Δημήτρης Καλλούδης: Ο αργός θάνατος της Ευρώπης

3
844
Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ___________________
Η Ευρωπαϊκή ‘Ενωση, με λέξεις λιπαρές βουτηγμένες μέσα στη γλύνα, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι και να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της. Οικονομικά συμφέροντα αποδείχτηκαν ανώτερα του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους, της Αλληλεγγύης, της ΕΝΩΣΗΣ, που γι’ αυτήν μάτωσαν ψυχικά αρχηγοί ΚΡΑΤΩΝ για να ενώσουν λαούς, να συνυπάρξουν εθνότητες και να αλληλοβοηθηθούν.
Μεγάλη η απογοήτευση. Όχι γιατί δεν είπε ΝΑΙ, στο δίκαιο, ΝΑΙ, στο σωστό, αλλά γιατί την περιπαίζει και την λοιδορεί ένας αρχομανής αλλόφρων, που φοβάμαι ότι, πολλά δεινά θα επιφέρει στην Ευρώπη μετά την θολή, γκρίζα και ανεπαρκή απόφαση της.
Και λυπάμαι που η Ευρώπη δεν έχει αντιληφθεί το αντικοινωνικό και αντιανθρωπιστικό φαινόμενο συμπεριφοράς που προέρχεται από βαθιά φασίζουσα νοοτροπία που όμως, δεν συνθέτει και δεν περιέχει καμιά ιδεολογία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μοναχή το δρόμο πήρες εξαναρθες μοναχή. Δεν είναι εύκολες οι θύρες αν η χρεια τες κουρταλει. Διονύσιος Σολωμός. Έτσι είναι κ.Δημητρη. γιατί να κακοκαρδισουν δυσαρεστησουν το γείτονα όταν κρυφά κάτω απο το τραπέζι του ξεπουλανε την πραμάτεια με τα όπλα τους;;

  2. Μόνο οι ευρωλιγούρηδες θριαμβολογούν πια για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που έπαψε προ πολλού να είναι Ένωση του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους και της Αλληλεγγύης των Κρατών Μελών της, στα οποία συμπεριφέρεται σαν να είναι τα άτακτα παιδιά που οφείλουν να υποτάσσονται στις προσταγές της μάνας τους, δηλαδή της Γερμανίας. Και τέτοια παιδιά υπάρχουν δυστυχώς πολλά και στην Ελλάδα.

  3. ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ,ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ…
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ…
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΣΠΙΤΑΡΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ??
    ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΒΡΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ,ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΞΑΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??
    ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΒΡΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΝ ΤΟΥΣ OLYMPIC GAMES,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ…
    ΠΗΡΑΜΕΝ ΤΟΣΑ ΑΡΓΥΡΑ,ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΑ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΒΡΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ….
    ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΙΟ,ΕΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕΝ
    ΤΟ ΑΣΠΡΟ…ΛΑΔΙ??..ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΟ….ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ