Βασίλης Γεωργούλης: Καλά ξυπνητούρια κύριε Καμμένε!

3
591
(φωτό ο Β. Γεωργούλης ως πρώην μέλος των ΑΝΕΛ Κω στην υποδοχή Καμμένου στο Μαστιχάρι)

Καλά ξυπνητούρια κε Καμμένε!

Μετά από 4μιση χρόνια εξουσίας ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μετά από μια πολιτική που η κωλοτούμπα και το οχι γινόταν ναι, θυμηθήκατε την Μακεδονία και την ανακήρυξη επιτέλους της ΑΟΖ.

Βλέποντας την καταστροφή στην παράταξη σας μιας και η βουλη θα είναι μια ανάμνηση για εσας, σημειωτέων δεν εχω διαγραφεί ακομα,ξυπνησατε και θυμηθήκατε την Ελλάδα!

Εσείς που για χάρη της θέσης του Υπουργείου δεχτήκατε ο λαός μας να υποφέρει και η χώρα να βρίσκεται έρμαιο της ορέξεως των Σλαβοβουλγαρων στα βόρεια, των Αλβανών στα βορειοδυτικά και εννοείται των Τούρκων στο Αιγαίο προσπαθείτε τώρα να σηκώσετε το ανάστημά σας. Σε ποιούς κε Καμμένε?

Σε αυτούς που εσείς «ταΐζατε» με ελπίδες τα προηγούμενα χρόνια με ταξίδια στα μερη τους και με συμφωνίες που ο λαός θα σε πληρωσει ακριβά! Λυπαμαι κε υπουργέ αλλα είναι αργά!

Μακάρι να μας βγει σε καλό η κίνηση σας αλλα για εσας ειναι είδη αργα.

Όπως λυπάμαι και για την απόφαση μου τότε να σας στηρίξω μιας και εμένα όπως και χιλιάδες Έλληνες μας απογοητεύσατε με τον χειρότερο τρόπο και ας μην σας ζητήσαμε πότε τίποτα παρά του να φερθείτε σαν Έλληνας!

Βασίλης Γεωργούλης

(φωτό ο Β. Γεωργούλης ως πρώην μέλος των ΑΝΕΛ Κω στην υποδοχή Καμμένου στο Μαστιχάρι)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας παρακαλω κυριε Κιαρη μην το κόψετε το σχόλιο μου.Φανηκε το τερατωδες προσωπείο της διαπλοκης που προσπαθουν να εξαφανίσουν και να φιμώσουν φωνες σαν του Βασίλη.Δεν δώσατε μία ευκαιρία στο αρθρο να είναι στην πρωτη σελίδα σας ουτε για 12 ώρες.Είναι αυτο δημοσιογραφία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ