυρο???
    Έχει έρθει τεχνικός στον χώρο σας με πεδιόμετρο ελέγχου ψηφιακής λήψης? Ισως να χρειαζόταν «μετατόπιση» του ιστού της τοποθέτησης της κεραίας λόγω ελεκτρομαγνητικών πεδίων και από άλλα σήματα, Ισως και οι πομποί των σημάτων της εταιρίας DIGEA. Το πρόβλημα είναι σε συγκεκριμένη περιοχή-γειτονιά??? Ή ρωτήσατε συμπολίτες και από άλλη γεωγραφική τοποθεσία?

    Ελπίζω να σας έλυσα κάποιες απορίες….

    Με εκτίμηση,
    Ένας τεχνικός…

    • Εδω και πανω απο 20 χρονια εχω κανει προτασεις στο υπουργειο να γινει ενα ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΙΩΝ στο συμπετρο και να παει εκει και η ΕΡΤ. Εκει που ειναι τωρα στο ΑΣΚΛΗΠΕΙΙΟ και απο τοτε που εφυγε απο την DIGEA το ΖΗΠΑΡΙ πεφτει στην «ΣΚΙΑ» του βουνου. Οποτε μονη λυση ειναι η ληψη απο ΚΑΛΥΜΝΟ εαν και εφοσον δεν υπαρχει εμποδιο μπροστα τυπου πολυκατοικιας κτλ. Καντε και εσεις τα παραπονα σας στο τεχνικο τμημα της ΕΡΤ μπας και μετακομισουν στο ΣΥΜΠΕΤΡΟ. Ετσι θα ληθουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κυριως οικονομικα και καθαρης εικονας.

  2. Το θεμα ειναι πιο απλο.Οταν κοβετε το ρευμα πεφτει η ασφαλεια και δεν εκπεμεπι .Πρεπει καποιος να σηκωσει την ασφαλεια……ελα μου ομως ποιος θα το κανει;Δημοσιος υπαλληλος αποκλειεται φανταζομαι θα ειναι σε πορεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ