ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Ο δρόμος από Παιδική χαρά έως εκκλησία στο Πλατάνι δεν καθαρίζεται… Μόνο για ψήφους μας θυμάστε

14
514

Ο δρόμος από Παιδική χαρά έως εκκλησία στο Πλατάνι δεν καθαρίζεται… Οι οδοκαθαριστές καθαρίζουν μόνο τους κεντρικούς δρόμους. Μόνο για ψήφους μας θυμάστε κάθε φορά. Να ξανάρθετε…

Αναγνώστρια

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ.ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕ..ΤΑ,Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ! ΓΚΑΟΥ-ΓΚΑΟΥ.ΓΚΕ-ΓΚΕ.

  2. βρε κακομοιρα μου με την καλη εννοια,οτι και να βγαλεις προς τα εξω,με κυριτση ξεχασε το.Αυτοι στην δημοτικη αρχη δουλευουν ασταματητα,και δεν κανουν ταξιδακια οπως ο κυριτσης και η παρεα του.Αυτα που σου λεω,τα λενε σε ολο το νησι.Συμβουλη.Αδικος κοπος,και αδικα στεναχωριεσαι.

  3. Βασικα ειστε αχαριστοι εκει στο Πλατανι.Εδω ενα χρονο ειμαστε στο δημο και εχουμε φυτεψει κιολας μια…ελια.Τι αλλο θελετε;

      • Καλύτερα να μας πεις εσύ….που την έχεις και την αποζητουσες τόσο πολύ …..με κάθε μέσο…
        Εγώ δεν έχω κανέναν ανάγκη
        και ούτε με πληρώνουν οι Κώοι…
        Έπειδη … σε γνωρίζω….ενεργε και ακριβοπληρωμενε πολίτη….κάνε μας την χάρη…..μιλάτε κιόλας…

        • Ημουν ειμαι και θα ειμαι ελευθερος. Δεν εχω παρει δραχμη απο κρατος και δημο. Ας ειναι καλα τα χερια μου και το μυαλο μου. Αλλα ολους εσας που εχετε χαλασει τη μασελα σας απο την πολλη μασα, θα σας φτυνω ασταματητα.

        • Ρε φιλαρακι μην το συνεχιζεις…αφου σου ειπα σε ξερω….ελευθερος εισαι…δεν πηρες χρηματα…μηπως χρωστας χρηματα??

  4. Γιατί το κάνατε αυτό κυρία μου απο σήμερα στελέχη σαν τον Π… Δεν θα σας μιλάει……………….

  5. Καινουργια συνομοταξια οι αναγνωστες και οι αναγνωστριες. Εχασαν τη μασα και κανουν αναρτησεις. Οι αποντες για πεντε χρονια ταξιδιαρηδες εχουν μουρη και μιλουν. Οι νεοι παλιαπουλιες.

  6. Φυτέψανε και δεύτερη ελιά δεν την είδατε;Τον Θεοδοση τον έβγαλαν αυτοί που κατέβηκαν μαζί του.Ο Κωακος λαός δεν ψήφισε Θεοδοση.Ας κάνει κάτι για τα νέα παιδιά που ξεκινούν την ζωή τους και προσπαθούν να βρουν μια δουλειά οτιδήποτε και όλοι αυτοί που τους ψηφίσατε τους γυρνάνε την πλάτη.Ξερω γιαυτο μιλάω.Ευτυχως εγώ Θεοδοση δεν σε έχω ανάγκη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ