ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Εξίσου σημαντική με την ανθρωπιστική η εθνική διάσταση του μεταναστευτικού

151
3593

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εξίσου σημαντική με την ανθρωπιστική η εθνική διάσταση του μεταναστευτικού

Του δασκάλου, Κρητικού Αντώνη

Εδώ και χρόνια η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του μεταναστευτικού κυκεώνα, που δημιούργησαν τα αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα των Δυτικών αποικιοκρατών, που εποφθαλμιούν τον πλούτο ασιατικών και αφρικανικών χωρών και τις τεράστιες ζώνες οικονομικής τους επιρροής. Αμερικανοί και ευρωπαίοι προκαλούν ή ενισχύουν εμφύλιες διαμάχες αλληλοεξόντωσης στο Ιράκ, στη Λιβύη, στη Συρία, συνήθως με πρόσχημα την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, συστρατευόμενοι πολλές φορές εναντίον εκείνων που οι ίδιοι υποστήριζαν, όταν η «λυκοφιλία» για το μαύρο χρυσό των πετρελαίων ήταν κερδοφόρα γι’αυτούς.

Και ενώ αυτό είναι γνωστό, οι ανθρωπιστές και πνευματικοί λεγόμενοι άνθρωποι στη Δύση και στην Ανατολή, αντί να εξεγερθούν, πλην εξαιρέσεων, σιωπούν. Πολλοί τακτοποίησαν τον «ανθρωπισμό» τους με γενναίες αμοιβές και θέσεις από εκείνους που, βούτηξαν και βουτούν τα χέρια τους και τις βόμβες τους σε ποταμούς αιμάτων λαών, σε κατεστραμμένες και ξεριζωμένες οικογένειες, όπου χιλιάδες ορφανά περιπλανώνται μεταξύ ζωής και θανάτου, ανάμεσα σε παλιά βαρκοκάικα και τον πνιγμό.

Από κοντά και οι αφερέγγυες ΜΚΟ, τα ελεγχόμενα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ! Οι απάνθρωποι δουλέμποροι ψυχών και σωμάτων και, φυσικά, η «σύμμαχος» Τουρκία που δεν χάνει την ευκαιρία, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές, να υλοποιεί το δόγμα Οζάλ, δημιουργώντας μουσουλμανικούς θύλακες στην Ελλάδα, που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως θα λειτουργήσουν τη δεδομένη στιγμή. Κατά αυτόν δε τον τρόπο μπαίνουν σε εφαρμογή και τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας, που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια-κρατίδια για να μας πάρουν πέρα από αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ. και τα πολύτιμα μέταλλα που κρύβει η ελληνική γη όπως το ιρίδιο, τον κόκκινο υδράργυρο και φυσικά το όσμιο που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών. Ενδεικτικά, ένα κιλό κόκκινου υδραργύρου κοστίζει περί τις 400.000 δολ. ΗΠΑ, ενώ η τιμή του οσμίου ανέρχεται στα 150.000 δολ. ανά… γραμμάριο!

Επίσης, το κλείσιμο των βορείων συνόρων μας δεν είναι τυχαίο, προκειμένου να υπάρξει εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών και να μετατραπεί η χώρα σε αποθήκη ψυχών.

Η δημιουργία ειδικών μεικτών ευρωπαϊκών επιτροπών, που θα μετέβαιναν στην Τουρκία για την επί τόπου ταυτοποίηση και τον έλεγχο της δυνατότητας παροχής ασύλου, ώστε συντεταγμένα και χωρίς να αποτελούν ανεξέλεγκτες «τρομοκρατικές» ή «υγειονομικές» βόμβες να προωθούνταν οι πρόσφυγες στις χώρες επιλογής τους, σε συνεννόηση με αυτές και σε ποσόστωση με τον πληθυσμό και την οικονομική κατάσταση της κάθε χώρας, αφενός θα απέτρεπε την ταλαιπωρία και από το να πνίγονται εκατοντάδες αφετέρου δεν θα αναγκαζόντουσαν να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, αφού ακόμη και η με αεροπλάνο μετάβασή τους θα κόστιζε δεκάδες φορές λιγότερο. Και, όμως, πόση υποκρισία!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Κάποιοι, φαίνεται να επιδιώκουν την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της χώρας. Ήδη, στο νησί μας ο αριθμός τους έχει φτάσει τις 4.000! Εκτός της ανθρωπιστικής, παίρνει σοβαρές εθνικές διαστάσεις. Πέρα από την ανεξέλεγκτη ροή, αυτών από εμπόλεμες περιοχές που δικαιούνται ασύλου, η «εισβολή» δήθεν μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους ενδεχομένως και τρομοκράτες ή και ξένοι πράκτορες, αλλά και φανατικοί μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές, που δεν αποδέχονται την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμά μας, τα σύμβολά μας, την πίστη μας, αλλά θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο και να επιβάλλουν τη Sharia, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη λήψης σοβαρών μέτρων. Όσο αφορά την επιβολή της Σαρίας, θα συμφωνήσουμε με τους φιλήσυχους και ανεκτικούς Αυστραλούς και το μήνυμα που έστειλαν μέσω της Πρωθυπουργού Julia Gillard προς τους φανατικούς Μουσουλμάνους της χώρας τους. Ανάμεσα, λοιπόν, στα άλλα τόνισε:

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τουςΗ κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι πιο πολλοί Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Εκείνο το οποίο επιθυμούμε εκ μέρους σας όμως είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Εάν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.

Οι πιο πολλοί Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα, στην Αίγυπτο, στο Μαρόκο, στο Ιράν, στο Ιράκ.

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Λιβύη, στην Συρία.

Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία, στην Αγγλία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Γαλλία

Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία, στην Σουηδία, στην Νορβηγία, στην Δανία.

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική.

Και ποιόν κατηγορούν;

Όχι τους ηγέτες τους!

Όχι τους εαυτούς τους!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Και θέλουν να τις αλλάξουν, για να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

151 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πoλλοί τακτοποίησαν τον «ανθρωπισμό» τους με γενναίες αμοιβές και θέσεις. Ο κ. Χανς στη Μυτιλήνη παίρνει 2500 ευρώ πίνει τα ουζάκια του, κάνει τις διακοπές του, αναγορεύεται σε αλληλέγγυο και φυσικά παρακαλάει καθημερινά να έρχονται μετανάστες για να συνεχίσει τις…διακοπές του!!

 2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ

 3. μαχαιριά στον πολιτισμό της Ευρώπης. Για άλλη μια φορά η χώρα μας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Όμως, ήρθε η στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν φίλοι και σύμμαχοι παρά συμφέροντα και θα πρέπει επιτέλους να προστατεύσουμε πέρα από την εθνική μας αξιοπρέπεια και την εθνική μας κυριαρχία.

 4. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

  ΑΧ, ΚΑΙ ΝΑ ΉΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!!

 5. Αυτό που γίνεται δεν είναι πλέον μεταναστευτικό η προσφυγικό, αλλά καθαρά θέμα εισβολής !!!

 6. Τοσα μηνύματα για την απαγόρευση κτυπήματος της καμπάνας εκκλησιών

  Δεν συγκίνησε κανέναν…η Κως και τα 8 νησιά υπό το παρακράτος των ΜΚΟ,της Ύπατης Απάτης ,των ψευτο-αλληλέγγυων, όλοι έριξαν στάχτη στα μάτια του κόσμου της Κω , μέχρι και ανθρώπινο ‘σήμα κατατεθέν’ επέβαλαν για διαφήμιση.. κάποιον συγχωρεμένο επαγγελματία δίνοντας του παράσημα, πομπώδεις λόγους, βραβεύσεις.. ρίχνοντας και τον ίδιον στην παγίδα…και που είναι οι ιεράρχες,που απο πανηγύρι σε πανηγύρι,αλλά τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο…η Κως προδόθηκε κύριοι,οι ιστορικοί πρέπει να αναδείξουν τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ποιους και πόσα για να επιστρέψει σε στάτους … Τουρκοκρατίας..

  • Δεν ντρέπεσαι ρε φασιστόμουτρο του κ… να μιλάς για νεκρούς ανθρώπους? Τέτοιοι είστε όλο το κουμάσι με τα εθνίκια ένα μάτσο δειλοί επαναστάτες του πληκτρολογιού. Γιαυτό καλά σας κάνει η αριστερά και σας πατάνε όπου βρούνε! Κότες ε κότες!

   • Έχετε δίκιο στο θέμα της αναφοράς του νεκρού, όμως εσείς μάλλον είστε ακόμη χειρότερος από τον συγκεκριμένο σχολιαστή και ίσως πιο επικίνδυνος. Και… μην τα ισοπεδώνετε και μηδενίζεται όλα. Όσο για τους νεότυπους ιδεοληπτικούς ανθέλληνες αριστερούς με τις δεξιές τσέπες ο λαός τους έστειλε πρόσφατα εκεί που έπρεπε .

   • Όχι δεν ντρέπομαι γιατί δεν είμαι φασίστας.Εσύ είσαι ο Έμπορος ψυχών,ο εμποράκος Εθνών..

    εσύ είσαι το μίγιασμα..πιάσε και ρώτησε όλους τους επεναλαμβανόμενους Τουρίστες που βραβεύτηκαν απ τον Δήμαρχο να σου πουν την γνώμη τους για το θέμα,όλοι σας πήραν χαμπάρι μαυραγορίτη.Ποιος πάτησε ποιον μίγιασμα?Ξεχνάς ότι ο ΕΑΜ παραδόθηκε,ξεχνάς ότι η Κάρα του Βελουχιώτη τριγύριζε από χωριά σε χωριά και βανδαλίστηκε?Επειδή εσείς θέλετε ένεν ακόμα εμφύλιο.Έλα αν σου βαστάει να μου τα πεις ,έλα ,δώσε ένα τρόπο στον Κιάρη και έλα να μου τα πεις άνδρακλα.Βρωμύλο!!!!!Αριστεροφασίστα.Όλη η ΕΥΡΏΠΗ,ΌΛΑ ΤΑ ΗΝΩΜΈΝΑ έΘΝΗ ΣΑΣ ΞΕΣΚΈΠΑΣΑΝ σαπίλα αριστεροί αλληλέγγυοι του κ@λου.

    • OΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

   • Μια Βόρεια Κορέα σας έμεινε να καμαρώνετε.... Βάστα, Κιμ Γιονγκ Ουν !!!

    Τους πολίτες της ΕΣΣΔ και γενικότερα του ανατολικού μπλοκ που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούσαν να δραπετεύσουν από τα «λυμένα κοινωνικά προβλήματα» τους θυμάσαι;

   • εσύ προσωπικά δεν είσαι απλά απατεώνας, είσαι αρπακτικό που δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά του.

    Είναι όμως αθέμιτο και ανήθικο από την μία να πλουτίζεις χρησιμοποιώντας καπιταλιστικές μεθόδους και από την άλλη να πουλάς σοσιαλισμό και επανάσταση με μπόλικη αλληλεγγύη στους σανοφάγους …

   • Εσύ είσαι φασίστας που βοηθάς να επιβληθεί σαρία στην Κω,που κατέστρεψες ένα χωριό

    που τα κάνεις όλα για την τσέπη,Ισκαριώτη Ιούδα αλληλέγγυε.Αυτό το επίθετο θα μείνει στην Ιστορία για την πιο αμφιλεγόμενη σημασία που υπήρξε ποτέ.Έμπορε ψυχών,ΠΟΥ ΠΑΤΆΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ μια χούφτα ευρώ..διεθνιστή της πλάκας,προλετάριε λαδά.

   • Εσείς οι υποκριτές τον καταντήσατε τον άνθρωπο εργαλειοθήκη

    Τον άνθρωπο τον ήξερα καλά και είμουν απ τους πρώτους που τον παραδέχθηκα, αλλά δεν σου λεει αυτό ο από πάνω,θελει να σου πει για την εκμετάλλευση που στήσανε όλοι οι πέριξ για να διαφημιστούν και οτι έπεσε στην παγίδα..

   • Είστε μια χούφτα ανθρωπάκια δειλά που σας αδειάζουν λάθρο και κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. 0 διαδηλώσεις, 0 δράση.Τι τραγωδία είστε ρε π…η μου…

    • ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ

   • Οι Αριστεροί Μπράβοι του επιδοτούμενου αντιρατσισμού.ΜΚΟ= Μ:Μπίσνες,Κ:Καλά,Ο:Οργαμένες

    Το αδίστακτο αυτό δίκτυο των έμμισθων μπράβων του σύγχρονου φασισμού στιγματίζει ανενδοίαστα τον ελληνικό λαό σαν «ΡΑΤΣΙΣΤΗ» και «ΦΑΣΙΣΤΑ», μόλις τολμήσει να διατυπώσει έστω και έναν κάποιο προβληματισμό για τις «προσφυγικές» εισβολές…

 7. απαγόρευσαν και τις καμπάνες… ούτε να πεθάνεις σαν χριστιανός δεν μπορείς.. κάθε Μ.Πέμπτη στα 12 ευαγγέλια κτυπούσε κ καμπάνα στην καρδιά κάθε Ορθοδόξου,τα τελευταία χρόνια ..για τα μάτια του κόσμου….. έχει δυο-τρια κέντρα το νησί που πρέπει να διαλυθούν… αλλιώς…την βάψαμε.ξέρουν αρκετοί τι εννοώ.

  • Ένα απ τα διχαστικά κέντρα είναι αυτός με το 'αιδώς-αχρείοι' ,ένας λακαμάς με φυσιά δεξιά τσέπι

   Δημόσιος Υπάλληλος και υπότροπος με σοβαρές πειθαρχικές παραβάσεις…θα πρέπει τέτοια άτομα που το παίζουν δημοκράτες,αλλά δεν θέλουν καν να βλέπουν την …αντίθετη άποψη,να απομονωθούν.Ο λεγάμενος που τόσο τον ενοχλούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων…δεν πιστεύει καν στην ανεξιθρησκεία,στην ισότητα πιστεύων και ιδεών,ενώ η μονόπλευρη συμφεροντολογική αλληλεγγύη είναι το αποτύπωμα της βλακείας του.

   • ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ!

    • Ποιος απειλεί ρε πατσαβούρα ??Που έχετε βγάλει Φασίστα ,Ρατσιστή,Ναζιστή κάθε προβληματισμένο άνθρωπο

     που διατυπώνει μια άλλη άποψη?Είναι τόσο οργανωμένο το δίκτυο των «αριστερών» μπράβων του 4ου Ράιχ που άμεσα ξεχύνεται εναντίον κάθε λαϊκής εκδήλωσης που αμφισβητεί και αρνείται τη νέα δουλεία και την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, μέσω των αλλοδαπών εισβολών και «προσφυγικών» παιγνίων…

    • Προς κ.Κιάρη,αν μπορεί να δημοσιεύσει για χάρη των αλληλέγγυων το άρθρο του Βήματος της Κυριακής

     σελίδες 50-51 όπου γίνεται λόγος για το Hot Spot Σάμου,το ότι τουλάχιστον 20 άτομα έχουν φυματίωση,όλοι σχεδόν έχουν προσβληθεί από ψώρα,ενώ θα έπρεπε να προωθηθούν σε ειδικές μονάδες,επιστρέφουν απλώς όπου έμεναν μετά την νοσηλεία, ξανακολλάνε ή απ τους διπλανούς ή απ τα ίδια τους τα ρούχα.Η αφήγηση ανήκει σε μεταφραστή.Αυτός είναι ο Παράδεισος που υπόσχονται οι πιο απατεώνες παραδόπιστοι με την ‘ευθυξία’ του αριστερού αλληλέγγυου.Και εδώ στο δικό μας πολλά γίνονται και όλα αποκρύπτονται.Μάλιστα έδωσαν και οδηγίες σε όλους να μην μιλάνε έξω απ το Πυλί…πρόσφατα !!!!!

    • ΤΟ» ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

   • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

    • Σε γνώρισα Κυριακή ,άρα θα σε φωνάζω Κυριάκο....παραλλαγή βέβαια.

     Οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού ,μέσω δήθεν φιλανθρωπίας,δεν πουλάει πια.Κατάλαβε το,εσεις προσπαθείτε να ενσωματώσετε τους Ασιάτες στην Κοινωνία σαν ίσοι με τους μόνιμους κατοίκους,αλλά σαν ανώτερους….δεν θέλουμε άλλους,όλη η Ευρώπη,όλος ο κόσμος έφτασε στα όρια του,από μια φούχτα σέχτας δήθεν αλληλέγγυων.

    • εξάλλου γιορτάζει ο άγιος Κυριάκος, σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

   • Αυτή είναι η δουλειά σας να σπιλώνεται ανθρώπους, να διαστρεβλώνετε την αλήθεια, να βρίζετε και να ξερνάτε κακία, απλά γιατί έχετε άρρωστο ψυχισμό και στη ψυχή σας φωλιάζει το μίσος προς κάθε τι έχει σχέση με την Ελλάδα, την πίστη μας, την Ιστορία μας και φυσικά δεν αντέχετε την αλήθεια.

   • πρόσεχε με την τόση λάσπη που πετάς στους άλλους μην καλυφθείς εσύ, ο έντιμος και λεκτικός ¨»δημοκράτης» γιατί άλλα αναδύει το φασιστικό σου σχόλιο.

    • Ότι μα ότι και να κάνεις,ότι και να λες,δεν πρόκειται να ταυτιστεί ο απλός πολίτης της Κω,ούτε με Χ.Α,

     ούτε με φασισμό,ούτε ο οποισδήποτε Δήμαρχος Σύμης που έκανε ρόμπα την Κυβέρνηση,ούτε της Λέσβου….φασίστες είστε εσείς που θέλετε όλοι να υπηρετούν τους μαύρους και τους Ασιάτες για να τα κονομάτε.Κανείς δεν είναι φασίστας,όλοι πονάμε,αλλά δεν γίνεται παραπάνω.Όσο κατηγορείται φτωχούς ανθρώπους που έχουν σηκώσει βάρη απίστευτα για φασίστες,τόσο θα σας σιχαίνεται ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.

   • Βγάλτε την κουκούλα να δει ο κόσμος το πραγματικό σας πρόσωπο, όταν κατηγορείτε άλλους, άνανδροι

    Τη συμφεροντολογική αλληλεγγύη και την επιλεκτικότητα με βάση τα δικά σας ιδεολογικά και άλλα πιστεύω την αποτυπώνει στο σχόλιο σας που βρίθει ύβρεων, ανακριβειών, ψυχικής ταραχής και δικαστικού οίστρου. Προφανώς και έχετε πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου, αφού πουθενά το άρθρο δεν αφήνει να εννοηθεί ότι ενοχλούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων, αλλά όπως λέγει και η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας όταν έρχεσαι σε μια ξένη χώρα θα πρέπει να σεβαστείς τους ανθρώπους τη θρησκεία τους και όχι να προσπαθείς να επιβάλεις τη δική σου εν προκειμένω τη σαρία. Άνανδροι, προβατόσχημοι λύκοι.

   • αιδώς αχρείε, κουκουλοφόρε που καταδικάζεις συνδημότες σου χωρίς στοιχεία και ψέματα

   • ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΚΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ! ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ

   • ποια είναι η αντίθετη άποψη; Ότι πρέπει να επιβληθεί σαρία;Μάλλον δεν ξέρεις τι γράφεις ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις…. Άλλα γράφουνε άλλα καταλαβαίνεις και εν συγχύση τελών με μίσος παρεμβαίνεις. Πήγαινε να βρεις τους τσιχαντιστές μπας και αποφορτισθείς τελώντας τα αποτρόπαια

   • ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

   • Οι νέοι μας φεύγουν εξωτερικό, υφίσταται υπογεννητικότητα του ντόπιου πληθυσμού η πατρίδα μας εξισλαμίζεται σταδιακά.Μας εγκαθίστανται σταδιακά κατά εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από ισλαμικές φονταμενταλιστικές χώρες που εφαρμόζεται ο απάνθρωπος νόμος της ΣΑΡΙΑ..Δεν αναγνωρίζουν δικαιώματα σε αλλόθρησκους.Οπου εμφανίστηκε το ισλάμ «εξαφάνισε» με συνοπτικές διαδικασίες βίαια τους πολιτισμούς που είχαν την ατυχία να έρθουν σε επαφή μαζί , με εξαίρεση την Ιβηρική.
    Με τον κατήφορο που έχουμε πάρει , θα έρθει η ώρα που θα βιάσουν την κόρη σου , την αδερφή σου και την γυναίκα σου, ίσως και μπροστά στα μάτια σου, γιατί το μισάνθρωπο και ακραίο ισλάμ τους το επιτρέπει.Τότε όμως αριστερέ ευαισθητούλη μου θα το βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.Ευχομαι βέβαια να μην ηδονίζεσαι με τέτοια ιδέα, δεν ξέρω!
    Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό αγόράκι μου.Εκείνο το κ@loπαιδο ο διεθνιστής και άεθνος Τσίπρας ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ πρωθυπουργός στον αιώνα τον άπαντα.
    Και να σκέφτεσαι λίγο όταν μιλάς για δικαιώματα και δημοκρατία διότι τα ταξικά μουσλίμια αδέρφια σου δεν έχουν την ίδια άποψη με σενα.

    • Αν επιβληθεί η σαρία να δούμε πως θα εξασκούν τα διαστροφικά τους πάθη και τον άκρατο δικαιωματισμό τους!

    • Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ

 8. Από τον πολιτικό ψεύτη και σπατεώνα στον Κούλη (Τσίπρα) με γραβάτα...

  Μία από τα ίδια και η ΝΔ όσο αφορά το Σκοπιανό και το μετάναστευτικό! Είναι προσκυνημένοι όλοι ΤΟΥΣ! Ντροπή σας!

 9. Η χώρα βαίνει σταδιακά προς την ισλαμοποίηση. Τι δεν καταλαβαίνουμε! Δεν λιάζονται πλέον , απλά, αλλά διεκδικούν και επιβάλλουν τη σαρία!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ! Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ!!

 10. Βρέστε ποιοι είναι σε επαφή με τους απέναντι δουλέμπορους για τη μετακίνηση των λαθροεισβολέων, ώστε να είναι παρόντες στις συγκεκριμένες περιοχές που γίνεται η απόβαση.

 11. Η μόνη λύση είναι αυτή που προτείνεται στο άρθρο. Επιτροπές απέναντι στην Τουρκία ταυτοποίηση και εξέταση του αν δικαιούται ή όχι ασύλου! Καταμερισμός με ποσόστωση και ανάλογα της οικονομικής δυνατότητας της χώρας υποδοχής . Τλ

 12. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΊΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ,ΚΡΑΤΩΝ,ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΟΠΟΤΕ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΑΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!

   • Το λαθρομεταναστευτικό αποτελεί, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές,

    .. τον τάφο αυτής της «αριστεράς».
    Δες ειδήσεις σήμερα βλάκα,ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε χρώμα σε πράσινο,πάει το κόκκινο,υιοθέτησε Πασοκικές τακτικές,ΠΡΆΣΙΝΟ ΧΡΏΜΑ,ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ,αποβάλει Τσακαλώτους..πάει η Αριστερά σου..μόνο καταλήψεις θ αφήσεις στην άλλη γενιά και αριστερές συνειδήσεις Τραπεζικών εμβασμάτων….Bye….Bye….στάσου μύγδαλα αλληλέγγυε του κώ.ου.Εσύ είσαι ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΑΥΓΟ!!!!!!

   • Μάλλον σας αρκεί να σβήσει το ελληνικό Έθνος, θλιβεροί διεθνιστές

    Δεν ξέρω αν οι ισλαμιστές είναι καλύτεροι. αλλά εσείς οι ψευτοαλληλέγγυοι νεοαριστεροί της μεταπολίτευσης έχετε τόσο αρρωστημένη φιλαυτία που….

 13. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ; ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΈΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΆΝΩ ! ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΈΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΛΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ

 14. Πριν λίγο ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δήλωσε: » το προσφυγικό αποκτά διαστάσεις εθνικής κρίσης! Σωπάτε, άρχισαν να ξυπνούν!

 15. ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ

  • Προφανώς και εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση τα συμφέροντα κάποιων

   Στο άρθρο αναδεικνύεται μια πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει από την Ε.Ε με τη σύσταση κοινών ευρωπαϊκών επιτροπών που θα αποσταλούν επί τόπου στην Τουρκία για έλεγχο και ταυτοποίηση και όχι να μετατρέπεται η χώρα σε χωματερή ψυχών, οι πρόσφυγες να πληρώνουν μια περιουσία για τη μεταφορά τους και να πνίγονται κατά εκατοντάδες, αλλά περισσεύει η υποκρισία.

 16. Αμετανόητοι οι Δυτικοί συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος των λαών του πλανήτη!

  Οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική υποδαυλίστηκαν από αυτούς και οδήγησαν σε καταστροφή χωρών και την αθρόα έξοδο πληθυσμών. Οι Ταλιμπάν υπήρξαν δημιούργημα των ΗΠΑ. Ο δολοφονικός στρατός ISIS, από στυγνούς δολοφόνους συγκροτημένος, προβλήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ως απελευθερωτικός του λαού της Συρίας. Αυτός οργανώθηκε,, εξοπλίστηκε και υποστηρίχθηκε, από τα μετόπισθεν, από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και τα Αραβικά Εμιράτα. Και όμως το παίζουν σωτήρες….

  • Την μια είναι οι Κακοί Δυτικοί που θέλουν να πάρουν τον πλούτο των Υπανάπτυκτων χωρών και την άλλη..

   η Κλιματική αλλαγή που δεν αφήνει διαχειρίσημους πόρους στις υπανάπτυκες περιοχές,γι αυτό διαλέγεις ανάλογα την περίσταση…βέβαια κοινό στοιχείο ,ότι όλοι οι κόπροι του πλανήτη,που δεν θέλουν να δουλέψουν,αλλά να κάθονται να φουμάρουν και να παίρνουν επιδόματα,πρέπει να μεταφερθούν Ευρώπη..στην πηγή των δεινών τους και φυσικά για λόγους εκδικητικούς,πρέπει και αυτοί να πληρώσουν ότι τους έκαναν…..Αφού τελείωσε τοπ αφήγημα του Κομμουνισμού και της επιβολής δρεπανιού στον κόσμο,σειρά πήραν οι διεθνιστές με τις Ασιατοαφρικανικές φυλές.

 17. το κοινωνικό κράτος πρόνοιας στη Δύση πνέει τα λοίσθια και ο Δυτικός Κόσμος τελεί υπό κατάρρευση λόγω ηθικής σήψης, η οποία προκάλεσε τρομακτική δημογραφική κρίση (υπογεννητικότητα) με πρώτη και καλύτερη τη χώρα μας.

 18. 12 Λέει απ τους διασωθέντες του ναυαγίου χθες στις Οινούσες,βρίσκονται στο Νοσοκομείο Χίου.

  Απ του 12 όταν πάρουν εξιτήριο ,ο ένας πάει Εισαγγελέα επειδή ήταν διακινητής.Γιατί αφού διακινούσε αθώους,μη Λαθραίους,νόμιμους μετανάστες,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ???ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΕ…ΑΦΟΎ ΔΙΑΚΙΝΟΎΣΕ νόμιμους γιατί διώκεται ??γιατί είναι δουλέμπορος..και εσείς δουλέμποροι είστε.Όλη Οικουμένη σας πήρε μπρέφα.Μιλάω καθημερινά με 200 ξένους στη δουλειά,μόνο για τις ΜΚΟ μιλάνε.

 19. Πέραν βέβαια του γεγονότος ότι οι θρησκευτικές αντιλήψεις είναι άγνωστο είδος για τους κομμουνιστές.

  Τι το θέλει ο Κουτσούμπας το σπίτι στη Λαμία?
  Να το μοιράσει στους φτωχούς…
  Αφού όταν εκλεχθεί πρωθυπουργός θα μοιραστεί τα σπίτια των άλλων, γιατί να πληρώνει ΕΝΦΙΑ από τώρα;

 20. Πολλοί από αυτούς που εισβάλλουν στην χώρα έχουν φροντίσει να καταστρέψουν κάθε στοιχείο (διαβατήριο, ταυτότητα) ακόμη και πιστωτικές κάρτες, που αποδεικνύει την πραγματική ταυτότητά τους, τη χώρα προέλευσης, την ηλικία τους, προφασιζόμενοι ότι τα έχασαν. Αυτό φυσικά που κανείς τους δεν χάνει είναι το πανάκριβο τους κινητό.

 21. περί τιμής οσμίου… περί ύπαρξης «κόκκινου υδραργύρου»… και ανύπαρκτου μυνήματος πρωθυπουργού της Αυστραλίας. Λυπάμαι για τη δημόσια εικόνα «δάσκαλου»

  • OΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

  • μήπως πρέπει να λυπάστε για τον εαυτό σας, πέρα από την ευκολία με την οποία υποτιμάτε τους άλλους- τώρα ότι το παίζετε αλληλέγγυοι είναι άλλη ιστορία- και για το ότι ο δάσκαλος σας δεν σας έμαθε ορθογραφία ούτε να τονίζετε σωστά τις λέξεις;

  • Ρώτα να μάθεις στο εξωτερικό, εδώ…. και μετά κάνεις τον έξυπνο.

   • Όσμιο! Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 5 τόνοι χρυσού για ένα κιλό...!

    Mήπως το γκριζάρισμα των Ιμίων έχει να κάνει και με την ύπαρξη οσμίου. Κάτι ξέρουν στο περιοδικό Νemesis. Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση, με τη μεγαλύτερη πυκνότητα και το πλέον δύστηκτο της ομάδος του. Σας λέει κάτι ότι το χρησιμοποιεί η βιομηχανία των πυρηνικών;

  • Να την τυλίξω ή θα την φάτε εδώ?
   Τυλιχτά ο …αλληλέγγυος.
   Κάνουμε και delivery.

  • το μ(ύ)νημα σου αρλουμπολόγε είναι λάθος,

 22. Κυριε Κρητικέ, εκτίθεστε εν μέρει αναπαράγοντας μία ψευδή ομιλία της Julia Gillard. Να ελέγχετε τις πηγές σας.

  • ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ! ΤΟ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ…

  • Τα ίδια περίπου ξαναείπε και παλαιότερα γιαυτό και η Αυστραλία μείωσε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες κατά 90%. Απλά τα συστημικά μέσα κρύβουν την αλήθεια! Χρειάζεται να εγερθούμε εκτου καναπέως και της συνεχόμενης επί χρόνια νιρβάνας που διακατέχει τους Έλληνες.

  • ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ BRENDAN NELSO ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; «Ή ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ Ή ΦΕΥΓΕΤΕ» ! ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ

 23. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ! ΤΟ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ…

 24. Όλες οι χρυσές πορδές και τα ορφανά του παπαδόπουλου-παττακού εδώ μαζευτήκαν πάλι! Από το πολύ το πρρρρρ που κάνουν στα πληκτρολόγια τους ο Σώρος και η Νέα τάξη έχουν αρχίσει και φοβούνται!

  • και τα επιδοτούμενα όργανά του (με πρωτοπόρους τις ΜΚΟ και τους «αριστερούς» μπράβους) στιγματίζουν σαν ρατσιστές τους λαούς και κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αυτών των λαών εναντίον της σύγχρονης δουλείας και του εθνικού, πολιτιστικού, αλλά και φυσικού ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ τους.Ρίξε μια ματιά στο Βήμα της Κυριακής σκεπάρνι,να δεις φωτογραφίες της ζούγκλας που ονοπμάζεις αλληλεγγύη.Άνθρωποι και ποντίκια,που έχουν δαγκώσει κάποιους..αλλά εσείς περνάτε άλλα μυνήματα..Οπνιγμός αθώων που εσείς τους πνίγετε με τις ψεύτικες υποσχέσεις,με τα δόλια καλέσματα ,με την εμπορία ανθρώπινου πόνου για τα λεφτά!!!!ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ να πνίγεται ,εσείς πρώτα θα κάνετε την προπαγάνδα σας και μετά που πνθιγεί θα πάτε να τον σώσετε.Αριστεροφασίστες αλληλέγγυοι του κώ.ου.Άρρωστοι ιδεοληψίες λαδάδες που πατάτε επί πτβμάτων για να περάσετε Αριστερά κατάλοιπα!!!!!!

  • μαθετε να ακούτε και όχι να ακούγεστε και αφήστε τις χρυσές π…ες που ανούσια επαναλαμβάνετε

 25. πρόσεχε με την τόση λάσπη που πετάς στους άλλους μην καλυφθείς εσύ, ο έντιμος και λεκτικός ¨»δημοκράτης» γιατί άλλα αναδύει το φασιστικό σου σχόλιο.

 26. Βγάλτε την κουκούλα να δει ο κόσμος το πραγματικό σας πρόσωπο, όταν κατηγορείτε άλλους, άνανδροι

  Τη συμφεροντολογική αλληλεγγύη και την επιλεκτικότητα με βάση τα δικά σας ιδεολογικά και άλλα πιστεύω την αποτυπώνει στο σχόλιο σας που βρίθει ύβρεων, ανακριβειών, ψυχικής ταραχής και δικαστικού οίστρου. Προφανώς και έχετε πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου, αφού πουθενά το άρθρο δεν αφήνει να εννοηθεί ότι ενοχλούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων, αλλά όπως λέγει και η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας όταν έρχεσαι σε μια ξένη χώρα θα πρέπει να σεβαστείς τους ανθρώπους τη θρησκεία τους και όχι να προσπαθείς να επιβάλεις τη δική σου εν προκειμένω τη σαρία. Άνανδροι, προβατόσχημοι λύκοι.

 27. Αυτοί είναι οι Νεοαριστεροί της Μεταπολίτευσης που παριστάνουν τους αλληλέγγυους, χωρίς ίχνος θυσίας, δεμένοι στο άρμα των ξένων προστατών μας που προσπαθούν ακόμη και σήμερα που όλοι βιώνουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού να μας που ότι δεν τρέχει και τίποτα και ότι όλα τα έκαναν καλά. Είναι αυτοί που κάποτε φώναζαν»| ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ» αλλά σήμερα, κουβέντα εναντίον των δυτικών αποικιοκρατών που δημιούργησαν το πρόβλημα. Οι «αριστεροί» του χαβιαριού και των καγιέν, που προτεραιότητά τους είναι η παρασιτική καλοπέραση, το ίδιον όφελος, η χρησιμοποίηση του άλλου, η κενοδοξία, τα οφίτσια, το εύκολο χρήμα. Αυτοί που θεωρούν μορφές κοινωνικής αντίστασης την καταστροφή, τους βανδαλισμούς, την αλητεία, τον εκφασισμό των μπαχαλάκηδων. Οι υπερσιτιζόμενοι από τις διαβόητες ΜΚΟ και διάφορα ευρωπαϊκά πακέτα.

 28. Υπάρχει σαφής διάκριση και ξεκάθαρος διαχωρισμός από την Αριστερά, η οποία έστω και με πολλές αδυναμίες και σοβαρά ιστορικά λάθη υπήρξε οραματική, που προέβαλε και υπερασπίστηκε ανθρώπινες αξίες και πρωτοστάτησε σε αγώνες για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Διαχωρισμός επίσης από τους πραγματικούς αριστερούς οι οποίοι κατέθεσα στο θυσιαστήριο της πατρίδας και της πανανθρώπινης λευτεριάς ζωές και περιουσίες. Υπέμειναν αδικίες, φυλακίσεις, εξορίες.
  Δυστυχώς σήμερα αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και αντιιμπεριαλιστές και υποδύονται αξιοθρήνητα ρόλους κοινωνικών επαναστατών και ανατροπέων δεν είναι παρά δέντρα άκαρπα.

 29. Πάλι σας ξέφυγαν….τα «πνευματικά σας διαμάντια» και αναδύθηκαν οι εμμονές και οι στερεοτυπίες σας. Καλά ρε παιδιά η χρυσή αυγή έχει πάει στο 1,5 % και εσείς δεν λέτε να το ξεπεράσε, σε σημείο να λέτε τα ίδια και τα ίδια ανούσια πράγματα.

 30. ΨΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ…. ΑΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ! ΟΛΑ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  • Μια από τα ίδια, ξαναζεσταμένο φαγητό, στην ευκολία του μηδενισμού του κατήγορου και της ένδειας επιχειρημάτων, ο γνωστός αλλά ανώνυμος κουκουλοφόρος σχολιαστής που επαναλαμβάνετε σαν μικρό παιδί απλά για να πει κάτι.

  • ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΡΑΘΥΜΟΣ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ!

 31. αιδώς αχρείε, κουκουλοφόρε που καταδικάζεις συνδημότες σου χωρίς στοιχεία και ψέματα

 32. Όσμιο! Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 5 τόνοι χρυσού για ένα κιλό...!

  Mήπως το γκριζάρισμα των Ιμίων έχει να κάνει και με την ύπαρξη οσμίου. Κάτι ξέρουν στο περιοδικό Νemesis. Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση, με τη μεγαλύτερη πυκνότητα και το πλέον δύστηκτο της ομάδος του. Σας λέει κάτι ότι το χρησιμοποιεί η βιομηχανία των πυρηνικών;

 33. Προφανώς και εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση τα συμφέροντα κάποιων

  Στο άρθρο αναδεικνύεται μια πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει από την Ε.Ε με τη σύσταση κοινών ευρωπαϊκών επιτροπών που θα αποσταλούν επί τόπου στην Τουρκία για έλεγχο και ταυτοποίηση και όχι να μετατρέπεται η χώρα σε χωματερή ψυχών, οι πρόσφυγες να πληρώνουν μια περιουσία για τη μεταφορά τους και να πνίγονται κατά εκατοντάδες, αλλά περισσεύει η υποκρισία.

 34. Μια γυναίκα με το μικρό παιδί της νεκροί στον καταυλισμό της Μόριας από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε και τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών.

 35. ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ! ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΥΤΙΛΉΝΗ ΧΙΟΣ ΣΑΜΟΣ ΚΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

 36. Βρε αμετανόητοι νεοαριστεροί της μεταπολίτευσης, κλάσης «Καρανίκα» ακόμα επιμένετε στις ιδεοληψίες σας και στη ψευτοαλληλεγγύη σας. Δεν βλέπετε που ο σύριζα αλλάζει ονόματα, χρώματα…! Το ψέμα και η απάτη όπως και οι αυταπάτες που τρέφατε και συνεχίζετε να τρέφετε έχουν κοντά ποδάρια. Σκεφτείτε να ήσασταν ακόμα στην εξουσία τι διαστάσεις θα έπαιρνε το μεταναστευτικό. Δεν ακούτε τις κραυγές του κόσμου, Δεν σκέφτεστε το τι περνούν οι νησιώτες, ιδίως στη Μυτιλήνη;

 37. "Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι" δήλωση Δημάρχου Λέσβου

  Στα ανώτερα κλιμάκια πιστεύουν ότι, η θρησκευτική «επανάσταση» των ισλαμιστών στη Λέσβο όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια και είχαμε δύο απανθρακωμένα πτώματα ήταν υποκινούμενη από την Τουρκία. Πολύ φοβούνται ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν ακόμα και απόβαση στο νησί «προς αποκατάσταση καταπιεζόμενων Μουσουλμάνων»!Κάπως έτσι εισέβαλαν και στην Κύπρο. Κόκκινος συναγερμός στο Πεντάγωνο και την Αστυνομία. Φόβοι για φωτιές σε όλη την επικράτεια.

 38. Ο μόνος Άγιος που έχει αυτήν την θεία Χάρη ,ενώ οι πιστοί του με ξένα κόλλυβα διδάσκουν ανθρωπισμό…

 39. Μετανάστες εμπόδιζαν τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά, μάλιστα τους επιτέθηκαν. Με ζημιές 2 πυροσβεστικά οχήματα. Ποιος πληρώνει; Προφανώς όχι όλοι αυτοί οι ψευτοαλληλέγγυοι που, φρόντισαν άμετρα και χωρίς έλεγχο να εισέρχονται σε μια φτωχοποιημένη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίοι- πέρα των προσφύγων που πρέπει- και να μετατραπεί η χώρα σε χωματερή ψυχών. Αυτοί που ροκάνισαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και…αμείβονται από το επίδομα αλληλεγγύης των πολιτών που εργάζονται και μοχθούν καθημερινά να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

 40. ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ! ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;;;

 41. Σε εξέλιξη το δόγμα Οζάλ στη Λέσβο. Οι Γκρίζοι Λύκοι ανέλαβαν δράση με τις ευλογίες της τουρκικής κυβέρνησης. Όσο υπάρχουν πρόβατα, λύκοι θα υπάρχουν. Πρόβατα ξυπνάτε.

 42. διαβάστε και το άρθρο του κ. Σάββα Καλεντερίδη, «Δεν είναι μεταναστευτικό ούτε προσφυγικό». Κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς. Αφήστε τους εγωισμούς, τους διεθνισμούς και τις ψευτοαλληλεγίε, η χώρα κινδυνεύει.

 43. τους μετανάστες να φωνάζουν «kill police» στη Μόρια. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και εμείς μυαλό! Έρχονται δύσκολες στιγμές για τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται υπό την απειλή του δήθεν μεταναστευτικού.

 44. Άμεσα θα γίνει η επανασύσταση του ενιαίου αμυντικού δόγματος με την Κύπρο. τα πράγματα δυσκολεύουν και στα νησιά μας ως και στο εσωτερικό της χώρας υπάρχουν μουσουλμανικοί θύλακες που δεν ξέρει κανείς πως θα χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή από τους Τούρκους οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί από τη συνεχή υποχωρητικότητά μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις επαγρυπνούν.

 45. ..Ότι χρώμα και να τη βάψουνε,το περιεχόμενο δεν αλλάζει!!! Αλληλέγγυος χωρίς σύνορα,όλα χωρίς σύνορα,αλλά με εμβάσματα .

  • και…πράσινα άλογα. Όμως ο λαός τους πήρε είδηση, ότι και να αλλάξουν, ΑΦΜ, όνομα ακόμα και φύλο δεν μας ξαναγελούν. Ποτέ ξανά!!!!

 46. Με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των νησιών που θα ξαναγεμίσουν

  Άρχισε η κατάληψη των πόλεων. Δωρεάν διαμερίσματα στους λαθρομετανάστες στα κέντρα της χώρας.

 47. ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΛΑΣΗΣ «ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ» ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΤΙΚΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣ!!! ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!

 48. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΚΙΕΣ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!!

 49. Πέρα από τη λάσπη τόλμησε να γράψεις τις δικές σου απόψεις για το προσφυγικό- μεταναστευτικό αντί να αναλώνεται με ανούσια σχόλια. Με το όνομά ΣΟΥ και τη φωτογραφία ΣΟΥ και κάνε όσα σχόλια θέλεις χωρίς την κουκούλα ΣΟΥ! Το θεωρώ πολύ πιο έντιμο! Αν σέβεσαι τους πολίτες και τον εαυτό ΣΟΥ! Καλή σου μέρα!

 50. στο σύνολό τους είναι αλλοδαποί παρανόμως εισελθόντες στη χώρα σύμφωνα με τον τελευταίο έλεγχο. Αφγανοί 65% , περί το 15% από χώρες της Αφρικής, ένα δε 10% από Τυνησία και Μαρόκο. Επιπρόσθετα υπάρχουν Τούρκοι που αναζητούν άσυλο επειδή διώκονται από τον Ερντογάν. Οι Σύριοι πλέον είναι ελάχιστοι. Δεν είναι λοιπόν προσφυγικό το θέμα αλλά καθαρής εισβολής παράνομων αλλοδαπών.

 51. Σύμφωνα με το «lesvospost.com» πριν από λίγο έφτασαν από τα απέναντι τουρκικά παράλια 6 βάρκες φορτωμένες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 600 ανθρώπους. Ο εποικισμός της χώρας εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο… με τις ευλογίες των ΜΚΟ και των Τούρκων. Άμεσα, κλείσιμο όλων των ΜΚΟ! Ακούνε στο Μαξίμου;;;;;;;;

 52. ΝΑΙ, εσύ που αποκαλείς τους συνανθρώπους σου εθνικοπ….Το μόνο που καταφέρνεις είναι να φανερώνεις τα ζωώδη σου ένστικτα και να αποκαλύπτεις ότι όχι μόνο αλληλέγγυος δεν είσαι αλλά χειρότερος από τα άλογα ζώα.

 53. Ο νέος Δήμαρχος Κων/πολης ¨καθαρίζει" την πόλη από τους μετανάστες

  Έως και 500.000 μετανάστες στην πόρτα της Ελλάδας από τη σκούπα της Κων/πολης! Όλοι τους αναζητούν διέξοδο προς την Δύση. Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές.

 54. Όσο και να υποκρίνονται κάποιοι, οι εξελίξεις τους αποκαλύπτουν. Χθες δύο Ιρακινοί, βίασαν ένα ανήλικο αγόρι από το Ιράκ, μόλις 12 ετών. Ευτυχώς, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Κέντρου. Δεν είναι η πρώτη φορά, αφού βιασμοί μικρών παιδιών έχουν αναφερθεί σε πολλά Hot Spot. Το παράξενο είναι ότι όλοι αυτοί οι δήθεν αλληλέγγυοι που, τόσο κόπτονται για τη σωτηρία ειδικά των μικρών προσφυγόπουλων, δεν ενδιαφέρονται όταν βιάζονται στο σώμα και προφανώς στη ψυχή;;;;;; Ουδέποτε μια αντίδραση μια καταδίκη των ανώμαλων λαθρομουσουλμάνων με τα ζωώδη ένστικτα, που προβαίνουν σε αυτά τα αίσχη. Είπαμε τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και άγει εις φως την αλήθεια ο χρόνος. Όταν δε βγουν τα πορίσματα για το πού πήγαν τα δις ευρώ που χειρίστηκαν οι αφερέγγυες και ύποπτες ΜΚΟ θα μείνουμε έκπληκτοι.

 55. Μπείτε στη σελίδα http:estia.unher.gr/eh/home, Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και θα δείτε τι πλασάρουν ΟΗΕ, ΜΚΟ και ΕΕ σε όλο τον κόσμο, για παροχές στην Ελλάδα και θα καταλάβετε γιατί έρχονται οι κακόμοιροι οι λαθρομετανάστες απανταχού της γης και ότι το σχέδιο είναι πολύ καλά στημένο. Τα εθνοκτόνα κτήνη του παρασκηνίου, ο δαιμονοκρατούμενος υπό του μαμμωνά Σόρος και τα τυφλά τους όργανα ΜΜΕ, Κυβερνήσεις οι ηθικοί αυτουργοί για τις χιλιάδες χαμένες αθώες ψυχές αλλά και για την καταστροφή των πολιτών και κοινωνιών πολλών χωρών με πρώτη την Ελλάδα. Ποιος θα τους κάτσει στο σκαμνί; Χρειάζεται μια ειρηνική επανάσταση των ευρωπαϊκών λαών, πριν φθάσουμε στην αλληλοεξόντωση και την επικυριαρχία Σόρος.

 56. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΕΣ

 57. «0ι άνθρωποι κρίνουν τα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενό που έχουν μέσα τους. Αν δεν έχουν πνευματικό περιεχόμενο, βγάζουν λάθος συμπεράσματα και αδικούν τους άλλους».

 58. Στις 13-5-2007 ένας υπουργός τότε της ΝΔ έλεγε για τους μετανάστες: «Ευχαριστώ εκείνους που επέλεξαν την Ελλάδα να ζήσουν μαζί μας». Μήπως και η δήλωση αυτή του άνοιξε το δρόμο για την μετέπειτα κατάληψη της θέσης του ανώτατου θεσμικού παράγοντα της ζωής του τόπου, που κατέχει ως τα σήμερα; Προκόπης, προκόβει και η χώρα μαραζώνει….! Ελλάδα το μεγαλείο σου!!!

 59. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ 1990 ΜΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΛΕΓΕ: «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

 60. Μετά τη Μόρια προθερμαίνονται οι Αφρικανοί και Ασιάτες φιλοξενούμενοι μας και στο Πυλί. Πολύ καλός ο συντονιστής τους.

 61. Τροχοπέδη στην εκπαίδευση των Ελληνόπουλων- Τερματίστε την εισβολή, ενεργοποιείστε τις επιστροφές

  Μεταφέρουν κρυφά χιλιάδες παιδιά λαθραίων σε 138 σχολεία της επικράτειας, μετά από πιέσεις των εξωεθνικών δυνάμεων που θέλουν την επιτάχυνση του εξισλαμισμού της Ελλάδας, αφού βλέπουν ότι ο ελληνικός λαός τους πήρε είδηση και όχι μόνο δεν κατεβαίνει πλέον, όπως στην αρχή , να υποδεχθεί τους πρόσφυγες και να τους προσφέρει ένα ρούχο, ένα μπουκάλι νερό αλλά απαιτεί, εδώ και τώρα, επιστροφή όλων των παράτυπων λαθρομεταναστών που, εκουσίως ή ακουσίως εξυπηρετούν αλλότρια σχέδια, η υλοποίησή των οποίων θα έχει ως θύματα τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες.

 62. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΥΡΑ ΓΚΡΙΖΑ...

  Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ «ΣΤΑΘΜΟ» ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

 63. » Όπου θέλουν κάνουν την ανάγκη τους, όπου θέλουν κοιμούνται». Σε κατάσταση πολιορκίας έχει βρεθεί η γειτονική μας Σύμη, που έχει παραδοθεί στους πολυάριθμους μετανάστες. Κάντε κάτι! Δεν πάει άλλο. Σε λίγο η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

 64. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ;;

  Η ΣΥΝΕΧΗΣ -ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ-ΑΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΟΣΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ 8,5% ΤΟ 1987 ΜΟΛΙΣ 1,2% 2014 (τελευταία απογραφή) ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ISIS!…!! OYAI ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ;;;

 65. Πρωτοσέλιδο οι δηλώσεις του Δημάρχου Σύμης για τις συνέπειες στην τοπική κοινωνία του νησιού από την ανεξέλεγκτη ροή λαθραίων μετανααστών.

 66. Για κάποιους το μεταναστευτικό είναι μια ανθρωπιστική και εθνική καταστροφή και για άλλους μια ευκαιρία πλουτισμού εις βάρος της Ελλάδας αλλά και αθώων ανθρώπων.

 67. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΘΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!

 68. Ας πάρει κάποιος πάνω του την πολιτική ευθύνη πριν είναι αργά

  Τα τελευταία επεισόδια σε Μόρια και Σάμο επιβεβαιώνουν όσους έλεγαν ότι το μεταναστευτικό-προσφυγικό είναι καζάνι που βράζει και θα εξελιχθεί σε βόμβα μεγατόνων για την χώρα μας. Σταματήστε τις δήθεν φιλανθρωπίες και το να εμπορεύεστε τη δυστυχία όλων αυτών (όποιο ποσοστό) των δυστυχισμένων. Ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες που παράνομα εισήλθαν τα τελευταία χρόνια, φρόντισε ο σχιζοφρενής δολοφόνος Ερντογάν να στείλει εκατοντάδες πράκτορες και ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες, που την κατάλληλη στιγμή θα λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες. Τα τελευταία γεγονότα στη Συρία με τη σφαγή Κούρδων και άμαχου πληθυσμού προοιωνίζουν το τι θα συμβεί στο Αιγαίο αν δεν ξυπνήσουμε…χθες!!

 69. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟ! ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! «ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ»! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

 70. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΠΙΣΤΗ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΣΤΑ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.