Ένας γονέας: Να μας απαντήσει ένας υπεύθυνος αν πήγαινε το παιδί του στα νέα HOT SPOT Junior!

12
4004

Οι φώτο είναι από εχτές.
Το θέμα έχει προκύψει από την διετή υποχρεωτική εκπαίδευση για τα νήπια και προνηπια.
Από την στιγμή που είχε αποκλειστεί από αυτό η Κως και Ροδος, πως αποφασίστηκε να το προχωρήσει ο Δήμος.
Με ποια κριτήρια κάποια παιδιά θα πάνε σε αυτά; Από την μια μας λένε με γεωγραφικά κριτήρια που δεν ισχύει αυτό για κάποια παιδιά δεν πήγανε σε αυτά τα αίσχη , και άλλα παιδιά πήγανε στα αίσχη παρ’όλο που ήταν στο ίδιο γεωγραφικό προσδιορισμό. Από την άλλη μας είχανε πει ότι θα γίνει κλήρωση.Ποτε γίνανε αυτά από ποιους αρμόδιους και με ποιανού νόμιμη απόφαση.
Παρόλα αυτά αφού αποφάσισαν να γίνει αυτό , ποιος υπεύθυνος εγκρινε ότι έγιναν αλλαγές του χώρου, για να πληροί  τα κριτήρια για να πάει ένα παιδί μόλις 4,5 χρονών. Που σε αυτήν την ηλικία πρέπει να πηγαίνει μόνο του στην τουαλέτα, πού στην τουαλέτα την χημική που ήταν του Λυκείου και που έξω στην αυλή μόνο του μέσα στο κρύο και την βροχή τον χειμώνα.
Και τέλος μην μιλήσουμε για τον περιβάλλοντα χώρο που εκεί θα πάει το παιδί για να πάρει καθαρό αέρα,αυτό και πληροί της προδιαγραφές.
Να μας απαντήσει ένας υπεύθυνος αν πήγαινε το παιδί του στα νέα HOT SPOT Junior!

Ένας γονέας

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να μας απαντήσει όχι ένας υπεύθυνος αλλά όλη η κοινωνία της ΚΩ πως αισθάνονται μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις!!!

  Ακριβώς τα ίδια έκανε και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή στο Πλατάνι. Σε κτίριο ακατάλληλο στέγασε το Ειδικό Δημοτικό Κω και το ΕΕΕΕΚ ΚΩ – Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω , όπου φοιτούν παιδιά ΑΜΕΑ!!!
  Οι τουαλέτες εκτός του ότι είναι ανεπαρκείς – μόνο 3 τουαλέτες για 35 παιδιά συν 28 εκπαιδευτικούς !!! Οι τουαλέτες είναι έξω στην αυλή , ράμπα για τις τουαλέτες δεν υπάρχει σκέπαστρο στις τουαλέτες δεν υπάρχει, σκέπαστρα στις αυλές δεν υπάρχουν,τα παιδιά δεν μπορούν να βγουν διάλειμμα όταν έχει ήλιο , οι αυλές πλημμυρίζουν όταν βρέχει και οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν τα παιδιά φοράνε γαλότσες για να μην βρέχονται. Επίσης, τα παιδιά που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο τα πηγαίνουν σηκωτά όταν η αυλή γεμίζει νερά. Τα δε παιδιά του ΕΕΕΕΚ στεγάζονται από την πρώτη στιγμή σε πανομοιότυπες αίθουσα προκατ- Νέα HOT SPOT Junior !!!Να μας απαντήσει όχι ένας υπεύθυνος, αλλά όλη η κοινωνία της ΚΩ πως αισθάνονται μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις!!

 2. Να απαντήσουν οι πολίτες της Κω και μετά οι υπεύθυνοι ή οι πολιτικοί , όταν ξοδεύουν άφθονο χρήμα στην πολυτέλεια, στο να διακοσμήσουν τα σπίτια, τις αυλές, τις επιχειρήσεις τους ο Δήμος να ξοδεύει απερίσκεπτα χρήματα για πλατείες με κακής λογής και πανάκριβα σιντριβάνια και να αδιαφορούν για την κατάσταση των σχολείων , των εκκλησιών, του οδικού δικτύου, του Νοσοκομείου , για τις παιδικές χαρές ,την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε Δημόσια κτίρια , στους δρόμους , κλπ ? Διαμαρτυρίες από την κοινωνία ποτέ δεν άκουσα. Βολεμένος ο καθένας στην κοσμάρα του , στον υλικό του πλούτο και στην προσωπική του ευχαρίστηση. Διαμαρτυρίες ακούγονται μόνο όταν φθάσει το πρόβλημα μπροστά στον καθένα χωριστά !!!! Πολίτες είμαστε όλοι μας και είμαστε μόνιμοι .Οι υπεύθυνοι είναι περαστικοί από τον τόπο μας και από την ζωή μας !

 3. Λοιπόν… Επειδή ειλικρινά δε μπορώ να σας καταλάβω…. Η όλη ιστορία ήταν γνωστή από τον Μάιο, για τα κοντεινερ κτλ… Κανένας δε είπε κουβέντα… , ξαφνικά λένε ότι ο Δήμος είναι εκτός… Φασαρία απο τους γονεις, που θέλουν να πάνε τα παιδιά τους σχολείο και ας ξέρουν ποιες είναι ο ιαιθουσες…αντε και τα παίρνει τα παιδιά ο Δήμος τελικά..
  Τώρα Θυμηθήκατε ότι δεν σας αρέσουν τα κοντεινερ…
  Φαντάζομαι ότι δεν μιλούσε κάνεις γιατί όλοι θεωρούσατε ότι δεν θα τύχει να πάει το παιδί σας εκεί με τον Α ή β τρόπο… Τώρα που έτυχε έχετε πρόβλημα…

  Έλεος…

 4. Και δεν έγραψε μπράβο σε αυτόν τον γονιό που επιτέλους ξεσκεπάζει και αυτό το θέμα… κάνεις δεν μίλησε για την ένταση που δημιουργήθηκε στον αγιασμό… κάνεις σύμβουλος δεν ανάρτησε καμία φωτογραφία αφού δεν ήθελε να υπάρχει έστω και μια ένδειξη… τρέξατε όμως να φωτογραφηθείτε στα delux νέα λύκεια με νέα delux κουστουμακια και αφήσατε τον Μανώλη,την Κασιωτη και τον Μιχάλη να βγάλουν το φίδι από την τρύπα… ξέχασα και τον Σεβαστιανό που συνήθως τον παίρνετε για μπράβο….Αν θέλετε νέοι να ταπωσετε την τέως δημοτική αρχή μην αρχίζετε με ψέματα… τύπου άμεση λύση, κανένα παιδί σε προκα

  • Εσύ δεν ήσουν που πριν λίγο καιρό εβριζες τον Κυριτση…και κατέβηκες μαζί του στις εκλογές;;; Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες σελφι φώτο με τον Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο και τώρα τον βρίζεις;;;υπάρχει κάποια σταθερότητα στις απόψεις και τα πιστεύω σου ή έχεις κάνει σπορ την κωλοτουμπα και το ίντερνετικο-ανωνυμο κράξιμο στην ζωή σου! Κράτα λίγο τα πρόσχηματα…

 5. Το ερωτημα δεν ειναι εαν θα πηγαινε σε αυτο το σχολειο που μονο αυτο δεν ειναι ,αλλα γιατι να φτιαξουν κατι τετοιο και γιατι να τους αφηνουμε να πιστευουν οτι αυτο μας αξιζει.Πρεπει να ξεκινανε μυνησεις και αγωγες των γονεων κατα παντως υπευθυνου και οχι απλα γκρινια μεταξυ τους!

 6. Α ρε φίλε μου και να σκεφτείς οτι δεν υπάρχει καμιά απόφαση. Μονο ένα δελτιο τύπου της νέας δημοτικής αρχής – ΚΟΨΙΜΙΟΥ. Ο θεός να την κάνει δημοτική αρχή….

 7. Άσε μην τα πάτε σχολείο τα παιδιά σας. Ούτως ή άλλος η Κως έχει απαλλαγή απ την προσχολική χρόνια. Κρατάτετα σπίτια σας. Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε 1 Σεπτεμβρίου τι θέλετε να κάνουν ( παπαδες;) Αν δεν έκαναν αυτή την ενέργεια πάλι θα φωνάζατε. Και ο συγκεκριμένος κύριος πού έχει ξεκινήσει την όλη κατάσταση τις γκρίνιας είναι ένας στρατιωτικός τον οποίο εγώ προσωπικά τον άκουσα την μέρα του αγιασμού, όπου καθόταν και στεκόταν να γκρινιάζει και να κατηγορεί. ……..!

  • ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΗΠΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΦΩΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

   ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ! ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΕΕΕΕ
   ΜΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΤΕ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
   ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
   ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • Γονιε ζηπαριωτη αδαή και αμόρφωτε…τους ανθρώπους τους κρίνεις με το επάγγελμα..;;!!! εσείς δηλαδή οι επιχειρηματίες που είστε όλοι βιτρίνες με τις οικογένειές σας είστε καλύτεροι;;τι στρατιωτικός βρε ζώον; γονιός είναι που μάλλον ανήκει στα 47 παιδιά που βγήκαν…και μάθε πως βγήκαν και νήπια εκτός…!!! ενώ μπήκαν και στο πάνω και στο κάτω και προνήπια!!!!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!! Αλλά μην αγχώνεστε.. όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας την φορέσει, ίσως και ο στρατιωτικός που δεν είναι ΚΟΤΑ σαν και εσάς!!!!

 8. Σας πείραξε ο στρατιωτικός που έχει βάλει τη σωστή διεύθυνση στην αίτηση του…ενώ οι μποχαλοβολεψακηδες με τις δήθεν πάνω μένουμε κάτω δηλώνουμε, κάτω μένουμε πάνω δηλώνουμε δεν σας αηδιάζουν…!!! Κάθονται και οι μποχαλοβολεψακηδες και καμαρώνουν δεξιά κι αριστερά πως έβαλαν και μέσον…για να ξεκινήσετε όντως τις αγωγές και τις μηνύσεις και έχει να πέσει πολύ κλάμα στο τέλος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.