Που μας οδηγούν αυτοί που επί δεκαετίες μας κυβερνούν; (Γράφει ο Αντώνης Κρητικός)

64
2738

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

                                                                                                                                       Γράφει ο Αντώνης Κρητικός, Δάσκαλος

 

Όσο και αν προσπαθούν να το καλύψουν, τα «μπουκωμένα» με εκατομμύρια συστημικά Μ.Μ.Ε, που ενίοτε παραπληροφορούν και άλλοτε αποκρύπτουν την αλήθεια, συχνά δε πυκνά ένοχα σιωπούν, άλλοι κυβερνούν και άλλοι έχουν την εξουσία στη χώρα. Πλην κάποιων εξαιρέσεων, αυτοί που εδώ και δεκαετίες μας κυβερνούν, φαίνεται να είναι δουλοπρεπείς, πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης, που σταδιακά με τη «μέθοδο του βατράχου» μας αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν και μας οδηγούν σε μια πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση και αλλαγή! Δουλοπρεπείς σε  μια Ν.Τ. που θέλει να επιβάλλει το διεθνισμό και το παγκόσμιο κράτος εις βάρος των εθνών με περιορισμό των ατομικών ελευθεριών. Πρόσφατα, βιώσαμε την ανατολή της παγκόσμιας δικτατορίας της «Δημοκρατίας» στο πλαίσιο του σχεδίου για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας! Από το σάπιο σύστημα αλλά και μεταξύ τους οι πολιτικοί μας ταγοί προστατεύονται, είτε καταχρώνται δημόσιο χρήμα (μίζες) είτε υποθηκεύουν τη χώρα είτε ξεπουλούν την πολιτιστική μας κληρονομιά (Μακεδονικό)…! Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έστειλε στη Βουλή δικογραφία με αίτημα άρσης της ασυλίας 54 βουλευτών του Σύριζα, που είχαν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσά τους ο πρ. πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και ο πρ. υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος.  Όλες απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία,από όλα τα κόμματα πλην της Ελληνικής Λύσης!! Κάποιοι, ως αντιπολίτευση τότε, μιλούσαν για προδοσία. Και εδώ κουκούλωμα;; Αλλά, «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας,  πέρα των άλλων, προσπάθησαν να μας πείσουν, ότι οι καμπάνες και τα μεγάφωνα των Ορθόδοξων ναών μετέφεραν τον ιό σε αντίθεση με αυτά άλλων δογμάτων που λειτουργούσαν κανονικά. Πόσο  επίκαιροι οι στίχοι του Ψαλμού (82): «ότι ιδού οι εχθροί σου ήχησαν και οι μισούντες σε ήραν κεφαλήν», «Επί τον λαόν σου κατεπανουργεύσαντο  γνώμην, και εβουλεύσαντο κατά των αγίων σου.». Τελευταία,  από τη «σημαία που την πήρε ο άνεμος» στα Ίμια, περάσαμε  στο «για μερικές δεκάδες μέτρα» στον Έβρο! Η ανθελληνική δε, μέχρι στιγμής, Επιτροπή «Ελλάδα 2021», που συστήθηκε λίγους μήνες πριν με στόχο να αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρόνων  του νέου Ελληνικού κράτους, να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων και να δημιουργήσει ενωτικό κλίμα, έχει δημιουργήσει μόνο αρνητικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα για τα άρθρα που έχει δημοσιεύσει, όπως αυτό στο οποίο ο Καποδίστριας παρουσιαζόταν ως δικτάτορας, ενώ πριν λίγες μέρες βοούσε το διαδίκτυο με νέο κείμενο για τα…ερωτικά του Καραϊσκάκη, όπου η μητέρα του ήρωα χαρακτηριζόταν ως πόρνη, οι αγωνιστές του -21 ομοφυλόφιλοι, ο δε Καραϊσκάκης… σεξομανής! Φυσικά, φρόντισαν άμεσα να το κατεβάσουν!

Δυστυχώς, πειθήνια όργανα και γενίτσαροι του πνεύματος των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων εξωμοτούν συνεχώς κατά της Ελλάδος. Στις 12 Μαρτίου του 2006, η τότε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων  κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ουσιαστικά αυτό μας είπε, ότι σταδιακά θα επικρατήσουν οι αποφάσεις της Ν.Τ και ότι όλες οι λαϊκές κατακτήσεις για τις οποίες χύθηκαν ποταμοί αιμάτων για την ακεραιότητα της χώρας πάνε χαμένες.

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση αισθάνεται κανείς, όταν τη στιγμή που Κούρδος βουλευτής -Τουμά Τσελίκ- καλεί την τουρκική Βουλή για να διερευνήσει την «Ποντιακή Γενοκτονία» λέγοντας αλήθειες που, κανένας δικός μας βο(υ)λευτής δεν τολμά να πει στην ελληνική Βουλή και συγκεκριμένα:  «Ζητήσαμε να αρχίσει μια κοινοβουλευτική έρευνα για τις σφαγές σε βάρος των Ελλήνων που άρχισαν το 1914 και συνεχίστηκαν ως το 1923, όπως και για την κατάσχεση από την πλευρά του Δημοσίου πολιτιστικών περιουσιακών στοιχείων και ιδιωτικών περιουσιών. Οι πολιτικές που άρχισαν το 1914 με στόχο τους Αρμένιους, Ασσυρίους και αργότερα τους Έλληνες και είχαν ως στόχο την εκκαθάριση της περιοχής από τους Χριστιανούς, έγιναν αιτία να εκτοπιστούν πολλοί άνθρωποι. Αυτά που συνέβησαν στην περιοχή, επέφεραν συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να αντισταθμιστούν», η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στο μήνυμά της για την ημέρα Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η λέξη γενοκτονία αναφέρεται μόνο μια φορά, ενώ δεν αναφέρεται πουθενά το…ποιος έκανε αυτή τη γενοκτονία!!! Αλλά, και ως να ήταν ένα απλό αντικείμενο (βάζο, αγαλματίδιο…) που δεν ταίριαζε στις προσωπικές της επιλογές, φαίνεται να εξαφάνισε από το Προεδρικό Γραφείο τη σημαία της Προεδρίας  με το θυρεό και το Σταυρό, που υπήρχε επί προεδρίας του Προκόπη Παυλόπουλου και αποδεικνύουν οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες! Οφείλεται, στους Έλληνες Πολίτες μια απάντηση, αν όντως αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και αν ο εκάστοτε Πρόεδρος έχει το δικαίωμα να άγει και να φέρει τα σύμβολα της Προεδρίας!

Όταν, λοιπόν, εμείς οι ίδιοι χτυπάμε και καταστρέφουμε τις ρίζες του Ελληνισμού, την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας, την Πίστη μας, τα ιδανικά και τις αξίες μας, δεν μας φταίει κανένας Ερντογάν! Επιτέλους, ΑΙΔΩΣ «κυρίες» και «κύριοι»! Πού μας οδηγείτε;;;

64 ΣΧΟΛΙΑ

  • Αν σταματήσουμε να ανεχόμαστε έχουμε τη δύναμη πολλά να κερδίσουμε

   Συμφωνούμε κ. καθηγητά! Η δική μας αδυναμία είναι η δική τους δύναμη.

 1. Το φιλότιμο, ο βαθύτατος Ανθρωπισμός και το Αδελφικό πνεύμα, είναι αυτά που οδηγούν και θρέφουν στον κόρφο των Ελλήνων χιλιετίες τώρα, Εφιάλτες, Νενέκους και λογής λογής μισέλληνες.
  Να σταματήσουμε να Ανεχόμαστε να ζητιανεύουμε, αυτό που έχουμε τη δύναμη να Κερδίσουμε!

  • Αν σταματήσουμε να ανεχόμαστε έχουμε τη δύναμη πολλά να κερδίσουμε

   Συμφωνούμε κ. καθηγητά! Η δική μας αδυναμία είναι η δική τους δύναμη.

 2. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!

 3. Μαζί τα τρώνε στην υγειά των κορόιδων. Δεν υπάρχει συριζα, νδ, ελιές, πασοκ ολοι παίρνουν εντολές απο το ιδιο αφεντικό!

 4. Μόνο για την σημαία της προεδρίας ίσως να διαφωνήσω. Μπορεί να είναι σε κάποιο άλλο σημείο. Κατά τα άλλα ελπίζω να σας αφήνουν να τα λέτε και στα παιδιά σας αυτά.

 5. Τουλάχιστον αυτός αγαπά περισσότερο από τους άχρηστους δικούς μας την πατρίδα του την πίστη του αν και εξισλαμισθης

  Αντε τώρα η έρημη χώρα μας να τα βγάλει πέρα όταν έχει αυτούς τους φοβικους, σταυροφοβικούς στα τέσσερα πολιτικούς ηγέτες στο τιμόνι απέναντι στο διψασμένο για αίμα αιμοβόρο τσακάλι που λέγεται ερντογάν!

 6. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ YES MAN EYXARISTOYME TIN AMERIKH!!!!!!

  • ΟΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

 7. Πηραν μια χωρα διαλυμενη από την Χουντα και την εκαναν 10ο μελος της Ε.Ε…Από εκει που η χωρα μας ηταν προελευση μεταναστών σε ολο τον κοσμο εγινε προορισμος.Ειδαμε και ζησαμε ειδικα εσυ στην ηλικια σου τη μεγαλυτερη αναπτυξη που ειχε η χωρα από την ιδρυση της.Ειμαστε στο πυρινα της μεγαλητεης ενωσης που ολοι θελουν να ερθουν.Καλα τα παραμυθάκια και οι ιστοριες αλλα δεν μας λες ποια χωρα ζηλευεις από τη γειτονια μας να ξερουμε δηλαδή το στοχο.Ελεος πια με τους γραφικούς.

  • Μάλλον γραφικοί είναι αυτοί που θεωρούν γραφική την αλήθεια στερούνται επιχειρημάτων και ζουν τη δική τους φενάκη

  • Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα! Να τους χαιρόμαστε τέτοιους μετανάστες

   Το λέτε πολύ σωστά γίναμε, ως αποικία, προορισμός μουσουλμάνων και μόνο μεταναστών από Αφρική και Ασία χωρίς χαρτιά, που τους πληρώνουμε επιδόματα, τους χορηγούμε στέγη και και άσυλο και την ίδια στιγμή αποπατούν και κατασρέφουν τους ναούς μας βιάζουν,ληστεύουν και τα χειρότερα έρχονται! Από το Κρανίδι και τα Μέγαρα, έως τη Μαλακάσα και τη Νέα Πέραμο οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και διαμαρτύρονται και λένε πλέον: «Ως εδώ και μη παρέκει γιατί τον καλό τον εκμεταλλεύονται κιόλας». Όταν δείτε δε όλη την ταινία ίσως τότε καταλάβετε αλλά θα είναι αργά.

 8. μηπως πηρατε από τον προεδρο τη Ελληνικης Λυσης τις επιστολες του Χριστου;Στα ΕΕληνικα εγραφε;Μηπως πηρατε τη κρεμα που θεραπευει τον κορωνιο;

 9. Δασκαλε τα λεφτα να τα παμε στη Γερμανια όπως ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης;Αυτο προτείνεις;

  • ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΡΟΙΔΑ! ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!

   • Γιατι δεν ηταν και πρην βουλευτης;Ξεχνας ευκολα.Στο ΛΑΟΣ ηταν αλλα μετα ειδε το φως το αληθινο;Ελεος.

 10. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ! ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

 11. Aν δεν βγάλουμε τους κομματικούς φακούς και αφήσουμε στην άκρη την κομματική πώρωση θα ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους, Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες και Μητσοτάκηδες των πολλών πτυχίων και τίτλων που τη μια τους βρίζουμε και την άλλη τους λιβανίζουμε και στο τέλος μας φταίνε οι άλλοι.

 12. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟ 38% ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ

 13. Ο πόλεμος μαίνεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ σε Αιγαίο και Λιβύη, ‘βράζει» η Ελλάδα για τους παράνομους μετανάστες, ο Ερντογάν ετοιμάζεται για γεωτρήσεις στα 6 μίλια από Ρόδο, Κάρπαθο και κάτω από την Κρήτη και εμείς δεν έχουμε ακόμα καθορίσει ΑΟΖ

 14. Ανελέητο ξύλο στη Μαλακάσα από τα ΜΑΤ σε παιδιά και παππούδες, ενώ στους Αφρικανούς που έσπασαν την καραντίνα και περπάτησαν μια απόσταση 8 χιλιομέτρων οι αστυνομικοί πήγαιναν με την όπισθεν. Αυτές ήταν οι διαταγές από τα αφεντικά που εξουσιάζουν τη χώρα.

 15. Υποθηκεύσανε τη χώρα για 100 χρόνια καλύψανε το σκάνδαλο με τη SIEMENS με τη ΝΟVARTIS και τόσα άλλα, βάλανε κηδειόχαρτο στη βιομηχανία της χώρας, στο ναυπηγικό τομέα….

 16. κΑΤΕΒΑΊΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;;; ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΝ!!! ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ

 17. καλύτερα ο μονόφθαλμος! Τουλάχιστον ο άλλος τα έβγαλε νόμιμα από τις επιχειρήσεις του και φορολογήθηκε. Από τους άλλους πολιτικούς ποιος δούλεψε ή δουλεύει; Από που όλα αυτά που έχουν; Θάρθει η στιγμή που θα κριθεί και αυτός όταν ασκήσει εξουσία γιαυτό αφήστε τις μικροψυχίες και δέστε πως θα πληρώσουν τα εκατομμύρια που χρωστάνε τα κόμματα από τα δάνεια που πήραν βγαλμένα από τον ιδρώτα μας και αν θα ξεχρεώσουν οι «έντιμοι» πολιτικοί μας τα δικά τους δάνεια που ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια! Παραδώστε τις κομματικές ταυτότητες επιτέλους

 18. χαχαχα, το Πασόκ αν θυμάστε άλλαξε και αριθμό φορολογικού μητρώου για να διαγραφούν τα χρέη του

 19. ΟΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

 20. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα! Να τους χαιρόμαστε τέτοιους μετανάστες

  Το λέτε πολύ σωστά γίναμε, ως αποικία, προορισμός μουσουλμάνων και μόνο μεταναστών από Αφρική και Ασία χωρίς χαρτιά, που τους πληρώνουμε επιδόματα, τους χορηγούμε στέγη και και άσυλο και την ίδια στιγμή αποπατούν και κατασρέφουν τους ναούς μας βιάζουν,ληστεύουν και τα χειρότερα έρχονται! Από το Κρανίδι και τα Μέγαρα, έως τη Μαλακάσα και τη Νέα Πέραμο οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και διαμαρτύρονται και λένε πλέον: «Ως εδώ και μη παρέκει γιατί τον καλό τον εκμεταλλεύονται κιόλας». Όταν δείτε δε όλη την ταινία ίσως τότε καταλάβετε αλλά θα είναι αργά.

 21. Επειδή εχουμε χασει τι μπαλα.Ο κυριος αυτος είναι εν ενεργεια δάσκαλος;Αμφισβητει το πολίτευμα της χωρας και τις διεθνεις συμμαχιες της;Παμε καλα;Διδασκει παιδια αυτος ο ανθρωπος;Τι τους λεει να μεγαλωσουν να πολεμισουν να παρουν την πολη η να σκοτωσουν τους ανθρώπους που εχουν διαφορετικη θρεισκεια;Οτι είναι μοναδικοι στον κοσμο και ολοι οι υπολοιποι δεν τους χωνευουν και εχουν σκοπο της ζωης τους να τους βλαψουν;Αυτα λεει στα παιδια;Μηπως εχει παρετηθει και δεν θελει τα λεφτα που του δινει αυτό το κρατος που βριζει;Ειπαμε αλλα και η γραφηκοτητα εχει ένα οριο.Καποιος να τον μαζεψει.

  • απλά την πετάξατε στην κερκίδα, μάλλον σας χρειάζεται δάσκαλος αφού φαίνεται να έχετε πρόβλημα στην ανάγνωση και κατανόηση κειμένων. Το να διαστεβλώνεται την αλήθεια και το νόημα κειμένων όταν έχετε έλλειψη επιχειρημάτων να βρίζετε και να χυδαιολογείτε δεν σας τιμά. Αφήστε τον καθένα να έχει άποψη και θέση

  • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ!!

   • ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 2,8 ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

 22. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗς ιΔΙΩΤΙΚΉΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΤΑΙΠΕΔ) ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!

 23. Παλιά, οι άνθρωποι πάθαιναν αμνησία μετά από κάποια ηλικία. Σήμερα παραδόξως και σε μικρή ηλικία.

 24. που προσπαθεί να μας πείσει για τη μεγάλη μας πρόοδο με κριτήρια αξιολόγησης και μέτρο τις χώρες της γειτονιά μας και όχι αυτές της Ε.Ε! Κατ’αρχάς το ότι δεν βουλιάξαμε οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις θυσίες του ελληνικού λαού και όχι στους μιζαδόρους πολιτικούς μας που πλην του Τζοχατζόπουλου κανείς τους δεν τιμωρήθηκε ανάλογα. Μα ακόμα και οι Τούρκοι μογγολικής καταγωγής, βάρβαρος και απολίτιστος λαός από τα βάθη της Ασίας, που ήρθαν στην περιοχή μόλις το 12ο αιώνα κοντεύουν να μας καβαλικεύσουν!! Οι ευρωπαίοι εκεί έχουν στήσει τα εργαστάσια τους παραγωγής ακόμα και αυτοκινήτων -μόνο η Γερμανία έχει εκεί περί τις 2500 επιχειρήσεις άλλες τόσες οι Ολλανδία- και όχι στον ευρωπαϊκό τους εταίρο την Ελλάδα! Η Τουρκία έχει πολεμική βιομηχανία που εμείς διαλύσαμε. Πάνω από 5 εκατομ. το χρόνο αφήνουν οι Έλληνες πλοιοκτήτες στην απέναντι Αττάλεια για τις επισκευές των πλοίων τους, αφού εμείς τα κλείσαμε με εντολές των «σωτήρων» μας.

 25. Ακόμα και τα Σκόπια μια μικρή χώρα με συνονθύλευμα λαών μας έκλεψε το όνομα της Μακεδονίας και την ιστορική μας κληρονομιά, που τα πούλησε μετά τις εντολές Αμερικανών και Γερμανών, ώστε να εξυπηρετηθούν τα εθνικά τους συμφέροντα, η υπόδουλη πολιτική μας εξουσία. Μία χώρα με μόλις μερικές εκατοντάδες χρόνων ιστορίας, 7ος αιώνας Βαρντάσκα-Σκόπια! Βάλατε πολύ χαμηλά τον πήχη. Δυστυχώς η εγκεφαλόπλυση τόσων χρόνων μας οδηγεί στον κατήφορο της ευκολίας της ήσσονος προσπάθειας, της νιρβάνας και του ωχαδερφισμού με αποτέλεσμα να εισάγουμε πέρα της κοπριάς από την Ολλανδία και Αλβανούς εργάτες για τις γεωργικές εργασίες!Μια χώρα με υπερτρισχιλιετή ιστορία με πολιτισμό που μεταλαμπάδεψε σε όλο τον κόσμο, ένα «γωνιακό μαγαζί» με τεράστια γεωπολιτική, γεωστρατηγική και γεωοικονομική θέση αλλά και τεράστιο υπόγειο, θαλάσσιο και επίγειο πλούτο το κατέστησαν αποικία και το υποθήκευσαν για άλλα 98 χρόνια! Ναι μπορείτε να παινεύεστε!!!!

 26. ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ;; ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;; Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΨΟΥΣ 2,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ;;;! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΜΕΡΑ ΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΥΧΤΩΝΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!

 27. ευκαιριακών κομματικών οπαδών, ακολούθων, μισθοφόρων. Κάποτε κοιτάμε αριστερά κάποτε δεξιά και πάντα πάμε μπροστά ….αλλά η χώρα και η κοινωνία κατά διαόλου, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας

 28. Όσο και να θέλει ο Κούλης τι να το κάνεις, από τη στιγμή που πήγε εκεί είναι δεδομένος και ΔΕΜΕΝΟΣ

  Πόσο δίκιο είχαν όσοι κατηγορούσαν τη νδ για ξύλινη γλώσσα στο μακεδονικό και ερμαφρόδιτη στάση.
  Κάποιοι το παίζουν κινέζοι, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Γνωστό είναι τοις πάσι, ότι εάν δεν προσκυνήσεις και δεν είσαι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπερκ πρωθυπουργός δεν γίνεσαι!

 29. ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΓΕΜΟΝΕΥΕ ΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ!

 30. Επιζητούν τη λήθη παρά την α-λήθεια!! Πολλοί φοβούνται μην αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος. Αλλά ξέρετε, όπως ποτέ και κανένας κλέφτης δεν έφτασε να πει ότι από την κλοπή που έκανε, πέρασε πλουσιοπάροχα μέχρι το τέλος της ζωής του είτε γιατί αποκαλύφτηκε είτε γιατί τα κλεμμένα δεν έχουν ευλογία, έτσι και απληστία και η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος από τους όποιους άπληστους- μιζαδόρους πολιτικούς μας στο τέλος έχει πολλές φορές σκηρό και ντροπιαστικό τίμημα. Υπάρχει και Δικαιοσύνη!

 31. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 2,8 ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

 32. Πάντως όσοι μας κυβέρνησαν μας εξαπάτησαν και μας εξαπατούν. Αν δούμε πραγματικά τις κατηγορίες που μέσα στη Βουλή το ένα κόμμα επισυνάπτει στο άλλο για ατασθαλίες θα καταλάβουμε. Πριν λίγο καιρό οι κυβέρνηση απάλλαξε τους τραπεζίτες για τα παράνομα δάνεια που έδιναν και για τις όποιες διευκολύνσεις σε ημετέρους.

 33. Τι εξυπηρετούν οι εκάστοτε στην εξουσία ευρισκόμενοι τα συμφέροντα της χώρας και του λαού ή της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας;

 34. Είναι λογικό πολλοί να θέλουν να καλύψουν την αλήθεια και γιαυτό προσπαθούν να δημιουργηθούν σύγχυση και να μας αποπροσανατολίσουν απλά θα αναφέρω αυτό που είπε ο Γεράσιμος Αρσένης ένας από τους κορυφαίους υπουργούς ( υπουργός Οικονομίας, Εθνικής Άμυνας) στη Λούκα Κατσέλη υπουργό επίσης: » Σεαυτόν τον τόπο πρωθυπουργός θες να γίνεις, αρχηγός θες να γίνεις, Αρχιεπίσκοπος θες να γίνεις δεν πας μπροστά αν δεν σε κρατούν από κάπου. Ο περισσότεροι στην αρχή που ανέβηκαν ήταν «χαρτογραφημένοι» από τους έξω, ήξεραν σε ποιο φορολογικό παράδεισο ελιχαν και την τελευταία off shore….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.