Ευρωεκλογές στην… επικυριαρχούμενη «Γερμανική Ευρώπη» ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: «ΠΡΟΟΔΟΣ» ΚΑΙ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

371
3840

Ευρωεκλογές στην… επικυριαρχούμενη «Γερμανική Ευρώπη»

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: «ΠΡΟΟΔΟΣ» ΚΑΙ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

Καθημερινά, βλέπουμε την κοινωνία μας, ιδίως οι μεγαλύτεροι από εμάς, να αλλάζει. Και πρέπει, γιατί η αλλαγή είναι ζωή. Η αλλαγή όμως, που γίνεται αυτοσκοπός ή κατά παραγγελία και παράγει λύσεις οι οποίες δεν είναι λειτουργικότερες από την υπάρχουσα κατάσταση, προφανώς δεν είναι επιθυμητή. Η αλλαγή σύμφωνα με τον Βίκτωρα Ουγκώ πρέπει να έχει αρχές και να κρατά άθικτες τις ρίζες. Δυστυχώς, σήμερα, στο νέο κοινωνικο-πολιτισμικό πεδίο που διαμορφώνεται, αγνοείται αυτή η συνθήκη. Μέτρο είναι το εφήμερο, το εγκόσμιο, το πεπερασμένο, το σχετικό.

Δηλαδή, είναι αλλαγή και πρόοδος η προσπάθεια που γίνεται να απολέσουμε την ιστορική μας μνήμη, ώστε κατ’ουσίαν και σταδιακά να απολέσουμε και την ιστορική μας ταυτότητα; Είναι πρόοδος, οι κρατούντες να εξωθούν στην αποδοχή της ετερότητας, δηλ. της ταυτότητας του άλλου, που αποδεχόμαστε, και την ίδια στιγμή, οι ίδιοι με λύσσα να προσπαθούν να καταργήσουν τη δική μας ταυτότητα, αφελληνίζοντας και αποχριστιανίζοντάς μας; Και όμως, η αφαίμαξη και αλλοτρίωση του λαού μας από τους ξενοκράτες, συνεργούντων των εθνοπατέρων μας, που δρουν εθνο-διαλυτικά και καταστροφικά για την ψυχή και την ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας, δηλητηριάζοντας τη συλλογική εθνική μας συνείδηση, διαβρώνουν και νοθεύουν τις αξίες και τα ιδανικά μας, βαφτίζεται «πρόοδος»! Λαοί, όμως, χωρίς μνήμη κινδυνεύουν να μείνουν κενά μνήματα, με παρελθόν ίσως, αλλά χωρίς μέλλον, λαοί δε χωρίς ταυτότητα δεν εξουσιάζουν, εξουσιάζονται.

Πέρα, όμως, από την προσπάθεια απώλειας της ιστορικής μας μνήμης και ταυτότητας, επιχειρείται και η έμπρακτη ακύρωση οποιασδήποτε έμφυλης διάκρισης και ταυτότητας, ως και η αποδόμηση του βιολογικού πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητας, δράσεις που μέχρι χθες θεωρούνταν παιδαγωγικά εγκλήματα, ενώ σήμερα μέσω των γνωστών μηχανισμών, γίνεται προσπάθεια να «ξεπλυθούν» επιστημονικά και με την πατέντα της ψυχοπαιδαγωγικής «εγκυρότητας» να περάσουν στην εκπαίδευση και στην οικογένεια, πράγμα που προφανώς υπονομεύει το αίσθημα ταυτότητας του παιδιού και διαταράσσει την ομαλή ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη. Είναι πρόοδος η κατάργηση του πατρικού και μητρικού προτύπου, που είναι αναντικατάστατα στην ανάπτυξη των παιδιών και λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους;

Επίσης, η κατάργηση της δημοκρατικής αρχής «των περισσοτέρων» και η υποταγή στα πάσης φύσεως μειονοτικά δικαιώματα, που επιβάλλουν μειοψηφούσες απόψεις, απέναντι στην αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, επιβάλλεται ως «πρόοδος»! Παρομοίως, η δίωξη της έκφρασης γνώμης, όταν ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα (π.χ. αντιρατσιστικός νόμος). Όσο απαράδεκτο είναι να αποστρέφεται, μισεί, περιφρονεί κάποιος το «διαφορετικό», εξίσου καταδικαστέο είναι να ποινικοποιείται η αντίθετη γνώμη.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Είναι πρόοδος η μετατροπή της Ιστορίας και της Παιδαγωγικής σε ιδεολογία από επιστήμη, ώστε να υποβοηθείται η παραχάραξή τους; Η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, η φορολογική αφαίμαξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η πλήρης απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, το «χάιδεμα» των μεγαλοεπιχειρηματιών, η επιβολή προστίμων σε…γιαγιάδες, επειδή πουλούν χόρτα, χαρτομάνδηλα κ.λπ. για να επιβιώσουν, πρόοδος και το…ψάξιμο των ενδεών και εμπερίστατων συνανθρώπων μας στους κάδους των απορριμμάτων, οι άστεγοι και περιθωριοποιημένοι, που στοιχειώνουν τα σοκάκια των πόλεων;

Στη μετανεωτερική επικυριαρχούμενη «Γερμανική Ευρώπη», επιβάλλονται στις υποταγμένες κυβερνήσεις μηχανισμοί υποδούλωσης, κοινωνικής αδικίας και ηθικής σήψης, που βαπτίζονται «πρόοδος» και «μεταρρυθμίσεις», αποβλέποντας έτσι στην προαγωγή του παγκόσμιου σχεδιασμού της χρηματο-οικονομικής ολιγαρχίας, που συνίσταται στην πλανητική επιτήρηση, στην πνευματική καταστολή και στην από-ηθικοποίηση του βίου, εν τέλει στην απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Και όλη αυτή η μετάλλαξη της κοινωνίας σερβίρεται με γαρνιτούρα πολύ όμορφες λέξεις: δικαιώματα, ελευθερία, πρόοδος, δημοκρατία, ατομική επιθυμία.

Ας ελπίσουμε, μετά τις εκλογές να αναδειχθούν δυνάμεις, που θα αντιταχθούν στους οικονομικούς δολοφόνους και τον «ανθρωπιστικό» πόλεμο, την υποθήκευση και αποικιοποίηση που σχεδιάζουν για το λαό και τη χώρα μας. Πρέπει με τη ψήφο μας να στείλουμε στην Ευρωβουλή, ως εκπροσώπους μας όσους έχουν τη βούληση και τις ικανότητες να αποκαλύπτουν στους λαούς ότι η Ε.Ε που έχει θεμελιωθεί πάνω στην κοσμοθεωρία, φιλοσοφία και πρακτική του άκρατου φιλελευθερισμού της αγοραίας αγοράς των διεθνών αρπακτικών, θα γίνεται κάθε μέρα και πιο απάνθρωπη, μέχρι οι λαοί της να αποφασίσουν την ανατροπή της και την ανοικοδόμηση μιας νέας ευρωπαϊκής κοινότητας βασισμένης πρώτιστα στη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη.

Ο λαός μας δεν πιστεύει πια κανένα, ιδίως μετά και τη μνημειώδη, «θαρραλέα» μεταστροφή του κ. Τσίπρα και μετάλλαξή του, από αντιμνημονιακό σε νεομνημονιακό, που εφάρμοσε μετεκλογικά, ό,τι προεκλογικά κατάγγελλε!! Έτσι, μέσα σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο της διαχρονικής πολιτικής απάτης και ψέματος, οι πολίτες βιώνουν τη ζωή τους όχι ως δώρο Θεού αλλά ως βάσανο, που πρέπει να «μεταλλαχθεί» σε «επιτυχία» και «δύναμη» αυτοαναφορική, με τη «βοήθεια» του δόλου, της εξαπάτησης, της αναξιοκρατίας, της κομματικής εξάρτησης, που οδηγεί σε αδιέξοδο, διχάζει και απομακρύνει από το όραμα για μια πιο εξισωτική και δίκαιη κοινωνία. Δυστυχώς, ο πλούτος και η κατά καιρούς εξουσία είναι σφιχταγκαλιασμένα με την αδικία και την εκμετάλλευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

371 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτοί που επιβάλλουν τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις εξυπηρετούν τα εθνικά τους συμφέροντα . Εμείς…;

  • Έκατσα και το διάβασα όλο ο συντάκτης του ξέφυγε πάλι σε εθνικιστικά ακροδεξιά και τρομοκρατικά μηνύματα για το μέλλον του τόπου. Α όποιος είναι Έλληνας δεν σημαίνει ότι είναι και χριστιανός, εγώ είμαι Έλληνας και άθεος. Β. Η Ευρώπη έχει αρκετά αρνητικά αλλά όπως έδειξε η ιστορία της μόνο ενωμένη μπορεί να προχωρήσει το παρελθόν γνώρισε καταστροφικούς πολέμους που την ρήμαξαν. Γ. Όταν αναμασάτε την τσίχλα οι ξένοι φταίνε, οι ξένοι θέλουν να μας φάνε, κρύβεται κάτω από το χαλί τα ντόπια λαμόγια. Δ. Η Ελλάδα δεν κατανικιέται ούτε κατακτιέται με τα όπλα γιατί η Ελλάδα είναι ιδέα (Μ. Οικονομίδης:Η Ελλάδα ως ιδέα δεν φθείρεται ποτέ). Ηρεμήστε και μην σπείρετε τρόμο και θρησκοληψία. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της τα έκαναν οι εθνικιστές και οι θρησκόληπτοι.

   • Φασιστική νοοτροπία - υποκρισία ή χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται

    Τρομοκράτης πρέπει να είστε εσείς, αφού το άρθρο το βλέπετε υποκειμενικά και φίλαυτα μέσα από το θεοποιημένο εγώ σας και την αθεία σας αφού αυτό που ζητάει και θέλει να αναδείξει είναι η ανάγκη μιας Ευρώπης των λαών και όχι των τεχνοκρατών όπου θα υπάρχει δικαιοσύνη και ισονομία! Γιαυτό και οι λαοί εγείρονται σταδιακά σε όλη την Ευρώπη, κίτρινα γιλέκα…

   • ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ… ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

   • Η Ελλάδα δεν φθείρεται ποτέ εμείς όμως οι πολίτες μπαίνουμε στο περιθώριο χάσαμε την αξιοπρέπειά μας τα σπίτια μας τους μισθούς και τις συντάξεις ενώ περίπου 11 χιλιάδες συμπολίτες μας ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!

   • Άσχετα από οράματα και τις ευγενείς προθέσεις δείτε την πραγματικότητα χωρίς παρωπίδες

    Φίλε με το κάρβουνο είσαι πολύ εξαπατημένος για να μην πω βαθιά νυχτωμένος! Αυτή η Ευρώπη γέννησε τον ευρωσκεπτικισμό, αυτή η Ευρώπη ενδυνάμωση τον εθνικισμό, αυτή η Ευρώπη αντέγραψε την ξενοφοβία και τα αντιμεταναστευτικά μέτρα που απαιτεί η ακροδεξιά! Αυτή απαξίωσε την κοινωνική ασφάλιση και το Κράτος Πρόνοιας.Δεν βλέπεις ότι ιδρύθηκε και λειτουργεί για να υπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών και κυρίως της Γερμανίας

    • για την Ειρήνη των τελευταίων 70 χρόνων και τα δισεκατομμύρια που μας εχουν δώσει. Για την κατάντια μας φταίμε μονο εμεις οι ίδιοι. Φυγόπονοι.

    • ξαναδιαβάστε και εσεις τα σχόλια των υποστηρικτών τους, και εδω και σε αλλα άρθρα, που παραδέχονται οτι ειναι χιτλερικοι, χρυσαυγιτες, χουντικοι, ακροδεξιοι, εθνικιστες, σκοταδιστές και ανατολίτες(!). Θα σας έλεγα να διαβάσετε και τα σχόλια των θερμοπυλαιων και των υπολοίπων υποστηρικτών τους οπου κατακρίνουν και απορρίπτουν ολα τα παραπάνω φριχτα στοιχεια, αλλα δυστυχως ειναι ανύπαρκτα. Κουτοπόνηρε.

  • Για πια ειρήνη μιλάτε; Μήπως για τη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και το θάνατο χιλιάδων ευρωπαίων πολιτών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα γεωστρατιγικά τους συμφέροντα! Μήπως τους βομβαρδισμούς στη Συρία, τη Λιβύη ή μήπως τώρα που το παίζουν πόντιοι πιλότοι τη στιγμή που παραβιάζονται τα ευρωπαϊκά σύνορα στην ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ;;; Ποια δε Η διαφορά σήμερα από το Γ Ράιχ των ναζιστών και την Κατοχή από το ότι οδηγούν ολόκληρους άλλους και Χώρες σε χρεωκοπία και αποικιοποίηση τους; καταλύοντας την λαϊκή κυριαρχία; Μάλλον εσείς πρέπει να έχετε φασιστικές-ακροδεξιές καταβολές απλά η εγωπάθεια και οι εμμονές σας δεν σας το επιτρέπουν!

   • Αν εσεις στο μυαλο σας ζείτε σε κατάσταση πολιορκίας και πολέμου, δε σας φταίει η ΕΕ. Εμεις οι ίδιοι, οι Ελληνες πολιτες, φταίμε για την κατάντια μας, για τη χρεωκοπία, για την οπισθοδρόμηση, για την μετριότητα, για την Κύπρο (δεν εχετε χρονο για διάβασμα λογω της παρούσας εμπόλεμης κατάστασης;). Δε φταίνε για τα χάλια μας οι ξένοι, οι μετανάστες, οι εξωγήινοι. Εμεις οι ίδιοι φταίμε. Φυγοπονε κουτοπονηρε νεοελληνα.

    • "Φυγόπονε, κουτοπόνηρε, νεοέλληνα" τα επιχειρήματα κενών τενεκέδων που θέλουν να κάνουν θόρυβο

     Η ίδια πάντοτε ρήση που καταδεικνύει το εσωτερικό σας ποιον , τη νευρικότητα και την έλλειψη επιχειρημάτων! Όλη η Ευρώπη ΖΕΙ με το φόβο και την ανασφάλεια και αυτή η Ευρώπη ξαναγεννά τα ακροδεξιά κόμματα , ακριβώς λόγω του ότι χάνεται η λαϊκή κυριαρχία..

    • που αυτοχαρακτηρίζονται χιτλερικοι, χουντικοι, ανατολίτες, σκοταδιστές και πολυ δεν βγαινει κανενας σας να τους επικρίνει και να απορρίψει την υποστήριξή τους προς τους θερμοπυλαιους; Εχετε δικιο, η Ευρώπη φταίει για τον εθνικισμό και την ακροδεξιά τους ιδεολογία. ‘Λαϊκή κυριαρχια’; Καταλάβαμε.

  • Μα γιατί για εσάς τον μη κουτοπόνηροο όλοι όσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι κουτοπόνηροι;

   • Αυτός που αποκαλεί τους άλλους κουτοπόνηρους, φυγόπονους και άλλα είναι από τους διαχρονικά εγκάθετους του συστήματος αργυρώνυτους αναρχοάπλυτους, που ως κηφήνες επιβιώνουν εις βάρος των άλλων και αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν την βρώμικη προπαγάνδα του βρώμικου συστληματος, μειώνοντας τους άλλους! Αντιλαμβάνονται ότι πλησιάζει το τέλος εποχής της διαπλοκής της απάτης της αρπαχτής και έχασαν τα λογικά τους!

 2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως διεθνιστικό και εθνομηδενιστικό κόμμα εφάρμοσε με το παραπάνω τις εντολές των Γερμανών κατακτητών, ιδιαίτερα στο θέμα της Μακεδονίας.

  • Νομίζω το άρθρο είναι ουσιαστικό και μεστό αληθειών. Εμείς πότε θα ξυπνήσουμε και θα αφήσουμε τα δεξιά αριστερά κ.λπ. και θα στηρίξουμε τα συμφέροντα του λαού και των γενιών που έρχονται πριν τους παραδώσουμε στη φτώχεια και τον οικονομικο εθνικό και ψυχολογικό μαρασμό

 3. Πρέπει να μαυρίσει ο κόσμος τα συστημικά κόμματα που μας ξεπουλούν στα ξένα αφεντικά τους.

  • τί προέλευση εχει το αυτοκίνητό σας, το κινητό σας, ολα σας τα ρούχα σας, τα ποτά που καταναλώνετε, τα περισσότερα φαγητά που τρώτε, οι ταινίες και η τηλεοραση που βλέπετε, η ίδια η τηλεόρασή σας. Υποθέτω ολα Ελληνικά, ετσι αντιευρωπαϊκιά και αντιπαγκοσμιακιά πατριωτάρα; Χασταγκ μέιντ ιν γκρίς

   • Βγάλτε τις παρωπίδες και αποτινάξτε τις κομματικές εξαρτήσεις

    Δεν παύουν να είναι τοκογλύφοι αποικιοκράτες και να δημιουργούν πολέμους! Τελευταία κτηνοβατες και παιδεραστές.

    • Έγιναν ξαφνικά της μόδας; Δε βλέπετε τις δικιες μας φρικιαστικές καθημερινές ιστορίες που μαθαίνουμε για κακοποιήσεις ζώων και παιδιων; Αποτιναξτε την κουτοπονηριά.

    • να φύγουμε απο την ευρωπαϊκή ένωση για να γίνουμε ολοι πλούσιοι; Για ποιον υλισμό μιλάτε, γι’ αυτον που σας επιτρέπει να γραφετε τις αναρτήσεις σας με τα Άι φονς, τις ταμπλέτες και τους υπολογιστές; Με σήματα καπνού κανετε τις αναρτήσεις εδω μεσα; Μα που εχουμε μπλέξει;

    • Ευρωλάγνοι και τοκογλυφολάγνοι της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης που πίνει το αίμα των λαών της

     Το ίδιο επιφώνημα «πατριωτάρα»μου, από δυτικόπληκτους ανθέλληνες που αγαπούν την Εσπερία περισσότερο σπό τη χώρα τους και που οι ίδιοι αργά αλλά σταθερά υποσκάπτουν και παραδίδουν βορρά στους τοκογλύφους δυτικούς αποικιοκράτες και δυνάστες μας.

    • Εχετε δικιο τελικα. Τί ‘πατριωταρα’ και αηδίες? Την Ανατολή ονειρεύεστε και γι’αυτην κανετε τους αγώνες σας. Και μπραβο σας.

    • Δεν είπε κανείς να φύγουμε από την ΕΕ απλά θέλουμε μια Ευρώπη των λαών της δικαιοσύνης της ειρήνης και όχι των τεχνοκρστών των τραπεζιτών των τοκογλύφων και αποικιοκρατών που καταδυναστεύουν τους λαούς και αντί να έχουν στο κέντρο της πολιτικής τους τον σνθρωπο έχουν το κέρδος!!!

    • Μα λογω της ΕΕ υπάρχει ειρήνη και δικαιοσύνη. Γι’αυτο δημιουργήθηκε άλλωστε. Εσεις ισχυρίζεστε οτι καταδυναστεύει λαούς και εχει ως κεντρο το κέρδος. Βρίσκεστε σε σύγχυση, ε? Για τα δικα μας τα χάλια, δεν μας φταίει ουτε η ΕΕ ουτε κανένας αλλος εχθρός. Εμεις οι ίδιοι φταιμε.

    • Για τα χάλια της Ιταλίας που από 2η οικονομική δύναμη στην Ευρώπη, φυτοζωεί ή η Γαλλία βλέπε κίτρινα γιλέκα! Ποιά δε ειρήνη ; Ποια δικαιοσύνη; Τη Γιουγκοσλαβία ποιοι τη διέλυσαν αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς , ποιών τα αεροπλάνα βομβάρδισαν στο Ιράκ, στη Συρία . Χιλιάδες παιδιά έμειναν ορφανά και αλλλα τόσα ανάπηρα.

    • ‘Ουαί γραμματείς’ που βρίσκετε το χρονο να κανετε πολιτική ανάλυση μεσα απο

     θρησκευτικό πρισμα, σε αυτη την εμπόλεμη κατάσταση που ισχυρίζεστε οτι ζείτε; Και στην Ιταλία και στη Γαλλία υπαρχει τεραστια φοροδιαφυγή και τεράστιο δημόσιο και πολλα επιδόματα. Οταν κακομαθαίνει καποιος οπως και εμεις, στην πιο σπουδαία χωρα του κόσμου, ξεσηκώνεται οταν η καλοπέραση απειλείται. Για τον εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι πολιτικοί τους για εγκλήματα πολέμου.
     Στον εμφύλιο στη Συρία συμμετέχουν Ρωσία, ΗΠΑ, Ιράν, Τουρκία ενω η EE εχει κατηγορήσει τη Συρία για πολλαπλές χημικές επιθέσεις (οι ακροδεξιοι δεν ειναι αυτοι που δε θέλουν τα παιδια και τους πρόσφυγες; Που ειναι η πονοψυχία του νεοελληνα πιστου;). Ο πόλεμος στο Ιράκ, του Μπους και του Μπλερ, ειχε κατακριθεί παγκοσμίως (πριν ξεκινήσει αλλα και μετα) και μακαρι κάποια στιγμη να δικαστούν και αυτοι. Και τέλος για ποια δικαιοσύνη μιλάτε, κουτοπονηρε νεοελληνα, που στην Ελλαδαρα μας δεν εφαρμόζεται τιποτα και δεν τιμωρείται κανενας;

 4. Τα αξιακά πρότυπα των αρχών της μαθηματικής επιστήμης σχετιζόμενα με το Ελλάνιον Φως του συμπαντικού νου άνευ ανταλλάγματος όστις σχετιζόμενος της υπαρξιακής μας νομοτέλειας συνεπάγεται στην αύξηση της συνειδητότητας προς την ανελικτική πορεία αμνών και εριφίων. Ο Ελλάνιος συμπαντικός λόγος μας ετίμησε κατερχόμενος στα ανθρώπινα πεδία ώστε με θυσίας να ταυτιστούν με τα Ηλίσια πεδία. Καθότι ο λόγος των αρχέγονων πατριών θα ανελιχθεί και θα ταυτιστεί δια παντός και νυν και αεί υπέρ πάντων ο αγών. Ζήτω οι θερμοπυλιώτες. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης,

  • Ο χριστάρας επαναλαμβάνει τις ανοησίες του ως συνήθως και αναδεικνύει γιατί μας κυβερνούν αυτοί που μας κυβερνούν και μας κοροϊδεύουν.

  • Εσείς βρίσκεστε ακόμα στην ανατολή του να σέφτεστε χωρίς αγκυλώσεις κσι εμμονές! Αν πολεμάς την πατρίδα σου δεν μπορείς να αγαπάς πρσγματικά οτιδήποτε άλλο…

    • Καλύτερα πολεμήσουμρε το αρρωστημένο εγώ μας και και τη σύγχυση που δημιουργούν…

    • με την κοροϊδία προς εθνικιστες, ακροδεξιους, χρυσαυγιτες (αυτοαποκαλούνται ετσι στα σχόλια των άρθρων των θερμοπυλαιων, και η υποστήριξή τους γινεται αποδεχτή)? Το να χαρακτηρίζετε κουτοπόνηρα και φυγοπονα το εγω μου αρρωστημένο, δεν απαντάτε στην παραπάνω ερωτηση.

   • προτιμάμε να πολεμαμε εθνικιστες, ακροδεξιους, χρυσαυγιτες (το παραδέχθηκαν εδω μεσα), αριστερούς, αναρχικούς κλπ. Θερμοπυλες σε άλλες αναρτήσεις σχολίασαν πως προτιμούν τον σκοταδισμό, τον μεσαίωνα, την Ανατολή. Επομενως, το ‘αρρωστημένο μας εγω’ μπορει να περιμένει αν ειναι να γλιτώσουμε απο τα άκρα.

    • Απλά παντού βλέπετε ακροδεξιούς εθνικιστές χρυσαυγίτες

    • κανενας σας δεν τους κατακρίνει και εχετε την ιδια ιδεολογία. Η αρρώστια ποια ειναι;

    • Τα άκρα όμως φαίνεται να είστε εσείς που πιστεύετε ότι όλοι οι άλλοι είναι ακροδεξιοί, φασίστες

    • ακροδεξιό άκρο: οι υποστηρικτές σας που εχουν παραδεχθεί κατα καιρούς οτι ειναι χιτλερικοι (‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλυτερος’), χουντικοι, ανατολίτες και σκοταδιστές. Οπως επικίνδυνοι ειναι οι αριστεροί με τις ιδεες τους, το ιδιο επικίνδυνοι ειναι και οι παραπάνω. Και πιο πρόσφατα, άρχισαν να υποστηριζουν Βελοπουλο. Ψάχτηκα αρκετα;

 5. Όχι άδικα αποκαλούν τον κ. Τσίπρα ως τον πιο μεταλλαγμένο πρωθυπουργό και τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη.

 6. ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΙ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ

  • με ποιο τροπο θα επηρεαστεί και θα αλλάξει η ζωη σου σε σχεση με το τους αυτοπροσδιορισμούς που διαλέγει ο καθένας? Και ενα μυστικό που ισως σας σοκάρει, αλλα ελπίζω να σας πείσει να πάτε να χωθείτε σε καμια σπηλιά. Οτιδήποτε κανετε στο ιντερνετ, οποιαδήποτε σάιτ επισκέπτεστε και οτιδήποτε ψάχνετε, ολα αυτα ειναι καταγεγραμμένα και σωσμενα και ανα πάσα στιγμη μπορει καποιος να να βρει. Επομενως, αν θέλετε να κρυφτείτε (ή εχετε καποιο σοβαρό λογο να το κανετε), μην περιμενετε τις σατανικές ταυτότητες του Σορος, η σπηλιά για εσας ειναι η μονη λύση.

   • Εκτός θέματος δεν απαντάτε στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε

    Η αλήθεια όντως πονάει

    • Πήρατε απαντήσεις για αυτα τα παραπάνω που εσεις θεωρείτε προβληματα.

     Μάθετε να διαβάζετε πριν απαντάτε με εξυπνάδες.

   • Πρώτα βγες εσύ σπό τη σπηλιά σου φίλε να δεις φως και ψάξε λίγο μέσα σου!!

    Παιδιά η Κυπ του σύριζα! Αν είναι δυνατό να απειλείτε επειδή δεν έχετε θέση και δεν αντέχετε την αλήθεια! Αλήθεια έχουμε Δημοκρατία ή σταλινοφασισμό!

    • ποιος υποστήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ; Κουτοπονηρε

   • Σώπα καλέ! Ποιος είστε εσείς που θα υποδείξετε στους πολίτες ποιες ιστοσελίδες θα επισκέπτονται; Δηλαδή παρακολουθείτε τους πολίτες; Μήπως πρέπει να βρείτε εσείς σπηλιά να κρυφτείτε! Νεόκοποι και νεότυποι φασίστες;

    • Παραπονεθηκατε για τις νέες ταυτότητες και την στέρηση κρυψώνας. Και η απάντηση ηταν οτι αν η αστυνομία θελει μπορει να βρει ολο το ψηφιακό ιστορικό του καθένα μας ετσι και αλλιως. Ποιος σας υπέδείξε να πηγαίνετε σε συγκεκριμένες σελίδες και ποτε εδω μεσα ισχυρίστηκα οτι σας παρακολουθώ; Ιδιώτη

    • Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λύστε τις εμμονές σας

     Κάνετε τον παλαβό αλλά αυτό με τις αστυνομίες και το τι μπορεί να βρει μήπως είναι ο κρυμμένος φασισμός σας και η έλλειψη αυτογνωσίας;

    • Που ακριβως εκανα τον παλαβό κουτοπονηρε; Παραπονέθηκες, σαν σωστός νεοέλληνας συνωμοσιολόγος, για τις ταυτότητες και την έλλειψη κρυψωνας. Και η απάντηση ηταν οτι, αν θελει και χρειαζεται, η αστυνομία σε βρίσκει με τα ψηφιακά σου αποτυπώματα ετσι και αλλιως. Ολα γινονται για να προστατεύσουν τους σωστούς πολιτες και να ξεσκεπασουν τους απατεωνες. ‘Κρυμμένος φασισμός ’, ‘έλλειψη αυτογνωσίας ’, κανετε τον παλαβο’, ‘αφηστε την αστυνομία ’ – να ‘βγαινε και νοημα, εκτος απ’ το γέλιο.

   • Αυτοπροσδιορισμούς του σόρος κάνετε εσείς και μάλιστα των σπηλιών και των σπηλαίων . Βγέστε στο φως μήπως δείτε την ελπίδα που λόγω της πλύσης που κάνουν τα συστημικά μέσα εξόντωσης εδώ και καιρό την παρουσιάζουν δήθεν ως φενάκη!

    • Αυτη η γλώσσα ακροδεξιάς, μιχαλολιακου, εθνικισμού, καμμένου,

     σας βγαινει αβίαστα απο εκει στα χαρακώματα που ειστε, στην πρώτη γραμμή του αγώνα; Οταν διαβάζουμε αναρτήσεις σαν και τις δικές σας που να τη βρούμε την ελπίδα συνάνθρωπε;

  • Μην χαρακτηρίζετε απατεώνες και κουτοπόνηρους τους άλλους αναδεικνύοντας. ως να φωλιάζει χ εντός σα

   Φαίνεται λοιπόν να είστε γελσδερός και να θέλετε να φοβήσετε τους συνανθρώπους σας! Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της μια και έχει πολλά να κάνει αφού η ανομία έχει ξεφύγει μην το παίζετε νόμιμος και θεωρείτε όσοι έχουν διαφορετική από εσας άποψη είναι απατεώνες!

   • Ποιος σας χαρακτήρισε ‘απατεώνα’; Έλεος πια με την μετριότητα και την κουτοπονηρια σ’αυτη τη ρημάδα τη χώρα.

 7. Τι άλλο να θέλουν οι τοκογλύφοι από το να μας υποδουλώσουν παντοιοτρόπως!

 8. Μαζί με την οικονομική χρειάζεται κσι η πνευματική ανάσταση για να μπορέσουμε και εμείς ως λσός να δούμε φως.

 9. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΔΙΟ ΡΗΤΟΡΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΛΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΏΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ Ή ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

  • το ελληνικο δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα. Δυσκολα κρύβεται ενα τέτοιο εντερπρενέριαλ μυαλο.

   • Μάθετε πρώτα ελληνικά και μετα πετάτε τα ξένα σας κοσμητικά επίθετα…

    • σπουδαίε, αξιαγάπητε και πανέξυπνε πάτριοτ; Οι προσταγές παντώς, εσας των άκρων, σαν βγαίνουν λιγο αβίαστα, ε; Σιτιζεν οβ δε γουορλντ.

 10. Τα ξενόδουλα μνημονιακά κόμματα εκτελούν τις εντολές των ξένων αφεντικών τους και εξυπηρετούν τις απαιτήσεις και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των επικυρίαρχων.

 11. οταν κάθεστε και τα γραφετε αυτα εχετε το θυμιατό αναμμένο? Και ποιες δυνάμεις ελπίζετε να αναδειχθούν? Η μόνη με τα χαρακτηριστικα που αναφέρετε ειναι η χρυσαυγή.

  • Το σύστημα σας διατηρεί σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένους ωστε να βλέπετε αυτά που θέλουν!

    • Πάλι λάθος καταλάβατε γιατί έχετε εμμονές και πολιτικές στερεοτυπίες!

    • Αφου ειμαστε τοσο χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε τί εννοείτε και ποιόν υποστηριζετε τελικα εσεις οι θερμοπυλαιοι, γιατι δεν το λετε ξεκαθαρα για να σταματήσουμε να σας περνάμε για ακροδεξιούς, εθνικιστες και χρυσαυγιτες?

    • Μάθετε πρώτα ελληνικά και μετα πετάτε τα ξένα σας κοσμητικά επίθετα…

    • Πρωτα διαβαστε και βρείτε πραγματικά λάθη, αξιαγαπητε των άκρων, μετα γράψτε ενα τζενερικ σχόλιο-προσβολή που να ταίριαζει για ολους του οχτρους σας (π.χ. παραπάνω, που βλέπετε το ‘ξένο κοσμητικό επίθετο’, τζίνιους;), και μετα κανετε κοπι-πάστε το ιδιο (πανέξυπνο μήνυμά σας) όσες φορές θέλετε. κοπρενέ βού; Χάιλ, ιδιώτη.

  • Μάλλον κάποιος πρέπει να θυμιάσει εσάς μπας και δείτε κάτι εκτός αυτό που αναφέρετε!

   • Ισχυρίζεστε οτι το θυμιάτισμα ειναι η λύση που θα οδηγήσει κάποιον να ψηφίσει συνετά στις εκλογές.

    • Οι νεκροί με τους νεκρούς και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς άσχετα αν οι ζωντανοί θα πρέπει και να σκέφτονται και να μνημονεύουν τους νεκρούς

    • Σας παραπέμπω στην παραπάνω ανάρτηση του ομοϊδεάτη σας, περί θυμιατισματος και διαυγούς σκέψης, και θα καταλάβετε γιατι μνημονεύω την σοβαρότητα.

   • ολες οι λύσεις βρίσκονται στην προσευχή, στην παρέμβαση του θεού, στους παπάδες. Και μπραβο σας.

    • Μην κατηγορείτε τους άλλους ως φυγόπονους, αφήστε δε τους παπάδες να κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν και όλους μας θα μας κρίνει όταν έρθει η ώρα Αυτός που είναι υπεράνω όλων και δημιουργός μας! Αυτός που ανατέλλει τον ήλιο και βρέχει για δικαίους και αδίκους! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός που σταυρώθηκε για τη δική μας σωτηρία ως κακούργος! Το αν πιστεύετε ή όχι είναι δικαίωμά σας, αλλά μην ειρωνεύεστε την πίστη των άλλων!

    • κανενας δε σας στέρησε αυτο το δικαίωμα και κανενας δεν ειρωνεύτηκε. Εσεις ειστε αυτοι που μας παραπέμπετε στα θεία, στους παπάδες και στα θυμιατίσματα για να ‘συνετιστούμε’.

    • Σιγά μην καείτε! Τα θυμιατά τα επινόησε η ειρωνία και η κακία σας κ. άθεε; αντίχριστε;

    • ζεσταίνει την καρδούλα μας – οποιος δεν του μοιάζει, θεωρείται αμεσως αντίχριστος. Και εκτος απο αυτον τον μελιστάλαχτο χαρακτηρισμό, μας παραπέμπει σε θυμιατα, προσευχές και διαβάσματα απο παπάδες για να συνετιστούμε. Αμήν.

    • Μα τί να σου απαντήσουμε αδελφός όταν ξεκινάτε την ειρωνία και τη συνεχίζετε….

    • Δεν έγινε κάποια ερωτηση, μια παρατήρηση έγινε.

 12. Μέσα σε λίγο χρόνο ο σύριζα διέλυσε την κοινωνία και παρά τις προεκλογικές του υποσχέσεις στήριξε όπως και οι προηγούμενοι το διεφθαρμένο και άπληστο μέρος της κεφαλαιοκρατικής τάξης και το ακόρεστο πάθος της πλεονεξίας, αφού οι ίδιοι και οι συγγενείς τους στις περισσότερες περιπτώσεις αναξιοκρατικώς κατάλαβαν θέσεις με πολύ υψηλούς μισθούς και επιδόματα!

 13. Τιμές, δόξα, πλούτος, διαφθορά, ΕΞΟΥΣία, αρχομανία, κενοδοξία, φιλόδοξοι εγκόσμιοι στόχοι, αλλά που….διακονία , υπευθυνότητα, σύνεση, μέτρο, διάκριση, θυσία;;;

 14. Πότε επιτέλους θα καταβληθούν οι οφειλόμενες γερμανικές αποζημιώσεις, τουλάχιστον 400 δις. Ευρώ.

 15. Ο Σύριζα αποδείχθηκε εθνοκτόνο καθεστώς. Επιδιώκει την αποξήλωση των διαχρονικών αξιών του λαού μας. Δείγμα και αυτό των ιδεοληπτικών του εμμονών και της ψύχωσης να φανούν μοντέρνοι και αντικομφορμιστές σε μια παγκοσμιοποιητική πολτοποίηση πολιτισμών και λαϊκών παραδόσεων .

 16. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι, κουμάντο κσνει το το Διευθυντήριο των Βρυξελλών

  Το μέλλον της ΕΕ δεν εξαρτάται δυστυχώς σπό τη βούληση των πολιτών της, ούτε φυσικά από το Ευρωκοινοβούλιο, αφού αυτό δεν διαθέτει αποφασιστικές αρμοδιότητες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από μη αιρετά Όργανα καθ’υπαγόρευση των συμφερόντων των ισχυρών μελών της

 17. Ψευτοπροοδευτικοι αριστεροί της δεξιάς τσέπης και των δυναστών του λαού μας υπηρέτες

  Να σεβαστούμε την ταυτότητα των άλλων, να τους αποδεχθούμε! Όμως αυτοί δεν μας αποδέχονται και θέλουν να εγκαθιδρύσουν τη σαρία με τις επιταγές των απάτριδων εθνομηδενιστών του ξύριζα που τα ξεριζώνει όλα και μας θέλει χωρίς ιστορική μνήμη και ταυτότητα!

  • και μας αποπλανειτε με ριβερς σαϊκόλοτζι για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια;

 18. Να μας πληρώνουν δεν ξαναψηφίζουμε ξερίζωμα ό,τι ελληνικού....

  Ο ψευτοπροοδευτισμός του σύριζα δεν γίνεται αποδεκτός σπό τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.

  • ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΦΙΆΛΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΤΙΝΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

    • Δεν φταίμε εμείς για την προβληματική ψυχοσυναισθηματική κατάσταση ένεκα αδύνατου γονιδιακού οπλισμού, από τη χρήση ουσιών και ψυχοτρόπων. Ή οτιδήποτε άλλο!

    • τις κοιτάξατε σε γκουγκολ σερτς ή οφείλονται σε ακαδημαϊκή κατάρτιση; Ειναι σα να λεει χρυσαυγιτης ‘δεν φταιμε εμεις αν εσας δε σας αρέσουν οι δολοφονίες με μαχαιρώματα’.

   • Σημερα ο κασιδιαρης έβγαζε σελφιζ με φόντο την βανδαλισμένη Βουλή απο τους αριστεροαναρχικούς. Εχετε προβληματιστει ποτε γιατι εδω μεσα σας υποστηριζουν χρυσαυγιτες; Δε σας πειράζει που εχετε τις ίδιες ιδεες; Κουτοπονηρε

    • Και εμείς είμαστε απέναντι αλλά πρώτα και περισσότερο μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμεθς

     Ναι όταν εμμονικάκαι ψυχωτικά είστε απέναντι μήπως γίνεστε άθελά σας, προωθητής τους

    • ‘γιατι υποστηρίζετε τον χιτλερ;’, απάντησε ‘γιατι ο Σταλιν ηταν καλυτερος;’ και κανενας απο εσας δε βγήκε να του ασκήσει κριτική. Οποτε, η απάντηση στην ερώτησή σας: οχι

 19. Γιατί 300 χαραμοφάηδες και ανεπάγγελτοι που χρυσοπληρώνει ο λαός;;

  Να τη «βράσουμε» τέτοια πρόοδο της διαστροφής και της ανωμαλίας των καθημερινών φόνων ληστειών και εγκλημάτων σε σημείο να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε! Ολοι οι άνεργοι πολιτικάντηδες να πάνε να δουλέψουν να δουν πως βγαίνει το ψωμί κ. Αλέξη κ. Κυριάκο….!

  • κατω η Βουλή, κατω και το Σύνταγμα. Δε θέλουν βράσιμο, κάψιμο θέλουν ολα. Ε πατριωταρα, δημοκρατικέ ελληναρα;

   • Τί ωραία γλώσσα και πόσο μίσος φωλιάζει καλά κρυπτόμενο εντός σας για τους συνανθρώπους σας, που φαίνεται να είστε (δεν ξέρω που πιστεύετε) χειρότερος από αυτούς που προσπαθείτε να κατηγορήσετε και να μειώσετε!

   • Αφήστε τις κομματικές ταυτότητες και υψώστε την ελληνική σημαία της λευτεριάς υπόδουλοι των ξένων

    Βγάλε τη σάλτσα που σε τυφλώνει μήπως δεις την πραγματικότητα

   • Αφήστε τα πολλά μεγεθυντικά σε _ άρα γιατί αρχίζετε μάλλον να βράζετε στο ζουμί σας και να σιγοκαίγεστε με το να προσπαθείτε να πείτε τι οι άλλοι δήθεν σκέφτονται!

   • Κοροϊδεύουμε τον ‘300 χαραμοφάηδες’ και τους ομοιδεατες του ‘να καεί, καεί, το μπ@@ρδελο η Βουλή’, και εσεις λετε οτι αυτη η στάση κρύβει μίσος, διαστρέβλωση πραγματικότητας και σύνδρομο καταδίωξης. Ειστε και οι τρεις θεοί – εκτος και αν ειστε ο ίδιος με πολλές αναρτήσεις, οποτε σας κανει θεάρα.

    • Ένας Ο Θεός που τα πάντα οικονομεί

    • Εσεις τωρα τί πετάγεστε ετεροχρονισμένα σαν το άγιο πνεύμα μεσ’ τη μέση?

 20. Να αντιδράσουμε στην αποικιοποίηση που επιχειρεί η ναζιστική Γερμανία με όπλο σήμερα το ευρώ

   • Δεν υπάρχει σύγκριση μία από τα ίδια μίσος φασισμός απαξίωση του ανθρώπου

    Αυτοί είναι καταδικασμένοι από Θεό και ανθρώπους για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητος

    • τους υποστηριζουν. Οπως υποστηριζουν και τους θερμοπυλαιους εδω μεσα, και οι δεύτεροι δέχονται αυτη την υποστήριξη.

 21. Παρά το ότι το σημερινό καθεστώς ριζοσπαστικό και σταλινοφασιστικό γαρ, σπάει τις εθνικές και θρησκευτικές μας ρίζες για να μην έχουμε ταυτότητα και μέλλον δεν θα τα καταφέρει

 22. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ , ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙ . ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΘΝΟΣ . ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

  • στις θερμοπυλες επιτέλους. Να ξαναγίνουμε το παγκόσμια ισχυρό και ανεξάρτητο έθνος. Να ξαναγίνουμε σπουδαίοι και λαμπροί. Γιατι δε μας αφήνουν τα σκοτεινά κέντρα; Γιατι φοβούνται τοσο το μυαλο του νεοελληνα;

   • ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

    • Γιατι μια ζωη είχαμε καλομάθει στα δις της ΕΕ, στα επιδόματα, στο δημόσιο, στη φοροδιαφυγή, στην ατιμωρησία, στην καλοπέραση. Και τωρα που εχουμε χρεοκοπήσει (λογω των παραπάνω), σαν κακομαθημένοι και ανώριμοι έφηβοι, εχουμε πάθει το σοκ της ζωής μας. Κανενας αλλος δε φταίει εκτος απο τον καλοβολεμένο νεοελληνα. Φυγόπονοι.

 23. ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΚΚ€ ΚΛΠ

  • Θερμοπυλες και κανένας τους δε βγαινει δημοσια να σε επιπλήξει.

   • Ω του δημοκρατικού τόξου γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές αν σας ήξερε ο κόσμος

    Ενώ εσύ ο δημοκράτης

    • (’ναι ειμαι χρυσαυγιτης, ενω εσυ ο δημοκρατης’) επομενως αφου ειστε χρυσαυγιτης, γιατι ντρεπεστε να το πειτε ξεκαθαρα;

   • Μας παραδίδουν μια χώρα υποταγμένη χωρίς λαϊκή κυριαρχία και ανεξαρτησία αποθηκευμένη για 100χρόνια

    Επειδή λέει την αλήθεια υποστηρίζει θερμοπύλες; Μα γιατί βρε κολλημένοι να τον επιπλήξουν; Η αλήθεια δεν είναι; Όχι μόνο υποταγμένοι και δουλοπρεπείς αλλά στο μέλλον θα αποδειχτεί και η προδοσία με τη Μακεδονία!

    • που δεν κατακρίνετε τα σχόλια υποστηρικτών σας που εχουν παραδεχθεί οτι ειναι χιτλερικοι, χουντικοι, ακροδεξιοι, σκοταδιστές και ανατολίτες (οχι μονο εδω, αλλα σε στα σχόλια όλων των άρθρων σας). Αυτο ομως δε λεω και εγω; Δεν ειπα οτι οι Θερμοπυλες ειναι χρυσαυγιτες. Ειπα οτι οι απόψεις τους ειναι ίδιες με αυτες των ακροδεξιών και χρυσαυγιτων, και γι’αυτο οι χρυσαυγιτες και ακροδεξιοι σας υποστηριζουν εδω μεσα. Το πρόβλημά σας ποιο ειναι, δεν κατάλαβα;

  • Δεν νομίζω ότι είναι παρωχημένος απλά βγάζει μίσος για τον άλλο και στην ουσία αν και σωστός κάνει ζημιά και απομακρύνει την απελευθέρωση της χώρας από την πολύμορφη σκλαβιά και επιτήρηση των πάντων….

   • Μήπως χρυσαυγίζεις και δεν το έχεις καταλάβει!

    • Δηλ οταν εσας σας ειρωνεύονται, σας κοροϊδεύουν και σας κατακρινουν

     νομίζετε οτι κατα βαθος σας συμπαθούν; Βραβείο για το πιο αστείο και χαζό σχόλιο εδω μεσα – εως τωρα.

  • η ειρωνία δεν ειναι αμαρτία? Η μηπως για τον ιερό αγώνα σας, ο σκοπός αγιάζει τα μεσα?

   • Ο εθνικισμός σήμερα δεν είναι αμαρτία αλλά προτεραιότητα για να προστατευτούμε σπό το φασισμό των οικονομικών ολιγαρχών και της νέας τάξης που πολτοποιεί τους λαούς και την ανθρώπινη ζωή και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    • οπως δεν υπαρχει καλός ναζισμός. Οταν υπαρχει τετοια σύγχυση πατριωτη, ειναι φριχτα τρομακτικό.

   • Βρε τελικά όλοι χρυσαυγίζετε και δεν το καταλάβετε!

    • Μόνοι τους παραδέχονται οτι ειναι χρυσαυγιτες (σε καθε ανάρτηση των θερμοπυλαιων), και κανενας σας δε βγαινει να τους σταματήσει/επιπλήξει. Και εμας, που τους κατακρίνουμε, μας κατηγορείτε οτι χρυσαυγιτιζουμε. Το αργό χειροκρότημα το ακούτε;

 24. Αξιοπρεπής αντεθνική στάση που ο λαός θα αποδοκιμάσει στις ερχόμενες εκλογές

  Ο Σύριζα αποδείχτηκε στην πράξη ο σωτήρας ενός παρακμιακού πολιτικού συστήματος. Παράλληλα υλοποίησε και έφερε σε πέρας αποτελεσματικά την αμερικανόπνευστη ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών.

 25. Τα έργα και οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στην πράξη στην χρεοκοπία της αριστεράς

 26. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΊΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ

 27. "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ- ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ

  ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ «ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ»;

  • Ετσι μπραβο, οπως μπήκε η εως-πρόσφατα-εκτος-βουλης ναζιστικη χρυσή αυγή,

   να βαλουμε και αλλα μικρά στη Βουλή. Πειτε τα επιτέλους με τις σπουδαίες σας κεφαλαιες, και καθολου αστείες, αναρτήσεις.

  • Οταν κριτήριο επιλογής κόμματος για τον νεοελληνα ψηφοφόρο αποτελεί το μεγεθος,

   τοτε ξέρουμε σίγουρα οτι θα ‘δραπετεύσουμε απο τα μα τρια της σήψης και της διαφθοράς’. Τα δικα σας κεφαλαία πως εξηγούνται ψυχολογικά;

 28. "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ "ΑΡΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΒΑΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ"

  ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ Η ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΦΑΓΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

  • Και μην αναφέρετε τοσο ελαφρά το όνομα του Θερμοπυλα Προκρουστη εδω μεσα, γιατι ειναι ευαίσθητη και ευέξαπτη ψυχή.

 29. Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΤΟ ΑΔΙΚΟ; ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 30. Πόσο σωστά τα αποτυπώνει το άρθρο ΚΑΡΦΟΣ στα μάτια των ξενόδουλων κομμάτων και πολιτικών απατεώνων

  Οι σύγχρονοι ψευτοαριστεροί δήθεν δημοκράτες επιχειρούν να καταστήσουν τις μειοψηφίες ως πλειοψηφίες στο πολιτικό σκηνικό και το αντίστροφο!!

 31. Ο Ορθόδοξος πιστός γνωρίζει να σέβεται την πίστη του άλλου, όπως έχει και την εύλογη και δημοκρατική απαίτηση να σέβονται και τη δική του όσοι έρχονται στον τόπο μας.

 32. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΑΙΤΗΣΑΣΘΕ «ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ! ΓΕΝΟΙΤΟ. ΑΜΗΝ

 33. Η με το Θεό ή με τους προκρούστες που μας ακρωτηριάζουν ηθικά πνευματικά οικονομικά εθνικά

 34. Δυστυχώς ψηφίζουμε πολιτικά ανθρωπάκια που μοναδικός τους σκοπός είναι η εκμαυλισμένη εξουσία και τα κάθε λογής νόμιμα ή παράνομα ωφελήματα τα οποία αυτή συνεπάγεται.

 35. Γιατί ο Σύριζα ενώ, όπως λέει κσι το άρθρο, μας εξωθεί να αποδεχθούμε την ετερότητα δηλαδή την ταυτότητα των άλλων αποδομεί με κάθε τρόπο την τσυτότητα των Ελλήνων!

 36. Τους καρανίκηδες τους ρουβίκωνες τους αναρχοαπλυτους τους μπαχαλάκηδες.

  Πρέπει να τελειώσουμε αυτό το σύστημα της παρε_ίστικης πολιτικής αλητείας το οποίο δεν έχει καμία σχέση απολύτως με αυτό που λέγεται πολιτική και ό, τι αυτή δημαίνει

 37. Μαχαίρωσαν 29χρονο που βρισκόταν σε εκδήλωση μνήμης στη Θεσσαλονίκη για τη γενοκτονία των Ποντίων. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία το έγκλημα θα φουντώνει και εμείς θα είμαστε ανάμεσα στα μελλοντικά θύματα.

  • Οπως και με τον ατιμώρητο μαχαιροβγάλτη σφαγέα χρυσαυγιτη. Τα άκρα, ο φανατισμός και οι εθνικισμοί τετοια αποτελέσματα φέρνουν. Χαιρομαι που επιτέλους συμφωνούμε σε κατι.

 38. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή του άλλου!

 39. Οταν φωλιάζει μίσος στις ψυχές των ανθρώπων είναι επικίνδυνο

  Οχι ! Θέλω να επικρατεί τουλάχιστον σεβασμός και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων

 40. Όντως οι 300 ξεπουλούν και διαστρεβλώνουν τους πολίτες και αφήστε τις καλύψεις

  Φτάνουν 200 και πολλοί είναι! Και ….το πολύ 2 θητείες και οι αμοιβές τους στο 7πλάσιο του κατώτατου μισθού!

 41. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΣΟΙ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ !

  • Δεν ειναι ολοι οι θερμοπυλαιοι ακροδεξιοι και χρυσαυγιτες,

   αλλα το ανάποδο ισχυει. Αν εσεις δεν ειστε ουτε χρυσαυγιτης ουτε ακροδεξιός, δε σας προβληματίζει οτι αυτοαποκαλούμενοι χρυσαυγιτες εδω μεσα συμμερίζονται τις απόψεις σας και υποστηριζουν τους θερμοπυλες;
   Και κανενας σας δε βγαινει να τους επιπλήξει και να τους απορρίψει.

  • αλλα οι θερμοπυλαιοι και οι υποστηρικτές/σχολιαστές τους. Ηδη αρκετοι απο αυτους εχουν παραδεχθεί στα σχόλια οτι ειναι χρυσαυγιτες.

    • αυτα βρε θερμοπυλα; ‘Επειδη εχουμε χρυσαυγιτες οπαδούς, και επομενως λέμε αλήθειες, πρεπει να μας υποστηρίζετε’; Είστε ο νέος Πυθαγόρας μηπως; Μηπως ειστε Χρυσή Τομή τελικα; (παν ιντεντεντ)

 42. Μη διαστρέφετε τα λόγια των άλλων ας κοιτάξουμε να μειώσουμε το εγώ μας

  Δυστυχώς παιδιά με τις εμμονές σας ακούσια πλασάρεται την ακροδεξιά διαστρέφονται την Αλήθεια! Το άρθρο θεωρώ αναδεικνύει την ανάγκη μιας Ευρώπης των λαών και όχι των τοκογλύφων και των τραπεζιτών!

 43. ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΟΥΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

  • Εχετε διχασμένη προσωπικότητα και μια γραφετε με μικρά και μια με κεφαλαία τα ιδια πραγματα,

   ή απλα αντιγράφετε ο ενας τον αλλον; Συνεχίστε, κανετε τις αστείες αναρτήσεις σας, ακομα πιο διασκεδαστικές. Χρυσαυγιτες ειναι πολλοι σχολιαστές και και οπαδοί των θερμοπυλαιων. Γραφουν εδω μεσα, υποστηριζουν τους θερμοπυλες και αυτοαποκαλούνται χρυσαυγιτες και εθνικιστες. Η ερωτηση ειναι αυτη: γιατι δε βγαίνουν επίσημα οι θερμοπυλες να κατακρίνουν τους χρυσαυγιτες και να απορρίψουν την υποστήριξή τους. Κουτοπόνηροι σχολιαστές.

   • ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΈΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΠΩΝΥΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΜΕ! ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΊΨΕΙΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ!

    • Επωνυμε ‘ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ’, ειναι χριστιανικό το όνομά σας;

     Εχετε υποκοριστικό να σας φωνάζουμε ετσι, επειδη ειστε τοσο συμπαθητικός; Ασχολούμαστε με χρυσαυγιτες και εθνικιστες γιατι αυτοι υποστηριζουν ολα τα άρθρα και απόψεις των θερμοπυλαιων και κανενας τους (οπως και εσεις), δεν τους κατακρίνουν. Το οτι υπαρχει αυτη η αμοιβαία συμπαράσταση και κατανόηση μεταξύ σας ειναι γεγονος, και αντι να το παραδεχθείτε επίσημα, θαρραλέα, και ελληνικά αντρίκια, εσεις μιλάτε για μπάλες και ματαιοδοξίες. Και ολα αυτα με κεφαλαία-ουρλιαχτά. Και μπραβο σας.

   • Μας παραδίδουν μια χώρα υποταγμένη χωρίς λαϊκή κυριαρχία και ανεξαρτησία αποθηκευμένη για 100χρόνια

    Επειδή λέει την αλήθεια υποστηρίζει θερμοπύλες; Μα γιατί βρε κολλημένοι να τον επιπλήξουν; Η αλήθεια δεν είναι; Όχι μόνο υποταγμένοι και δουλοπρεπείς αλλά στο μέλλον θα αποδειχτεί και η προδοσία με τη Μακεδονία!

    • Επομενως και εσεις θεωρείτε προσβολή να υποστηρίζεις τους θερμοπυλαιους. Αλλα απο την αλλη ειστε εναντίον της επίπληξης προς σχολιαστές που εχουν αυτοαποκαλεστει κατα καιρούς χιτλερικοι, χουντικοι, σκοταδιστές, ανατολίτες.
     Μια μικρη σύγχυση αχνοφαίνεται πατριωτη.

 44. Μήπως εσελις βγάζετε σταλινοφασιστικό κυνισμό, αφήστε να έχουμε την άποψή μας

  Ασχολείστε όχι με τη ουσία αλλά προσπαθείτε να μειώσετε και να κατηγορήσετε κάποιους συνδημότες σας χωρίς στοιχεία ως ακροδεξιούς και φασίστες, απλά επειδή έχουν αντίθετη άποψη και φυσικά δεν έχετε επιχειρήματα, ώστε φτάνετε να βρίζετε με τα ωραία σας επίθετα ανθρώπους που δεν ξέρετε! Ο μηδενισμός δεν είναι θέση είναι αδυναμία. Δεν μπορεί κύριε το μόνο επιχείρημά σας να είναι ότι οι άλλοι είναι ακροδεξιοί και εσείς Ο δημοκράτης!

 45. Κανεις δε σας εμπόδισε ή απαγόρεψε να εχετε και να εκφράζετε άποψη.

  Και κυριως, κανεις δε σας έβρισε. Τις θερμοπυλες θελουμε να μας πούνε γιατι συνεχίζουν να δέχονται την υποστήριξη αυτοαποκαλούμενων χρυσαυγιτων και ακροδεξιών. Πρόσφατα ειχα ρωτήσει οπαδό θερμοπυλων εδω μεσα αν υποστηρίζει τον χιτλερ, και απάντησε ‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλυτερος;’. Εσεις αυτα τα υποστηριζετε; Δεν ανατριχιάζετε και μονο που τα διαβάζετε; Τί χωρις στοιχειά; Ολες οι απόψεις των θερμοπυλαιων ειναι ίδιες με ακροδεξιές ιδεολογίες, και με τις απόψεις χρυσαυγιτων. Αρκεί καποιος να διαβασει τα άρθρα τους και τα φριχτα σχόλια απο κατω των υποστηρικτών τους. Κουτοπονηρε

 46. Όχι στην ΕΕ του κεφαλαίου και των ολιγαρχών αλλά των κυρίαρχων λαών

  Χάθηκε όχι μόνο η μπάλα αλλά και ολόκληρο το γήπεδο! Οι καθεστωτικές γραφίδες σχολιασμού του μηδενισμού, των ύβρεων και του αποπροσανατολισμού » πληρώθηκαν» σε σε σκληρό ευρωπαϊκό νόμισμα.

  • ‘Οχι στην ΕΕ’: Σχολιαστής και υποστηρικτής των θερμοπυλαιων εδω μεσα,

   οταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί τον χιτλερ, απάντησε ‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλυτερος;’ και κανενας σας δεν του ειπε τιποτα. Το ιδιο απαθείς ηταν οι θερμοπυλαιοι οταν παλι οπαδοί τους εξέφρασαν την αγάπη τους προς την ‘χουντα’, τον ‘Παπαδόπουλο’, την ‘Ανατολή’, τον ‘σκοταδισμό’, τον ‘μεσαιωνα’. Απαντήστε στους παραπάνω ακροδεξιους νεοναζί οπαδούς σας, και ας μας χαρακτηρίζετε ‘καθεστωτικές γραφίδες σχολιασμού του μηδενισμού, των ύβρεων και του αποπροσανατολισμού’ (μα που τα βρίσκετε;). Κουτοπονηρη μετριότητα

   • Μήπως κουτοπόνηρος και φασίστας είστε είστε εσείς που δεν επιτρέπεται στους άλλους να εκφραστούν όπως θέλουν; Ο Θερμοπύλες με άρθρο τους ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν σχέση ούτε με χρυσή αυγή ούτε με ακραίες απόψεις. Πέστε την άποψή σας και αφήστε αγαπητέ σταλινοφασίστα τα κοσμητικά επίθετα, ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο έχει ξυπνήσει, αφήστε τον να εκφραστεί μην τον καθοδηγείτε, δωστε κριτήρια επιλογής και άστε τον ελεύθερα να επιλέξει! Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

    • Πότε σπουδαιε κυριε σας απαγόρεψε καποιος να μην εκφράζετε τις απόψεις σας;

     Εκτος απο κουτοπόνηρος μηπως ειστε και λιγο χαζός; Ποτέ δεν είπαν οτι δεν εχουν σχεση με τη χρυσή αυγή. Οι απόψεις τους, απο τη στιγμη που ειναι ίδιες με αυτες των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης και των χρυσαυγιτων, υποστηρίζονται εδω μεσα απο αυτοαποκαλούμενους χρυσαυγιτες, χουντικούς, σκοταδιστές, ανατολίτες (οι ίδιοι χαρακτηρίζονται ετσι). Και κανενας θερμοπυλας δε βγαινει επίσημα να τους απορρίψει ή κανενας απο εσας στα σχόλια. Δεν ειπε κανενας να μην εκφράζετε τις απόψεις σας κουτοπονηρε. Άκου ‘γιατι ο Στάλιν ηταν καλυτερος;’…

   • Πάλι τα μπερδέματα όλα! Σώνει και καλά να μας κάνετε οπαδούς των θερμοπυλών! ΤΗΝ αλήθεια θέλουμε και υποστηρίζουμε.

    • Δηλ, εσεις στα σχόλια που εχετε πει κατα καιρούς ‘γιατι ο Στάλιν ηταν καλυτερος;’,

     λετε οτι ειστε χρυσαυγιτες, χουντικοι, σκοταδιστές και ανατολίτες (και οι θερμοπυλες δε σας απορρίπτουν οταν τα παραδέχεστε) δεν ειστε τελικα υποστηρικτές των θερμοπυλαιων; Υποστηριζετε τις απόψεις τους αλλα οχι αυτους; Συγγνωμη, σας παρεξηγήσαμε. Που εχουμε μπλέξει;

 47. Όλα (εξ)αγοράζονται όλα (ξε)πουλούνται, συνειδήσεις, η ψήφος, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι αρχαιολογικοί χώροι! Έλα μωρέ, για ….100 χρόνια.

  • σπουδαίο λαό του πλανήτη, που ενω ήμασταν μια απίστευτη, ανεξάρτητη, αυτοδημιούργητη, οικονομική δύναμη, ηρθαν οι οχτροι να μας εκμεταλλευτούν, να μας καταπιέσουν, να μας διαλύσουν. Βεβαια, ολα αυτα μπορει να τα λεω γιατι ισως να εχουν εξαγοράσει τη συνείδησή μου.

   • Και με το κεφάλαιο και με τα δίκαια του λαού μάλλον δεν γίνετ

    Δηλαδή υποστηρίζετε τις πολυεθνικές και τις ολιγαρχικές ελίτ;

    • Υποστηρίζω την πανέξυπνη επιχειρηματική ελληνική σουπερ-δύναμη, και τα δις που μας εχουν δώσει ολα αυτα τα χρονια τα κορόιδα της ΕΕ. Γι’αυτο εχω κόψει την κόκα καλα, τα αιφονς, τα ταμπλετς, τα ξενόφερτα ρούχα, τις ταινίες, τα νετφλιξ, την τηλεοραση, τα αυτοκίνητα, τα μηχανάκια, τα πλέιστέισον, τον καφέ και ο,τι αλλο μας πλασάρουν οι σατανικές πολυεθνικές και ελίτ. Παπαστράτος, σαγιονάρα, αθλητική παραμάσχαλα, ουζακι και ψάθα. Αυτη ειναι η ζωη που πρεπει να ακολουθήσει ο πραγματικος, ο γνήσιος ο Ελληνας. Και αυτη μας αξιζει τελικα.

 48. Πάλι τα μπερδέματα όλα! Σώνει και καλά να μας κάνετε οπαδούς των θερμοπυλών! ΤΗΝ αλήθεια θέλουμε και υποστηρίζουμε.

 49. Εκ των υστέρων αναγνώρισαν μέσω του ΔΝΤ ότι έκαναν λάθη για την Ελλάδα! Βρε ξυπνήστε έκοβαν μισθούς και συντάξεις χωρίς κάποιο οικονομικό σχέδιο απλά και μόνο γιατί είμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι και υποταγμένοι! Ξυπνήστε!

 50. Στη Λυών βόμβα με μπουλόνια, βίδες και καρφιά τραυμάτισε 8 πολίτες ανάμεσά τους ένα μικρό παιδί

  Δεν αισθανόμαστε το σκοτάδι και το έγκλημα της σντιχριστιανικής Ευρώπης; Δίχως το Χριστό η Ευρώπη είναι ο πιο φτωχός ζητιάνος αλλά και ο πιο άσπλαχνος ληστής όλου του κόσμου! Δίχως Χριστό σταδιακά επικρατεί φόβος ο τρόμος η ανασφάλεια και η ακροδεξιά στη δαιμονοκρατούμενη Δύση!

  • εκτέλεσε 8 πολιτες και 69 παιδια, φαντάζομαι θα σκεφτήκατε ‘επιτέλους, το πρωτο βήμα να αποδαιμονοποιηθεί η Δύση του Χριστού’; Ετσι ψυχάρα;

   • Είναι η εξαίρεση και καταδικαστέα! Όμως προβλήθηκε τόσο πολύ από τα συστημικά ΜΜΕ σε αντίθεση με πολλαπλάσιες επιθετικές ενέργειες μουσουλμάνων έναντι χριστιανών όπως στην Αίγυπτο πρόσφατα στη Συρία με δεκάδες θύματα τα περισσότερα μικρά παιδιά, για τα οποία προφανώς και αδιαφορείς άψυχε, μονόφθαλμε, ιδεοληπτικέ και προκατειλημμένε αντίχριστε σχολιαστά !!!

    • Αφου φύγατε απο την Ευρώπη, πονόψυχε και κουτοπονηρε χριστιανέ (ειναι σίγουρο οτι ολα σας τα λεφτα τα στέλνετε στα θύματα όλων αυτων των φριχτων επιθέσεων που αναφέρετε, και προσφέρετε καταφύγιο σε ολους τους τραυματισμένος Σύριους πρόσφυγες), ορίστε επιθέσεις λευκών, χριστιανών νεοναζί/ακροδεξιων/ρατσιστων, απο τον Μπρέιβικ μεχρι σημερα: Μπρέιβικ (77 δολοφονιες), Ναός Σίχ Ουισκόνσιν (6), Οβερλαντ Πάρκο Εβραϊκής Κοινότητας (3), Ισλα Βίστα (6), Τσαρλστον Μακελειό σε εκκλησία (9), Αμπκουα Κολλέγιο (9), Σουηδία σχολειο (3), εκτέλεση Τζο Κοξ (1), εμπορικό κεντρο Μόναχο (9), Κεμπέκ τζαμί (6), Πάρκο Φινσμπουρι (1)…

    • …λύκειο Αζτεκ επίθεση (2), Τορόντο επίθεση (10), Ταλλαχασσι επίθεση (2), Κράιστ-τσερτς επιθεση (50). Φαντάζομαι, λογω των ομοθρησκων εκτελεστών και της συνεχούς προβολής τους απο τα μεσα, θα νιώσατε πολλές τύψεις και θα στρέψατε/θυσιάσατε μεγάλο μερος απο τις δωρεες σας, για τα θύματα της Συρίας, προς τις οικογένειες των αλλόθρησκων θυμάτων των παραπάνω εκτελέσεων. Στην αρχικη σας ανάρτηση αναφερθήκατε μονο στην ‘αντιχριστιανική ΕΕ’ και τους ‘μουσουλμάνους τρομοκράτες’, και οχι στον χρονο προβολής απο τα μεσα, κουτοπονηρε – τα πονόψυχα και αγανακτισμένα παράπονά σας στο εσουρού. Οταν ομως τελειώνετε με το θεϊκά αστείο ‘άψυχε, μονόφθαλμε, ιδεοληπτικέ και προκατειλημμένε αντίχριστε σχολιαστά’, βλέπουμε για αλλη μια φορά την ικανότητα του νεοελληνα να γελοιοποιεί ακομα και τα πιο σοβαρά θέματα.

    • Κατι ειχε γίνει στις 9-11 – νομίζω με μουσουλμάνους τρομοκράτες – δύσκολο να θυμηθώ ακριβώς, γιατί τα συστημικά και σατανικά ΜΜΕ του Σόρος δεν ειχαν ασχοληθεί καθόλου.

 51. Ευρώπη της Δημοκρατίας της ισότητας της αλληλεγγύης της κυριαρχίας των λαών

  Απέναντι στην Ευρώπη των μη δημοκρατικά νομιμοποιημένων Διευθυντηρίων, την Ευρώπη των τεχνοκρατών της λιτότητας και των ανισοτήτων . Όχι στις υπερεθνικές ελίτ!

   • ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΛΕ ΠΕΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ κ.ΚΑ(Υ)ΜΕΝΕ

    ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ

    • καταλαβαίνουμε οτι χαίρεστε για την λε πεν και την γενικότερη ανάδειξη της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, αλλα φαινεται πρεπει να σας πίκραναν πολυ τα πρόσφατα αποτελέσματα στην πατριδα με την πτώση όλων των ακρων. Η ελπίδα τελικα δεν εχει πεθανει σ’αυτην την καημένη τη χωρα.

 52. ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΛΕΝΙΝΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΕ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΛΑΏΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΘΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΉΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ!.

  • με πολιτικό, ξερετε ποσο ανατριχιαστικά ίδιοι ακούγεστε με τους αντίστοιχους ανατολίτες; Οχι, δεν εχετε ιδέα.
   Καμια αλλοίωση δεν έγινε του άρθρου. Η (αναπάντητη) ερωτηση ειναι γιατι ενω τους θερμοπυλες τους υποστηριζουν αυτοαποκαλούμενοι χιτλερικοι, ναζιστες, ακροδεξιοι, σκοταδιστές και ανατολίτες (επειδη συμφωνούν με τις απόψεις τους) στα σχόλια, οι θερμοπυλαιοι δεν βγαίνουν επίσημα να τους κατακρίνουν και να τους απορρίψουν;

 53. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ! ΤΕΛΟΣ! ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

  ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΘΡΡΜΟΠΥΛΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΙΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΉΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ! ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΡΊΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ !

  • ειστε εδω να κατακρίνετε μονο εμας και οχι τους σχολιαστές/υποστηρικτές που αυτοχαρακτηρίζονται χιτλερικοι, ναζιστες, χρυσαυγιτες, ακροδεξιοι, σκοταδιστές και ανατολίτες. Και αυτο ειναι το σημαντικο, και οχι το θέμα του εκάστοτε άρθρου τους. Εκφράζουν ιδεες που παντα υποστηρίζονται απο τα παραπάνω κατακάθια – τα κατακάθια αυτα δεν γραφουν υπερ τους επειδη οι θερμοπυλαιοι ειναι απλα καλα παιδια, αλλα γιατι συμφωνούν με τις απόψεις τους. Η υποστήριξη αυτη δεν ειναι ‘θεωρητική’ (οπως κουτοπόνηρα είπατε) αλλα ξεδιάντροπα ξεκαθαρη, κατω απο ολα τα άρθρα σας. Επομενως, οι αναλύσεις των κειμένων καταντάνε περιττές οταν ξερεις οτι τις ίδιες ιδεες αναπτύσσουν και οι χρυσαυγιτες.

 54. ΠΉΡΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!

 55. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ! ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΑΙΜΑΞΕ!

   • Μαζί τους και αξίως για αμφότερους καταποντιζονται και οι πολιτικοί ψεύτες και απατεώνες και συντρόφια σας!

    • και οχι για να παω κόντρα. Η πτώση των ακρων ειναι ο,τι πιο ευχάριστο εχει συμβεί τα τελευταια χρονια.

 56. Έρχεται η γνήσια πατριωτική αλλαγή που θα στηρίξει τη λαϊκή κυριαρχία και τα συμφέροντα του λαού!

 57. Το «πολιτικό αληταριό» αλλά Πολάκης, Βερναδάκης, Πετσιτης ως και… Καρανίκες τελειώνουν σε λίγο πολιτικά , αξίως τιμωρούμενοι για την αλαζονεία τα ψέματα και τις ιδεοληψίες τους…

 58. Ούτε χρυσαυγίτης ούτε ακροδεξιός ούτε αριστερός απλά Έλληνας με 2 λ και δασεία, ορθόδοξος Χριστιανός που αποδέχομαι τους άλλους, τη στιγμή που εκείνοι δεν με αποδέχονται θέλουν να μου επιβάλλουν τη σαρία να μου αλλάξουν ταυτότητα και όντως προβληματίζομαι! Γιαυτό συμφωνώ με τις Θερμοπύλες που λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

  • συμπολίτες μας που εχουν αυτοχαρακτηριστει εδω μεσα χιτλερικοι, χουντικοι, ακροδεξιοι, ανατολίτες, σκοταδιστές. Το οτι συμφωνούν βέβαια σε ολα (υποστηριζουν στα σχόλια ολα τα άρθρα τους), δε σημαινει οτι ειναι το ιδιο. Μονο οι ιδεολογίες τους μοιαζουν. Επομενως, ξαναλέμε, καμια σχεση μεταξύ τους, μοιαζουν μονο στις ιδεολογίες. Η μονη διαφορα τους ειναι ισως οτι ολοι αυτοι στεναχωρήθηκαν με την πτώση των δεξιών ακρων, ενω οι Θερμοπυλαιοι χαίρονται για ολα τα άκρα.

   • Η συνέχεια στις βουλευτικές για να απαλλαγούμε από τους εντολοδόχους υποταγμένους πολιτικούς απατελωνες

    Όλους τους μνημονιακούς εθνομηδενιστές ο λαός τους έστειλε εκεί που ξέρει.

   • Εσείς δεν είστε κύριος και προφανώς δεν έχετε επίγνωση των ορίων

    Αποδεικνύετε ότι είστε όντως μικρός και μικροπρεπής! Ταυτόχρονα με τα κύρια μου που πετάτε όποτε βρίσκεστε σε αδιέξοδο, μήπως «αδελφίζετε»;

   • Όταν ο άνθρωπος είναι μικρόψυχος δειλός και δεν έχει επίγνωση των ορίων του μήπως «αδελφίζει» με τα «κυρία μου»;

    • Ομοφοβικός και εθνικιστής γινεται; Αυτα ειναι σενάρια σάι φάι.

     Συνηθως, λένε, οτι αυτοι που παρεξηγούνται και αμύνονται αμεσως οταν θιχτεί ο ανδρισμός τους, εχουν τα προβληματα με τη σεξουαλικότητα. Και τέλος πάντων, εδω μεσα γραφουν και κύριες, οπως είδαμε πιο πανω, γιατι να γράψω ‘κυριε’ και να παρεξηγηθεί η ανώνυμη κυρια; Εμεις οι καθαρόαιμοι ελληνες άντρες δεν εχουμε ευαισθησίες και αηδίες, γι’αυτο αποφάσισα να απευθυνθώ σε ‘κυρια’. Ευχαριστούμε για το βραδινό γέλιο, γράφοντας το ιδιο μήνυμα με μερικές αλλαγές, μεσα σε μερικα λεπτα, επειδη νομίσατε οτι το βελτιώσατε. Να ειστε καλα άντρα, περηφανε πολίτη του 21ου αιώνα, καθολου ομοφοβικέ και εθνικιστή.

   • Εσείς, ναι εσείς που αποκαλείτε τους άλλους με το "κυρία μου"

    Το θεωρείτε μάλλον ανδρισμό από ό, τι διάβασα και στα παρακάτω χυδαία και φίλαυτα, ψυχοπαθολογικά σας σχόλια ! Νομίζετε δηλαδή ότι είναι δύσκολο να αποκαλέσει κάποιος εσάς » αδελφή», ετεροφοβικό; Αφήστε τις εξυπνάδες και βρέστε επιχειρήματα να αντιπαρατεθείτε και όχι με τα «κυρία μου». Διαφορετικά παίξτε με τις «κούκλες» σας και τους ψυχσναγκασμούς σας!

    • αν έγραφα ‘κυριε’ και απαντούσε μια κυρια, ζητώντας τον λογο γιατι την αποκάλεσα ‘κυριο’, τί θα της απαντούσα; Θα ζητούσα συγγνωμη και θα την αποκαλούσα κυρια απο εδω και πέρα. Εδω μεσα, ξερω οτι η ελληνοαντριλα ζέχνει απο την οθονη, αλλα γραφουν και γυναικες, οχι μονο άντρες. Οποτε, αντι εσεις να πειτε ‘δεν ειμαι γυναικα’, θα σας ζητούσα συγγνωμη και θα σας αποκαλούσα ‘κυριο’ (προτιμούσα να εκανα λαθος με εσας, παρα με κυρια). Αλλα εσεις δεν κρατηθηκατε και αρχίσατε για αδελφές και κούκλες. Να γραφετε ‘κυριος’ στους τίτλους σας, να σας αποκαλούμε ετσι, κυριε ανωνυμε σουπερ άντρα, καθολου ομοφοβικε και κυριως, οχι ανεχτικε, αλλα ευαίσθητε και συμπονετικέ. Δεν γραφουν μονο άντρες εδω μεσα. (σε ποιά χυδαία σχόλιά μου αναφέρεστε, αδελφές-και-κούκλες κύριε;)

 59. Τα άρθρα των θερμοπυλών δίνουν κριτήρια επιλογής ενώ κάποιοι προωθούν μονόδρομους. Ξεφτιλίζονται πλέον επαναλαμβανόμενοι με μόνο επιχείρημα τις ταμπέλες και τις ετικετοποιήσεις περί φασιστών ναζιστών ακροδεξιών. Ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο και το απέδειξε στις πρόσφατες εκλογές

  • διαβάζει τα σχόλια εδω μεσα με τους υποστηρικτές τους που εχουν κατα καιρούς παραδεχθεί οτι ειναι χιτλερικοι (‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλυτερος;), ακροδεξιοι, χρυσαυγιτες, εθνικιστες, σκοταδιστές και ανατολίτες (ναι, σωστά διαβάσατε). Δεν τους χαρακτηρίζει ετσι κανενας. Μόνοι τους το κάνουν. Και απ’ ο,τι φαινεται, γενικότερα εχει ξυπνήσει ο κόσμος, και γι’αυτο αρχίζουν και πέφτουν τα άκρα στην πατριδα. Επιτελους.

 60. ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΛΕ ΠΕΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ κ.ΚΑ(Υ)ΜΕΝΕ

  ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ

  • Κουράσατε με τα διπλοπόστς σας και την ανικανότητα να χρησιμοποιήτε τις νέες τεχνολογίες,

   είστε ατένσιο σίκερ; Οταν λετε ‘η Ευρώπη αλλάζει’, αναφερεστε στα, παγκοσμίως αναγνωρισμένα, εθνικιστικά και ακροδεξιά κόμματα. Γιατι δεν τα αναφέρετε ξεκαθαρα; Ντρεπεστε τοσο πολυ; Ανώνυμα τα γραφετε ετσι και αλλιως. Αλλα το πιο σημαντικό ειναι αυτο. Τί δουλεια εχει ενας (εναντίον των πολυεθνικών, των ελίτ, των τεχνοκρατών) με τα ιντερνετ και τα αιφονς;

 61. Πάτε να αντισταθείτε να τα βάλετε με τους θερμοπυλαίους κατηγορώντας τους με παρωχημένα όπλα και χωρίς επιχειρήματα. Αφήστε τις φωτοβολίδες τις κομματικές ταυτότητες τα παραισθησιογόνα που μας ποτίζουν την εγκεφαλόπλυση και εξηγήστε μας αυτό τους το επιχείρημα.»Γιατί η αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα εξωθεί τους πολίτες να αποδεχτούν την ετερότητα δηλαδή την ταυτότητα των Πακιστανών των Αφγανών και όποιων άλλων, που πιστεύω αποδεχόμαστε σε μεγάλο βαθμό και την ίδια στιγμή προσπαθεί να καταργήσει την ταυτότητα των Ελλήνων πολιτών ;

  • Γιατι σχολιαστές/υποστηρικτές τους που αυτοχαρακτηρίζονται χιτλερικοι, ναζιστες, χρυσαυγιτες, ακροδεξιοι, σκοταδιστές και ανατολίτες δεν κατακρίνονται απο τους θερμοπυλαιους; Γιατι ολοι οι παραπάνω απαίσιοι υποστηριζουν παντα τα άρθρα τους, και οι θερμοπυλαιοι δέχονται παντα αδιαμαρτύρητα την υποστήριξή τους; (Παει ο Τσιπρας, ξεχάστε τον. Οπως και τα υπόλοιπα άκρα. Οποτε μην ανησυχείτε για την ταυτότητά σας.)

 62. Η συνέχεια στις βουλευτικές για να απαλλαγούμε από τους εντολοδόχους υποταγμένους πολιτικούς απατελωνες

  Όλους τους μνημονιακούς εθνομηδενιστές ο λαός τους έστειλε εκεί που ξέρει.

   • Αμήν! Είναι η τελευταία ευκαιρία για να δημιουργηθεί μια γνήσια πατριωτική κίνηση μακριά από ακραίες φασιστικές συμπεριφορές. Που δεν θα κοιτά αριστερά ή δεξιά αλλά θα προασπίζει τα λαϊκά συμφέροντα ως και αυτά της χώρας, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και ασφάλεια και μέσα από την ανάπτυξη σταδιακά να φύγουμε από τις εξαρτήσεις των αποικιοκρατών!

    • όχι ‘Να ρίξουμε και παλι στα ακρα’

 63. Ναι, το αλαζονικό καθεστώς του εθνομηδενισμού, της πολιτικής απάτης και ψέματος, της ποικιλόμορφης ανωμαλίας και ανασφάλειας το βουλιάζει ο ελληνικός λαός πριν αποδειχθεί η ταφόπλακα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας μας. Οι ευτυχώς λίγοι αμετανόητοι εμμονικοί, ιδεοληπτικοί, που θεωρούν ότι ο λαός έκανε λάθος, αρχίζουν να βγάζουν μέσα στην απελπισία τους τον πραγματικό τους εαυτό που συναγωνίζεται αυτούς που κατηγορούν ως ακροδεξιούς! Γιαυτό πρέπει να συγχαρούμε την Ομάδα Πολιτών «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ που έβγαλαν το προσωπείο αυτών των δήθεν προοδευτικών φιλοτομαριστών του άκρατου δικαιωματισμού και του μηδενισμού που θέλησαν να διχάζουν τον λαό. Ένα ερώτημα τους υποβάλαμε για την ετερότητα δηλ. την αποδοχή της ταυτότητας των άλλων που δεχόμαστε και την ταυτότητα τη δική μας που θέλει την ίδια στιγμή η ανθελληνική αντίχριστη απερχόμενη πλέον κυβέρνηση να κατάργηση! Μήπως καταργεί την ισότητα και τη Δημοκρατία; Σιγή….

  • Οταν το καράβι βουλιάζει (αριστερά, γενικα καμμενοι, χα, κκε) και αρχίζουμε να παραληρούμε,

   έρχεται Βελόπουλος με τείχη, ναρκοπέδια και θανατικές ποινές (‘αλλα δε συμπαθεί τα πολυ ναζιστικά’) να φωτίσει τις καρδούλες μας και να βροντοφωνάξει συνθλίβοντας τη σιγή.

 64. Έρχεται η μέρα της λύτρωσης και η ελπίδα αρκεί να μην αποδειχθούν και αυτοί πολιτικοί ψεύτες όπως οι προηγούμενοι

  Όχι άλλο έγκλημα εις βάρος του λαού χωρίς τιμωρία! Πλησιάζει η μέρα της λύτρωσης.

    • Συγγνωμη ελληναρα μας που δεν μας αρεσει η τελειωμένη χρυσή αυγή.

     Σας τη θίξαμε, οπως και τον ‘οχι πολυ ναζιστη’, με ναρκοπέδια, θανατικές ποινές και τα χειρόγραφα κείμενα του Χριστού (έναντι αμοιβής) Βελόπουλο; Οχι, δεν μας κάθεται στο στομάχι. Τα ελληνικά σας ειναι λιγο αχώνευτα.

 65. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ9ΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ π.χ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΗΤΑΝ! ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΥΠΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

 66. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

  Ξέρετε με το σύριζα δεν υπάρχουν τα «κύριε» και»κυρία » ούτε μητέρα, πατέρας, όλα είναι ουδέτερα . Βέβαια δεν προλάβανε τα παιδιά να ολοκληρώσουν το έργο τους όπως και να κάνουν το Κράτος ουδετερόθρησκο! Ε! Ξυπνήστε περαστικοί είμσστε! Η εκκλησία Η πίστη μας έχει χιλιετίες στην πλάτη, διωγμούς, Νέρωνες Λενιν Στάλιν ….και όμως πορεύετε στους αιώνες! Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Δες.λίγες μέρες δε θα ασχολείστε μαζί σας κανείς! ΤΑ φώτα της δόξας και της ματαιοδοξίας σας σβήνουν!

  • Το γκρέμισμα του Παρθενώνα, τον μεσαίωνα, την ιερά εξέταση και τη χουντα,

   ξεχάσατε κυριε/κυρια. Αλλα τωρα που θα έρθει ο Βελόπουλος, με τα αυθεντικά ιερά κείμενα, γραμμένα απ’το χέρι του θεανθρώπου, τα φώτα της δόξας θα σβήσουν και θα ανάψει η ελπίδα ξανά στον τούτο τονε τοπο απο τις λάμψεις των ναρκοπεδίων. Θα ξαναζήσουμε τον χρυσό αιώνα.

   • Ό μηδενισμός των πάντων και η απόρριψη επειδή βρίσκεται απέναντι είναι νεότυπος φασιστικό

    Τελικά φαίνεται να είστε πολύ δυσκοίλιος πολιτικά.ενώ την ίδια στιγμή μη αποδεχόμενος την λαϊκή ετυμηγορία , μήπως αναδύονται καθαρά πλέον οι νεότυπες φασιστικές ιδεοληπτικές ψυχώσεις που….. καθε άλλο από αυτό που εμείς στηρίζουμε είναι καταδικαστέο και απορρίπτει! Μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο μέσα μας αντί να καταδικάζουμε συνεχώς τους άλλους. Ας τους δούμε σε θέσεις ευθύνης και τότε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!

    • Αν τον μηδενισμό των χρυσαυγιτων, των ακροδεξιών, των αριστερών,

     των κουκουεδων -που ολοι αποσκοπούν στην κατάλυση της δημοκρατίας, τον θεωρείτε εσεις ‘μηδενισμό των παντων’, τα συμπεράσματα τα εχουμε ηδη βγαλε.ι

 67. Είναι τραγικό από την αλαζονεία και την έπαρση κάποιοι να μην έχουν καταλάβει τους λόγους για τους οποίους έχασαν!

  • και δε θελει πλεον συριζαίους, χρυσαυγιτες, καμμένους κουκουεδες. Μετα βέβαια θυμάσαι έντρομος/η την εκλογή Βελόπουλου που σου θυμίζει οτι τελικα ειμαστε ο πιο σπουδαίος λαος του κοσμου.

    • όλο στους προκρούστηδες, διαμελισμούς, στις εκτελέσεις, στα βέλη και τα τόξα καταλήγει ο συγκαβατικός, γεμάτος αγάπη – για αίμα, νεοέλληνας μακάβριος χριστιανός.

 68. Εάν σας πειράζουν όλα τα υπόλοιπα εκτός του σύριζα να πάρετε κάτι για τη δυσκοιλιότητα.

   • Όσο και αν δεν σας αρέσει τη λύση τη δίνουν οι λαοί μέσω των εκλογών μην χρυσαυγίζετε

    Εσείς κρυφοκούκουλο εκ του ασφαλούς; Ναι αγαπάμε την πατρίδα μας την Ορθοδοξία μας τα ιδανικά και αξίες του λαού και των γονιών μας! Την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Αποδεχόμαστε τους άλλους και απαιτούμε να μας σέβονται και αυτοί! Απλά ελληνικά! Τώρα τα ελληνάρα και τα λοιπά κοσμητικά στους ομοϊδεάτες σας! Ο λαός σύντομα θα δώσει τη λύση που θα είναι ελληνική και όχι γερμανική για να αναπνεύσει όλη η χώρα και οι Πολίτες!

   • έχει ψηφίσει δυο φορές συριζα, εχει βαλει στη Βουλή τη ναζιστικη χρυσή αυγή, το κουκκουε, ολη τη γκάμα καμμένων και μολις δικαίωσε τον Βελόπουλο που θελει ναρκοπέδια, θανατική ποινή και πουλούσε χειρόγραφα κείμενα του ίδιου του Ιησού καθώς και βότανα αγιασμένα που γιατρεύουν αλτσχάιμερ, εσας σας πείραξε το ‘ελληναράς’; Υπερθετικός του απλού Έλληνα. Οταν ο Έλληνας υποστηρίζει ολους τους παραπάνω (που ονειρεύονται την κατάλυση της δημοκρατίας), παύει να ειναι απλός Έλληνας, και αναβαθμίζεται σε Ελληναράς. Αυτο το συγκινητικό ‘τους αποδεχόμαστε ολους’ για να δικαιολογήσετε την υποστήριξή σας προς τους παραπάνω επικίνδυνους ειναι πανω απ’ ολα πανέξυπνο. Και μπραβο σας.

    • Το κύκνειο άσμα των εγκαθέτων που χάνουν την εξουσία και την....κουτάλα

     Την δημοκρατία καταλύουν τα μεγάλα κόμματα. Είδατε τη μάχη μεταξύ των 2 μεγαλύτερων κομμάτων σύριζα ΝΔ για τον έλεγχο της δικαιοσύνης που χρόνια τώρα την θέλουν ελεγχόμενη, ώστε να μην πληρώνουν ποτέ για τα εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας! Αφήστε πρώτα να ασκήσουν εξουσία και μετά κατηγορείτε. Επιμένετε στο παλιό που κατέστρεψε τη χώρα και δίνει δίκιο στη δύναμη και όχι δύναμη στο δίκιο. Έρχετε η ώρα του λαού!

    • Όντως, παει ο τσιπρας, πανε οι καμμενοι, οι κουκουεδες και, κυριως, οι χρυσαυγιτες. Οχι, προτιμάμε να μη βγουν οι χρυσαυγιτες και ακροδεξιοι στην εξουσία ‘και μετα να τους κατηγορησουμε’ – πιο ανεύθυνη και κουτοπονηρη άποψη εως τωρα. Και μπραβο σας.

 69. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΌΘΗΚΕ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΥΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!

  • Καμια μετάλλαξη δεν εχει γίνει, αυτο προσπαθούμε να πούμε τοσο καίριο.

   συριζα, ακρα δεξιά, κουκουε, καμμενοι ολοι το ιδιο. Ολοι ονειρεύονται, σαν εχθροί της δημοκρατίας, άλλα πολιτεύματα.

 70. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

  • Την εκανε ο,τι ηθελε τη δικαιοσύνη ετσι και αλλιως. Φυλακίστηκε ποτε κανενας αναρχικός; Φυλακίστηκε ποτε κανενας μαχαιροβγαλτης εκτελεστής χρυσαυγιτιης; Μη ξεχνάμε, στις εκλογές ο συριζα βγήκε πρώτος στις φυλακές.

   • Πολύ σωστά! Επίσης κάποιος πρέπει να πληρώσει για τις 12000!!! περίπου αυτοκτονίες λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης των τελευταίων 10 περίπου χρόνων! Γιαυτό θέλουμε ανεξάρτητη κυβέρνηση!

    • οι μαχαιροβγάλτες εκτελεστές χρυσαυγιτες φυλακή.

 71. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά! Η δεξιά και η αριστερά φτωχοποίησαν υποθήκευσαν και αποικιοποίησαν τη χώρα. Η απαλλαγή και η αλλαγή που έρχεται από κάτω δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο!.

 72. ΗΔΗ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΝ ΌΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΗΘΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ! ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΠΆΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

   • ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

    ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ! ΛΥΠΗΡΟ!

    • οι περισσοτεροι ευρωπαίοι πολιτες τις απολαμβάνουν, γιατι δεν εχουν το τεράστιο δημόσιο που εχουμε εμεις, γιατι οι πολιτες αυτοι δε φοροδιαφεύγουν, γιατι υπαρχει επιχειρηματικότητα και επαγγελματισμός, γιατι εφαρμόζονται οι νόμοι, γιατι δεν υπάρχουν οι διπλές και τριπλές συντάξεις στο δημόσιο, δεν εχουν περιττά επιδόματα και αηδιαστικά πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. Γιατι εκμεταλλεύονται έξυπνα και σωστά τα δις απο την ΕΕ. Φυγοπονε νεοελληνα, που εμεις φταιμε για τα χάλια μας και νομίζεις οτι, αντι να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, η λύση για εσας ειναι οι χρυσαυγιτες, οι ακροδεξιοι, οι εθνικιστες, οι Βελόπουλοι.

   • Όχι, ως «άθεο, αλαζονικό, ραθυμο, γερμανικό ποιμενικό κομματόσκυλο»….

    • Τωρα που φεύγουν οι αριστεροί, ακροδεξιοι, καμμενοι, χρυσαυγιτες, κκε,

     ευτυχώς υπαρχει ο Βελόπουλος να συμπληρώσει το κενό και να μην μείνει παραπονεμένος ο νεοέλληνας εθνικιστής χριστιανός. Ετσι, θα εχει και άμεση πρόσβαση με τον θεό (αγοράζοντας τα χειρόγραφα κείμενα του Ιησού) και σε αγιασμένα θαυματουργά φαρμακα για Αλτσχάιμερ και καράφλα. Τα λεφτα των πανεξυπνων πιστών ειναι αγιασμένα;

 73. Απαξίωσε τους Έλληνες είναι καρεκλοκένταυροι, διέψευσε τις ελπίδες του λαού, τραυμάτισε την εμπιστοσύνη μας

  Ό κόσμος σιχάθηκε την ηγεσία του σύριζα για την απύθμενη αλαζονεία και έπαρση που παρά το μήνυμα των εκλογών φαίνεται να μην ιδρώνει το αυτί της ! Η διαφορά στις βουλευτικές εκλογές θα καταδείξει την οργή και την τελική καταδίκη του σύριζα και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για τον κυνισμό του!

 74. Προς ‘Το κύκνειο άσμα’, ‘ΠΑΡΤΕ ΤΟ’, ‘ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ’, ‘Ανωνυμος’, ‘Καλά σας’, ‘ΓΑΒΓΙΖΕΤΕ’ κλπ

  Πρεπει να παραδεχτούμε ενα πραγμα ομως. Οσο επικίνδυνη, σκοτεινή, αιμοδιψής και μακάβρια ειναι η ακροδεξιά (και η αριστερά βέβαια), υπαρχει αντιστάθμιση απο το ατελείωτο γέλιο που μας προσφέρει. Ο χριστιανός, πατριώτης, ‘με τα πολυ ναζιστικα ειμαι αντιθετος’, και τις χειρόγραφες επιστολές του Χριστού (που πουλούσε στους πανεξυπνοςς πιστούς) Βελόπουλος παρακινεί τον κοσμο να τον ψηφίσει για να βγει και να εξοντώσει τη χρυσή αυγή. Βγαινει Παναγιώταρος υπενθυμίζοντάς του οτι το 2015 τους παρακαλούσε να τον πάρουν στη Χρυσή Αυγή.

  Με τα πολλά γέλια λέτε να κάνουμε σιξ πακ;

  • Είναι τραγικό να μην μαθαίνεις από τα παθήματά σου! Ο λαός όμως θεωρώ αρκετά έμαθε

   Καλά αακόμα δεν μάθατε ότι το σύστημα όποιος πάει να το πολεμήσει τον τελειώνουν! Ή συμβιβάζεσαι ή στρουθοκαμηλίζεις! Απαγορεύεται η αντίσταση! Εμείς στηρίζουμε αυτούς που αντιστέκονται όχι φαινομενικά όπως ο Λεβέντης Ο Θεοδωράκης ο Καμμένος που ο λαός έστω και αργά τους κατάλαβε και τους εξαφάνισε! Αν δεν κυβερνήσει είναι ανέντιμο να καταδικάζεις τον άλλο.

   • ισχυρίζεστε οτι για να αποφασίσουμε αν ο Βελόπουλος ειναι απατεώνας ή οχι, θα πρεπει να του δώσουμε την ευκαιρια να κυβερνήσει; Ξαναρωταω, θεωρείτε οτι ο παραπάνω άνθρωπος πρεπει να του δώσουμε την εξουσία για να βγάλουμε το συμπέρασμα αν ειναι απατεώνας ή οχι;! Τα Χριστούγεννα θα σας εκανα δώρο μια χειρόγραφη επιστολή του Ιησού, αλλα ειναι σίγουρο οτι την εχετε αγοράσει ηδη.

  • Ελπίζουμε, οπως πήρε ο Βελόπουλος τα ευρώ απο τους ευφυέστατους πιστούς πουλώντας τους αυθεντικά χειρόγραφα του ίδιου του Χριστού (σε παγκόσμια αποκλειστικότητα), αγιασμένα βότανα που γιατρεύουν Αλτσχάιμερ και καράφλα, ετσι να παρει και τις ψήφους απο τους πανέξυπνους χριστιανούς ελληνες πολιτες. Γιατι τις αξιζει και τους αξιζει. Ειμαστε η πιο σπουδαία χωρα στον κοσμο; Ναι.

   • ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ

    ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΠΕΤΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΉΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΦΙΛΑΥΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΆ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ)! Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΓΟΝΟ ΕΓΩ ΣΑΣ!

    • χρυσαυγιτες, κκε, καμμενους, ακροδεξιους, που τους τιμώρησε και αυτους ο λαος. Η αγάπη σας που αναβλύζει απο τις αναρτήσεις σας, ειναι ιδια με αυτη που εχετε προς τον Βελόπουλο; Δεν ‘κατηγορείται’ ο Βελόπουλός σας, υπάρχουν τα ιδια τα βιντεο οπου πουλάει στους πανέξυπνους πιστούς (σε μερικα σημεία σφίγγεται για να μη βαλει τα γελια) αγιασμένα βότανα που γιατρεύουν Αλτσχάιμερ, οδοντόκρεμες επισης αγιασμένες, φαρμακα αγιασμένα για την καράφλα και (ο αθεόφοβος), σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, χειρόγραφα κείμενα απο τον ιδιο τον Ιησου. ‘ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ’;! Σας πούλησε και λεξικά ο άτιμος;

 75. Ψυχωτικά εμμονικός υποστηρικτής του παλιού αγαπημένου συστήματος;

  Πόσο γραφικός και επιφανειακός κατηγόρος είστε! Καταλάβαμε μην κουράζεστε! Δεν μας ενδιαφέρει! Γαυγίζετε όσο θέλετε!

  • Δεν ειναι καθολου κουραστικό να υπενθυμίζουμε οτι ο νεοναζιστής χρυσαυγιτης,

   υποστηρικτής εκτελεστών, Παναγιώταρος αποκαλεί απατεώνα τον Βελόπουλο (τον εκμεταλλευτή των πιστών και του ανθρώπινου πόνου), τον άνθρωπο που εσείς θεωρείτε ικανό να σώσει την Έλλαδα. Δηλ, ο πολυ-ναζιστης αποκαλεί απατεώνα τον λιγο-ναζιστη. Αυτα δεν τα γράφουμε για να τα καταλάβετε εσεις, αλλά γιατι πρεπει που και που να γελάει ο κόσμος.

   • Πετάνε πέτρες στα δέντρα που έχουν καρπούς! Το ότι κάποιοι ζορίζονται με την αφύπνιση του λαού είναι κατανοητό! Συνεχίστε φθονερά να κατηγορείτε , αφού αυτό φαίνεται να σας θρέφει! Ζήστε στη μιζέρια του φθόνου σας.

    • ό,τι ηταν τα γουίντοουζ 98 για τα γουίντοουζ μι?

     (Ο αφυπνισμένος λαος πλούτιζε τον Βελοπουλο αγοράζοντας απο αυτον τα αυθεντικά χειρόγραφα κείμενα του Ιησού;)

  • και θα δεις πως ενας αρχιεθνικιστης χριστιανός, Βελόπουλος, εκμεταλλεύεται οικονομικά και χλευάζει τον πόνο και την αφέλεια ευάλωτων πιστών. Που κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, κουτοπονηρε.

  • Απλά είναι τα φερέφωνα του απερχόμενου σάπιου και διεφθαρμένου ως τα κόκκαλα παλιού πολιτικού συστήματος που χρόνια τώρα αυτό κάνει! Να αποπροσανατολίζει, να δημιουργεί σύγχυση και να διχάζει! Όμως ο λαός έδωσε το μήνυμα της αλλαγής και της απαλλαγής. Μην ασχολείστε μαζί τους! Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά! Απλά κάνουν θόρυβο σαν τα μικρά παιδιά για να ασχολείστε μαζί τους.

 76. Έπαρση, αλαζονεία που υπερκαλύπτει την όποια κουτοπονηρία που επικαλείστε για τους άλλους

  Δεν κουραστήκατε να αποκαλείτε τους άλλους κουτοπόνηρους συνεχώς!

 77. Όσο κακαριζετε, τόσο βοηθάτε τους πολίτες να αντιληφθούν την αλήθεια!

  Όταν οι «πολιτικές πούλες» της «προόδου » της «δημοκρατίας», της «δικαιοσύνης», της διαφθοράς και των ΜΚΟ κράζουν συνεχώς και μονότονα μάλλον κάτι καλό γεννιέται.

  • έχοντας ηδη υποστηρίξει οικονομικά, με τον οβολό του, τον Βελόπουλο, έχοντας αγοράσει τα χειρόγραφα κείμενα του Ιησού, έχοντας γιατρευτεί απο Αλτσχάιμερ, κατάθλιψη και καράφλα, και με ενα αστραφτερό χαμόγελο απο τις αγιασμενες οδοντόκρεμές του, θα παει στις κάλπες να τον τιμήσει και με την ψήφο του. Επομενως, ο πιστος Έλληνας χριστιανός απο εδω και πέρα θα λέγεται οβολοπουλικός.

 78. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Ραντεβού στις βουλευτικές αν δεν σας διαγράψουν ...

  Απόψε ο λαός έδωσε άλλη μια απάντηση στην αλαζονεία την έπαρση τον εθμομηδενισμό και στην αθεΐα της πολιτικής απάτης της πρώτης φορά αριστερά! Αφήστε λοιπόν τον Βελόπουλο και κάθε άλλον που δεν έχει κυβερνήσει να τον κρίνετε όταν ασκήσει εξουσία και ασχοληθείτε με τον γελαδερό εντολοδόχο πρόεδρό σας Τσίπρα που σε λίγο τον βλέπουμε να πηγαίνει κατά Βενεζουέλα μεριά στο φίλο του Μαδούρο.

  • Μα ποιός λογικός άνθρωπος δεν χαίρεται με την πτώση συριζα, χα, κκε, καμμένων?

   Αξιοθαύμαστο παντως το θάρρος σας να υποστηριζετε ανοιχτά τον Βελόπουλο (κατι που αποφεύγατε να κανετε με την χρυσή αυγή), αλλα σας υπενθυμίζουμε οτι ειχε πρήξει τους χρυσαυγιτες να τον πάρουν στο κόμμα. Αναρωτιεμαι, την ταβέρνα, οπου έγινε το μίτινγκ τους, την πλήρωσε ο Βελόπουλος με τα λεφτα των πανέξυπνων πιστών που αγόρασαν τα χειρόγραφα κείμενα του Ιησου ή το αγιασμένο φάρμακο που γιατρεύει Αλτσχάιμερ;

   Ολες οι αλήθειες του Βελόπουλου προς ευάλωτους πιστούς. Γιατρεύει καράφλα, Αλτσχάιμερ και κατάθλιψη με αγιασμένα βότανα. Τα χειρόγραφα κείμενα του Ιησού για την διανοούμενη πελατεία. Απολαύστε υπεύθυνα.
   https://youtu.be/GNkDIlhTTkc
   https://youtu.be/i2FUMB_ZZgE
   https://youtu.be/mft05bVdTaM

 79. Τα " ποντίκια"αρχίζουν να πηδούν από το σαπιμένο "σκάφος" του σύριζα

  Σοκ με την εικόνα του Τσίπρα. Κόλαφος τα αποτελέσματα! Όλη η Ελλάδα μπλε. Δραματικές ώρες στην Κουμουνδούρου. Ο λαός αργεί αλλά τιμωρεί! Η πιθανή εξαέρωση του σύριζα στις βουλευτικές θα είναι η απάντηση σε απαράδεκτες αντιλαϊκές πολιτικές, χυδαίες και ανάρμοστες συμπεριφορές όπως αυτές του κ. Πολάκη, του ίδιου του κ. Τσίπρα, του Πετσίτη που πέρασε ήδη στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού θα είναι ο Τσοχατζόπουλος του Σύριζα, ως εξιλαστήριο θύμα!

  • Οταν αναφερεστε ομως στην κατεχόμενη Κύπρο, εννοείτε ‘κατεχομενη’ λογω της χούντας και των παπάδων της; Για να ενημερώνεται σφαιρικά ο κόσμος.

 80. Ο Σύριζα αναστήλωσε τη Νέα Δημοκρατία όπως πριν λίγα χρόνια η ΝΔ το Σύριζα! ΤΟ παιχνίδι καλά κρατά! Ευτυχώς αναδύονται δυνάμεις που θα είναι καταλυτικές στη διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής όπου δεν θα κυρισρχεί το πολιτικό ψέμα και η πολιτική απάτη αλλά και θα προτάσσει το λαϊκό συμφέρον ως και τα συμφέροντα και δίκαια της χώρας και του Ελληνισμού.

  • πηγαινει απο τον ενα απατεώνα (τσιπρας) στον επόμενο (βελοπουλος); Ειναι καποιο γνωστό σύνδρομο;

   Άσχετο, αλλα υπάρχουν ακομα μερικοί τόμοι με τα χειρόγραφα κείμενα του Ιησού. (δυστυχως ο κ.Βελοπουλος δε δέχεται για πληρωμή προσευχές και δάκρυα ευάλωτων πιστών, μονο τα ευρώ τους μέσω πέιπαλ)
   https://youtu.be/GNkDIlhTTkc

    • να εχετε στη βιβλιοθήκη σας τα άπαντα με τις χειρόγραφες επιστολές Ιησού απο Βελόπουλο. Βεβαια, ο Βελοπουλος, εκτος απο το διανοούμενο ποίμνιο, την έπεσε και σε ευάλωτους και αδύναμους πιστούς (παιδια και μεγάλους) πουλώντας τους αγιασμένα βότανα που γιατρεύουν Αλτσχάιμερ, κατάθλιψη και καράφλα (ισως εχετε αγορασμένα και απο αυτα), αλλα αυτα του συγχωρούνται γιατι θα σώσει την πατριδα με τα λεφτα που μάζεψε. Ε πατριωταρα;

     https://youtu.be/GNkDIlhTTkc
     https://youtu.be/i2FUMB_ZZgE
     https://youtu.be/mft05bVdTaM

 81. ΚΟΙΜΉΣΟΥ ΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΆ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΣΟΥ…. ΠΟΥ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΘΕΟ…!

 82. Ευαίσθητε, συμπονετικέ και πανέξυπνε πιστέ/ή, ο ευάλωτος πιστος και άνθρωπος,

  που αγόρασε το φάρμακο που γιατρεύει Αλτσχάιμερ για τον εαυτο του ή για αγαπημένο/συγγενικό προσωπο, θα δώσει άραγε την ψήφο στον ηθικό και τίμιο Βελοπουλο με την ιδια ελπίδα και αισιοδοξία;
  ‘ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΘΕΟ’? Ενας ειναι ο θεος. Ο Βελοπουλος. Που σας πήρε τα λεφτα με τα χειρόγραφα κείμενα του Χριστού και τα θαυματουργά φαρμακα, και τωρα θα σας παρει και τις ψήφους.

 83. Το παπαδαριό και οι κάθε λογής βελόπουλοι ευχαριστούν τους χριστιανοταλιμπάν που ακουμπάνε το παραδάκι τους αβίαστα σε κάθε λογής θεραπείες με άχυρα, παντόφλες, λείψανα κ. ο.κ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ