4 ώρες διακοπή ρεύματος σε Κρητικά και Φάρο «Το Φως το αναληθές»

7
618
Θέμα: Τέσσερεις ώρες διακοπή ρεύματος στα Κρητικά και Φάρο

…αλλά ούτε μία ενημέρωση απ την λαλίστατη σε κάποια άλλα τιμολογιακού ενδιαφέροντος θέματα…ΔΕΔΔΗΕ…ρεζιλίκι.

Το γνωστό τηλέφωνο βλαβών τοπικού υποκαταστήματος σε σε παρέπεμπε στο γνωστό 5ψήφιο νούμερο,όπου πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 επιλογές και…. μαγνητοφωνείσαι κατά τ’ άλλα.
Καμιά τηλεφωνική ενημέρωση στον 4ο Τουριστικό Προορισμό και φυσικά αν έχεις κάποιο άρρωστο θα πρέπει να δεήσεις….
Πιο πάτος υπάρχει άραγε?
Δεν μιλώ για τις προσπάθειες κάποιων υπαλλήλων,αλλά για ενημέρωση σε περίπτωση σοβαρής πάθησης κάποιου συμπολίτη.
Το Φως το αναληθές.
Αναγνώστης

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ξεφτίλα ακόμα διακοπές κάνει και ακόμα σκοτεινοί είναι κάποιοι δρόμοι στις 4:00

  Μόνο να απειλεί ξέρει κόκκινους λογαριασμούς,υπάρχουν ζημιές σε οικοσυσκευές,έμεινε τσίπα?

 2. Δεν ήταν διακοπή, κεραυνό χτύπησε στύλο, ήμουν παρόν, ήταν πολύ τρομακτικό, και εννοείται ότι δεν θα μπορούσαν να τα φτιάξουν.

  • Κοπέλλα μου απέναντι έγινε χειρότερο..δεν έχω ξαναδεί τέτοια λάμψη από κεραυνό..

   όμως δεν έγινε 4 ώρες διακοπή,αλλά μάλλον δεν διαβάζεις έστω και πρόχειρα το τι γράφει …ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΑ είναι τα τριτοκοσμικά.Ξέω ότι κάποιοι προσπάθησαν,αλλά έστω ένα ηχητικό μήνυμα στον γαμημένο αυτόματα καταγραφέα!!!!!!!Ούτε το 100 είχε καμία απάντηση ,κανείς!!!!Έστω μια απάντηση ότι δεν θα φτιαχτεί,να πάει ο οποισδήποτε άνθρωπος Νοσοκομείο.Απίστευτα …Γέροι,γριές έμεναν μόνοι τους απ τις 8-12.30 ..γιατί δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους αυτοί?Τα σπίτια δεν έχουν γεννήτριες για πιθανή χρήση βοηθητικού υλικού σε θέμα υγείας.

 3. Κάθε φορά που βρέχει αντιπετωπίζουμε διακοπές ρεύματος τι φταίει τελικά? Μας θεωρούν πολίτες β’ κατηγορίας ή το δίκτυο τους είναι ανεπαρκές? Αλλά και οι υπόλοιποι «αρμόδιοι» τοπικοί παράγοντες δεν δίνουν σημασία σε τέτοια θέματα παρά μόνο για την αύξηση του τουρισμού ενδιαφέρονται..αλλά με ποιες υποδομές? Ακόμα και για το γρήγορο ιντερνετ μόνο στα χαρτιά έμεινε. Τελικά από υποδομές και υπηρεσίες για τον πολίτη ένα νησί- χάλια είναι..

  • δεν χαλάει τη ζαχαρένια του για τέτοια μικροπράματα ο τοπικός διευθυντής

 4. Συμφωνώ, αφού δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν έπρεπε με κάποιον τρόπο να ενημερώσουν το κόσμο ,είμαι από Αγγλία και όταν πρώτο γινόταν αυτά με διακοπές ρεύματος και νερό γινόμουνά έξαλλη άλλα έχω 25 χρόνια τώρα εδώ και τα έχω συνηθίσει, και δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάξει τίποτα σύντομα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ