Νικόλας Σπύρου: 3 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για τα Θερμά!

14
1278
Σας καλώ να διαβάσετε  αυτό το κείμενο και σας καλώ να αναλογιστούμε ο καθένας μας ξεχωριστά την ευθύνη μας. Θα σας γράψω για τα ιαματικά μας λουτρά γνωστά σε όλους μας ως  Θερμά.
Κατά καιρούς έχουν πέσει στο τραπέζι ιδέες, μελέτες , συζήτησης , διαφορά αναπτυξιακά προγράμματα που θα μπορούσαν να ενταχθούν τα θερμά κ.α. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό αλλά στην πορεία στο μέχρι να φτάσουμε εκεί. Πώς είναι δυνατόν να διαφημίζουμε κάτι και να καλούμε τον επισκέπτη να πάει εκεί όταν για αυτό το μέρος δεν παίρνουμε καμία ευθύνη.
Δεν υπάρχει μια ενημερωτική πινακίδα ούτε καν στα Ελληνικά που να ενημερώνει για τον χώρο ούτε καν πάνω στην στάση του λεωφορείου, ενώ θα δείτε πινακίδες που διαφημίζουν αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά και μικρογεύματα.
1ο θα πρεπει να τοποθετηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες φύλακας ,οδηγός φροντιστής, η όπως θέλετε πείτε τον επί 24ωρου  βάσεως. Ρητή απαγόρευση για τα οχήματα πολλές φορές παρατηρούμε οχήματα μπροστά από στον λακο. Είναι χώρος φυσικής ομορφιάς και χαλάρωσης.
2ο. Πρέπει να τοποθετηθούν λαμπτήρες κατά την διέλευση όλου του μονοπατιού, εάν υπάρχει πρόβλημα ηλεκτρολογικό υπάρχουν και ηλιακοί λαμπτήρες.
3 ο.αποδυτήρια και κάδοι σκουπιδιών ανεξάρτητος τον καταστημάτων που υπάρχουν εκεί είναι απαραίτητα, πολλοί τουρίστες περνάνε την νύχτα τους εκεί.
Ευχαριστώ πολύ
Σπύρου Νικόλαος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΙΚΟΛΑ!ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΤΥΡΑΝΑ.

  2. Επίσης να φύγουν όλες οι παράγκες…….. και άλλα πολλά… που να τα πιάσουμε όλα. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να γίνει κάτι αξιόλογο εκεί με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αισθητική και σεβόμενο το περιβάλλον. Μην σου πω μετά την ανάπλαση να υπάρχει και χρέωση με είσοδο ένα μικρό ποσό για πηγαίνουν όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη και όχι κάθε καρυδιάς καρύδι.

  3. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να φύγουν οι καντίνες και ο δήμος να βάλει ένα συμβολικό εισιτήριο 2 € και όλα τα έσοδα να πάνε για την ήπια αξιοποίηση της περιοχής και την πρόσληψη ανθρώπων για την καθαριότητα, φύλαξη και συντήρηση της περιοχής

  4. Κατά τα άλλα, θέλουν επένδυση στον τουρισμό,

  5. Νικόλα ότι και να πεις όλα πάνε στον κουβά χωρίς πάτο. Δεν ακούνε παιδιά μορφωμένα σαν εσένα ούτε τους δίνουν σημασία για αυτό φτάσαμε εδώ που φθάσαμε. Ξυπνάτε κυβερνώντες

  6. Τόσα χρόνια η αδιαφορία η εγκατάλειψη έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ενώ θα μπορούσε να ήταν ένα στολίδι και σημείο

  7. Τόσα χρόνια η αδιαφορία η εγκατάλειψη έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ενώ θα μπορούσε να ήταν ένα στολίδι και σημείο αναφοράς . Υπεύθυνοι πολλοί !!!
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας , να ρημαζουμε, όχι να δυμιουργουμε ούτε να σώζουμε .

  8. Εγω λεω να παρομε το νερο απο κει να το μεταφερομε με ενα δικτυο σε ενα δημοτικο ξενοδοχειο σπα που θα δημιουργηθει, και να κανομε οτι χρειαζεται για την εκμεταλλευση του. Κατι που επρεπε να εχει γινει εδω και 50 χρονια.

  9. καλα,,, εσυ μπαρμπα σουλη πρεπει να εισαι μεγαλος καλλος, νικολα μου καλα τα λες κ πιστευω οτι μεχρι του χρονου ο δημαρχος μας κατι θα κανει απ αυτα που ειπες.ισως κ πιο πολλα

  10. Καλα τα λες Νικολα !….αλλα ποιος ακούει….εισαι μέγιστος μπες στην Βουλη και μάθε τους μπαλίτσα αγόρι μου είσαι Τιτάνας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ