ΣΥΡΙΖΑ: Και με τον Μαδούρο και με την Ευρώπη! Σαν να λέμε και με τον Κυρίτση και με το Θεοδόση

18
564

ΣΥΡΙΖΑ: Και με τον Μαδούρο και με την Ευρώπη!

Σαν να λέμε και με τον Κυρίτση και με το Θεοδόση.

 

Αυτός ο ιδεολογικός  αχταρμάς που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος πολιτικός θίασος από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. Δεν ξανάγινε τέτοιος  ο τυχοδιωκτισμός. Και αντιμνημονιακοί και μνημονιακοί. Και με τη Μέρκελ και go home Μέρκελ. Και άθεοι και θρήσκοι. Και με το λαό και με τα κότερα. Και με τους  αντιεξουσιαστές και με την εξουσία. Και με τους νοικοκυραίους και με το Ρουβίκωνα και τον Κουφοντίνα.  Απίστευτοι παπατζήδες!

Το τελευταίο παπατζηλίκι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αγωνία του για το μέλλον της Ευρώπης. Τι δουλειά έχουνε οι Συριζαίοι με την Ευρώπη; Καμία απολύτως!  Από όσο γνωρίζω όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε και πονάνε για την Ευρώπη ήταν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της. ‘Ήταν βλέπετε η Ευρώπη καπιταλιστική και αυτοί αποθέωναν τα αιμοβόρα και ανελεύθερα καθεστώτα του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού. Μάλιστα υπάρχει ένας μύθος που υποστηρίζει ότι ένας από δαύτους, που εκτιμούσε ότι έρχεται το τέλος της Ευρώπης και του ευρώ, έσκυψε να φιλήσει το άγιο χώμα χώρας του υπαρκού σοσιαλισμού μόλις πάτησε το πόδι του εκεί, προφανώς γιατί το χώμα της Ελλάδας μύριζε καπιταλιστική εκμετάλλευση! Τόσο υποκριτές!

Το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρός του θεμέλιου λίθου της Ευρώπης του Διαφωτισμού. Μισεί τον Μοντεσκιέ και τον διαχωρισμό των εξουσιών. Αγαπά τον ολοκληρωτισμό.  Προσπάθησε να ελέγξει τη δικαιοσύνη. Να κλείσει ΜΜΕ που δεν μπορούσε να ελέγξει.  Αν για κάτι είμαι υπερήφανος είναι ότι είμαι ένας από αυτούς που παλέψαμε και κρατήσαμε το «Βήμα»και τα «Νέα» όρθια,  παρά το λυσσαλέο πόλεμο του Τσίπρα!  Διαφορετικά θα έμεναν στον Τύπο οι «Αυγές» και τα Τοκουμέντα που η μόνη αλήθεια που γράφουν είναι η ημερομηνία της έκδοσης τους. Τα υπόλοιπα είναι η γραμμή του Μαξίμου. Ψέμα και μίσος για τους πραγματικούς δημοσιογράφους. Αυτό δεν κάνουν, ανώνυμα, και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ στη Κω;

Η Ευρώπη, δεν θα οικοδομηθεί από τους Συριζαίους πολέμιους της αλλά από τις δυνάμεις που πίστεψαν σε αυτήν. Τις δυνάμεις της χριστιανοδημοκρατίας και, κυρίως, της σοσιαλδημοκρατίας. Οι Συριζαίοι μπορούν άνετα να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους διάφορους δικτάτορες τύπου Μαδούρο. Όλη η Ευρώπη καταγγέλλει το Μαδούρο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την Ευρώπη επειδή καταγγέλλει τον Μαδούρο! Αδιόρθωτοι και αμετανόητοι!

Συριζαίοι υποκριτές, και με την Ευρώπη και με τον Μαδούρο δεν γίνεται. Δεν γίνεται, για να το καταλάβει το φτωχό σας μυαλουδάκι, να είστε και με τον Θεοδόση και με τον Κυρίτση ταυτόχρονα.

Στις 9 Μαΐου γιορτάζουμε την ημέρα της Ευρώπης. Στις 26 Μαΐου θα γιορτάσουμε την αρχή του τέλους των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων που γνώρισε η χώρα! Το μήνυμα των πολιτών θα είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ούτε Σοβιετική Ένωση, ούτε Ρουμανία, ούτε Βενεζουέλα του Μαδούρο. Θα παραμείνει μια ευρωπαϊκή, δημοκρατική χώρα. Σε πείσμα των Συριζαίων. Περαστικά σας!

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 2 κιλά πραγματικής αλληλεγγύης 3 πιάτα ανθρώπινων δικαιωμάτων και 1 ιδεολογική σαλάτα του σεφ για εδώ είναι;

  Μόνο και μόνο ότι η Ευρώπη ανέχεται να συναλλάσσεται με την «δημοκρατική» Τουρκία ενώ υπάρχουν ακόμα κατεχόμενα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην υπάρχει ΕΕ.

 2. ....Δημοκρατική χώρα,η Ευρώπη αν θυμάσαι καλά ήταν το εκκολαπτήρριο 2 Παγκοσμίων Πολέμων με εκατομμύρια βασανιστικούς σκοτωμούς.

  Και δυστυχώς ακόμα και στην Ευρώπη θέλουν ιδεολογικά χαστούκια μήπως και καταλάβουν ότι το πλοίο τους έχει ρότα για τα βράχια! Ο ολοκληρωτισμός και ο λαϊκισμός δεν φυτρώσανε μόνα τους, κάποιοι δήθεν πολέμιοι τους, φρόντισαν να τα σπείρουν. Φυσικά και ζητάνε τώρα την ψήφο μας για να τα καταπολεμήσουν! Πάντα στο όνομα της δημοκρατίας θα βρεθεί η πεφωτισμένη ελίτ για να δώσει λύσεις….στην τσέπη της!!!
  Η Ευρώπη Μήτσο μ τώρα δεν έχει καμια σχ΄ση με την Ευρώπη της Διακύρηξης Σουμάν..δεν σημαίνει βέβαια ότι η Αριστερά είναι από μόνη της ένα ΛΑΘΟΣ…ειδικά αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 3. Μου έδωσαν εντολή να συνεχίσω την έρευνα για τον ΔΧ. Δηλαδή δεν με αφήνουν να αγιάσω. Το πρώτο που ερεύνησα είναι γιατί είχε σιωπήσει ένα σχεδόν μήνα, Και έμαθα από τον θυρωρό της εφημερίδας του Μαρινάκη ότι η εντολή ήταν άνωθεν γιατί όπως μου είπαν και ο άνωθεν πήρε εντολές από τον πιο άνωθεν. Μετά ήρθε και η διαγραφή της Μαριέττας από τον άνωθεν του άνωθεν και έδεσε το γλυκό.. Έλα όμως που οι βλέψεις του ΔΧ είναι στην Κω του μέλλοντος μας όπως έλεγε το βαθύ ΠΑΣΟΚ στο οποίο έχει πάρει το πτυχίο όπως είχα ανακαλύψει στο παρελθόν. ΒΡΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. Για να είναι στην πιάτσα της Κω και να μην αντιδράσει ο άνωθεν αντιγράφει αυτά που λέει ο άνωθεν στην εφημερίδα του. Τώρα που κολλά ο Κυρίτσης και ο Νικηταράς σας το είχα εξηγήσει όταν έκανα την έρευνα στην ΕΣΗΕΑ. που μου είπαν ότι εκεί είναι γραμμένοι όσοι λένε ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι όσοι είναι..

 4. Ο τσαντοκουβαλητής του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ βγάζει σπυράκια σαν κακιά μάγισσα στο άκουσμα ΣφΥΡΙΖΑ...

  Για το μεροκάματο του Μαρινάκη βλέπουμε τις κωλοτούμπες ………………

 5. Εμβάθυνα στο κείμενο του κυρίου Χόνδρου και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η επιθυμία του ή ακόμα και η γραμμή του εντύπου στο οποίο δουλεύει είναι να μεταφέρει στην τοπική κοινωνία την κεντρική πολιτική γραμμή του ιδιοκτήτη του εντύπου. Θα σταματήσω όμως σε ένα σημείο πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και της αλήθειας. Κράτησαν μας λέει οι εργαζόμενοι και ο ίδιος!!!! την βιωσιμότητα των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΝΕΑ. Αποκρύπτει ότι αυτές οι εφημερίδες πτώχευσαν γιατί πήραν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΕΡΑ. Και επίσης ψευδώς αναφέρεται στους εργαζόμενους όταν είναι γνωστό ότι αυτές τις εφημερίδες τις αγόρασε και τις χρηματοδοτεί ο κύριος Μαρινάκης. Γνωρίζουμε επίσης για την διαπλοκή που υπηρέτησε και την οποία αποκρύπτει. Και επίσης μάθαμε από τον Κώστα Καραμανλή και τα ονόματα των πάλαι ποτέ νταβατζήδων της πολιτικής. Σε λίγο θα μας πει ότι μας πτώχευσε ο Μαδούρο!!

  • Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
   ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ‘ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ’?? ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!!ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΝΤΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
   ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ‘ΒΟΛΕΜΕΝΗ ‘ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΤΕ’ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΟΥ!! ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!! ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ,ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΟΥΣΤ ΒΡΕ!!ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ!!

 6. Παρακολούθησα την συζητηση στην βουλη και διαπιστώνω ότι το άρθρο είναι απόσπασμα της ομιλίας Άδωνη! Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία λέγεται copy-paste.

 7. είναι το μαύρο στην ΕΡΤ, το μαύρο στο ΔΗΡΑΣ και να θεωρείς τιμή που κωπηλατείς στις γαλέρες του Μαρινάκη,

 8. έγραψε ένας πρώην θαμώνας Εξαρχείων που κελεύει ο κατηγορούμενος εφοπλιστής, ξεχνώντας τη Μιμή τις χαρτορίχτρες και τον Παπαθεμελή!

 9. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια σου Δ.Χ…40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ…ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ Κ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ Η ΓΡΑΦΉ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ…ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΤΖΗΣ…ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ…??? Ν.Δ Κ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΆΚΙ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ Κ ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΎΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ Κ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ… κ οτι ΛΕΩ Κ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΏΝΥΜΑ…ΠΑΡΆΣΧΟΣ ΘΕΟΔΌΣΗΣ

 10. Φοβερο αρθρο για να κλαινε τα ΤσιπροΜαδουρακια!!
  Μπραβο κ.Χονδρο που λετε τα πραματα με το ονομα τους, Αερα να φυγη η μεγαλυτερη χολερα που γνωρισε ο τοπος…..

 11. Σε θαλαμηγούς πάιρνονταν οι αποφάσεις…όλων των Κυβερνήσεων.

 12. Πολλές έννοιες στο Οικοδόμημα της Ευρωπαικής Ένωσης αλληλοαναιρούνται Δημητράκι...

  Ένωση δεν μπορεί να υπάρχει μεταξύ άνισων οικονομικά χωρών, ο μεγάλος θα φάει τον μικρό. Αυτό νομίζω ανήκει
  στην στοιχειώδη λογική. Ναι στην Ευρώπη αλλά με προϋποθέσεις.Αν μιλούσαμε για χαλαρή σχέση(βλέπε Τουρκία) φυσικά
  και θα συμφωνούσα.
  Αλληλεγγύη και άσκηση φιλελεύθερης πολιτικής ΕΝΤΟΣ δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν. Αλληλοαναιρούνται.
  Δεν γίνεται να «απαιτείται» η κατανάλωση ευρωπαϊκών προϊόντων όταν τα εργοστάσια βρίσκονται εκτός ΕΕ.
  Δεν γίνεται να μιλάμε για αλληλεγγύη και συγχρόνως να υπάρχει σε ισχύ η συνθήκη Σέγκεν.
  Δεν γίνεται ομάδα κρατών να διαφοροποιείται της πολιτικής περί μεταναστών και να μην υπάρχουν κυρώσεις.
  Η ασφάλεια(οικονομική) που επικαλείσαι είναι εικονική. Μπορεί μια χρεοκωπία να είχε πολιτικό και ανθρώπινο κόστος,
  το σίγουρο είναι ότι τρώγωντας ένα κομμάτι ψωμί από το χέρι του ισχυρού ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να σηκώσεις κεφάλι.

 13. Δυστυχώς στα Ευρώπας ,όλοι έχουν το δικαίωμα του Εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

  Με τις πράσινες παπανδρεικές παπάρες έπρεπε να είχαμε μείνει απ έξω.
  Θυμάσαι τις εξαγγελίες του Ανδρέα?
  Πες μας δημόσια για το ποιος επέβαλε το Hot Spot στο νησί….
  Τέτοιες Δημοκρατίες σαν της Ευρώπης και ο Κιμ Γιανγκ της Κορέας έπρεπε να ψηφίζει.
  ΤΟ ΩΡΑΙΌΤΕΡΟ ΜΈΤΡΟ ΒΈΒΑΙΑ ΕΊΝΑΙ η μείωση του βασικού μισθού,μετά οι άνεργοι,η σύνταξη στα 67,η κατάσταση των Νοσοκομείων και της Υγείας που οι συνεταίροι μας επέβαλαν.
  Αλήθεια αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζούσε,θα έλεγε τα ίδια κ.Χόνδρο βλέποντας αυτήν την Ευρώπη?
  Κάνε μια βόλτα σ ένα All Inclussive σε μια θεματική βραδιά π.χ. Ελληνική Βραδιά και δες πως εκτονώνονται οι Ευρωπαίοι.Με το λίτρο η μπόμπα,ο πολιτισμός ,οι τέχνες και τα γράμματα είναι παρόντα σε κάθε πολυτελή μονάδα που θέλει τους υπαλλήλους της όρθιους να υποκλίνονται δωδεκάωρα σε …χ@σμένους !!!!
  Ευρωπαικός μεσαίωνας μάλλον είναι αυτός που εννοείς ….

 14. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ… ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ…. ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Η ΕΟΚ ΕΓΙΝΕ Ε.Ε. ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΗΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΜΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΙ; ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ. ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΥΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ