Ι. Κουτσικίδης: Ιβερμεκτίνη (Ivermectin) – Το Happy End του Κορωνοϊού…!

3
8933
Καλησπέρα σας. Παρακολουθήστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο των 10 λεπτών εάν δεν το έχετε ήδη δει….!!!
 

Μετά την δημοσιοποίηση της παραπάνω ομιλίας που έγινε στη Γερουσία των ΗΠΑ από το καθηγητή ιατρικής (Πνευμονολόγο και Εντατικολόγο) Dr. Pierre Kory στις 8 Δεκεμβρίου… Τα 12mg Ιβερμεκτίνης που κοστίζουν στην Ινδία 3,5 ευρώ, στην Κίνα 5 ευρώ και στην Ελλάδα 13 ευρώ… ακούγεται ότι έφτασαν στη ΜΑΥΡΗ αγορά των ΗΠΑ 960 Δολάρια…!!! 
 
Αυτό το πάμφθηνο, παλιό και ασφαλές φάρμακο φαίνεται ότι αλλάζει όλα τα δεδομένα. Όχι μόνο ξεμπερδεύει κάποιος με τον Κορωνοϊό μέσα σε 3-5 ημέρες… Αλλά και τον προφυλάσσει εάν το λάβει προληπτικά…!!! 
 
 
 
 
 
Ο Χριστός και Η Παναγία μαζί σας…!!!
 
Με εκτίμηση 
 
Κουτσικίδης Ιωάννης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι παραμυθια της χαλημας προβαλετε παλι;Το μαθατε εσεις εδω αλλα οχι οι επιστημονες και ολος ο κοσμος.Μαλλον δεν θελουν να γινει καλα ο κοσμος ολοι οσοι εχουν αφιερωσει τη ζωη τους σε αυτο αλλα το ξερει η κυαρα κατινα και ο κυριος που υπογραφει.Σοβαρευτητε δεν ειναι πια πλακα.

    • Θα κάνω μία καλοπροαίρετη επισήμανση. Μάλλον δεν παρακολούθησες το βίντεο… Καθηγητής Ιατρικής είναι αυτός που παρουσιάζει τα τελικά αποτελέσματα των πολλών κλινικών μελετών που έγιναν παγκοσμίως για το συγκεκριμένο φάρμακο, στη γερουσία των ΗΠΑ στις 8/12/2020. Το χαρακτηρίζει «θαυματουργό» φάρμακο διότι η μελέτες απέδειξαν ότι όχι μόνο θεραπεύει πλήρως από την Covid-19 σ’ ελάχιστες ημέρες αλλά προφυλάσσει από τον συγκεκριμένο Ιό εάν κάποιος το λάβει προληπτικά…!!! Το συγκεκριμένο φάρμακο λόγω παλαιότητας δεν έχει πατέντα… Είναι γενόσημο. Γι’ αυτό είναι και ιδιαίτερα φθηνό. Το βίντεο είναι μόνο δέκα λεπτά και έχει ελληνικούς υπότιτλους… Παρακολούθησέ το… Και θα καταλάβεις…!!!

  2. Πώς το περνούμε το φάρμακο;;Έχει μέσα τέσσερα χαπακια. Όλα μαζί;Πριν νοσήσουμε;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατρός;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ