Αναγνώστης: Να γιατί ο Δήμαρχος Καλύμνου δεν αντέδρασε στο αίτημα του Δημάρχου Κω να κλείσει η γραμμή Μαστιχάρι-Κάλυμνος (ΒΙΝΤΕΟ)

16
8331

Να γιατί ο Δήμαρχος Καλύμνου δεν αντέδρασε στο αίτημα του Δημάρχου Κω να κλείσει η γραμμή Μαστιχάρι-Κάλυμνος.

Ο κ. Διακομιχάλης απέδειξε ότι θυμάται καλά, οι επικεφαλής όμως των παρατάξεων που έβγαλαν ανακοινώσεις για την απόφαση του δημάρχου Κω μάλλον έχουν κοντή μνήμη. (ΒΙΝΤΕΟ)

«Την αναστολή των δρομολογίων της ΑΝΕΚ αποφάσισαν Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη στην Κάλυμνο, που πραγματοποιήθηκε και με την συμμετοχή και του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης. Να κλείσουν οι πόρτες στο νησί, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα κορωνοϊου ενόψει και του Πάσχα, επισήμανε ο κ. Διακομιχάλης που ζήτησε την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.» (3 Απριλίου 2020)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν οι Καλύμνιοι περιορίζονται στην Κάλυμνο, θα έπρεπε κι αλβανοί να κλειστούν στην αλβανία. Γιατί δήμαρχε αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους Καλύμνιους; Ε;

  2. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΤΕΣ

  3. Κυριτση όταν μιλάς στα ραδιόφωνα της Ρόδου βρίζεις το δήμαρχο σας και το παίζεις προστάτης των καλυμνιων. Στην Κω κάνεις τη πάπια και δε μιλάς. Ούτε μια ανακοίνωση δε βλέπω για το Νικηταρά

  4. Το «ζητάμε όλοι όσοι έρχονται από Πειραιά και από άλλα νησια…να μπαίνουν σε καραντίνα» που είπε ο κ. Διακομιχάλης σας φαίνεται το ίδιο με το «ζητάμε την απαγόρευση της μετακίνησης από Κάλυμνο προς Κω» του κ. Νικηταρά;;; Ενδιαφέρον και εντυπωσιακοτο πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα κ. Ανάγνωση από την Κω.

  5. κ. Αναγνώστη από την Κω με το βίντεο που στείλατε καθόλου δεν εκθέτει τον κ. Διακομιχάλη και τους Καλύμνιους.
    Η πρόταση του κ. Διακομιχάλη ήταν «να κλείσουν οι πόρτες στο νησι. Οι επιβάτες που έρχονται από τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΑ να μπαίνουν σε καραντίνα ….».
    Ο κ. Νικηταρά ζήτησε «να απαγορευθεί η μετακίνηση ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΚΩ!»
    Μήπως τώρα τη βλέπετε τη διαφορά;;;

    Για να μην πω κιόλας ότι όταν ο κ. Διακομιχάλης έκανε αυτήν την πρόταση η Κάλυμνος είχε μηδενικά κρούσματα, κάτι που δεν συνέβαινε σε σας τη στιγμή που εστάλη η επιστολή του κ. Νικηταρά.

    • Δεν το άκουσες όλο μάλλον…….είχε ζητήσει από τις 2 ναυτιλιακές που κάνουν τα δρομολόγια Κάλυμνο- Μαστιχάρι, να σταματήσουν τα δρομολόγια.

  6. Ο κ.Δήμαρχος το πε για τον Λιγνάδη,μην τυχόν και έρθει Κάλυμνο...

    και αρχίσει να//////κόσμο…. ρε τι θα ακούσουμε ακόμα….Με τέτοιες λογικές μήπως έπρεπε να μας κρατάνε μούτρα και οι απέναντι που καταπολεμούσαν τον κορονοιό με κολόνιες λεμονιού.

  7. Απαιτούμε δηλαδή να κλείσει γιατί Απέναντι στην Κω βρέθηκε ένα κρούσμα τι δεν καταλαβαίνετε

  8. εχετε δει ποτέ ανακοίνωση της Νάξου να κλείνει την συγκοινωνία με την Μύκονο; της Χίου να κλείνει της Λέσβου; της Καβάλας να κλεινει την Θάσο; κλπ κλπ;;; η Κως πάντα πρωτοπορεί σε θέματα ρατσισμού, να τον χαίρεστε….

  9. έχετε δει ποτέ ανοικοινωση της Νάξου να κλείνει την συγκοινωνία της Μυκόνου, που είχε πολλά κρούσματα; της Χίου να κλείνει την Λέσβο; της Καβάλας να κλεινει την Θάσο; η Κως πρωτοπορεί πάντα….Να τον χαίρεστε

    • Ναι παντα πρωτοπορει. Τι ηθελες να ερχονται μαζικα και ανεξελεγχτα την ωρα που εχουν 1200 ενεργα κρουσματα; ευτυχως που ο δημαρχος μας ξερει τι κανει!!!

  10. αποκλεισμο της καλυμνου επ αοριστω. Πρωτοι εκεινοι ηθελαν να κλεισουν τα λιμανια και τωρα θελουν αλληλεγγυη. ε λοιπον ΚΑΜΙΑ αλληλεγγυη στα καλυμνικα κολπακια τους. Το ψεμα το εχουν στο dna τους.

  11. Οι κραυγες των πολιτικαντηδων που αφησαν την καλυμνο στο ελεος του θεου!!!

    Βρε οι γουργουλες!!! Αντι να προσεχουν, σκουζουν για να βγαλουν απο πανω τους τις ευθυνες!!! Συναγωνιζονται η μια παραταξη την αλλη, ποια ειναι πιο παλλαβη!!! Παντως εγω που μιλησα με καλυμνιους που εργαζονται στην κω, συμφωνησαν οτι πρεπει να ελεγχονται με τεστ οσοι ερχονται για λογους υγειας η εργασιας!!!

  12. Οσοι δεν ξερουν απο τις συνεπειες του κορονοιου μπορουν να λενε οτι θελουν. Η αληθεια ειναι οτι ο δημαρχος καλα εκανε . Το ιδιο θα εκανε και ο καλυμνιος δημαρχος αν τα νουμερα ηταν αναποδα.. απλα στην καλυμνο αν πει μια λεξη μια παραταξη, τρεχουν και οι αλλοι απι πισω να παρουν θεση. Μια ζωη λογια, και πραξεις μηδεν!!! Οπως ειναι γνωστο η καλυμνος ειναι ο αφαλος της γης!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ