Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Δημήτρης Καλλούδης: Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Δημήτρης Καλλούδης: Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

11
1069

Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ__________________
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, Ο Κώστας Σιμήτης, ο Κωστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας, όλοι ή σχεδόν όλοι, είχαν κατά καιρούς υποσχεθεί την ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής στην γενέτειρα του Ιπποκράτη την ΚΩ.
Τώρα αν σας πω ότι η Κως δεν έχει ένα νοσοκομείο της προκοπής δεν θα με πιστέψετε και θα έχετε απόλυτο δίκαιο. Αν δε σας πω ότι, το δήθεν νοσοκομείο δεν έχει πνευμονολόγο πάλι δεν θα με πιστέψετε.
Η Κως όμως διαθέτει, ζωή νάχει, τεράστια ξενοδοχεία μεγάλα σαν χωριά, πλούσια για χλιδάτες διακοπές. Ξενοδοχεία που σου προκαλούν δέος από το όγκο τους και την μεγαλοπρέπεια τους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι, αντέχει το νησί τόσα πολλά και ογκώδη ξενοδοχεία όταν ο βιολογικός καθαρισμός είναι ανεπαρκής και δεν αντέχει τόσο «βάρος»?
Πνευμονολόγος υπάρχει στην ΚΩ? ΟΧΙ. Εχει όμως τεράστια ξενοδοχεία.
Άκου κύριε Κικίλια Υπουργέ της Υείας.
Θα είσαι ο πρώτος υπουργός αν, υλοποιήσει την υπόσχεση τόσων πολλών πρωθυπουργών που υποσχέθηκαν αλλά ουδέν έπραξαν.
Άκου Υπουργέ της Υγείας. Δημιούργησε τις συνθήκες εκείνες που οι Κώοι θα αισθανθούν μια ανάταση μια σιγουριά ότι κάποιος τους υπολογίζει, κάποιος τους σκέπτεται.
Άκου Υπουργέ της Υγείας. Συνεργάσου με την Δημοτική Αρχή, βρείτε μια αξιοπρεπή λύση που θα κάνουν υπερήφανη την πατρίδα του Ιπποκράτη και υπάρχει λόγος, υπάρχει ιδικός λόγος, διότι εσύ, ως γιατρός ορκίστηκες στον όρκο του Ιπποκράτη. Κάνε λοιπόν πράξη τον όρκο σου και γίνε εσύ ο πρώτος υπουργός που ενδιαφέρθηκε πραγματικά για το νησί του Ιπποκράτη.
Ξέρω ότι κρύβεις μια πνευματική λάμψη μέσα σου. Κάνε αυτη την λάμψη πραγματικότητα φροντίζοντας, τα της ΥΓΕΙΑΣ
Άκου λοιπόν γιατρέ Κικίλια, Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τις οφειλές σου, προς κάθε κατεύθυνση. Αλλά η οφειλή προς τον Ιπποκράτη είναι πολλή μεγάλη, αντέχεις να την αγνοήσεις?

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. και τώρα ο Κικίλιας σε άκουσε Δημήτρη, αφού ξέρεις την απάντηση θα σου δώσουν για το πού μας έχουνε γραμμένους

 2. Όταν ο δήμαρχος μας στείλει επιστολές για τα θέματα υγείας,τον χλευάζουν όλοι,αντιπολίτευση και μη,ότι ξοδεύει τα χρήματα του δήμου στα γραμματόσημα, καλά κάνει και στείλει επιστολές για να τους τα θυμίζει.

 3. Ας κάνουμε εμείς πρώτα μιαν αρχή με προσφορές και εξοικονόμηση χρημάτων, να δείξουμε έμπρακτα οτι μάς αφορά πολύ το Νοσοκομείο μας και θα ακολουθήσουν υποστηρικτικές ενέργειες απο
  αρκετούς φορείς. Τουλάχιστον να μπεί το νερό στ’ αυλάκι.
  Με διαχειριστή έντιμο και έμπειρο των οικονομιών των Κώων και των Κώων της διασποράς.
  Σε κάποια χρόνια (λίγα) θα είναι έτοιμο νομίζω.

 4. καλά τα λέτε. Αλλά βλέπετε υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα να μη γίνει σύγχρονο νοσοκομείο. Όλοι γνωρίζουμε από ποιούς.

 5. Λόγια βοώντος εν ερήμω!Όταν οι τοπικοί παράγοντες του τουρισμού με επικεφαλής τους δημοτικούς άρχοντες δεν ξεσηκώνονται σε καθολική και άμεση διαμαρτυρία εκφρασμένη με όλα τα μέσα, ας μην περιμένεις Δημητράκη να επιλύσει το μακροχρόνιο νοσοκομειακό πρόβλημα της Κω ένας Υπουργός Υγείας,του οποίου η θητεία θα λήξη κάποια στιγμή, όπως έληξε και τόσων άλλων.

 6. Ο Κικίλιας φταίει ;;
  Ο Παυλιδης ο Καισερλης ο Σκανδαλίδης ο Ζωιδης ο Νικητιαδης ο Καματερος τόσα χρόνια Νοιάστηκαν ;; Μόνο την πάρτυ τους για τα ψηφαλακια κ την επανεκλογή τους
  Ο Θανασης Γεωργαλης έχει γράψει για το Νοσοκομείο που αρνήθηκαν να φτιαχθει
  Μήπως τα συμφέροντα των γιατρών κυριαρχούν ;;
  Παντως με έλλειψη πολιτικών κ πολιτικής δύναμης απο την Κώ
  Δύσκολα
  120000 κρεββάτια τουριστικά Ας φτιάξουν 120 νοσοκομείου !!!
  Όλα το κράτος ;;;

 7. Πήρε το χρημα ο παπάδοπούλος για το σποτακι τωρα αντε οι ξενοδοχοι χτιστε νοσοκομείο με δικα σας λεφτα γιατι οχι τουρίστας αλλα ουτε αρκούδες δεν θα ξαναερθουν

 8. πολύ σωστά τα λέτε αλλά … είμαστε άξιοι της τύχης μας … όχι τώρα με τον κορονοιό … αλλά ανέκαθεν . Τολμήστε να πάτε στο νοσοκομείο Σαββατοκύριακο και να χρειαστείτε γιατρό εφημερεύον με ειδικότητα … απαγορεύετε να τον ενοχλήσουν οι αγροτικοί ιατροί, ελάτε από Δευτέρα . (ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΥΧΝΕΊ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΊ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤ ‘ΕΜΕ). Βασικά αγαθά περίθαλψης στέλνουν τον κόσμο να τα αγοράζει απ’ έξω διότι τα πάντα είναι σε έλλειψη όλος τυχαίος συνέχεια . Την μία μέρα στέλνει ο κόσμος τις χορηγίες την επόμενη δεν έχουν τίποτα . Συμπεριφορά προς τον κόσμο τραγική.

 9. ο Υπουργός Υγείας ήρθε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της Κω ή μόνο της Λέρου από τα Δωδεκάνησα ?
  Σοβαρός προβληματισμός για Δήμαρχο, Έπαρχο και τοπικούς βουλευτές !!!
  Μήπως δεν ήθελε να δώσει δεσμεύσεις για κατασκευή νέου νοσοκομείου ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ