Κάτοικοι από Κακό πρινάρι: Ελπίζουμε μέσα από τη δημοσιοποίησή του να επιλυθεί το συντομότερο

16
1533

Καλησπέρα σας,

πήραμε επανειλημμένα τηλέφωνα στο 22420-21111 που είναι η γραμμή δημότη αλλά όπως βλέπετε τα κλαδιά αυτά παραμένουν στην περιοχή μας, στο Κακό πρινάρι, πριν τις εργατικές κατοικίες αριστερά προς Αγία Τριάδα.

Επίσης, για τις καμένες λάμπες, έχουμε ενημερώσει εδώ και τόσο καιρό τη γραμμή δημότη αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ελπίζουμε μέσα από τη δημοσιοποίησή του να επιλυθεί το συντομότερο.

Ευχαριστούμε

Κάτοικοι της περιοχής

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε την γκρίνια βρε μπάχαλοι, ο Κυρίτσης που προέβλεψε φταίει.

    Πάντως με των βροχή και τον αγέρα τα κλαδιά θα φτάσουν στην παραλία. Οι καμένες λάμπες;;; Μα πάλι ο Κυρίτσης φταίει..

    • Κομμένο το μποχαλοι κ μποχαλοι εντάξει; Κ δεν ξέρετε ούτε την τύφλα σας πανομεριτες κομλεξικη ,δεν το είπαμε ποτέ Μπόχαλη μποκαλι το λέμε στα κωτικά ζωάκι όπως στην Κρήτη λένε το Τσε,όπως στην Θεσσαλονίκη να σε κάνω καφέ ,όπως στην Πελοπόννησο λένε το νννι λιιι άσε πια κάτι καρδιτσιωτες ντιπ για ντιπ τι να πω κ για τον Έβρο γκαζιωνες τους λένε κ τους Γιαννιώτες παγουραδες άντε από εκεί βλακακι.

    • Να τα φέρουν τότε στην πόρτα σου μπροστά αυτά τα δύο κλαδιά που βλέπεις εσύ… Θα σου αρέσει??

  2. Τα βαριά αντικείμενα που πετάνε ,απέναντι από τις εργατικές κατοικίες ,όπως στρώματα λεκάνες μπάζα κλαδιά αυτά δεν σας ενοχλούν;κ είναι σε καθημερινή βάση .Όλοι αυτοί που μένουν εκεί γιρω ,ενώ έχουν αρκετό πεζοδρόμιο ώστε να βγάζουν μπροστά στο σπίτι τους τα χοντρά σκουπίδια τους κ να παίρνουν τηλέφωνο στον Δήμο να περνάνε κ να τα παίρνουν ,βρωμιζουν σε καθημερινή βάση ξανά λέω το χωράφι του κυρίου Π….. ,μόνο κ μόνο επειδή είναι εκεί η κάδοι σκουπιδιών πρώτον,κ δεύτερο για να μην λερώνουν το δικό τους σπίτι ,παρακαλώ να σταματήσει αμέσως αυτή η καταστάσει είναι εστία μικροβίων τόσα σκουπίδια κ κλαριά.Γιατι αργούν να τα πάρουν από τον Δήμο η μάλλον δεν σας προλαβαίνουν οι άνθρωποι μόλις τα πάρουν τα φορτηγα ξανά γεμίζει ο τόπος η κλαδιά η μεγάλα αντικείμενα έλεος πια ,ο καθένας να τα βάζει μπροστά στο σπίτι του αλλιώς θα ζητήσουμε να φύγουν οι κάδοι από εκεί.

  3. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΗ Ο ΔΗΜΟΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΗ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΥ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.