Αναγνώστης για παραλίες: Άλλος λέει ότι είναι 20 ομπρέλες / 40 ξαπλώστρες για 1000 τμ και άλλος λέει ότι δεν ισχύει. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τελικά;

9
688

Καλησπέρα σας

Βλέπω σε αρκετές παραλίες πολλές ομπρέλες στημένες και δεν ξέρω τελικά τι γίνεται.
Άλλος λέει ότι είναι 20 Ομπρέλες / 40 ξαπλώστρες για 1000 τμ και άλλος λέει ότι δεν ισχύει.
Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τελικά;

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ισονομία και και ισοτιμία καταστρατηγούνται στον τόπο μας..δυστυχώς από κάποιος ..εις βάρος άλλων.

    σε κάποιους λένε να βάλουν μόνο 8-9 για ‘επιδημιολογικούς’ λόγους ,και σ άλλους επιτρέπουν να βάζουν 40 με όψιον τις 80-100 σε δύο βδομάδες ,επειδή εκεί το υιικό φορτίο μάλλον δεν μεταδίδεται ,παρόλο που η επαφή και η κίνηση είναι πολλαπλά μεγαλύτερη..κρίμα,γιατί κάποιοι εκθέτουν τον Δήμαρχο και κάποιους που έχουν εκλεγεί για εφαρμογή ‘Ισοπολιτείας’.Απίστευτα προκλητικές καταστάσεις…Απειλούσαν μικρομάγαζα 35 χρόνων ύπαρξης ότι θα τους αφαιρέσουν άδειες όταν βάλουν πάνω από 10 Ομπρέλες και άλλοι έχουν ..φυτείες.Αυτή η μεταχείριση ανήκει στην καραμπινάτη τσιφλικαδιστκή τακτική κάποιων,που καλά θα κάνει να τους απομονώσει ο Δήμαρχος εφαρμόζοντας ισότητα !!!!!Θα είναι τόσο λίγος ο κόσμος φέτος που εκτός των άλλων θα δοκιμαστεί πολύ και η ικανότητα Δημοκρατικής Τοπικής Διακυβέρνησης.Όλοι πρέπει να επιβιώσουμε.

  2. Κρίμα για την Κω όπως κατάντησαν οι παραλίες με την ανοχή του κάθε δημάρχου!Ντροπη τους να μην στηρίζουν αυτούς που ξέρουν από παραλίες.Για να δούμε στο τέλος σε τι χέρια θα καταλήξουν!

  3. Ο δήμαρχος στηρίζει τους δικούς του άσχετα αν είναι νόμιμοι η παράνομοι ομπρέλαδες… ξέρεις εσυ δήμαρχε.Για να δούμε φέτος τι θα κάνει ο δικός σου;Λες να πεινάσει;Ευτυχώς έχει απόθεμα!

  4. Δεν την ξέρει την λέξη ισότητα ο δήμαρχος σας!Δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας;Στον δήμο ;Όλα αξιοκρατικά!Χαχαχαχα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ