ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ): Επικινδυνότητα δρόμου στα Φωκάλια – » Ο καθένας κάνει ό τι θέλει…»

16
1251

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

Περιοχή Φωκάλια μια εβδομάδα ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Οδού Μαραθωνομάχων από έργο Ιδιώτη που ταλαιπωρούνται με το πολύωρο κλείσιμο της οδού, με συχνές διακοπές νερού και με επικίνδυνο οδόστρωμα.

Οι συνεχείς οχλήσεις κατοίκου προς τον ιδιώτη εργολάβο για καθαρισμό του οδοστρώματος έπεσαν στο κενό με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στη Δημοτική Αρχή  προσωπικά τόσο στον Αντιδήμαρχο κ. Αβρίθη Παναγιώτη όσο και στον ίδιο το κ. Δήμαρχο δύο φορές.

Παρά ταύτα ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος του παραμένει άκρως επικίνδυνος καθόσον καλύπτεται από ψιλή κοκκώδη άμμο η οποία με τη διέλευση των οχημάτων αιωρείται στην ατμόσφαιρα και την καθιστά ιδιαίτερη επικίνδυνη ειδικά για τους επιβάτες των δικύκλων.

Και διερωτώμαι, για ποιον λόγο υποχρεούνται, κάτοικοι μιας περιοχής του Δήμου, να  υποστούν αυτή την ταλαιπωρία η οποία καθίσταται και επικίνδυνη, τη στιγμή που πρόκειται για έργο ιδιώτη και δεν αφορά το κοινωνικό σύνολο καθώς επίσης και το λόγο που η Δημοτική Αρχή δεν επιβάλλει τη  συμμόρφωση του εργολάβου για την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Τέλος δεν θέλω να πιστέψω, ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Νησί αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε τυχόν υποδείξεις της Δημοτικής Αρχής, ή ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι και ο «νοών νοείτο».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΝ @ΟΛ@ ΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ,ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ.ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ,ΕΕΕΕ ΓΛΕΙΦΤΗ.

    • Πρωτον οδηγας και με το ενα χερι τραβας βιντεο. Αρα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Οταν τραβανε βιντεο με το κινητο το εχουν σε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ θεση (για 19:6 προβολη. ΤΡΙΤΟΝ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ. Εκει ειναι ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ τα πραγματα. Που να δεις καπου αλλου και κεντρικα. ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ…

  2. μου αρεσει που ο δημος διαφημιζει την ασφαλτοστρωση στο τιγκακι που ειχε δεκα χρονια να γινει και ο δημαρχος οπως παντα να δινει συνεντευξη ενω ο εν λογο δρομος εχει να ασφαλτοστρωθει 20 χρονια και ειναι ολος μπαλωματα και επικινδυνος.
    εδω θα σε παραδεχτω δημαρχε αν μετα το τιγκακι ασφαλτοστρωσεις και αυτο το δρομο που δεν το πιστευω γιατι δεν θα εχεις την αναλογη προβολη……

  3. ΣΥΝΕΦΟ ΣΚΟΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

  4. Ολοκληρος δρομος, ο «αναγνωστης» πατα διπλα στην τομη που κανει ο εργολαβος για να δειξει οτι εχει …σκονη οπως λεει…
    Ρε μπας και ……..που λεει κ το τραγουδι? Ψυχραιμια αδελφια. Για να γινουν τα εργα εχουμε και λιγη υπομονη. Οχι ναχαμε να λεγαμε

  5. προκαλω……να βγαινεις καιεσυ… διπλα στις φωτο ….με την πισσα που κλεινουν τις λακκουβες….
    και να τρως τις μπανανες,,,αφου πια δεν τις φυτευεις…χιχι

    Αχ νησακι μου

  6. Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΓΑ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΣΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ….

  7. Είσαι νουμερο αναγνώστη! Σε πείραξε η σκόνη στο δρόμο μια χαρά γίνοντε οι εργασίες επίβλεψη υπάρχει από την δευακ και έχει γίνει και προσεγμένη δουλεια.Τα υπόλοιπα είναι απωθημενα….. σκόνη στον δρόμο άκουσον άκουσον !!!Να κάνεις καταγγελία όπως έκανε η Ιωάννα και ο πρώην για την ασφαλτόστρωση στο Τιγκάκι και να αναφέρεις υπάρχει σκονη στο οδόστρωμα! Και ποιος σου είπε ότι δεν θα γίνει αποκατάσταση ? Πρόσεχε την άμμο γιατί δεν είναι στον δρόμο είναι στον εγκέφαλο σου

  8. Οι υποδείξεις ειναι της δευακ και τις ακολουθεί ο εργολάβος κατά γράμμα! Άσε τα γλειψιματα και σοβαρεψου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ