Δ. Χόνδρος: Θεωρώ την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Κω, δείγμα απίστευτου θράσους

35
1992

Θεωρώ τη σημερινή επίσκεψή του Αλέξη Τσίπρα στη Κω, δείγμα απίστευτου θράσους.

Πέντε χρόνια πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε ούτε μια φορά το νησί. Δεν το έκανε, ενώ είχε εισηγήσεις, ούτε καν μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2017. Και όμως, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε 4 φορές σε απόσταση αναπνοής απο το νησί καθώς επισκέφθηκε 2 φορές την Κάλυμνο και άλλες 2 τη Νίσυρο.

Γιατί δεν μας καταδέχθηκε; Μα γιατί μας θεωρεί ..ακροδεξιούς! Αυτό έλεγε, αυτό έγραφαν τα παπαγαλάκια του στις αδέσμευτες (τρομάρα τους) εφημερίδες, επειδή δεν θέλαμε χοτ σποτ στο νησί.

Τι πάει να κάνει,τώρα, στη Κω ο κ. Τσίπρας; Να κλάψει για τον τουρισμό; Ας πάει να κλάψει στο χοτ σποτ, το μοναδικό έργο που έκανε η κυβέρνησή του στο νησί. Ποτέ δεν άκουσε τα επιχειρήματα των φορεών του νησιού. Αποφάσισε και διέταξε. Και μετά ήλθε και ο …Μουζάλας να μας παραδώσει μαθήματα ευαισθησίας. Ναι, από τον Μουζάλα τα περιμέναμε.

Τι άλλο θα κάνει στη Κω ο κ. Τσίπρας; Θα κλάψει για την ανάπτυξη; Ας πάει να κλάψει στους αρχαιολογικούς χώρους που δεν έχουν αναστηλωθεί 3 χρόνια μετά το σεισμό, τα δύο με δική του κυβέρνηση.

Η αξιοπιστία του κ. Τσίπρα στο νησί είναι μηδενική. Οτι και να πει είναι κούφια λόγια. Οταν περιμέναμε τα έργα του, εσπράξαμε αδιαφορία, και συκοφαντίες.Και από αυτόν και από τον ακροδεξιό συγκυβερνήτη-συνεταίρο του.

Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει και δεν έχει να μας προσφέρει απολύτως τίποτα. Αλλά και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να τον πιάσουμε πόρτα για το χειμώνα. Σιγά μη χάσουμε το κελεπούρι.

Εντάξει, δεν θα τον βάλουμε να απολογηθεί, αν και θα έπρεπε. Και επειδή είμαστε και φιλόξενοι ας τον κεράσουμε και ένα σουβλάκι του ..Λαμπρου αλλά μέχρι εκεί.

Ας δει ο κ. Τσίπρας, το νησί που συστηματικά αγνόησε, που έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του για να το καταστρέψει, και ας παει στην ευχή του Θεού.

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θέματα με τον Παπά, Παπαδημούλη,την εισαγγελέα διαφθοράς,γαργάρα.. τίποτα δεν τον συγκινεί όσο οι μη Έλληνες..

  2. Μετά την Κω, ο Αλέξης έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί το νησί της Λέσβου και μετά το νησί της Μυτιλήνης. 😂😉

  3. Δημήτρη εσυ κανεις ρεπορταζ αλλα και εμεις δεν τρωνε κουτοχορτο. Μετα τον σεισμό ο Κυριτσης τοτε δημαρχος του νησιου ειπε ατο τοτε πρωθυπουργο να μην έρθει στη Κω. Δεν χρειαζεται!!!!

  4. Κι εμείς αυτό θεωρούσαμε όλα τα χρόνια που κυβερνήσατε, οι ‘’ σοσιαλιστικές δυνάμεις’’ ότι αργά η γρήγορα θα οδηγούσατε την χώρα στη χρεοκοπία, κάτι που κάνατε βεβαίως βεβαίως!

  5. Πες τα χρισοστομε… Είδες όμως;;; γύρω γύρω ήταν οι διάφοροι… Κανένας δεν έπρεπε να είναι εκεί… Να τον άφηναν μόνο του…

  6. Η χώρα έχει μεταβληθεί σε απέραντο φρενοκομείο! Κωνσταντίνος Καραμανλής

    Φαίνεται ξεχνάς πως ο καθηγούμενος σας πρώην Δήμαρχος Κυριτσης, ήταν ορκισμένος εχθρός του Τσίπρα και της τότε Κυβέρνησης, κάτι που το πλήρωσε όλο το νησί..
    Τώρα ποιος έχει θράσος..τι να πει κανείς;
    Όταν, σε Παγκόσμια..πρωτοτυπία, οι διωκόμενοι για το μέγα σκάνδαλο της Novartis, γίνονται διώκτες, το σκάνδαλο γίνεται..σκευωρία και διώκονται ακόμη και οι Εισαγγελείς Διαφθοράς, σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης, όποιου μελλοντικά ανακαλύψει τις κυβερνητικές αλητείες, ε…. εξαρτάται πως θα τα δει κανείς, από το τι είδους σανό γουστάρει να μασήσει.. Με όλα τα ΜΜΕ να προωθούν την…χορτοφαγία, Καληνύχτα Ελλάδα! Μόνη σου επέστρεψες στον Μεσαίωνα και το απολαμβάνεις…!

  7. Αν λέω τώρα αν…εσύ είσαι στο Μέγα Κανάλι υπεύθυνος, τότε καταλαβαίνω γιατί το επίπεδο μας είναι τόσο χάλια…Τελειώσατε και μείνατε μονάχοι..Όσο ποιο γρήγορα το πάρεις είδηση τόσο το καλύτερο….για σένα…
    Δημητράκη καλή νύχτα….

  8. Βάλε μάσκα για τον κορονοιο και βγάλε τη μάσκα της καλοσύνης για να φανεί η πραγματική σου μούρη

  9. Τον έβαλες στη θέση του και αυτόν και τα Συριζονια που έτρεχαν να του βαρέσουν παλαμάκια. Αν περιμέναμε από το δήμαρχο να σηκώσει ανάστημα και να του πει αυτά που έπρεπε ζήτω που καήκαμε

  10. Σε πονάει που πολλοί παλιοί φίλοι σου είδαν σε αυτόν αυτό που δεν βλέπουν στην θυγατέρα που εξακολουθεί να κρατάει στα δύσκολα τον απίστευτο και ανεκδιήγητο προθυπουργό

  11. ο πιο θρασυς ψευτρακος κι ο πιο μεγαλος ποιτικος απατεωνας, θυμηθηκε την κω που κατεστρεψε χωρις λογο φτιαχνοντας χοτ σποτ κατ απαιτηση του ερντογαν και της μερκελ.
    ο τεμπελακος καταληψιας που εγινε πρωθυπουργος, που ξεπερασε τον πινοκιο μην γνωριζοντας τι ειναι λεσβος και τι μυτιληνη και ο μειοδοτης της μακεδονιας που ποτε δεν πιστεψε…… .ολη η συμμορια που εκανε

    καθημερινα κουρελοχαρτο το συνταγμα, με σκευωριες που οι μπολσεβικοι ξερουν πολυ καλα να κατασκευαζουν. αθεος εχει δωσει ονοματα ξενων και καλα επαναστατων, γιατι οπως λενε οι καραγκιοζηδες εκει στο κομμα του ο καραισκακης, ο κολοκοτρ ωνης και οι αλλοι ηρωες , ηταν κατσαπλιαδες…ΕΞΩ ΞΕΦΤΙΛΕςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  12. Αν βγαινει ενας πρωθυπουργος και σου λεει δεν ηξερα ειχα αυταπατες τι ακριβως κανεις;Του λες δεν πειραζει αγορι μου εκει σε θελω εγω ,που θα παει θα μαθεις.Αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται.Σε κανονικη χωρα ο τυπος θα ηταν σπιτι του.Δεν ειναι δικαιολογια το ..ποιον να βαλουμε.

  13. ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ. ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΤΩΧΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

    • πιο ανθελληνική μάζα…όλα τα στελέχη του από πρωίας μέχρι ξημερώματα να νοιάζονται για την σίτιση, στέγαση, περίθαλψη, διασκέδαση, καλοπέραση των Ασιατών και Αφρικανών, καμία κυβέρνηση δεν είχε εγγεγραμμένους στις οργανώσεις νεολαίας και κομματικής περισσότερους ξενους από Έλληνες.. καμία Κυβέρνηση δεν είχε το αλαλούμ,την πανσπερμία διαφορετικών και αντικρουόμενων απόψεων, όπως οι συνιστώσες του μορφώματος.. καμία κυβέρνηση δεν αποκαλούσε φασίστα τον έχοντα άλλη άποψη..καμια κυβέρνηση δεν υπηρέτησε τόσο το αλαλούμ στο Δημόσιο με αποτέλεσμα λίγο πριν τα μπάνια του λαού το 18 να καούν ζωντανοί τόσοι ανθρτωποι..ασε μην το ανοίξω μεσημεριάτικα αριστερό αν πόμολο.. γιατί νοιώθω ενοχές που τους ψήφισα

      • Εσυ δεν ανηκεις στην πρωτη κατηγορια. Ειναι ολοφανερο οτι ανηκεις στη δευτετη. Εισαι ηλιθιος

  14. Δημήτρη γνωρίζεις πως ο Τσίπρας ενημερωνόταν για τα όσα γινόταν στην Κω από τον τότε τοπικό βουλευτή, και τη σπείρα που έχει με δεξιοτεχνία αυτός στήσει και αποτελείτε από άτομα συνήθως περιορισμένης πολιτικής ικανότητας που αυτός ελέγχει απόλυτα. Αυτοί για λόγους που έχουνε σχέση με το τι θα μπορούσε να μεταφέρει ο τότε δήμαρχος στον τότε πρωθυπουργό για τον τοπικό βουλευτή θεώρησαν πως δεν έπρεπε να έρθει γιατί τάχα μου είναι χρυσαυγίτες κλπ. Όσο για τις ανώνυμες κομπλεξικές χρυσαδελφές που βγάζουν τα αρρωστημένα κόμπλεξ τους απέναντι στον ποιο σημαντικό πολιτικό του τόπου μας των τελευταίων χρόνων θα συμβούλευα να προσέχουν μην τυχόν και σχίσουν κανένα καλσόν, και για εσένα Δημητράκη πρόσεξε γιατί το αφεντικό έχει κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών

  15. Σωστός ο Δημήτρης!!!!
    Ο Τσίπρας είναι τόσο μικρός, τόσο λίγος!!
    Σκεφτείτε λίγο εσείς οι υποστηρικτές του.
    Εκτός από πολιτικάντης τακτικιστής, τι άλλο είναι;
    Ποιο το επίπεδό του, όπως και να το δεις;
    Άδειο πουκάμισο!!

  16. Μεγάλε….. πάρε τον μεγα …… που ταυτίζονται οι απόψεις σας μιας και ανήκετε στην Πασοκονεαδημοκρατια και πάτε να πιείτε καμμια ρακί και να πάρετε και κανένα θαλασσοδανειο για τις υπηρεσίες σας

  17. ΣΥΡΙΖΟΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΚΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ…
    Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ….ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..

  18. που ειναι οι μασκες σας ρε καραγκιοζηδες ???
    απο τον λαικιστη αχρηστο αρχηγο της διαπλοκης σε λιγο θ ακουσουμε οτι ο κοροναιος ειναι συνομωσια του μητσοτακη και των επιστημονων..
    fora maska re orgioooooooooooooooooooooooooooooooo

  19. γεια σου μεγαλε ηγετη της αριστερας , γεματα βιβλιαρια με ενσημα τεμπελη , με τα κοτερα και τα πουρα των 100 ευρω, που…. ολως τυχαιως….ανηκουν σε μια φτωχη δεξια που τοσο μισεις, αλλα κυβερνησες μαζι τους για να μην χασεις την εξουσια ψωνιο….
    το μονο που δεν προλαβες ευτυχως να κανεις ηταν να πας τους ελληνες σε εμφυλιο καθεστωτικε απατεωνα…
    ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΛΑΟΣ ΨΕΥΤΑΡΕ….

    • Τον εμφυλιο τον εκαμαν οι μελανοχιτωνες, οι ταγματασφαλιτες γερμανοτσολιαδες προδοτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ