Αναγνώστης: Σκουπίδια σ’ ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Κω, στη Ζιά

5
1375

Αναγνώστης: Σκουπίδια σ’ ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Κω, στη Ζιά

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι, στο νησί της Κω δεν ζούν μόνο οι Κώοι, κατάλαβες εμπαθή μπαστουνόβλαχε;!!! Δεν λέω ότι εμείς οι ντόπιοι είμαστε καλύτεροι, όμως υπάρχουν και άλλοι (από άλλα μέρη που ζουν στην Κω) που έχουν αυτή την συμπεριφορά όσον αφορά τα σκουπίδια!!

  1. Αχ και πάλι Αχ σ΄αυτή την παραδοσιακή μοναδική στο νησί της Κω περιοχή τη Ζιά με την υπέρτατη πανέμορφη Θέα που όμως την έχουν υποβιβάσει σε ένα ατέλειωτο ΄΄ γιουσουρούμ¨ ( λαϊκό δημοπρατήριο) με τις ακαλαίσθητες ατέλειωτες εντός του δρόμου διάφορες ταμπέλες τα μπουκάλια με λάδια και κανέλλες διάσπαρτα εδώ κι εκεί να βρίθουν από κακογουστιά και να μειώνουν το πέρασμα των περαστικών. Μα δεν υπάρχει κανένας να βάλει σε τάξη αυτή την ασυδοσία? ΚΑΝΕΝΑΣ. Δήμος, Αστυνομία και κάθε είδους Αρχή? Όλα αυτά είναι ΝΟΜΙΜΑ? Είναι αδήριτη ανάγκη κάποιος επιτέλους να ενδιαφερθεί.

  2. Ο//////ΚΑΙ Ο ΄/΄/΄/΄/΄/ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΕΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΜΕΙΑ. ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.