ΔΧ: Ψηφίστε με και ..αδούμενε (Πλούσιο νησί, φτωχή ηγεσία)

43
848

ΔΧ: Ψηφίστε με και ..αδούμενε

(Πλούσιο νησί, φτωχή ηγεσία)

«Ψηφίστε εμένα που είμαι καλός άνθρωπος και όχι τους άλλους γιατί είναι κακοί άνθρωποι». Σε αυτή την πρόταση συμπυκνώνεται η ουσία της προεκλογικής αντιπαράθεσης στη γενέτειρα μου, τη Κω. Έψαξα να βρω ένα ίχνος προγράμματος και ειδικά στον τομέα του τουρισμού. Δεν υπάρχει. Κάτι εκθέσεις ιδεών διάβασα που ομολογουμένως είχαν πλάκα. Για παράδειγμα, μια παράταξη εξήγγειλε ετήσιο συνέδριο για τον …Ιπποκράτη! Που θα γίνεται; Ποιοι θα συμμετέχουν; Έχει γίνει κάποια προετοιμασία; Άγνωστο! Λέμε μια παπάρα, έτσι, επειδή μας κατέβηκε και μετά, αδούμενε!
Πραγματικά είναι λυπηρό ένα τόσο πλούσιο νησί να έχει τόσο φτωχή, σε ιδέες, ηγεσία.

ΥΓ για τους μη Κώους. Το «αδούμενε» ή «αούμε» σημαίνει «θα δούμε» ή «βλέπουμε».

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

  • Την Κυριακή αδούμενε το ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ της ΑΝΊΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΔ-ΣφΥΡΙΖΑ που συντελείται στην Κω ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΌ ΤΥΠΟ δια χειρός....

   Αούμε Δημητράκη πανελλαδικά την απόλυτη ξεφτίλα, ΔΕΞΙΟΙ με ιδεολογία Κουμουνιστοφάγοη αγκαλιά με τους φασιστοαριστερούς γιαλατζί αριστερούς με μόνο σκοπό την κατάληψη της καρέκλας του Δημάρχου για προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα… Θα είναι δια χειρός ΔΧ ή θα ξεβρακώσει την Τριώφλορη μαριονέτα ΤΕΟ της επιλογή των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη κάποιος άλλη ποιο δυνατή πένα;;; Θα είναι η καμπάνα της Κυριακής που θα ξυπνήσει τους απλούς Νεοδημοκράτες ενάντια στις αποφάσεις μιας κλειστής παρεούλας οικονομικών συμφερόντων ή ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΝΑ ΒΑΡΆ ΤΗΝ ΑΝΊΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΕΝΌΣ ΑΚΌΜΑ ΘΕΟΔΌΣΗ, αλλά ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΥΡΊΤΣΗ;;;; #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

   • ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΧΤΑΡΜΑΣ... Αγκαλιές Χόντρου-Σωτηράκη και Παναγιώτη-Καματερού.. Οι Μουμιοποιημένοι χειροκροτούν τον ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ.

    Μπέρδεψαν τα μπούτια τους οι ερωτοχτυπημένοι της καρέκλας μοιράζοντας από τώρα αντιδημαρχίες με παραδάκι, προεδρίες σε δημοτικές επιχειρήσεις και στο δι@..λο να πάνε οι ιδεολογίες και οι πολιτικές διαφορές… Ο γραμματικός του ΣφΥΡΙΖΑ με τον ομόλογο του της ΝΔ… Ανθρωπάκια χωρίς ιδεολογία και πολιτικές αξίες παρά μόνο καιροσκόποι που τους ενώνει το κοινό οικονομικό συμφέρον… Είναι αυτό που λένε και οι σύντροφοι του ΚΚΕ, οι μόνοι που δικαιούνται να βροντοφωνάζουν ότι είναι αριστεροί… Οι ανίκανοι της ΝΔ, οι ξοφλημένοι του ΣφΥΡΙΖΑ και το ΝΑΤΟ, στο ίδιο συνδικάτο…

  • ΑΓΑΘΊΑ, εάν τα μισά από όσα γράφεις βγούνε αληθινά θα πρέπει να σε γράψουν στην ΕΣΗΕΑ εάν δεν είσαι γραμμένος...

   Μυρίζει ΒΉΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΔΧ ή Παπαχρήστος;;;;; Και να μην ακούσω ότι είναι δάχτυλος Κυρίτση…. Το ξεκάρφωμα της σαπίλας στην τοπική ΝΔούλα ξεκίνησε από πολύ ψηλά… Κατάντια ιδεολόγοι Νεοδημοκράτες να κατακτήσουν τσαντοκουβαλητές του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ του ΔΕΙΛΟΥ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ ΤΕΟ του κοψιμιού που τράβηξαν από το πηγάδι οι Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ.. … ®Νυχτοκαβαλάρης©

 1. Μια παράταξη έχει ανηρτημένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της από τις 14/04 και μάλιστα παρουσίασε συγκεκριμένο πλάνο τουρισμού, το οποίο περιλαμβάνει και πολύ συγκεκριμένη πρόταση για τον Ιπποκράτη.

  Αν ήσασταν ειλικρινής, θα το έιχατε πει. Η διάθεση σας να τα βάλετε όλα σε ένα τσουβάλι, μάλλον υποδηλώνει κάτι άλλο.

  • ποιά είναι η συσκεκριμένη πρόταση για τον Ιποκράτη. Ποιός θα διοργανώσει το συνέδριο, ποιοί θα συμμετέχουν, ποιές επαφές έγιναν για την πρόταση αυτή. Γιατί στο αναρτημένο πρόγραμμα αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν

   • To «Έψαξα να βρω ένα ίχνος προγράμματος και ειδικά στον τομέα του τουρισμού. Δεν υπάρχει.» σχολίασα.

    Τα προγράμματα πανελλαδικά είναι συγκεκριμένες προτάσεις της εκάστοτε παράταξης. Πουθενά δεν υπάρχει τόση εξειδίκευση, γιατί αλλιώς το πρόγραμμα θα ήταν τόμος εγκυκλοπαίδειας. Προφανώς βέβαια… ψιλά γράμματα όταν να εκπληρώσεις συγκεκριμένο σκοπό.

    • Ο Χόνδρος που εκπληρώνει σκοπό και εσείς που είστε άδολοι υπηρέτες της Κω. Άλλα κι άλλα.

    • Και τι έγινε που θα είναι εγκυκλοπαίδεια; Σας τελείωσε το μελάνι ή οι κόλλες; Αν υπάρχει η εξειδίκευση που λέτε, βάλτε μια εγκυκλοπαίδεια στο internet που δεν θέλει ούτε μελάνι ούτε κόλλες.

 2. Σημερινό και δίχως αμφισβήτηση. Ο Νικηταράς πλησιαζει το 50%. Τωρα είναι στο 46%. Κυριτσης 32%. Ρουφα 11%. Μακρή 2,5%. Αναποφασιστοι/ δεν ξέρω δεν απαντώ 8,5%. Το στοίχημα είναι πια αν ο Νικηταράς θα βγει από την 1η Κυριακή ή θα πάει 2ο γύρο

  • Πάντως οι εταιρείες στοιχημάτων δεν τα βλέπουν έτσι. Αντίθετα για τον Χατζημάρκο πληρώνουν τα μισά από ότι πληρώνουν για τον Γλυνό (διπλάσιες πιθανότητες να εκλεγεί ο Χατζημάρκος).
   Το 50% δεν υπάρχει για κανέναν υποψήφιο δήμαρχο οπότε κοιτάξτε να μην εκτεθείτε πάρα πολύ γιατί μετά θα πρέπει να συνεργαστείτε.

  • ΟΙ ΑΔΕΙΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ.
   ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

 3. ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΠ….,[ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ]ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΓΚΕ-ΓΚΕ-ΔΗΜΟΣΗΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΙΣΕΙΜΟ.

  • Η Κώς είναι το νησί του Δημήτρη εσύ απο που είσαι;

  • Παπάρα ονομάζεται είδος φαγητού της ελληνικής κουζίνας και διατροφική συνήθεια των Ελλήνων. Η παπάρα συνήθως σημαίνει ψωμί που μουλιάζει βουτηγμένο σε υγρά.

 4. Ω πτωχέ έρημε μόνε και απροσταύτετε δημοσιογράφε κτύπησες πάλι στό νησάκι σου , μιάς και στη μεγαλούπολη σ έχουνε για …καφέδες .Και τί είπες ; Μιά από τα ίδια μπλα μπλα και μπούρδες , πάρτο χαμπάρι τάφαγες τα ψωμιά σου , δεν μετράς πιά γιαυτό σταμάτα όσο είναι καιρός , θάναι η πιο σοφή ενέργεια σου .

 5. Ο κύριος ΔΧ επανέρχεται στην πολιτική σκηνή του νησιού μας θέτοντας ως θέμα έναν άχρωμο και ουδέτερο προβληματισμό. Σίγουρα επιχειρεί με κάποιο τρόπο γνώστης των εγχειριδίων του βαθέως ΠΑΣΟΚ να ξανά επιχειρήσει την παρέμβαση του υπέρ του κυρίου Κυρίτση. Ο κύριος ΔΧ δεν γνωρίζει ούτε πρόσωπα ούτε πράγματα. Προέρχεται από την Σελήνη. Για να τοποθετηθεί τάχα μου θέλει να διαβάσει προγράμματα και προτάσεις!! Τον κύριο Κυρίτση ούτε τον ξέρει, ούτε τον έχει ακούσει. Την αλαζονεία και την εκδικητικότητα πουθενά. Την δολιότητα στους παλιούς συναδέλφους του χαμπάρι. Αυτός ο παλιός αριστερός Δημήτρης σφύριζε αδιάφορα όταν το αφεντικό του έκλεινε τις βρύσες στους πρόσφυγες. Την απραξία και την καλοπέραση των πέντε χρόνων σε βάρος του νησιού την προσπερνά. ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ;;ΑΔΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!

  • Ο κύριος ΔΧ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

   λάθος που δεν ζήτησε την άδεια σου!

  • ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ …ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΗΛΘΕΣ ΕΣΥ

 6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΙΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΎ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΌΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ .ΟΤΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΗΡΑΣ 800.000ΖΗΝΙ140.000 ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΙΓΛΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΟΡΦΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ.ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΙΣΟΥΝ; ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ.

 7. ΑΓΙΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΧΕΙΡΊΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ .ΑΥΤΟ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΟΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΛΥΠΆΜΑΙ.

 8. ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΊΣΩ ΣΤΟΥΣΚΩΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ .ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .ΤΗ ΕΛΕΓΑΝ Η ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΗ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ .ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΦΜΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΚΏΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΆΕΙ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΊΓΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

 9. Απορώ που είναι ο ερευνητής να πει κ αυτός τα δικά του…είσαστε με τα καλά σας;;;;ο Χόνδρος καλά τα λέει..εσείς τι κάνετε πέρα από το να τον προσβάλλετε;;;; Η νομίζετε ότι τον μειώνετε;;;; Πάρτε το χαμπάρι..ο Χόνδρος σας βάζει πάντα τα γυαλιά και λέει αλήθειες..για αυτό πονάνε πάντα… και πάντα τα λέει αυτά με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε…

 10. τράβηξε πολλά για να ανδρωθεί πολιτικά κάτω από τα φτερά του κουμπάρου της Μιμής #Ξυνίδης

 11. Μονο ψεκασμενοι μπορει να ειναι….οσοι πιστευουν οτι ο Νικηταρας και η ομαδα των συριζαιων…θα διοικησουν το νησι……..και θα το σωσουν απο τον κακο Κυριτση….ολοι δινουν συγχαρητηρια για τον δημαρχο…μονο……καποιοι…(γιατι ειναι πολλα τα λεφτα)…εχουν αντιθετη αποψη….Μπραβο Δημητρη….!

 12. Δεν καταλαβαινω τι εκανε ο Κυριτσης και οι σουβλακομαχοι του Λινοποτιου και ΔΕΝ γινηκαμε σαν την Σαμο ‘η την Λεσβο ; Καποιος ηλιθιος σαν τον «ΛΙΝΟΠΟΤΙ» μπορει να μας το εξηγησει, ΟΧΙ απλα να το ΛΕΕΙ ;;;; Γιατι στην Κω και στην Ελλαδα μαθαμε απο τον φασιστα τον Αδωνη να ΛΕΜΕ οτι ΘΕΛΟΥΜΕ χωρις να το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ. Το ΛΕΜΕ και παει τελειωσε. πχ ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ με ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ενεργειες τους ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ οι ΡΟΕΣ απο Τουρκια;;; με δυο δακρυγονα και πεντε τραμπουκους ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ οι Τουρκοι και σταματησαν τις ΡΟΕΣ;;; Γιατι ενω εχουμε Χοτ Σποτ κλπ οι Τουρκοι δεν ΣΤΕΛΛΟΥΝ πια κοσμο απο την Αλικαρνασσο; Μηπως, λεω μηπως Οι Τουρκοι ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ για ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και οχι γιατι ο …Κυριτσης ΕΙΠΕ οτι δεν τους Θελει;;;; ΛΙΓΟ μυαλο να ειχατε;;

  • Απλα δεν καλουσαμε και αλλους όπως εκαναν στη Λεσβο και Σαμο να δειξυν καλα παιδια στο Συριζα και στις ΜΚΟ που οικονομουσαν πισω από αυτές βεβαια εντελως τυχαια ηταν Συριζαιοι που ετρωγαν.Δωσαμε στον απεναντυ δημο να καταλαβει ότι δεν είναι συμφέρον ουτε γιαυτους να στελνουν ανθρώπους εδώ.Ναι φτασαμε στο σημειο να μηδενιστουν οι ροες από το Μποντρουμη προς Κω.Εδω πια περισσοτεροι ερχοντε (μας φερνει η κυβερνηση)από αλλα μερη της Ελλαδας.Τι δεν καταλαβαίνεις;Τελος ξερεις τι είναι αυτος που λεει τους αλλους φασιστες;….Να σου θυμισω κατι που ξεχνατε η δεν θελετε να θυμαστεςΟ Χιτλερ σοσιαληστης δηλωνε.

   • Το ηξερα οτι ειστε ΓΚΑΟΥ…Ωστε λοιπον ο Δημαρχος της Κω….»δωσαμε στον απεναντι δημο να καταλαβει οτι δεν ειναι συμφερον ΜΑΣ …κλπ.κλπ.» χαχαχαχαχαχα ….. Ετσι λοιπον εγινε !!!!Το ηξερα οτι ειστε Γκαου αλλα οχι και τελειως γκαου!!! Ρε τι ευκολο που ητανε ;;;; ( παραμυθακια που λενε οι γονεις στα παιδακια τους για να κοιμηθουνε… και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα ) !!! Ρε γκαου εισαι καλα ;;; Παναγια μου τι λαλακες που ειναι ( ευτυχως που δεν ‘μετρανε’ καθολου) και ευτυχως που δεν ειναι και «σοσιαλιστες » γιατι και ο …χιτλερ Σοσιαλιστης ητανε !!! Το …τερματισε το Γκαου !!!!ο

 13. Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…
  ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΡΙΞΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

 14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΙΝΟΠΟΤΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΞΕΝΎΧΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΛΕΒΑΖΕΙΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΕΠΈΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ . ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΩ ΑΠΟ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ .Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ.

  • Το ηξερα οτι ειστε ΓΚΑΟΥ…Ωστε λοιπον ο Δημαρχος της Κω….»δωσαμε στον απεναντι δημο να καταλαβει οτι δεν ειναι συμφερον ΜΑΣ …κλπ.κλπ.» χαχαχαχαχαχα ….. Ετσι λοιπον εγινε !!!!Το ηξερα οτι ειστε Γκαου αλλα οχι και τελειως γκαου!!! Ρε τι ευκολο που ητανε ;;;; ( παραμυθακια που λενε οι γονεις στα παιδακια τους για να κοιμηθουνε… και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα ) !!! Ρε γκαου εισαι καλα ;;; Παναγια μου τι λαλακες που ειναι ( ευτυχως που δεν ‘μετρανε’ καθολου) και ευτυχως που δεν ειναι και «σοσιαλιστες » γιατι και ο …χιτλερ Σοσιαλιστης ητανε !!! Το …τερματισε το Γκαου !!!!ο

  • Κλασσικη παραποιηση των Γεγονοτων …Αρχιζουμε να σχολιαζουμε απο το σημειο που μας συμφερει πχ αρχιζουμε απο τον Λινοποτη !!!! Πριν απο τον Λινοποτη εχουμε μια λεπτομερεια ( μικρη για το μυαλο σου)…εχουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ προσφυγες ΤΣΑΝΤΙΡΟΜΕΝΟΥΣ στο ΛΙΜΑΝΙ στο ΚΑΣΤΡΟ,στα ΑΡΧΑΙΑ. Μια Κω ΓΕΜΑΤΗ τσαντηρια !!! και ενα ..»Δημαρχο» να ωρυεται φωναζωντας ..»δεν σας θελω, φυγετε»!!!! και αυτοι βεβαια ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ… Το Χοτι σποτ ητανε η ΛΥΣΗ. Και η κυβερνηση ΖΗΤΟΥΣΕ απο τον Δημαρχο να της ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ενα μερος…Αλλα εκεινος ,που εκανε ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στην λεγομενη (!!!!) «αριστερη παρενθεση», εσπρωχνε την κατασταση στην ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ αντι στη ΛΥΣΗ του προβληματος.Ετσι φτασαμε στον «Λινοποτη» (οπου «επαιξε και η εκκλησια το δικο της παιχνιδι) .Δεν ητανε σιγουρα η καλυτερη λυση ο Λινοποτης αλλα ποιος ΒΟΗΘΗΣΕ να βρεθει μια καλυτερη λυση; Σιγουρα ΟΧΙ ο Δημαρχος και οι σουβλακομαχοι !!!

 15. Ρε φίλε, σοβαρά τώρα δεν κουράστηκες να γράφεις για τον ΕΠΌΜΕΝΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩ…. ΚΑΤΆ ΣΈΝΑ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΤΕΟ εδώ και 2 ΜΗΝΕΣ αρνητικά σχολια? Πάνω από 2000 σχόλια κοντεύεις να φτάσεις..στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες θα σε βάλουνε. Το δάκτυλο σου δεν έπαθε αγκυλωση? Μάλλον αυτό που παίζεις συνέχεια.. Έπαθε αγκυλωση.. Και το ρίξεις στο γράψιμο τωρα

 16. και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς .... εβεβαίου του περίδρομου το ασφαλές..

  …ο Επιφανής Λαμπράκης ο Θεός..και τον κόσμο φωτίσας …Δόξα Σοι.Και του χρόνου ..Βοήθεια Μας.

 17. απο τραμπουκισμους και ψεμματα …κατι αλλο?..Γιατι μηπως εχουμε δημαρχο που ευθυνεται για το οιτι οι απεναντι σταματησαν να στελνουν τα δωρακια του συριζα….Φταιει ο Κυριτσης που δεν λεει φανερα ολα οσα εχει κανει….ασχετοι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.