Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Δημήτρης Καλλούδης: Όμορφο, αλλά ημιτελές έργο…

Δημήτρης Καλλούδης: Όμορφο, αλλά ημιτελές έργο…

5
1003

ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΕΡΓΟ___________
Ένα όμορφο έργο φτιαγμένο με φροντίδα και με καλό αισθητικό αποτέλεσμα, αμαυρώνεται από το εγκαταλειμμένο παρακείμενο οικόπεδο που τείνει να γίνει σκουπιδότοπος.Με σωλήνες μεγάλου μεγέθους να ξεπροβάλουν και να δημιουργούν την λαθεμένη εντύπωση ότι εκεί εκβαλλονται ακαθαρσίες ή βρόμικα νερά. Κάθε περαστικός ή επισκέπτης του νησιού απορεί με την εγκαταλείψει αυτού του ωραίου χώρου, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων. Ας γνωρίζουν οι αρχές του Δήμου ότι, οι κοινωνίες διαθέτουν ένα συμβατικό μέτρο με το οποίο κρίνει τα πράγματα. Η αδιαφορία πληγώνει και αντιδρά σκληρά όταν χρειάζεται.
Είναι αλήθεια ότι, τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί. Όλα τα ξεγυμνώνει το φως. Η ομορφιά φαίνεται πιο όμορφη και η ασκημια πιο ασκημη.
Όσο ήταν εκεί, στον χώρο αυτό το Αλτεντε, ο καλοπισμος, το πράσινο και τα λουλούδια είχαν δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάποιος νοιάζεται για τον χώρο. Τώρα φαντάζει η γύμνια, η ασκημια και η εγκατάλειψη.
Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να επιμεληθεί τον χώρο, ακόμα και αρμυρίκια μεγάλου μεγέθους να φυτέψει ή φοίνικες, θα κρύψει την ορατή ασκημια που είναι ντροπή για το νησί μας.
Τώρα που ο δήμος ξεχειλίζει από ενέργεια, ας προσφέρει στους πολίτες Κωους.
Η Δημοτική Αρχή να γνωρίζει ότι, οι αξίες και οι αρετές είναι που μας ανυψώνουν και μας οδηγούν.

Υ.Γ η ανάπλαση της πλατείας και το όμορφο γλυπτό έγινε επί δημαρχίας του Γιώργου Κυρίτση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε μου…δεν λες παλι καλα που υπαρχει ο ταξιδευτης??
    Ελια θα φυτευαν και εκει…

  2. Η βάρβαρη επιχωμάτωση του τοξοειδούς μετώπου της πλατείας της 7ης Μαρτίου, η οποία τραυμάτισε βάναυσα το τοπίο και αλλοίωσε την αρχιτεκτονική του ευρύτερου χώρου, έγινε πριν 30 περίπου χρόνια.
    Μετά από τόσα χρόνια αδράνειας, λήθης, εγκατάλειψης, και το χειρότερο ίσως, συνήθειας, ακατανόητος παραμένει ο λόγος για τη σημερινή της κατάσταση.
    Το έχω γράψει επανειλημμένα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ουδείς, δυστυχώς, ενοχλείται.

  3. Εξελίξεις στη Μαρίνα της Κω!!! Ο μεγαλος απο κει και ο μεγαλος απο δω υποχρέωσαν την ……να απολύσουν την προϊσταμένη που είχαν η οποία ήταν πολιτευομενη του πρωην για να προσλάβουν νέα στη θέση της η οποία είναι αδελφή πολιτευομενης του νυν από το τρίγωνο!!! Επίσης ακούστηκε ότι την πολιτευομενη θα την τοποθετήσει ως γραμματέα του στο γραφείο του. Α ρε διαφάνεια που υπάρχει σε αυτό το νησί…. Απίστευτο!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.