ΔΧ: Θεοδόση, άσε τα «παλαβά» με τη Μαρία Υπάρχει ΣΕΜΜΕΚ; Περί διαλόγου.

78
1821

Εκπλήσσομαι που ο κ. Νικηταράς φαίνεται να έχει πρόβλημα με την αποκαλυπτική δημοσιογραφία.  Δεν εξηγείται διαφορετικά ο τρόπος που αντιμετώπισε την Μαρία Παπαζαχαρίου όταν τον ρώτησε για την  απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει.

 

Πάμε να δούμε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, όπως λέει ο φίλος μου ο Θεοδόσης. Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε, στο Μαριτίνα, και αποφάσισε τη στήριξή του. Η συνεδρίαση έγινε, απόφαση υπήρξε και αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ που δεν αλλάζει ότι και αν λέει ο κ. Νικηταράς.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το υπέγραψα αφού προηγουμένως το διασταύρωσα μιλώντας με 3 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στη συνεδρίαση. Δεν θα το αμφισβητήσει ο Θεοδόσης. Τι είναι; Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει και να διαψεύδει τα ρεπορτάζ για τις συνεδριάσεις των κομματικών του οργάνων; Μην τρελαθούμε κιόλας! Μια χαρά ήταν, λοιπόν, η ερώτηση της Μαρίας. Του δε πόιντ, που λένε .

 

Αν τώρα οι καθ ύλη αρμόδιοι, δηλαδή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν να διαψεύσουν την είδηση ας το κάνουν. Θα υποδεχθώ τη διάψευση με μεγάλη χαρά. Έχω κάτι διαλόγους από τη συνεδρίαση που δεν έγραψα. Για να μην πάει χαμένο το ρεπορτάζ ας μεταφέρω ένα.

-Εντάξει συμφωνούμε να είναι υποψήφιοι ο Μανώλης και ο Σωτήρης.

-Ναι, αλλά να περιμένουμε λίγο ακόμα μήπως υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους συντρόφους.

Και για να σταματήσουν τα κόλπα, κανείς δεν είπε ότι η παράταξη του Θεοδόση είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα ήταν μια ανοησία. Είναι όμως μια παράταξη που έχει,με απόφαση του αρμόδιου οργάνου του κόμματος, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα!

 

Επί της ουσίας.

Η εικόνα ενός υποψηφίου δημάρχου που επιτίθεται σε ένα δημοσιογράφο, σε συνέντευξη Τύπου, επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.  Δεν δέχομαι ερωτήσεις που έχουν χαρακτήρα προβοκάτσιας, είπε ο Θεοδόσης. Και πότε ρε φίλε Θεοδόση μια ερώτηση έχει χαρακτήρα προβοκάτσιας; Και ποιος το αποφασίζει αυτό; Εσύ; Με τι κριτήριο;  Απίστευτα πράγματα!

 

ΣΕΜΜΕΚ υπάρχει;

 

Αν υπάρχει, τώρα που είναι νωρίς, να διευκρινίσει το αυτονόητο. Ότι οι δημοσιογράφοι δεν εκφοβίζονται και ότι αποτελεί δικαίωμα τους να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση θέλουν, αρκεί να την διατυπώνουν με κόσμιο τρόπο.  Διαφορετικά, αν αρχίσει ο κάθε υποψήφιος να κρίνει πότε μια ερώτηση είναι προβοκατόρικη και πότε όχι, και στη συνέχεια να επιτίθεται σε ένα επαγγελματία που κάνει τη δουλειά του, ανοίγει μια επικίνδυνη φάμπρικα.

 

Ας το δουν και ας προστατέψουν το δικαίωμα τους, να διατυπώνουν ελεύθερα τις ερωτήσεις τους ακόμα και αν αυτές δεν αρέσουν στους υποψηφίους δημάρχους.

 

Για να μη στεναχωρήσω και άλλο το φίλο μου το Θεοδόση που μεταφέρει σε κοινούς μας γνωστούς πραγματάκια τα οποία μαθαίνω, αλλά κάνω υπομονή, σπεύδω να του δώσω μισό δίκιο στην υπόθεση του διαλόγου των επικεφαλής των παρατάξεων. Ο τρόπος που προτείνει τον διάλογο ο Κυρίτσης έχει στοιχεία θεατρικά, ικανά να τον μετατρέψουν σε σώου χωρίς ουσία.

 

Το άλλο μισό δίκιο θα του το απέδιδα αν έκανε μια πρόταση για ένα διάλογο επί της ουσίας. Μπορεί να υπάρξει φόρμουλα για ένα τέτοιο, ουσιαστικό  διάλογο. Η απάντηση στην πρόταση Κυρίτση, που θα μπορούσε να εκθέσει τον Γιώργο και παράλληλα να ρίξει το μπαλάκι στο γήπεδο του ήταν μπροστά του, αλλά ο Θεοδόσης δεν τη είδε. Την πλησίασε, έκανε αναφορά αλλά μέχρι εκεί.

 

Τι;  Όλα εγώ πια;

78 ΣΧΟΛΙΑ

  • οπως τον Μωραίτη και τον Τόλκα που τον λέγανε απατεώνα, τυχοδιώκτη και ανέντιμο

   • ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΛΕΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΡΑΦΕΙ.

  • ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΧΟΝΔΡΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

   ……..ΤΟ @@ΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ Α////// ΚΑΤΕΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΔΩ.ΓΚΕ-ΓΚΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Ε-ΠΟΥ-ΤΑΝΕ Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

   • ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ[ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΩ] ΘΑ ΔΕΚΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΙΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΟΝΗΡΙΑ.

  • Με αγωνία περιμένουμε τις αναρτήσεις σου αγαπητέ Δημήτρη. Πρέπει να γίνουν πιο συχνές. Ανεβάζεις τα ποσοστά μας και γι αυτό σ ευχαριστούμε. Χαιρετισμούς στη Χαρ. Τρικούπη.

  • Ρε Χονδρε εσυ που εισαι ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ στις Μεγαλες και Ανεξαρτητες εφημεριδες των Αθηνων ( Τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ κλπ) ειχες ακουσει τιποτα για αυτον τον ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ του Μητσοτακη που χθες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ γιατι στην Μολδαβια ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ για να κανει ΑΙΣΧΗ εναντιον τους ;;; Ρωτω γιατι λες οτι εισαι σπουδαιος και τρανος …..στην Αθηνα..Και επειδη τα πουλημενα – αντικειμενικα ΜΜΕ δεν λενε τιποτα !!!!! Μηπως εσυ Μεγαλε ξερεις τιποτα παραπανω ;

 1. είναι σίγουρο οτι ο ΔΧ έχει ρεπορτάζ αφού προκαλεί να τον διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κα καλά σου λέει Θεοδόση. Εσύ με ποιά ιδιότητα διαψεύδεις, το τι έγινε σε μια συνεδρίαση κόμματος; Υποψήφιος δήμαρχος είσαι δεν είσαι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

  • ……..Και να μην το ξεχασω,οποιος υποστηριζει κυριτση,πεφτει στις λακουβες που δεν εφτιαξε τα 5 πετρινα χρονια,που τελειωνουν τον μαιο.Ε που ειτανε οι δμσγρφ.

 2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΩΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ {ΦΟΒΕΡΕΣ} ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ; ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΕΣΥ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ;

  • διαβάζεις κάτι άλλο; Αν διαβαζες θα έβλεπες. Τώρα αν καταλάβαινες κιόλας είναι θέμα προς συζήτηση βλακάκο!

   • Σου εθιξαν το προάστιο? Ξίδι!
    Σας αρέσει δεν σας αρέσει , έχετε κάτι «λουλούδια «διαλεχτα που θα τα ζηλευε ο κάθε μπαξες . Γαιδουραγκαθα, μολοχες, πικροραδικα, τσουκνιδες, φύκια που το παίζουν μεταξωτες κορδέλες και πάει λέγοντας. Εννοείται πως υπάρχουν και αυτοί που ξεχωρίζουν μόνο που δεν είστε ανάμεσα τους. Πώς να το κάνουμε? Ξεχωριζετε όπως η ηρα από το σιτάρι. Όπου και να πιάσεις άστα να πάνε

 3. Μου ανέθεσαν να συνεχίσω την έρευνα για τις μεθόδους που θα ακολουθήσει ο ΔΧ. Όπως ήδη γνωρίζεται η εξέλιξη της εφαρμογής του σχεδίου «ΞΑΝΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ» βρίσκεται σε εφαρμογή. Μετά την ανάδειξη της δήθεν αποστασίας της κυρίας Ρούφα για να επέλθει διχασμός, ήλθε η ανάδειξη της δήθεν εγκατάλειψης του λαμπρού νέου κυρίου Ζερβού για να μειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε η επίθεση εναντίον της ΝΔ με την ανάδειξη της δήθεν στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον κύριο Νικηταρά. Σήμερα βρισκόμαστε στην φάση ανάδειξης της δήθεν σύγκρουσης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στα δημοτικά. Και να θυμάστε στο τέλος αυτό που του απομένει γιατί όλα τα άλλα δεν έπιασαν είναι ο ηθικός πόλεμος εναντίον του κυρίου Νικηταρά. Ήδη εκφοβίζει ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

  • Έχεις πολύ πλάκα! Ρε, εσύ δεν ήσουνα που έψαχνες τον ΔΧ παντού, σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας και δεν τον έβρισκες; Το σοι έρευνα έκανες; Ερευνητή, εσένα, θα σου…… μπροστά στα μάτια σου και εσύ θα νομίζεις ότι είναι στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

  • Μωρε μπραβο! Και έχει και οδηγίες πως θα πολεμηθεί ο Νικηταράς; Κοιτα να δεις τι γίνεται! Φίλε,βγάλε το φυλλάδιο στη σέντρα να τους ξεφτιλίσεις όλους! Φράγκα δεν εχουνε στο ΠΑΣΟΚ φυλλάδιο για τον Κυριτση βγάλανε!

 4. Ερευνητή έχεις λαλήσει! Πουθενά δεν γράφει ο ΔΧ για σύγκρουση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ στα δημοτικά

  Τι έγινε ρε τσακάλι του ΣΥΡΙΖΑ; Λάθος άρθρο διάβασες πάλι;

 5. Προς Ερευνητή. Ρε, θα τελειώσουν οι εκλογές και εσύ ακόμα θα ερευνάς τον ΔΧ

  Μπα σε καλό σου άνθρωπε μου μας κάνεις και γελάμε χαχαχαχα!!!

  • ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ; ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ;

 6. Από ότι βλέπω ο κ. Νικηταράς ακολουθεί προσεκτική τακτική. Παρουσιάζει τις θέσεις του με ψυχραιμία. Δεν απαντά στον καθένα που βγαίνει να φανεί και γράφει ότι του φανεί. Γενικά έχει τακτική της ήρεμης δύναμης. Αυτό που θέλει ο κόσμος για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Όπως πάει κι αν δεν συμβεί απρόοπτο τον βλέπω 1ο και μπορεί από την 1η Κυριακή. Ο κ. Κυριτσης για πολλούς λόγους δεν έχει ηθικό πλεονέκτημα. Αυτά που συζητά η κοινωνία μας είναι πολύ σε βάρος του και φταίει ο ίδιος για αυτό. Παίρνει στο λαιμό του και κάποιους που δεν φταίνε

  • ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΚΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΊς ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ . Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.

 7. Σπούδασε στις φυλάδες που έγραφαν λεπτομέρειες από συνάντηση Ερντογάν – Καραμανλή που δεν … έγινε !

 8. Ο κεραμιδόγατος της Κω μεταμορφώθηκε πηγαίνοντας στην Αθήνα σε πλουμιστή γάτα των Ιμαλάιων, ξέρετε του Ψυχάρη, ξέρετε αυτού που έπερνε δάνεια με εγγύηση αέρα. Και το μεγαλείο της είναι ότι αυτή η γάτα πανελλαδικής δημοσιογραφικής εμβέλειας και βαρύτητας Πούλιτζερ από το κουγκλάρισμα επί δύο μήνες προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Σωτήρης και ο Μανόλης του ΣΥΡΙΖΑ της Κω είναι με τον Νικηταρά. Άσε που ο κόσμος τόχει τούμπανο και για την ΝΔ και για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή ακόμα προσπαθεί.

 9. Η.κουνελα.του.Γειτονα..ποσα.κουνελακια.γενισε.κου.κου.Δημητρακη.Τωρα.θα.φωναζεις.Νιαου.Νιαου.ηΓαβ.Γαβ.

 10. Καλά σας τα λέει ο Χόνδρος…γιατί δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να διαψεύσει όλα όσα λέει και απλά του ρίχνετε λάσπη;;;;; Και συ με το»κουμπουρνιωτη Αθηναίε»»»
  συγγνώμη εσύ από που είσαι…;;;;;τιμή του και καμάρι του που είναι από το κουμπουρνο….βρειτε κάτι άλλο να του πείτε…αλλά δεν υπάρχει γιατί είναι άψογος επαγγελματίας… αυτά….

  • Εγώ λέω να προσωρήσεις σε ..συλλήψεις.Όποιου τα σχόλια δεν σ αρέσουν,

   παίρνεις τον κοριό ..του Τόμπρα (Ξέρει ο Δημήτρης ΌΛΟΙ ΠΑΣΟΚ είμαστε)…και Δημοκρατικότατα βάζεις μέσα ‘ανώνυμους’.Τώρα για το ‘άψογος επαγγελματίας’,τα θέλει ο πωπός σου.Αν βέβαια έχεις αντίρηση πες μας ποια η διαφορά απ τη ‘λάσπη’ που λες ότι ρίχνουν κάποιοι και την ‘διαμόρφωση κλίματος’ που σε κάθε ανάρτηση πράττει ο δικός σου.

 11. Η απάντηση περί δημοσιογράφος που επικαλείστε είναι η απάντηση των 12 του ΔΗΡΑΣ σταματήστε να το παίζεται Μούσα του Κυριτση.

 12. Καλά σας τα λέει ο Χόνδρος…γιατί δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να διαψεύσει όλα όσα λέει και απλά του ρίχνετε λάσπη;;;;; Και συ με το»κουμπουρνιωτη Αθηναίε»»»
  συγγνώμη εσύ από που είσαι…;;;;;τιμή του και καμάρι του που είναι από το κουμπουρνο….βρειτε κάτι άλλο να του πείτε…αλλά δεν υπάρχει γιατί είναι άψογος επαγγελματίας… αυτά….

 13. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ

  Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ,Ο ΑΓΙΟΣ, Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ, Ο ΡΟΚΟΣ, Ο ΤΑΝΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ!

 14. Χονδρε αγνόησε τους…κανένας δεν μπορεί να σε αγγίξει…η κακία και η χολή που ριχνουν είναι από τη ζήλια τους γιατί είσαι παρασάγγας ανώτερος τους. Συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου και να επισημαίνειςτα κακώς κείμενα για το νησί στο οποίο γεννήθηκες και ενδιαφέρεσαι παρότι ζεις μακρυά..

 15. Εμεις ψηφιζουμε Νικηταρα!!!!Δημητρακη…ολα τα δημοσιογραφικα τα ξευτελησαι ο απερχομενος με τη σταση του στον Δ..Η..Ρ..Α..Σ.Αυτο ειναι το ζουμι τηε υποθεσης..

 16. Εμεις ψηφιζουμε Νικηταρα!!!!Δημητρακη…ολα τα δημοσιογραφικα τα ξευτελησαι ο απερχομενος με τη σταση του στον Δ..Η..Ρ..Α..Σ.Αυτο ειναι το ζουμι τηε υποθεσης..

 17. Ένα μικρό σχόλιο στους φίλους που αγνοούν τα αποτελέσματα των ερευνών μου. Μόλις τελείωσα την πανελλαδική έρευνα για τον ΔΧ σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δημόσια δημοτικά και ιδιωτικά όλης της χώρας. Κανένα μα κανένα δεν γνώριζε την ύπαρξη του ΔΧ. Απαρίθμησα περί τους πέντε χιλιάδες διακόσιους δημοσιογράφους που εργάζονται ή συμμετέχουν σε εκπομπές σε αυτά. Εαν κάποιος από σας ξέρει έστω και ένα που εργάζεται Ή πάει ο ΔΧ εγώ θα καταθέσω την ερευνητική μου άδεια. Η μήπως δεν είναι αλήθεια αυτό που ανακάλυψα ότι ο ΔΧ ήταν μισθοδοτούμενος του βαθέος ΠΑΣΟΚ

  • Βρε ερευνητή θα σε μαλώσω! Ένα τηλέφωνο στην ΕΣΗΕΑ θα αρκούσε.

   Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι είναι μέλη της. Είναι άραγε ο ΔΧ; Ερεύνησε το και περιμένουμε απάντηση. Πήγες και ρωτούσες παντού σε όλη την Ελλάδα, τραβήχτηκες άδικα, μήπως είσαι βλάκας τελικά;

  • Όταν ο Χόνδρος ήταν στη δημοτική τηλεόραση με πολιτική εκπομπή και ήταν πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Μακεδονία»» και στο πρώτο θέμα και τώρα στο βήμα εσύ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ να ερευνητα χαχαχα!!!!

   • Έλα τώρα και πολιτικός αναλυτής. Εγώ είμαι εξωγήινος και επικοινωνώ με κάποιο Κυριάκο.

  • ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ.

  • …….. τον σούταρε στον εξαδελφο του τον κυριτση
   Ο κυρίτση του έταξε ……και δημοσιογράφο στον δηρας καλυνήχτα ΞΥΠΝΉΣΤΕ α

 18. ΤΟ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ (ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ!) ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΖΗTΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟYΛΕΥΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ! ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΑ “ΑΚΤΙΒΙΣΤΑΚΙΑ”! ΟΧΙ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! DON’T WORRY, BE HAPPY!

  • Με αγωνία περιμένουμε τις αναρτήσεις σου αγαπητέ Δημήτρη. Πρέπει να γίνουν πιο συχνές. Ανεβάζεις τα ποσοστά μας και γι αυτό σ ευχαριστούμε. Χαιρετισμούς στη Χαρ. Τρικούπη.

 19. ΔΧ η Μαρία έχει η δεν έχει πάρει επίσημη θέση υπέρ του απερχόμενου στο fb και με σχόλια στο προφίλ σου; Όταν μια δημοσιογράφος λοιπόν παίρνει ανοιχτή θέση υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού ναι υπάρχει δικαίωμα να την κατηγορούν ως προβοκάτορα. Για αυτό μην μας κουνάς το δάκτυλο.

  • Αν βλεπεις το προφίλ του Χόνδρου στο facebook γιατί δεν του κουνάς το δάχτυλο εκεί;

   θες κουκούλα; Ναι; Και είσαι ένας από αυτούς που θα αλλάξουν τη Κω με … τόλμη; Έλα ρε μεγάλε! Πραγματικά με συγκινείς!

 20. Καλά ρε δημητρη. Γιατί δε διαμαρτυρηθηκε η μαρια? Εσύ δικηγόρος της εισαι?απλά έχετε πάρει το θέμα αυτό και το τρολαρετε γιατί σας βαλανε. Δεν μασαμε. Ο νικηταρας είναι ανεξάρτητος και αυτό φαίνεται από τα άτομα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του.

 21. Δημήτρη το τελευταίο μου άρεσε χαχαχαχαχα τον Γιάννη τον είδες χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα μπου χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα

  • Μια χαρά ατάκα είναι για έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του Χόνδρου…..έτσι απλά τα λένε οι μεγάλοι δημοσιογράφοι και σε όποιον αρεσει!!!!! Χαχαχα!!!! Πάλι σας κάνει και τρέχετε ο Χόνδρος γιατί οι αλήθειες που λέει πονάνε και αφήστε αυτά περί «»εμμισθου του ΠΑΣΟΚ»».ποτε δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις και είναι αντικειμενικός και δίκαιος…όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες..

 22. Ακόμα δεν βγήκε ο Μουτσινάς να προστατέψει την Θεά? απίστευτοοοο...

  Προβοκάτωρ ??? Οπίσω μου σ έχω σατανά!! Ούτε ο Ψυχάρης,ούτε ο Μπόμπολας ,ούτε ο Μαρινάκης περιέπεσαν σε τέτοιαν ασέλγειαν…περί συνουσίας πολιτικής πρόκειται Χόνδρε μου…Οποιαδήποτε γεννετήσια πράξη δεν είναι κατά φύση συνουσία…χαρακτηρίζται ασέλγεια στις μέρες μας.Κοτζάμ Μπασινάς τα έλεγε στο ‘δέστε τους’…

  • Έχει δημοσιεύσει την είδηση ότι ο ΔΧ δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει διευθυντής στο γραφείο Τυπου του ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως είχε δουλέψει στη Κω έμμισθος του Γιάννη Ιωαννίδη στο Βημα της Κω του Παντελή Βαγιανού στον super fm του Δημητρη Αυγουλη στο Κανάλι 3 Έχει δουλέψει επίσης στην Εξουσία τον Επενδυτή στο Καρφί και στο Πρώτο Θέμα στη Μακεδονία και έκανε εκπομπή για 2 χρόνια στο πρώτο προγραμμα της ΕΡΤ. Μετά τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ εργάστηκε στο Βήμα fm και στο Βήμα της Κυριακής Ο κ. Χονσρος ήταν επι σειρά ετών διευθυντής σύνταξης στην ιστοσελίδα αυτοδιοίκηση που έχει βραβευτεί με διάκριση του ιδρύματος Μπότση. Αυτός είναι ο ΔΧ! Βιογραφικό για να το ζηλεύετε!

   • Καλα κανω επομενως και ρωτω ενα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,δηλαδη πρωτη φιρμα, ρωτω λοιπον την φιρμα : τον Νικο τον Γεωργιαδη του Μητσοτακη που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε 28 μηνες ΦΥΛΑΚΗ και σε 20.000 ευρω για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ επι ΠΛΗΡΩΜΗ σε ΑΝΗΛΙΚΑ παιδακια στην ΜΟΛΔΑΒΙΑ, τον γνωριζει ; Μηπως θα μπορουσε τουλαχιστον να μας το σχολιασει ;; Οι φιρμες γνωριζονται αναμεταξυ τους…

 23. φαντασου σε τι ποσοατα εχει πεσε ο κακος ανθρωπος. ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ…..το απολαμβανω πατριωτες

 24. Πάνω στον πανικό που σας διακατέχει ξεχάσατε την έντιμη!!! Προπαγάνδα που πήρες άριστα από τον δήμαρχο. Καλή σύνταξη….

 25. Ήμουν στη σκέψη αν θα ξαναψηφίσω Κυρίτση. Τώρα έτσι όπως την έκανε μπου@@@λο τηβ παράταξη ο Θεοδόσης με τους προδότες του Συριζα, Κυρίτσης και πάλι Κυρίτση, αλλιώς τον χλαμυδάτο για αλλαγή πραγματική. Έχει να πέσει γέλιο….

 26. Ποτε θα αφήσετε πια το νησι ησυχο εσεις που και καλα κανετε αντιπολητευση απλα βριζοντας και απηλωντας;Ελεος πια δεν πηρατε το μαθημα;Θα το ξαναπαρετε τον Μαιο να ησυχασει ο τοπος από τους υβριστες.

 27. ΑΧ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ/???ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!! ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!

 28. Αντικειμενικε Δημήτρη Χονδρο ποτέ θα ασχοληθείς με τις απευθείας αναθεσεις; η στο απαγορευει η δημοσιογραφικη δεοντολογια σου; ή μηπως δεν ειναι στην συμφωνια;

 29. Δημήτρη χθες χασαμε ενα Ν εργαζόμενο του ΔΗΡΑΣΚ και μάλιστα απλήρωτο…. δεν σε είδα να το σχολιάζεις ούτε εσύ ούτε ο ΣΕΜΜΕΚ.Γι αυτό αλλού ξέρω ποιος είναι ο σκοπός σου….
  Θεοδόση ΠΡΟΧΩΡΆ τις μαϊμούδες και τις μαϊμούδες τους τις ξέρουμε.

 30. Χονδρε κωλοτουμπα , διαβάζω ξανά για εκλογές μετά από 4 χρόνια κ έκανες στροφή 180 μοίρες , αλλά φταίνε τα χαϊβάνια που σου δίνουν σημασία

 31. Τόσο πολύ την θες την εξουσία?Γιατί δεν κατεβαίνεις υποψήφιος? Το να το παίζεις επικριτής των πάντων δεν σε τιμά!!Βρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί ως το βράδυ! Έλεος πια με την εμμονή σου..σε αυτό μοιαζεις με Κυρίτση που έχει εμμονή με τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ. Εμμονικά πλάσματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.