Γ. Χατζηδαυίδ: Με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τη διάσωση της ΔΕΗ | Επενδύσεις και καλές δουλειές;;

1
532

Με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τη διάσωση της ΔΕΗ
Επενδύσεις και καλές δουλειές ???
Το προεκλογικό σύνθημα – παγίδα της Νέας Δημοκρατίας που είχε γίνει καραμέλα στα χείλη του Πρωθυπουργού , που δυστυχώς έπιασε, και χιλιάδες άνεργοι εργαζόμενοι συνταξιούχοι και επαγγελματίες την ανέδειξαν Κυβέρνηση .
Ο Πρωθυπουργός όμως είπε και κάτι άλλο και μάλιστα εδώ στη Κω : Ότι στο όνομα των επενδύσεων θα σαρώσει τα πάντα ως οδοστρωτήρας. Τους εργαζόμενους τους μικρομεσαίους το περιβάλλον και ότι άλλο σταθεί εμπόδιο . Αυτό όμως πέρασε στα ψιλά και τα ψιλά γράμματα κάνουν τη διαφορά.
Πριν αναλάβουν καλά-καλά και με σπουδή λες και δεν θα προλάβαιναν < ξεπλόκαραν > όλες τις επενδύσεις χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Χρειαζόταν όμως και ένα εργαλείο για να προχωρήσουν δριμύτεροι. Και πέρασαν ,ως πλειοψηφία , το περίφημο
Πολυνομοσχέδιο. Περιέχει τα πάντα ,κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων ,πώληση Δημοτικών και Δημόσιων Επιχειρήσεων, Επενδύσεις χωρίς κανένα όρο και περιορισμό.
Επειδή όμως δεν το καταλάβαμε καλά άρχισαν τα παραδείγματα ,Βγαίνουν στη φόρα τα ψιλά γράμματα που λέγαμε.
Ο κ. Χατζηδάκης μετά από πολλές διαβουλεύσεις απεφάνθη : Τη ΔΕΗ θα τη σώσει το προσωρινό ,άπειρο και κακοπληρωμένο προσωπικό. Θα πάρουν και ανθρώπους της αγοράς όχι με τις συνηθισμένες νόμιμες διαδικασίες ,μεταξύ τους θα κάνουν τις προσλήψεις. Και τα προσόντα ; όποιος έχει μεγαλύτερη προϋπηρεσία στο κατακερματισμό τη διάλυση και το ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας, δηλαδή τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.
Όσο για τις καλές δουλειές, είναι αδιανόητο για το κ Χατζηδάκη , και όχι μόνο, να υπάρχουν εργαζόμενοι με στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Πρέπει λοιπόν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να είναι προσωρινοί άπειροι κακοπληρωμένοι, όπως τα παιδιά του ΟΤΕ.

Γιάννης Χατζηδαυΐδ
Συνταξιούχος ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ
( Και για όποιον δεν με ξέρει ψηφοφόρος ΚΚΕ)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΊΟΥ ΣΕ ΝΑ ΟΜΗΛΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ .ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΩΡΊΕΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ,ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ