ΔΧ ΠΡΟΣ «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ! (Δύο φάουλ αντί για αντεπίθεση!)

47
944

ΔΧ ΠΡΟΣ «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!

(Δύο φάουλ αντί για αντεπίθεση!)

 

 

Φίλοι της «Ισχυρής Κω» είστε φάουλ. Απορώ, γιατί είστε ισχυρά μυαλά. Η πρόταση Κυρίτση για διάλογο ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχετε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.  Να αναδείξετε δηλαδή μια «μαύρη τρύπα» της θητείας του φίλου μου του Γιώργου και παράλληλα να δώσετε ένα σαφές δείγμα της ετοιμότητας σας, όχι να πάρετε το πρωτάθλημα στην Κω, αλλά να βοηθήσετε το νησί να αλλάξει κατηγορία.  Θέλετε δουλειά φίλοι! Καταφέρατε, αντί για αντεπίθεση να κάνετε δύο φάουλ σε μια συνέντευξη Τύπου και όλα αυτά σε ζητήματα πολιτικής προπαίδειας.  Πάμε να τα δούμε.

 

Πρώτο φάουλ

 

Δεν επιτίθεσαι σε δημοσιογράφο σε συνέντευξη Τύπου.

Σας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ρωτάνε;

Το ζήτημα έχει απαντηθεί, το θέμα έχει εξαντληθεί, λέτε.

Επιμένει ο δημοσιογράφος; Το θέμα έχει εξαντληθεί λέτε, ξανά

Την επόμενη φορά που ξαναρωτά ο δημοσιογράφος  λέτε, σας απάντησα!

 

Θεωρείτε φίλοι της Ισχυρής Κω ότι  η Μαρία είναι προβοκάτορας και θέλετε να την απαξιώσετε; Ακούτε την ερώτηση και λέτε. «Πολύ ωραία ερώτηση. Ας πάμε στην ..επόμενη!». Τα υπόλοιπα, μαλώνουμε το δημοσιογράφο κτλ, είναι, με το συμπάθιο, «επαρχιωτισμός».

 

Δεύτερο φάουλ

 

Η πρόταση διαλόγου του Γιώργου, όπως επεσήμανα, έχει θεατρικά χαρακτηριστικά που μπορεί να μετατρέψουν τη διαδικασία σε σώου. Θεωρώ ότι ακόμα και αν συμφωνούσε ο Θεοδόσης θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Δεν θα την πρόκρινα. Δεν συμφωνώ με την πρόταση αυτή. Αλλά, ναι, διάλογος πρέπει να υπάρξει.

 

Λέω,  ότι η λύση για τον Θεοδόση ήταν μπροστά του. Και ήταν η δημοτική τηλεόραση. Η δυνατότητα της να υποστηρίζει, και το έκανε σε βαθμό ικανοποιητικό σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αυτή την ανάγκη για δημόσιο διάλογο. Θες 5 ντιμπέιτ; Με κόσμο από κάθε κοινότητα; Μια χαρά! Ας έλθουν στο στούντιο. Επιπλέον δίνεις το δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων μέσω κινητών κτλ σε πολύ περισσότερους πολίτες.

 

Μπορεί η δημοτική τηλεόραση να υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια, θα αναρωτιόμουν, φωναχτά, αν ήμουν ο Θεοδόσης. Να φιλοξενήσει εκτός από τις συζητήσεις σε επίπεδο επικεφαλής παρατάξεων, συζητήσεις και σε επίπεδο στελεχών για πιο συγκεκριμένα ζητήματα όπως για παράδειγμα η πολιτική της Κω στον τουρισμό;  Όχι!  Γιατί;

 

Εκεί ο Θεοδόσης θα μπορούσε και να αναδείξει μια από τις «μαύρες τρύπες» της θητείας του Κυρίτση και να περάσει στο παρασύνθημα: στο σχέδιο του. Στην πρόταση του. Είπε, και πολύ σωστά, ότι τα δημοτικά ΜΜΕ θα εξελιχθούν σε βασικό επικοινωνιακό  όπλο του δήμου. Θαυμάσια! Και ποια είναι η πρώτη αποστολή τους; Η ενημέρωση των δημοτών. Διαφωνεί κάποιος με αυτό; Όχι! Ωραία! Ας ξεκινήσει, λοιπόν,  το πρότζεκτ από τώρα!

 

Μπορεί, θα έλεγα, αν ήμουν στη θέση του φίλου μου του Θεοδόση, ο Κυρίτσης  να απαξίωσε το μέσο αλλά εγώ βάζω στο τραπέζι τον διάλογο μέσω της τηλεόρασης. Τη  Δευτέρα μάλιστα θα πάω και θα καταθέσω συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα καλυφθούν τα κενά και σε ανθρώπινο δυναμικό που δημιουργήθηκαν από την τραγική πολιτική του Γιώργου. Σε αυτή τη φάση ίσως χρειαστεί η εθελοντική προσφορά των δημοσιογράφων άλλων μέσων για να στηθούν αυτά τα τραπέζια, ενδεχομένως και άλλων επαγγελματιών. Δεν αξίζει όμως μια πρώτη προσπάθεια συλλογικής και αποτελεσματικής δράσης, προς όφελος των πολιτών;  Τα υπόλοιπα θα τα πω τη Δευτέρα.

 

Δεν αρνούμαι, λοιπόν τον διάλογο, θα έλεγε ο φίλος μου ο Θεοδόσης, αλλά τον θέλω ουσιαστικό, μέσα από τα ΜΜΕ του δήμου και μάλιστα έχω και προτάσεις για να προκαλέσει αυτός ο διάλογος  το μεγαλύτερο δυνατό ενδιαφέρον των πολιτών.

 

Αυτό το μήνυμα περνάς, φίλε Θεοδόση, αν έχεις σχέδιο και τακτική. Αν δεν έχεις,  τσακώνεσαι με τη Μαρία.

 

 

ΥΓ. Την άδολη αγάπη μου για την γενέτειρα μου δεν θα την αμφισβητήσουν ούτε οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, αληταράδες του διαδικτύου, ούτε τα  κατοικίδια εφημερίδας, που όταν εγώ μεγάλωνα στο Κούμπουρνο τριγύριζαν κάπου μεταξύ Πετρουπόλεως και Περιστερίου.Φιλάκια, σας καταλαβαίνω!

 

47 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν σας κρύβω ότι έχω πολύ δουλειά και οι ποιό πολλές αναθέσεις αφορούν τον ΔΧ. Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν ρωτώ την ΕΣΗΕΑ δηλαδή το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων αν είναι μέλος της ο ΔΧ. Πήγα λοιπόν στην ΕΣΗΕΑ και ρώτησα κάποιον κύριο αν ο ΔΧ είναι δημοσιογράφος. Κύριε μου απάντησε η σωστή ερώτηση είναι αν είναι γραμμένος κάποιος στην ΕΣΗΕΑ και όχι αν είναι κάποιος δημοσιογράφος. Καλά του λέω εδώ δεν γράφονται οι δημοσιογράφοι. Ναι μου λέει αλλά όπως ξέρουμε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Τελικά σταματώ και κλείνω την υπόθεση του δημοσιογράφου ΔΧ.

   • Ρε Δημήτρη τι θα γίνει έγραψες 2 σελίδες και δε βρίζεις το Σύριζα. Μας κόβεις ψήφους

   • ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Δ.Χ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

  • Ξεβρακώνει με το γάντι ο ΔΧ τον 3flor ΤΕΟ και τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ που τον έκαναν ρεζίλι το 2014...

   Μεγάλος ο πόνος σου Δημητράκη αλλά τα μαθήματα που κάνεις τώρα στον Θεοδόση δεν θα μπορούσες να είχες κάνει τότε που από υποψήφιος δήμαρχος κατάντησες τσαντοκουβαλητής του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ;;; Φυσικά αφήνει πόνο και πίκρα σε ένα καταξιωμένο δημοσιογράφο το ρεζιλίκι με τους 185 σταυρούς παρά το σπρώξιμο από όλη την κομματική παρεούλα του τοπικού ΣφΥΡΙΖΑ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΔΧ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΗΤΤΑ ΜΕΓΑΛΗ!

 2. Μια κεραμιδόγατα έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα και μεταμορφώθηκε σε γάτα των Ιμαλαιω, ξέρετε του Ψυχάρη, ξέρετε αυτού που έπερνε δάνεια με εγγύηση αέρα. Η γάτα λοιπόν των Ιμαλαίων που επί εποχής ένδοξου ΠΑΣΟΚ ήταν μισθωτή του βαθέος ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να κατέλθει πλουμιστή πλουμιστή ξανά στην Κω. Έλα όμως που στην Κω έχουν πέρασει μόνο οι κεραμιδόγατες. Οπότε τζίφος η αποστολή

 3. δεν εχεις καταλαβει ότι ολο το νησι δεν θελουμε να ξαναειδουμε αυτό το πραμα που διοικεί τον δημο.πως πρεπει να το ακουσεις για να το χωνεψεις.ο ακατονόμαστος και η παρεα του εχετε τελειωσει για τους κωους.το ποταμι τρεχει και παρασυρει τα παντα.ακομα και εσενα θα παρει μαζι του.γιαυτο βολεψου με την μαρια δημοσιογραφικα,και ασε τον δημαρχο μας τον θεοδοση νικηταρα να κουμανταρει το νησι καλωσυνατα,οπως είναι και αυτος.και να ξερεις η κως είναι για τους κωους και η αθηνα για τους αθηναιους.γκε-γκε τωρα.

 4. τελικά κ. Χόνδρε θα απαντήσεις η οχι. ‘Ησουν έμμισθος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ που μας φόρτωσε και 250.000.000 ευρώ χρέη ή οχι; Κατά τα άλλα αν νομίζεις ότι μπορείς να καθοδηγείς τον κ. Νικηταρά μείνε ήσυχος κι εγώ βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι ο Μέγας Ναπολέων

  • Θα σου απαντήσω εγώ αντί για τον Χόνδρο..ο Χόνδρος δεν υπήρξε έμμισθος ΚΑΝΕΝΌΣ.. εργαζόταν σκληρά και αμοιβοταν με πολύ λιγότερα από αυτά που άξιζε..και οι προτάσεις για δουλειά βροχή γιατί ήξεραν τι άξιζε..εσύ λοιπόν να εξακολουθήσεις να βλέπεις στα όνειρα σου ότι είσαι ο Ναπολέων. Χαχαχα!????!!!!

   • Αν δεν παινεψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, σωστά? Ολοσωστα! Αλλά μην προσπαθείτε να μας πεισετε ότι η «μουχριτσα» είναι αγιοπαιδο γιατί τότε δεν θα μείνει ούτε κεραμιδι στη θέση του. Ποιος ξέρει πραγματικά τον Δημήτρη και λέει κάτι λιγότερο από αυτό. Όσο για την αγάπη του για την Κω, να κ αν την έχει να κι αν δεν την έχει.

 5. Τον Μαρινάκη μην τον κλαις την άκρη θα την βρει,
  Μόνο κλάψε τον ….. …… , που ούτε την πόρτα δεν θα βρει.
  Δημήτρη μου, και έτσι και αλλιώς δεν γίνεται . Πάλι λάθος πλευρά παίρνεις.
  Και τι έχει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ , μήπως είναι μίασμα?😇🤩😎
  Τι δεν καταλαβαίνεις, δεν χωράνε κόμματα στην αυτοδιοίκηση το λένε και το πιστεύουν.
  Δεν υπάρχει περίπτωση ο λαός να πει όχι σε εκ των πραγμάτων ένωση διαφορετικών δυνάμεων .
  Καληνύχτα

 6. το άλλο με τα 5-6 άτομα,δείχνει ότι από αριθμητική είσαι ανίδεος.Αλλιώς θα μιλούσες λιγότερο με τόσους φυλακισμένους απ την παράταξη σου που υπηρέτησες.

   • Αληταράς επειδή διακρίνει μια έπαρση,μια αλαζονεία,ένα καλαμοκαβαλίκεμα χωρίς προηγούμενο?..μια ξερολακίτιδα,λες και έχει εξαλείψει όλα τα τοπικά και Εθνικά προβλήματα,ενώ η πραγματικότητα λέει ότι προέρχεται απ τον χώρο,που διέλυσε όλη την χώρα.Αν είναι αλήτης ,εσύ είσαι..λάκας,όχι μόνο επειδή αμφισβητείς τα αυτονόητα,αλλά και για το ότι αναλαμβάνεις χρέη έμμισθου…

    • τουλάχιστον ο ΔΧ γράφει με το όνομα του και προέρχεται απο το Κούμπουρνο. Καίει λίγο ε;

    • Είσαι ο ορισμός του ηλίθιου,σε γράφω όπου έγραψε ο λαός το κόμμα σου ..λάκα

     Αλήτης η λέξη προέρχεται απ το αλάομαι,βλάκα ε άχρηστε ηλίθιε ξερόλα.Βλάκα με πεικεφαλαία. Φραγκόκοτα λυράτη ,είσαι και μακροπουπουλάτη που λέει και η Μπακογιάννη.Το κολλητήρι του αείμνηστου Καραγκιόζη κατάντησες,ω ιγκόγκνιτο…ΚΟΛΛΗΤΉΡΙ..

   • Ρε Δημήτρη τι θα γίνει έγραψες 2 σελίδες και δε βρίζεις το Σύριζα. Μας κόβεις ψήφους

   • Μισθοφόροι έλαβον το χρίσμα της τοπικής καθάρσεως..σοσιαλιστικές μύξες…Καραγκιουζελίμ κιτιόρ Kum Burnu κιοπέκ

 7. Αγαπητέ Δημήτρη…μπράβο σου για μια ακόμη φορά…μια χαρά τα λες απλά και καθαρά…μην πτοείσαι με τίποτα…κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις πολύ καλά ΑΠΛΆ ΚΑΘΑΡΑ και ΤΙΜΙΑ…μην ακούς τους κακεντρεχεις….όλοι χρειάζονται τις συμβουλές σου και την πείρα σου

 8. Διευθυντής ήτανε ρε βλάκα! Και έπαιρνε και //μώ τα φράγκα!

  Έχει γράψει ρεπορτάζ ο Κιάρης από το 2010. Τώρα ξυπνησες ρε πανύβλακα; Μετά έφυγε και πήγε στο Βήμα, τσιράκι του Ψυχάρη. Μετά έγινε τσιράκι του Μαρινάκη. Πριν ήταν στη Κω μισθοδοτούμενος διάφορων αφεντικών το ίδιο και στην Αθήνα πριν γίνει τσιράκι γιατί πάντα τσιράκι ήτανε. Αντε να χαθείς ρε χαμένο κορμί!

 9. Ψάξε σε παρακαλώ να βρεις πότε ήταν μισθοδοτούμενος του ΠΑΣΟΚ ο ΔΧ και για πόσο χρόνο. Και αν έπαιρνε και αυτός μερτικό από τα δεκαεννιά δισεκατομμύρια που είπε ο Τσουκάτος.

  • Διευθυντής ήτανε ρε βλάκα! Και έπαιρνε και γαμώ τα φράγκα!

   Έχει γράψει ρεπορτάζ ο Κιάρης από το 2010. Τώρα ξυπνησες ρε πανύβλακα; Μετά έφυγε και πήγε στο Βήμα, τσιράκι του Ψυχάρη. Μετά έγινε τσιράκι του Μαρινάκη. Πριν ήταν στη Κω μισθοδοτούμενος διάφορων αφεντικών το ίδιο και στην Αθήνα πριν γίνει τσιράκι γιατί πάντα τσιράκι ήτανε. Αντε να χαθείς ρε χαμένο κορμί!

 10. Άν ξαναμιλήσετε για την ράτσα μου με απαξιωτικά σχόλια θα σας κάνω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

  • Ρε Δημήτρη τι θα γίνει έγραψες 2 σελίδες και δε βρίζεις το Σύριζα. Μας κόβεις ψήφους

 11. ΘΕΟΔΟΣΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΙΑΡΗΣ; ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

  Επομένως, όσο και αν διαφωνεί ο επικ. της Ισχυρής Κω με τα όποια «επικοινωνιακά τεχνάσματα-παγίδες» του κ. Κυρίτση ή να θεωρεί ότι «επιχειρεί να πολώσει το κλίμα με την δημιουργία πολιτικής «αρένας», με τη συγκεκριμένη διαδικασία, οφείλει από την πλευρά του να κάνει τη δική του αντιπρόταση.

  Η παντελής άρνηση διαλόγου δεν είναι λύση. Δημιουργεί από τώρα ένα κακό προηγούμενο για την επόμενη μέρα στο Δήμο, οπότε θα είναι όλοι υποχρεωμένοι να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να συνεννοηθούν (θέλουν δεν θέλουν).

  Αυτοαναιρεί, επιπλέον, την εξαγγελία του για «αλλαγή σελίδας» – δίχως διαχωρισμούς και ανέξοδες συγκρούσεις» και κυρίως για «διάλογο με ανοιχτές πόρτες σε όλους» που εξήγγειλε στην πρόσφατη περιοδεία του στην πόλη της Κω.

 12. Από πότε η εργασία είναι εθελοντισμός? Μπορεί μια επιχείρηση να σταθεί με εθελοντικές προσφορές? Μας δουλεύεις ή θες να κάνεις πολιτική κι εσύ? Μαζευτείτε όλοι οι εθελοντές στον ΔΗΡΑΣ. Θα δουλεύετε τσάπα όποτε γουστάρετε. Τόσο εύκολο Μήτσο? όχι δα. Εκτός κι αν είσαι παπατζής! Τα πράγματα αυτό δείχνουν.Δουλειά δεν έχεις και δουλειά ψάχνεις.Όσο για συμφωνίες, έχεις κλείσει ήδη!

 13. Εκτός τόπου και χρόνου ο συμπαθής για τσίπουρα Δημήτρης, γιατί για δημοσιογραφία στο νησί μαύρα μεσάνυχτα.
  Το πρώτο φάουλ σου ότι θυμήθηκες τον ΣΕΜΜΕΚ απλά γελάμε. Το δεύτερο φάουλ σου ότι η δημοτική τηλεόραση είναι κλειστή, ξανά γελάμε. Το τρίτο φάουλ σου πως 13 εργαζόμενοι του μέσου είναι απολυμένοι. Το τεταρτο σου φάουλ πως τα υπόλοιπα ΜΜΕ έχουν χορηγό διαφημίσεων την ΔΕΥΑΚ,εδώ γελάμε δυνατά.Φιλε Δημήτρη πάρε τον Κυριτση και καληνύχτα σας.Ο και έχει κάνει τις επιλογές του.

 14. «Μαλώνεις το δημοσιογράφο» δεν είναι επαρχιωτισμος ειναι αριστερόστροφος φασισμός ότι και συριζαίοι.. Ξυπνάτε Κωοι…

 15. σουρας τριοροφος αμιαντος πουληταρια ωρα ειναι να τους στειλουμε

  στο χρονοντουλαπο της ιστοριας

 16. Οτριοροφος ΤΕΟ .. Θα βγει. ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ…
  Εντωμεταξει ασχολήσου με τον φασίστα ξεβρακωτο στην κυριολεξία αν θυμάσαι.. Παρραγελιοδοχο δημοσκοπησεων, κατασκευαστή συντριβάνιων,φασίστα και ελεεινο εκδηκητη – τιμωρο ΝΈΡΩΝΑ – ΘΕΌ ΔΉΜΑΡΧΟ ΣΟΥ… Εντωμεταξύ… Βάλε βαζελίνη.. Γιατί ο πόνος θα είναι αβάσταχτο ς εεσένα και του φασιστα

 17. Εσύ νομίζω δεν το χεις καταλάβει… Δείχνεις ότι τον υπερσπιζεσαι…αλλά δειλίαζεις να μπεις υποψήφιος του.. Λοιπόν άκου και την συμβουλή μου.. Αφού γράφεις και εσύ συμβουλές….. Η Γράψου.στην παράταξη.. Του ή σταματά σαν ηλιθιος να σχολιάζεις με συμβουλευτικο τρόπο.. ..γίνεσαι ηλιθιος… ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΛΊΤΗ. .

 18. Το παίζει μυστικός συμβουλατορας. Του ΝΙΚΗΤΑΡΆ…..
  Η αλλιώς ο π@π@ρας σχολιαστής
  Η αλλιώς δημοσιογράφος της κακιάς ωρας η ΌΛΑ ΜΑΖΊ..

 19. Το χειρότερο με τον ΔΧ είναι ότι κάθεται και βλέπει τα σχόλια εδώ μέσα και τα απαντάει κιόλας 😁. Τέλος στο Υ/Γ του κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορεί τον Θεοδόση, επιτίθεται σε αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν.

 20. Αν δεν ξεραμε ποιος ειναι (απο τα …γεννοφασια του) Θα εμοιαζε με ενα παραξενο «ΡΑΜΠΟ» που εμφανιζεται «ΞΑΦΝΙΚΑ» και χτυπα τυφλα τους «εχθρους» χωρις να φαινεται αν υπηρετει η’ να εξυπηρετει ΚΑΝΕΝΑ !!. ΚΑΘΑΡΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ, ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΑΓΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ( ΕΘΝΙΚΟΥ επιπεδου) που ομως εχει ενα ..ελαττωμα : ΑΓΑΠΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ την πατριδα του την Κω και θελει να την ΣΩΣΕΙ…Και εχει βρει το τροπο…ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ …ΚΥΡΙΤΣΗ!!! Δεν τον αναφερει ΠΟΤΕ , απλα ΠΟΛΕΜΑ τους χθρους του Εθνους και του Κυριτση!!! Τον Συριζα για το εθνος και τον Νικηταρα για τον Κυριτση..Ειμαστε στο «κλασσικο» επιπεδο του …»ειναι πολλα τα λεφτα Αρη» …Τοσα χρονια ρε γαμωτο μου, τα ιδια και τα ιδια. Κυριολεκτικα ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ, «Παιξτε» και κανενα αλλο «εργο»!!! Συνεχεια τον «Αδεκαστο Μπαρα» παιζετε, τι μιζερια ειναι κι αυτη !!!!

  • Δεν ανέφερε τον Κυρίτση; Αφού λέει ότι διαφωνεί με την πρόταση του και ότι τα έκανε χάλια στο ΔΗΡΑΣΚ

   Δεν βαριέσαι να παίζεις του έργο του «αγανακτισμένου» πριν καν διαβάσεις το κείμενο;

 21. Αγαπητή ΚΩΑ, ότι δηλαδή όλοι εμείς έχουμε ΑΝΆΓΚΗ τις συμβουλές του Δημητρακη και πρέπει να βασιστουμε στην «πολυετή «πείρα του, όχι απλά μας ξεπερνά, φεύγει ρουκετα και γραμμή για το άπειρο με βάρκα την ελπίδα και κουπια τα μυαλά του ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. Να γελάς ή να κλαις, ιδού το μεγα ερώτημα. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι. . Δοξαστε τον ηλιθιο νου, ότι ουτος πορευεται εν αγνοια και ακρατη μακακια! ΚΩΑ μου αγαπημένη μαζί με τα ράφια ξεσκονισε και τα μυαλά σου. Καλό θα σου κάνει!

 22. βρε καμενε στο μυαλο δεν τα παραταs . τοχειs καψει πια τελειωs . δεν ασχολησε με τουs alakes τουs ΑΘΗΝΑΙΟΥS.

 23. ΔΗΜΗΤΡΗ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ, ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ Υ Ρ Ι Τ Σ Η Σ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΙΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ. Η ΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ