Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις, τεστ, εμβόλια κλπ Σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας

46
6049

Έκτακτη Ανακοίνωση

Συλλογή Υπογραφών Αντίστασης σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις,
τεστ, εμβόλια κλπ Σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας

Αγαπητοί φίλοι ζούμε κάτω από ένα δολοφονικό εγκληματικό και δικτατορικό καθεστώς
Επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών
ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι δολοφονικές σαφώς και εναντίον του λαού.
Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες.
Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.

Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο
Τα τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι δολοφονικά για το ανθρώπινο σώμα. Οδηγούν σε πληθώρα παρενεργειών μεταλλάξεων, καρκίνων και θανάτων. Δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς.

Προφανώς ζούμε τον εφιάλτη ενός νέου είδους πολέμου που θα αφανίσει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο.

Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα κας αποστείλετε προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.

Χρειαζόμαστε χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο.

Αν δεν δράσουμε σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς και τα παιδιά μας.
Ιδίως οι υποχρεωτικές πράξεις στα παιδιά θα σημάνουν αφανισμό των παιδιών και των νέων.
Συντελείται κανονική γενοκτονία

Παρακαλούμε όλου όσους κατανοούν τα σημεία των καιρών να δράσουν άμεσα και να συλλέξουν τώρα χιλιάδες ή και εκατομμύρια υπογραφών.
Επισυνάπτεται σχετική φόρμα συλλογής στοιχείων για να προχωρήσουμε σε μαζικές νομικές πράξεις ασφαλιστικών μέτρων και άλλων ενεργειών σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

Υπογράψτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Συλλογή υπογραφών για νομική αντίσταση σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις | Δίκτυο Ελληνισμού (diktyoellinismou.gr)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

 

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να κάνετε μήνυση και για τα παιδιά που δηλητηριάστηκαν από τις υποχρεωτικές μάσκες, λόγω διοξειδίου άνθρακα …..

    • …κάνε μια βόλτα στο νοσοκειο μας και μετά έλα πες μου. Μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να αρνηται κάτι που υφίσταται,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχει δει. Δες πρώτα το γίνεται και μετά να έχεις γνώμη. Μόνο ΔΙΚΑ μου άτομα σε αριθμό ΤΕΣΣΕΡΑ 4 πήγαν με ασθενοφόρο το τελευταίο 48ωρο σε πολύ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Συν ότι γίνεσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

  2. 1. Πες μας το όνομά σου να ξέρουμε με ποιον μιλάμε (αν και ξέρουμε ποιος είσαι ,τα γράφεις και αλλού)
    2. Που αναφέρεται ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός
    3. Τι πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσει το τέστ (προφανώς και μας κάνεις πλάκα, έτσι;)
    4. μάλλον για σένα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων

    • εσενα το προβλημα σου πιο ειναι ρε μεγαλε? θες να κανεις το εμβολιο? στα @@ μας πηγαινε καντο..τι δουλεια εχεις εδω μεσα? απο σεπτεμβριο θα ειναι υποχρεωτικο το λεει αυτος π εβγαλες για πρωθυπουργο..

      • Αν δεν θέλεις εσύ να κάνεις το εμβόλιο στα δικά μου τα @@. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις. Τώρα το αν έχω δουλειά εδώ μέσα ή όχι άσε να το ξέρω καλύτερα. Όταν θα πεινάσεις μην αρχίσεις να κλέβεις για να φας

    • Εισαι οτι να ναι ..Μην ξεχνας οτι εισαι και τουριστικός προορισμός και ηδη εχουν πει πως θα υποχρεωσουν ολους τους κλαδους,οπως εστιαση και ξενοδοχεία να κανουν το εμβόλιο!Κάποιοι δεν θέλουν ρε φιλε, μονο με τεστ αρνητικό δεν αρκει να δουλεψουν? Παντως απο το νόμο δεν έχουν δικαίωμα να σε υποχρεωσουν για το εμβολιο αλλα το κάνουν έμμεσα οι αλήτες της και καλα δημοκρατίας!

  3. Χωρις εμβολιο και τεστ να μην ερθει κανεις για δουλεια…ευχαριστουμε αλλα θα προστατευσω το προσωπικο και τους πελατες.Δικαιομα του καθενα να πιστευει οτι θελει και να κανει οτι θελει.Μαζι ομως δεν θα ειμαστε.Καλη σαιζον.

    • Και ποιος σου είπε κύριε ξενοδοχε ότι όποιος κάνει το εμβόλιο δεν μεταδίδει τον ιό ,ούτε νοσεί ο ίδιος ??? Δυστυχώς κ τα δυο συμβαίνουν .

      • Ο εμβολιασμενος σίγουρα θα το μεταδώσει. Αν αυτός που θα το δεχθεί είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ θα νοσήσει. (όλα τα εμβόλια έχουν Μ.Ο.
        70% επιτυχια). Αν όχι ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ. Αν κατάλαβες έχει καλώς. Άντε εμβολιασου να έχεις ΑΝΟΣΙΑ και την ΚΑΥΚΑΛΑ σου ήσυχη και σίγουρη.

    • ξενοδοχε ευχομαι να το κλεισεις το ρημαδι σου…και θα ερθω να σου ζητησω δουλεια και θα φας και μια μήνυση και καταγγελια στην επιθεωρηση εργσιας φασιστομουτρο

    • Αυτά που σου κάνει η TUI και η APOLLO,THOMSON τα κάνεις στους άνεργους?

      Πάρε σελφτεστ να βάλεις στην τραπεζαρία να δεις πόσοι Λιμασμένοι θα κάνουν ..όταν πάνε για ύπνο κάνε τους και ένα αλκοτέστ.
      Αποδεικνύεις ότι είμαστε αποικία καημένε..

    • «Χρήσιμοι» άνθρωποι μπορεί να πουν…ενίοτε κάτι άχρηστο/αδιάφορο…έως …κία.

    • Πές μάς και πιο ξενοδοχείο έχεις να ξέρουμε και εμείς που υπάρχουν τέτοια μυαλά…

  4. Πως δινεται βημ,α σε καθε ηλιθιο;Η προταση του ειναι να το αφησουμε να φυγει μονο του και οσοι πεθανουν πεθανα ,εξαλου θα ειναι μεγαλοι στη πλειονοντητα.Ελεος.πια.

  5. Μεχρι τωρα εισαστα απλα διασκεδαστικοι με τον καπνο απο τα αεροπλανα που σας ψεκαζαν η με την επιταγη του Σψρος που θα σας πληρωνε τα χρεη.Τωρα παιζετε με ζωες ειστε υποψηφιοι δολοφονοι τοσο απλα.Εκμεταλευεστε αμμορφωτους ανθρωπους να πετυχετε τι;Μιλατε και για δημοκρατια εσεις που εχετε προτυπα ολοκληροτικα καθεστωτα.

    • Αμόρφωτοι είστε και φαίνεστε.Επειδή δεν είμαστε πρόβατα να τα τρώμε όλα αμάσητα πάει να πει ότι είμαστε αμόρφωτοι.Δείτε και τίποτα άλλο εκτός από τηλεόραση μπας και ανοίξουν τα μυαλά σας.Βρε τι βλήματα έχει η Κως .Όλο λέω να μην γράφω αλλά δεν αντέχω όταν νομίζετε κάποιοι βολεμένοι ότι είστε κάτι.

  6. Τι είπατε κύριε ξενοδόχα;
    Εκβιασμός; ανώνυμα; για δε λέτε το ονομα σας; φοβαστε;
    Χρόνια ξενοδοχουπαλληλος. Τώρα αν εκβιάζετε για εμβολιασμό εκεί που σας περνει όχι εδώ.
    Δεν έχετε κανένα δικαίωμα ούτε να πιέσετε ούτε να απολύσετε κανέναν. Μετά πάμε αλλού και δε σας συμφέρει.
    Αν νομίζετε πως με τα φράγκα σας τα πουλάτε και αγοράζετε όλα είστε γελασμένος. Ευχαριστώ!

    Α και γνωμη έχουμε όλοι, είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Όλες σεβαστές.τωρα αν κάποιος είναι τόσο ανασφαλείς για να φοβάται μην αλλάζουμε γνώμη στο κοινό ε τότε ας κλειστεί στη γυάλα του.
    Και πάλι ευχαριστώ!

  7. ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

    ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ…

  8. Εύχομαι να σου ρθουν μόνο επενδυτές.. να στο κάνουν καινούργιο..καν’ το εσύ να γλιτώσουμε..

  9. Δηλαδή κύριε ξενοδόχε, ας υποθέσουμε ότι το εμβόλιο ερχόταν σε 2,3 ή και 5 χρόνια από τώρα, ΔΕΝ θα έκανες προσλήψεις; Το ότι ΚΑΙ ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό, ( Σύψας, Θεοδωρίδου, για όσους δεν γνωρίζουν έίναι οι ειδικοί του κράτους και όχι «ψεκασμένοι»), το ότι το μόνο που σου παρέχει το εμβόλιο είναι να μην νοσήσεις βαριά, όπως η πλειονότητα όσων νοσήσουν σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΔΔΥ, άρα αφού έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα να την περάσω ήπια γιατί να κάνω ένα εμβόλιο που δεν έχει άδεια, conditional, (υπό όρους), όταν το ίδιο το εγχειρίδιο της Pfizer αναφέρει ότι πιο πολλά είναι αυτά που δεν ξέρουμε, από όσα ξέρουμε.. Γιατί να εξαρτάται φασιστικά η ζωή σου από το αν έχεις κάνει το εμβόλιο σε μια δημοκρατική κοινωνία όπου οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους μή;;; Εμβόλια που θα ολοκληρώσουν την 3η φάση δοκιμών στην πλάτη του παγκόσμιου πληθυσμού το 2023!!!!

  10. Γιατί τόοοοση μανία με το εμβόλιο όταν υπάρχουν τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων;;; 1000€ κόστος!!!! Περίπου 9.000 νεκροί από την έναρξη της πανδημίας.. Δηλαδή 9 εκατομμύρια ευρώ.. 120€ στην Aegean airlines, 22€+18€ εκατομμύρια στα κανάλια 160€ εκατομμύρια.. Με 9 εκατομμύρια θα είχαν σωθεί οι περισσότεροι αν όχι όλοι από τους νεκρούς… Ποιοί είναι οι ψεκασμένοι τελικά δεν έχω καταλάβει… Και φίλε Γιάννη στον Ν 4682/2020 φαίνονται αν είναι υποχρεωτικά τα μέτρα ή όχι.. ΚΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!!! Νόμος που ψηφίστηκε περίπου 1 μήνα πριν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ. Να υποθέσω ότι η πηγή των γνώσεών σας είναι η TV;; Όσα γράφω κάντε τον κόπο και ψάξτε τα… Είναι του ιδίου του κράτους όχι «ψεκασμένων»

  11. Πως θα υπογραψουμε σε ανωνυμους?πειτε ονομΤεπωνυμΟ κ αλλα στοιχει να γνωριζουμε
    Να δουμε πια ειναι αυτα τα…..σαινια κ τι επαγγελονται! Σιγουρα ειναι ολοι ……ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ

    • Τέτοιο μυαλό σαν το δικό σου πως το άφησε το ίδρυμα Παστέρ,η Νάσα?

      από που προέρχεται κυρά μου η σιγουριά σου?Πως γνωρίζεις ότι ο σκεπτικισμός των ‘σαϊνιών’ είναι αβάσιμος?
      ο Νοβάλις ισχυριζόταν ότι…»μόνο η ματιά που κοιτά προς τα πίσω μπορεί να μας πάει μπροστά, γιατί η ματιά που κοιτάει μπροστά μας οδηγεί προς τα πίσω».Επίσης ο Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι ‘δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε ένα δίλημμα το μυαλό που το δημιούργησε’.Έχουμε στο Νησί μας τέτοια διάνοια όπως εσένα και τον Ξενοδόχο και δεν έχουμε…Νοσοκομείο?

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
    ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΎΤΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

  13. το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο…….έχει παρενέργειες………..όσοι το έκαναν μεταδίδουν τον ίο…… προστατευτείτε από τους εμβολιασμένους το κάνεις η όχι έχεις την πιθανότητα να νοσήσεις. ο υποχρεωτικός εμβολιασμός καταπατάει τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα της χώρας μας . έχουν το δικαίωμα όσοι δεν το θέλουν να μην το κάνουν……. όσοι φοβούνται ας το κάνουν…..ο καθένας ας ασχοληθεί με ότι αφορά για τον εαυτό του, την οικογένεια του. δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του η τον εμβολιασμό στους συνανθρώπους του. όσο για τον τουρισμό όταν θα έρθουν οι εμβολιασμένοι της Ευρώπης , τότε θα δούμε αν θα νοσήσουν οι εμβολιασμένοι της χώρας. ο covid 19 έχει πολλές μεταλλάξεις. περαστικά μας…

    • Αγαπητέ ψεκασμένε, η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ανοίγει τον δρόν]μο για υποχρεωτικ΄εμβολιασμό και απαλλαγή μας από τύπους σαν και σένα

  14. (το ufo ήθελα να πω) Καταλάβετε επιτέλους. Δεν υπάρχει ιός. Η γη είναι επίπεδη. Είμαστε ο μοναδικός πλανήτης στο σύμπαν. Ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη. Στα αεροπλάνα βάλανε 4 κινητήρες για να ψεκάζουν καλύτερα.

  15. Προς αυτόν που έγραψε το άρθρο.. Κανονικά έπρεπε να βρούνε την ip σου και να εντοπίσουνε ποιος- ποια είσαι για να μπεις φυλακή. Δε ντρεπόμαστε λιγάκι, ξεφτίλες αγράμματοι. Είστε επικίνδυνοι και νομίζετε ότι όλοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Αν είχαν όλοι το IQ το δικό σας, καλύτερα να καταστρέφονταν! Μεσαίωνας και βάλε ακόμα πιο πίσω.. Για περάστε μία βόλτα από το νοσοκομείο να δείτε τι γίνετε. Για ρωτήστε φυσιολογικούς ανθρώπους ,πως το πέρασαν? Αντί να βοηθήσετε όλοι να ξεπεραστεί όλο αυτό το οποίο έχει επιπτώσεις παντού,το κάνετε χειρότερο! Ψεκασμένα πρόβατα, αναμασάτε την κάθε βλακεία που ακούτε από άλλους πανίβλακες και τα κόβετε και τα ράβετε όπως τα θέλετε εσείς. Ουστ που θέλετε και υπογραφές! Αν ήσασταν νορμάλ, θα βάζατε και το κανονικό σας όνομα αλλά προφανώς ντρέπεστε και είστε ανάξιοι να επιχειρηματολογήσετε για αυτά που γράφετε.

  16. θυμάμαι τα ανέκδοτα που είχαν κυκλοφορήσει για τους φοβιτσιάρηδες, για τους σκεπτικιστές,γ ι αυτούς που δεν έτρωγαν φρούτα, λαχανικά..οι επιστήμονες είχαν διαιρεθεί όπως και σήμερα, κάποιοι έλεγαν ότι τα αποτελέσματα θα φανούν μετά 10 χρόνια με τις ανεξέλεγκτες καρκινογενέσεις ,διαφόρων ειδών νεοπλασίες ..το αποτέλεσμα φάνηκε πολύ μετά,οι νεοπλασίες και η θνητότητα από μεταστατικές μορφές καρκίνων όλων των ειδών,ειδικά σε μέρη από όπου το νέφος πέρασε και πότισε τον ορίζοντα..αν βάλουμε κάτω τους χάρτες θα δούμε ότι σε κάποια σημεία η έξαρση κρουσμάτων καρκίνου ήταν πολλαπλάσια από άλλα μέρη και εμείς στα Νησιά το ξέρουμε,αλλά και το βλέπουμε στις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου συμπολιτών και συγγενών μας.Υπήρχε περίοδος που και το Βήμα της Κω είχα κάνει αναφορά στα πάμπολλα περιστατικά στην Κω,στην Βόρεια Ευρώπη κ.λ.π. ας μην είμαστε απόλυτοι.Δεν είμαστε σε θέση να δούμε τόσο μακριά κατηγορώντας όσους έχουν αντίρρηση σαν αμόρφωτους,,Δεν είδα κανέναν απ τους χλευαστές να δίνει με επιχειρήματα την απόδειξη ότι είναι ακίνδυνο…

  17. Σκέψου 30 χρόνια μετά..και οι επιστήμονες του ΣΚΑΙ/ΑΝΤ1/ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπογράφουν ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο.

    Οι «Los Angeles Times» ανέφεραν στις 25 Ιουλίου 1996 ότι η ακτινοβολία από το Τσερνομπίλ «συνδέεται με περιπτώσεις λευχαιμίας στην Ελλάδα». Οι επιδημιολογικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά της Οξφόρδης στις 30 Μαρτίου 2005 ανέφεραν: «Οι εκλύσεις ραδιενεργών υλικών ήταν τέτοιες που η μόλυνση του εδάφους βρέθηκε σε κάποιο βαθμό σε όλες τις χώρες του Βόρειου Ημισφαιρίου».
    Στην έκθεση του 1988 προς τη Γενική Συνέλευση, η επιστημονική επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τις επιπτώσεις της ατομικής ακτινοβολίας διαπίστωσε ότι «το ατύχημα στο Τσερνομπίλ … είχε ως αποτέλεσμα το ραδιενεργό υλικό να γίνει ευρέως διασκορπισμένο και κατατεθειμένο … σε όλο το βόρειο ημισφαίριο».

  18. Η δημοσίευση τέτοιων κειμένων είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων, ειδικά όταν θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είνα απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη.

  19. https://mikropragmata.lifo.gr/wp-content/uploads/2019/06/Screenshot_2-1.jpg
    ΕΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΊΛ
    Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΚΑΡΤΕΡΟΣ (ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΤΕ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΑΜΑΣΗΤΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
    ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ