ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Εδώ και μια εβδομάδα επικρατεί αυτή η κατάσταση σε μία πολύ επικίνδυνη στροφή, χωρίς ορατότητα

7
633

Κύριε Κιάρη καλημέρα σας,
εδώ και μια εβδομάδα επικρατεί αυτή η κατάσταση έξω από γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα,εξοχής Κω.Στην οδό δεν υπάρχει σήμανση ο φωτισμός είναι ελλιπής ήρθαν να προστεθούν και όλα αυτά μέσα πάνω σε μια πολύ επικίνδυνη στροφή χωρίς ορατότητα.
Παρακαλούμε να επέμβει η Αστυνομία και ο Δήμος(ο δρόμος είναι δημοτικός για τον οποίο πληρώνουμε δημοτικά τέλη) πριν θρηνήσουμε θύματα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι τον περασες το δημο;Οι ανθρωποι εχουν να φυτεψουν ελιες να στηλουν επιστολες και να βγαλουν φωτογραφιες.Α να αλζουν και ονομα στο ΔΗΡΑΣ .Με αυτα που λες θα ασχολουντε.Ελεος.

    • Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 4Ο ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΨΙΤ.. ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ…

  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑΒΓΑΛAN AΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ. Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ 50 ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ; ΚΤΥΠΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ…

  4. Βρε Ζα ποιος σας είπε ότι ο δήμος τα παίρνει αυτά?? ο τύπος πρέπει να φάει πρόστιμο και να πλήρωση δικό του φορτηγό να τα πάρει είναι ολόκληρο φορτηγό εκεί κάτω και ο δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει αυτά τα πράγματα ξύπνα τζαμπατζή!!

  5. Να τα πεταξει στα χωραφια του να τα φανε τα ζωα του να βγαλουν καλο γαλα γιαουρτι και τυρια πολυτελειας. Αμαν πια με τους επιχειρηματιες που ασχολουντε με τον τουριαμο. Ας παρει ενα φορτηγο να τα πεταξει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ