ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ο άνθρωπος πρέπει να γίνει πιο ανθρώπινος, οι οικογένειες πιο δεμένες, οι χριστιανοί πιο προσευχόμενοι, οι ηγέτες πιο σοφοί, οι νέοι μας πιο συνετοί

0
347

Ζούμε ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας καθώς σήμερα, αυτή τη νύχτα, αυτή την πρώτη νύχτα, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της ζωής μας. Εμπιστευόμενοι πλήρως το Θεό στη ζωή μας καθώς ότι συμβαίνει γύρω μας παραχωρείται από τον Θεό Πατέρα μας, μπορούμε να δούμε με άλλο μάτι τα γεγονότα που ζούμε. Αντί να βλέπουμε πίσω από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα πάντα, ένα κακόβουλο σχέδιο επιβολής της Νέας Τάξης που απειλεί την ελευθερία μας, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτή η νύχτα, αυτή η μοναδική πρώτη νύχτα, αυτό το μοναδικό Σαββατόβραδο που άλλοτε γινόταν η προσμονή του κάθε νέου για κάθε είδους διασκέδαση και αμαρτία, να γίνεται τελικά αφορμή για παύση της αμαρτίας και διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής! Ποιος θα το περίμενε από μια κυβερνητική εντολή να παύσει η αμαρτία και ο θάνατος; Απόψε κλείσανε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, οίκοι ανοχής, στριπτιζάδικα. Οι νέοι μας είναι στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, οι άπιστοι άνδρες είναι με τις συζύγους τους, οι άπιστες γυναίκες είναι με τους συζύγους τους. Και είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, το ιερό τους (ξεχασμένο) σπιτικό όλοι μαζί και ψάχνουν τρόπους να συμβιώσουν αρμονικά. Σταμάτησε το ξέφρενο κυνηγητό της διασκέδασης, της ατελείωτης εναλλαγής διασκεδάσεων από μπαρ σε μπουζούκια, από πορνεία σε στριπτιζάδικα. Απόψε, αυτή τη νύχτα θα μηδενιστούν τα ατυχήματα, θα μηδενιστούν τα τραγικά δυστυχήματα, εκατοντάδες μάνες δεν θα κλάψουν το χαμό των παιδιών τους. Απόψε, αυτή τη νύχτα θα μηδενιστεί η αμαρτία, ο άνθρωπος θα είναι με τον άνθρωπό του. Η μάνα και ο πατέρας θα κοιμηθούν ήσυχοι με τα παιδιά τους στα σπίτια τους. Πιο λίγες ζωές θα πάρει ο κορωνοϊός παρά η άσφαλτος. Ο Θεός έχει πολλούς τρόπους να αλλάζει τη ροή της ιστορίας, και όταν η ανθρωπότητα φτάνει στο ναδίρ της ο καλός Θεός Πατέρας έχει πάντα τον τρόπο να φέρνει πίσω τον άσωτο υιό του. Και ίσως πρέπει να γίνει αυτό, πρέπει να περάσουμε από αυτή τη ῾δοκιμασία῾ για να σταματήσει η καταστροφή της ζωής μας. Ο άνθρωπος πρέπει να γίνει πιο ανθρώπινος, οι οικογένειες πιο δεμένες, οι χριστιανοί πιο προσευχόμενοι, οι ηγέτες πιο σοφοί, οι νέοι μας πιο συνετοί. Είναι μια ευκαιρία αυτή για την Ελλάδα και για όλους μας για επανεκκίνηση των αξιών μας. Στο τέλος τέλος, όταν αυτός ο κορωνοιός θα έχει πια εξαλειφτεί, παρακαλώ μετρήστε πόσες ζωές θα έχει πάρει και πόσες θα έχει χαρίσει. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.

Με αγάπη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.