ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Πως γίνεται να λειτουργεί μπαρ ξενοδοχείου μετά τις 12 που κλείνουν όλα τα καταστήματα; («τα παράπονα σας στο βουλευτή…»)

27
1705

Καλησπέρα σας 12 η ώρα υποτίθεται κλείνει η μουσική για όλα τα καταστήματα.

Ερωτώ πως γίνεται στην……… τουριστική περιοχή της Κω μετά τις 12 να συνεχίζει τη λειτουργία του μπαρ ξενοδοχείου που συγκεντρώνει κόσμο απ΄έξω και συνεχίζουν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι όσο πάει.

Μήπως τελικά ισχύει η απάντηση που έδωσε όργανο της τάξης σε συμπολίτη μας «τα παράπονα σας στο βουλευτή…»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως να απαγορεύουμε να τρώει και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, εξυπνε?

    Ο πελάτης έχει πληρώσει έως και 200 ευρώ την διαμονή στο ξενοδοχείο, και δεν υπάρχει όριο συμβολαίου πριν έρθει ότι θα πίνει μέχρι τις 12,…. Τα μπαρ ξενοδοχείου λειτουργούν ως τις 1 η ότι ώρα τους γουστάρει και αν σαρεσει,αν δεν σαρεσει κάλεσε την σδοε να τα βάλει με πράκτορες, ξεναγόυς, ξενοδόχους, ο νόμος αναφέρει, εμπορικά καταστήματα, καφέ εστιατόρια, μπαρ και όχι προπληρωμενες υπηρεσίες που έχει πληρώσει ήδη πελάτης, πανιβλακα

    • Επειδη είσαι ξενοδόχος και τα παίρνεις μας έδωσες απάντηση ασχολούμαι μαζί σου μόνο για να σου πω οτι πανιβλακας είσαι και φαίνεσαι γιατί σκέφτεσαι μόνο για πάρτυ σου πια υπηρεσία ρε νούμερο έχει προπληρώσει το μπαρ που χρεώνεις και όλους τους άλλους τους κλείνει τι δεν καταλαβαίνεις . Δεν θα σου ξανά απαντήσω γιατί σε γράφω εκεί που δε πιάνει μελάνι

    • Αυτή είναι η κατάντια..τα Νησιά της Ελλάδας να παίζουν ρόλο εξοχικών. Όταν κολλήσει κάποιος να δούμε τι θα λες τσιράκι. Όταν επίσης ανοίξουν οι απέναντι και με την ισοτιμία τους χάσετε όλους,να δω τι θα γλείφεις.. φταίει το Ελληνικό κράτος που υπάρχει αυτή η ανισότητα και έπρεπε να σφραγίσει το μπαρ.Πάρε τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και δώσε τα στοιχεία.

    • Καλέ τι γλυκομιλητος άνθρωπος είσαι εσύ;
      Ή μήπως είσαι Πιτ Μπουλ, που έμαθε υπολογιστή..;;!!

      • στην σύνταξη σχολίων με ακλόνητα επιχειρήματα και γεμάτους νόημα επιθετικούς προσδιορισμούς, αλλά μάλλον γλυκοτσ…..χρειάζεσαι.

  2. Όπως δεν κλείνουν τα περίπτερα έτσι και τα ξενοδοχεία παραμένουν ανοιχτά και μπορούν να πουλήσουν για πακέτο.

  3. Έτει ακριβώς όλα να λέγονται!! Ειδικά ένα ξενοδοχείο στο…..είναι κάθε μέρα ανοιχτο μετά τις 12 !! Ούτε ένας έλεγχος απαράδεκτοι! Εμείς που έχουμε μαγαζιά τι είμαστε δηλαδή ? Μ…… Ες??????
    Ξέρετε για πιο αναφερομε.. Ο συγκεκριμένος θα φάει καταγγελία αν συνεχίσει !

  4. Μηπως θελεις φιλε να κλεισουν κ τα ξενοδοχεια για να ικανοποιηθεις? Μιας που το δικο σου μαγαζι κλεινει στις 12 ? Για να μην νιωθεις αδικημενος? Αντι να λες παλι καλα που παραμενουν τα μπαρ των ξενοδοχειων ανοιχτα κ συνεχιζει να ερχεται τουρισμος στο νησι. Σφυζεις απο τουριστικη παιδεια βλεπω!

    • Αναγραφεται ξεκαθαρα :
      Η απαγόρευση καταλαμβάνει τις δραστηριότητες:

      υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης/ΚΑΔ 56.10
      παροχής ποτών/ΚΑΔ 56.30 .
      Εξαίρεση delivery και take away.
      Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι κάτι από τα δυο. Λίγο πιο κατω υπάρχει κ άλλο ξενοδοχείο με μπαρ εστιατόριο που 12 είναι κλειστό. Τώρα τα συμπεράσματα δικα σας.

    • Δηλαδή για τα Bar έρχονται;η τουριστική σου παιδεία σε δίδαξε,οτι

      το κέρδος είναι πάνω απ την αξία της ζωής;και γιατί μας έβαλαν στο ‘πορτοκαλί’ επίπεδο επικινδυνότητας μετάδοσης της ασθενείας,αφού τους διασκεδάζουμε μια χαρά …ο Μάγος της φυλής σου τα είπε;Ουγκ.. ξέρεις τι σημαίνει ισονομία, ίσα δικαιώματα, ισοπολιτεία ή δεν στα μαθε κανείς αυτά τα ψιλά γράμματα;

  5. Βρε κεφτε βλακαμα. Δεν είναι όλα τα μπαρ ξενοδοχειου all inclusive. Οπως λεει το αρθρο πολλα μαζεύουν κόσμο απέξω και πληρώνουν κανονικότατα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ all inclusive.Βλάκα Ε βλάκα.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

    • Το Φυστικι γραφεται με Υ κ η στο τελος (Φυστικης), βλακαμα αγραμματε. Εχεις κ αποψη! Αλλα μονο απο το Τζον Φυστικης μπορουμε να βγαλουμε πολλα συμπερασματα για την κατασταση του εγκεφαλου σου χαχαχαχα!!!

  6. Που αναφέρεται ότι τα μπαρ ξενοδοχείων μπορούν να λειτουργούν έως τις 1 τα ξημερώματα;

  7. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 200 ΤΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΞΕΝΟΝΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΞΩ???

  8. Αν 12:10 Παρασκευή δεν είναι κλειστά και δεν επιβάλλει η αστυνομία πρόστιμο θα σας βγάλουμε στα κανάλια !

  9. ρε σας το χω ξαναπεί. Στην πείνα θα μας ρίξει ο Μητσοτάκης. Ξυπνήστε

  10. Ξεφτίλες αφήστε το κόσμο να δουλέψει, αλλά έτσι είστε εδώ ζώα, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Κ εσυ που θα κανεις τη καταγγελία τι θα καταλάβεις, πω πω κακιά!😏😏😏

    • Ναι ρε ///// πεταμενε! Αφου εγω δε δουλευω και θα ψοφησει η δικη μου η κατσικα να ψοφησει και η δικη σου ρε καραγκιοζη! Εισαι εξυπνος εσυ ρε λασπη; Ή θα μας ταισει ολους η δικη σου η κατσικα ….

      • Άμα η κατσίκα μου ζήσει κάτι θα φας κ εσυ ενώ άμα ψοφήσει δε θα φάει κανένας ρε βλάκα!!🤮🤮

  11. Δεν βλέπουν τα χάλια μας που κλείνουν μαγαζιά ξενοδοχεία φύγανε Ολλανδοί και σε ένα μήνα δεν θα έχουμε τίποτα,τότε ελάτε ρε καραγκιόζηδες να μιλήσετε όχι 12 ούτε μέχρι τις 21:00 δεν θα κάθεστε να τους κλείσουμε να χάσουν την δουλειά όσοι δουλεύουνε για να είμαστε οι ελληνάρες ρε Κολοκοτρώνη θέλετε ρεεεε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ